FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la amypitar » 15 dec 2014, 20:50

super je napisao/la:za borac ti govorim jer je stav uprave bio da na kup protiv sirokog odmara igrace za borac gdje je bio prioritet i znamo da je izgubio obje utakmice,receno mu je veceras da mora raditi na licenci
Cuj stav uprave.:idea:
Šta ima Uprava sa tim koga ce ili nece Adzem odmarati.Pa ovo vam je primjer,koliko je Adzem imao samostalnosti,i slobode u svom poslu.Pade mi na pamet scena sa derbija kad mu Amar ocita bukvicu onako ofirno pred tv-e. kamerama.:(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 dec 2014, 20:51

halo pitar, nas klub nasa pravila, nasa avlija... ne znate vi kako je to kad imas nesto svoje :silent:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 dec 2014, 20:52

amypitar je napisao/la:
super je napisao/la:za borac ti govorim jer je stav uprave bio da na kup protiv sirokog odmara igrace za borac gdje je bio prioritet i znamo da je izgubio obje utakmice,receno mu je veceras da mora raditi na licenci
Šta ima Uprava sa tim koga ce ili nece Adzem odmarati.Pa ovo vam je primjer,koliko je Adzem imao samostalnosti,i slobode u svom poslu.Pade mi na pamet scena sa derbija kad mu Amar ocita bukvicu onako ofirno pred tv-e. kamerama.:(

Sugerisano mu je tako i nije tako uradio eto vidis koliko je imao slobode.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 dec 2014, 20:54

RiverPlate je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ovo ima samo smisla ako ce Amar na klupu...
Nema smisla, Adžem je odradio poprilično dobar posao sa timom kakav ima! Da je imao Amarovu generaciju oplodio bi lik ligu hladno! Ovo saopštenje je udarac na moju inteligenciju, ko ovome vjeruje nije dobar nikako! Pa svi će ostali imati trenere bez licenci, pa im Savez neće ništa, pogotovo ovima iz manjeg entiteta koji su zaštićeni kao koale!
Ma Adzem nije nikakvo cudo napravio,oni sto su jaci su ispred nas oni koji su slabiji su iza nas.U derbijima smo odigrali ko picke,nemamo snage za 60 minuta a ne 90 itd.Kako god ako Amar ili Sablja budu tu ja sam optimistican.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 15 dec 2014, 20:57

Pitari se dobro zabrinuli da nece Amar opet na klupu.
Do srijede ce osijediti
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 15 dec 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 15 dec 2014, 20:57

Meša šef 100 % sablja pomočnik

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 15 dec 2014, 20:59

Na stranu interne zahebancije, ali jedan mudri iz vasih redova je nakon Uscupliceve smjene rekao da ce red doci i na Adzema i to iz istih razloga. Tada ga proglasise za pitara nidje veze, eto ispostavi se da je frajer bio u pravu :kafa:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 dec 2014, 21:00

Covjek nema licencu.
Zakon poostren i sta je tu je...
Kad dobije licencu nek se vrati.

Sta panicite bezze.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 15 dec 2014, 21:04

pile87 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Sugerisano mu je tako i nije tako uradio eto vidis koliko je imao slobode.
Zato je sad zbog te slobode dobio nogu :salut:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 15 dec 2014, 21:04

bistrikboy je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ovo ima samo smisla ako ce Amar na klupu...
Nema smisla, Adžem je odradio poprilično dobar posao sa timom kakav ima! Da je imao Amarovu generaciju oplodio bi lik ligu hladno! Ovo saopštenje je udarac na moju inteligenciju, ko ovome vjeruje nije dobar nikako! Pa svi će ostali imati trenere bez licenci, pa im Savez neće ništa, pogotovo ovima iz manjeg entiteta koji su zaštićeni kao koale!
Ma Adzem nije nikakvo cudo napravio,oni sto su jaci su ispred nas oni koji su slabiji su iza nas.U derbijima smo odigrali ko picke,nemamo snage za 60 minuta a ne 90 itd.Kako god ako Amar ili Sablja budu tu ja sam optimistican.
Vec sam predhodno napisao. Memic ce biti sef strucnog staba a Sablja pomocnik. I tako ce biti narednu godinu.
Za to vrijeme ce i Ado i Sablja imati profi licence. Jedan od njih dvojice ce preuzeti prvi tim.
Ovo je po meni vrlo logican potez. Potez koji govori o dvije stvari:prvo,razmisja se dugorocno i drugo,klub se kao i uvijek u svojoj istoriji,kad su i treneri i igraciu pitanju,oslanja na svoje snage.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 15 dec 2014, 21:09

E ako ce nam Memic biti sef,tesko se nama
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 dec 2014, 21:09

FKZ1921 je napisao/la: Nema smisla, Adžem je odradio poprilično dobar posao sa timom kakav ima! Da je imao Amarovu generaciju
Vec sam predhodno napisao. Memic ce biti sef strucnog staba a Sablja pomocnik. I tako ce biti narednu godinu.
Za to vrijeme ce i Ado i Sablja imati profi licence. Jedan od njih dvojice ce preuzeti prvi tim.
Ovo je po meni vrlo logican potez. Potez koji govori o dvije stvari:prvo,razmisja se dugorocno i drugo,klub se kao i uvijek u svojoj istoriji,kad su i treneri i igraciu pitanju,oslanja na svoje snage.
Izvini, al' kako ti je to logično? Kažeš Memić šef stručnog štaba, a Sablja pomoćnik. Pa kojeg vraga se onda smjenjuje Adžem, moglo se isto to uraditi? Ja prvi nisam ''šmekao'' Adžema od početka, nije trener po mom ukusu, al' to je moj problem, međutim, ovo je na neki način hinjski urađeno. Više bih cijenio samu upravu da su jasno i glasno izašli i rekli ''Nismo zadovoljni rezultatima i igrom koju prikazuje FK Željezničar pod vodstvom Admira Adžema'', ovako je baš nekako amaterski urađeno. Ako ne dođe Amar na klupu, ovo je nikakav potez.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 dec 2014, 21:11

Jel slucajno to da se da otkaz Adzemu nakon sto je Bazdarevic dobio posaoo u repki? Sta se to sprema?

Rece neko od vasih da se nesta pozitivno sprema kod vas, da li je to upravo ovo? :D

ludomanija
Kontakt:

Post Postao/la ludomanija » 15 dec 2014, 21:12

Za godinu dana kom obojci kom opanci. Može se planirati ali logike nema. Za godinu Adžem može negdje otići, ali da Memić bude trener to je pravi cirkus. :crazy:

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 15 dec 2014, 21:16

Mulalic Edis jedan je od nas
Željezničar
Borussia Dortmund

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 15 dec 2014, 21:21

raaymoon je napisao/la:Mulalic Edis jedan je od nas
Bio je i Adzem

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 15 dec 2014, 21:23

Sa Adom je dogovorena opcija da preuzme juniore. I to je bolja opcija nego da bude pomocnik Memicu. S druge strane,pomjeranjem Sablje ukljucujes jos jednog mladog trenera u prvi tim i pripremas ga za funkciju sefa strucnog staba..Trenera koji je sa juniorima postigao odlicne rezultate i na kojeg klub ozbiljno i dugorocno racuna.
Ne treba ni Memu podcjenjivati. On je dugo u klubu,u struci,ima profi licencu. Vjerujem da ce on i Sablja odlicno funkionisati.

ludomanija
Kontakt:

Post Postao/la ludomanija » 15 dec 2014, 21:27

Nije logicno pripemati dva trenera za budučnost, jedan će onda otpasti. Nije neka baš logika, ali eto.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 dec 2014, 21:30

Ovo je sve tako ofirno urađeno da vrijeđa ljudsku inteligenciju! Čovjek sa najgorim Željezničarom od rata četvrti na tabeli i smijene ga "radi" licence :puke: Čovjek je živio Željezničar i kao igrač i kao trener u kategorijama u kojima je radio! Adžeme ovo nisi zaslužio, oprosti u moje ime!

I kakav Memija, pa čovjek je sto godina pomoćnik, šta mislite što mu nikad nije pružene uloga glavnog trenera? Zato što ne zna. On je kao onaj Tasoti u Milanu sto godina pomoćnik nikad glavni trener :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 15 dec 2014, 21:36

svasta ce se desavati u ova 2 mjeseca,od pozitivnih stvari do raznih diskusija trebalo je ovako ili onako s toga iskljucujem se do pocetka proljetnog dijela sa javnim postovima,moji provjereni forumasi ce dobiti svjeze informacije u pp....pozzz svima
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot] i 244 gosta.