Haj bola prati LA Galaxy, kani se Veleža matere ti. Ostavili ste ga svi na cjedilu kao i grad kad je najviše trebalo i sad ste našli pametovati i glumiti neku gospodu. Djeca će ovaj klub dići na noge kad tad, zapamti šta ti kažem, a ne vi bezmozgovići koji podržavate neke ljude a nemate pojma o njima i o tome šta se dešava sve.MostaracVelezovac je napisao/la:Netobola,NeToBoLa je napisao/la:Dok sam bio na utakmici, ne znam da se ikad manje psovalo protivničkim igračima. Ne znam šta je kasnije bilo ali mislim da nije to bilo upućeno njima već onima koji poslaše pokušaj policije i osiguranja na nas !
Golman nije pogođen uopće bio. Sad neka ovi naši reaguju i kažu šta i kako je bilo ili im odgovara da se igra bez navijača. Da mogu raditi šta hoće.
Upravo oni koje ti opravdavas su i razlog sto se sada ista mora objasnjavat bilo kome.
Ali nema veze, bitno je da je Mrkva baco topovske udare a Tana baco petarde da ovo sve iscenirali i mogli radit sta hoce - jer svi znamo koliki su strah i trepet djeca iza gola. Svi znamo da se bez njihovog odobrenja u upravi nista nemoze desit.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
ovaj trener nije normalan.čuj bojao se za sigurnost?psovanja je bilo kao i svake utakmice i još manje.ja sam bio dok se nije ispraznio čitav stadion i ničega nije bilo.normalno su mogli izaći.ma to doslo iz 2 lige pa ne zna kako je u premier ligi.incident je kriv sto su oni imali samo 11 igrača.suđenje nikad bolje nije bilo.pa oni su nas više izudarali.sjecam se kad je onaj dvica na lijevoj strani udario hajdarevića,odjeknulo stadionom i nije mu pokazao ni karton.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Netobola narodni heroju nisam te prepozno. 
To sto ja ne srljam glupo i donosim preuranjenje zakljucke bazirane na informacijama sa kafe u Fejicevoj ne znaci da ja podrzavam ikoga u upravi il van nje. Cak sta vise, ja ne podrzavam nikoga ( vec sam reko nekoliko puta da ova uprava ima i vrlina i mana )- samo sto mi je idiotski opravdavat jos jednu kaznu koju su djeca iza gola doprinijela Velezu ponasanjem uprave ma kakva ona bila. Jer nije uprava bacala petarde nego oni.
A to sto ti imas neke razmirice s nekim tamo pa svaku priliku ili polupriliku iskoristis da nekoga olajes ili popljujes i kad je zasluzeno i kada nije - to je samo tvoj problem narodni heroju, babo, oche, shahu!

To sto ja ne srljam glupo i donosim preuranjenje zakljucke bazirane na informacijama sa kafe u Fejicevoj ne znaci da ja podrzavam ikoga u upravi il van nje. Cak sta vise, ja ne podrzavam nikoga ( vec sam reko nekoliko puta da ova uprava ima i vrlina i mana )- samo sto mi je idiotski opravdavat jos jednu kaznu koju su djeca iza gola doprinijela Velezu ponasanjem uprave ma kakva ona bila. Jer nije uprava bacala petarde nego oni.
A to sto ti imas neke razmirice s nekim tamo pa svaku priliku ili polupriliku iskoristis da nekoga olajes ili popljujes i kad je zasluzeno i kada nije - to je samo tvoj problem narodni heroju, babo, oche, shahu!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
ova sad djeca nemogu sebi guzicu opratNeToBoLa je napisao/la:Haj bola prati LA Galaxy, kani se Veleža matere ti. Ostavili ste ga svi na cjedilu kao i grad kad je najviše trebalo i sad ste našli pametovati i glumiti neku gospodu. Djeca će ovaj klub dići na noge kad tad, zapamti šta ti kažem, a ne vi bezmozgovići koji podržavate neke ljude a nemate pojma o njima i o tome šta se dešava sve.MostaracVelezovac je napisao/la:Netobola,NeToBoLa je napisao/la:Dok sam bio na utakmici, ne znam da se ikad manje psovalo protivničkim igračima. Ne znam šta je kasnije bilo ali mislim da nije to bilo upućeno njima već onima koji poslaše pokušaj policije i osiguranja na nas !
Golman nije pogođen uopće bio. Sad neka ovi naši reaguju i kažu šta i kako je bilo ili im odgovara da se igra bez navijača. Da mogu raditi šta hoće.
Upravo oni koje ti opravdavas su i razlog sto se sada ista mora objasnjavat bilo kome.
Ali nema veze, bitno je da je Mrkva baco topovske udare a Tana baco petarde da ovo sve iscenirali i mogli radit sta hoce - jer svi znamo koliki su strah i trepet djeca iza gola. Svi znamo da se bez njihovog odobrenja u upravi nista nemoze desit.

Imam razmirice sa svakim koji ne misli dobro mom klubu.
Nisu to kafe u Fejićevoj, ali ne možeš ti to nekome u Kentuckyu objasniti.
Nisam mogao biti narodni heroj, ali spadam u onu generaciju koja je na ulici s loptom trebala provesti djetinjstvo umjesto u podrumima. Stid da te bude što ismijavaš bilo šta u vezi rata. Takvi ko ti su okrenuli leđa Mostaru i svemu u njemu a to se kosi sa svim normalnim vjerskim, kulutrnim, ma bilo kojim normama. I šlag na kraju, zajebaješ se na taj račun i prosipaš pamet a ustvari ograničen si ko balkon jer si preko okeana trenutno. Nisi svjestan šta se sve ovdje dešava, u kakvim se uslovima ovdje živi. Uvijek pametuješ oko tih para oko članskih, donacija, ovoga, onoga a nisi svjestan da mnogi gladni zaspu često. Da neka djeca na odmorima u školi ni pola marke nemaju a trebali bi njihovi očevi, braća davati ovamo za klub pare da bi se neko obogatio i tebi se dokazivati. Bola preispitaj se malo, postavi neke stvari u neki normalan redoslijed. Nije svugdje život kao u Americi, negdje neko nema za hljeba danas. Velež se voli, ali mnogi nisu u stanju ići u korak s Veležom. Kad Mostar živne, živnut će i Velež. Dotad ćemo ga mi održavati na životu, nek diše na aparate ali mu ne da' mo da se gasi jer kad tad doći će ta bolja vremena za koja živimo. Ne ostavljamo ga na cjedilu kao što je to Tana radio, kao što si ti uradio prije njega. Nismo ni mi hadžije, ali nije sve ni u toj lovi.
Nisu to kafe u Fejićevoj, ali ne možeš ti to nekome u Kentuckyu objasniti.
Nisam mogao biti narodni heroj, ali spadam u onu generaciju koja je na ulici s loptom trebala provesti djetinjstvo umjesto u podrumima. Stid da te bude što ismijavaš bilo šta u vezi rata. Takvi ko ti su okrenuli leđa Mostaru i svemu u njemu a to se kosi sa svim normalnim vjerskim, kulutrnim, ma bilo kojim normama. I šlag na kraju, zajebaješ se na taj račun i prosipaš pamet a ustvari ograničen si ko balkon jer si preko okeana trenutno. Nisi svjestan šta se sve ovdje dešava, u kakvim se uslovima ovdje živi. Uvijek pametuješ oko tih para oko članskih, donacija, ovoga, onoga a nisi svjestan da mnogi gladni zaspu često. Da neka djeca na odmorima u školi ni pola marke nemaju a trebali bi njihovi očevi, braća davati ovamo za klub pare da bi se neko obogatio i tebi se dokazivati. Bola preispitaj se malo, postavi neke stvari u neki normalan redoslijed. Nije svugdje život kao u Americi, negdje neko nema za hljeba danas. Velež se voli, ali mnogi nisu u stanju ići u korak s Veležom. Kad Mostar živne, živnut će i Velež. Dotad ćemo ga mi održavati na životu, nek diše na aparate ali mu ne da' mo da se gasi jer kad tad doći će ta bolja vremena za koja živimo. Ne ostavljamo ga na cjedilu kao što je to Tana radio, kao što si ti uradio prije njega. Nismo ni mi hadžije, ali nije sve ni u toj lovi.
Who dares, wins !
Ima bola tu ozbiljne raje ali ne može to skontati neko ko nikad ne dođe iza gola da podrži Velež. Eto nick ti je Crvenaarmija a veze nemaš. I ta djeca rastu majstore, najbitnije je ostati pri istom, zdravom razmišljanju. Jači RA je u stanju promijeniti i neke druge stvari, a ne samo Velež. Trebao bi nam svima biti cilj jači RA ali imaš ovih što žugaju zbog jedne petarde na taj KNRA, svi seru, a svi su ustvari obične nule jer su navikli da svako radi šta hoće a danas baš to i ne ide.Crvenarmija je napisao/la:ova sad djeca nemogu sebi guzicu oprata kamoli dignut klub.imam samo 2 pitanja:Ko tebi smeta u upravi?I da li misliš da je ovaj RA bolji od onoga prije 4-5 godina?hajde ako vam neko smeta nek se ta djeca podignu i nek otjeraju cjelokupnu upravu.
Who dares, wins !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jao lika,čuj nisu Mrkva i Tana ubacivali petarde.
Koja logika,koja usporedba...to sam primjetio kod ljudi koji odu vani...izgube smisao za humor,postanu prepametni i sebi olako daju za pravo da kritiziraju druge i da im govore kako se šta treba raditi.
Opet ponavljam,NE SMIJE se ponavljati to ubacivanje pirotehnike u teren,NE SMIJE.
Zapali baklju,drži je u rukama dok ne izgori ili je baci sebi pod noge.Ne u teren!
A da se vratimo na tu uzornu upravu koja ne baca petarde...
To je običnom čovjeku golim okom vidljivo da stvari između uprave i navijača ne funkcioniraju.RA se mahom rasuo,tu su neki novi klinci.Razlog?Pa po meni baš taj,loši odnosi.
Žalosno je to da je RA bio osjetno brojniji,jači i discipliraniji dok smo igrali u Prvoj ligi.Kad se sjetim onih silnih i silnih autobusa kad se išlo u Kakanj,Gabelu i po ostalim nedođijama.Tada je u upravi bio školovan čovjek koji je napravio pravu kofeziju između kluba i navijača,kojeg su navijači slušali.Gospodin Ahmed Džubur.Pravi gospodin sa osjećajem za komunikaciju.To je bilo vrijeme!
Koja logika,koja usporedba...to sam primjetio kod ljudi koji odu vani...izgube smisao za humor,postanu prepametni i sebi olako daju za pravo da kritiziraju druge i da im govore kako se šta treba raditi.
Opet ponavljam,NE SMIJE se ponavljati to ubacivanje pirotehnike u teren,NE SMIJE.
Zapali baklju,drži je u rukama dok ne izgori ili je baci sebi pod noge.Ne u teren!
A da se vratimo na tu uzornu upravu koja ne baca petarde...
To je običnom čovjeku golim okom vidljivo da stvari između uprave i navijača ne funkcioniraju.RA se mahom rasuo,tu su neki novi klinci.Razlog?Pa po meni baš taj,loši odnosi.
Žalosno je to da je RA bio osjetno brojniji,jači i discipliraniji dok smo igrali u Prvoj ligi.Kad se sjetim onih silnih i silnih autobusa kad se išlo u Kakanj,Gabelu i po ostalim nedođijama.Tada je u upravi bio školovan čovjek koji je napravio pravu kofeziju između kluba i navijača,kojeg su navijači slušali.Gospodin Ahmed Džubur.Pravi gospodin sa osjećajem za komunikaciju.To je bilo vrijeme!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
došao sam sigurno više puta od tebe iza gola dok je bio normalan RA i kad su svi disali za jedno.ako je tebi zdravo razmišljanje da ta djeca svaku skoro utakmicu naprave belaj onda si i ti dijete.ta djeca nauče od starijih da ubacuju svašta u teren pa onda i oni to počnu isto.normala je da će žugati kad se to ponavlja svaku utakmicu.i nemoj više ti žugati na mostarca i upravu jer tebi nešto nevalja i nisi u pravu.ako imaš problema otiđi skupi tu djecu i organizujte skupštinu ako niste zadovoljni.Ovako samo stetite klubu.NeToBoLa je napisao/la:Ima bola tu ozbiljne raje ali ne može to skontati neko ko nikad ne dođe iza gola da podrži Velež. Eto nick ti je Crvenaarmija a veze nemaš. I ta djeca rastu majstore, najbitnije je ostati pri istom, zdravom razmišljanju. Jači RA je u stanju promijeniti i neke druge stvari, a ne samo Velež. Trebao bi nam svima biti cilj jači RA ali imaš ovih što žugaju zbog jedne petarde na taj KNRA, svi seru, a svi su ustvari obične nule jer su navikli da svako radi šta hoće a danas baš to i ne ide.Crvenarmija je napisao/la:ova sad djeca nemogu sebi guzicu oprata kamoli dignut klub.imam samo 2 pitanja:Ko tebi smeta u upravi?I da li misliš da je ovaj RA bolji od onoga prije 4-5 godina?hajde ako vam neko smeta nek se ta djeca podignu i nek otjeraju cjelokupnu upravu.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Inače,ovaj Radnik je pravi seljački klub.
Taman kao da su došli iz Finske lige a ne sa nekih pašnjaka na kojim su igrali proteklih sezona.
Kakve su im ovo izjave?
Majorizirani?
Taman kao da su došli iz Finske lige a ne sa nekih pašnjaka na kojim su igrali proteklih sezona.
Kakve su im ovo izjave?
Majorizirani?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Dolazio, a više ne dolaziš. Samim tim ne znaš kakva je situacija tu.Crvenarmija je napisao/la:došao sam sigurno više puta od tebe iza gola dok je bio normalan RA i kad su svi disali za jedno.ako je tebi zdravo razmišljanje da ta djeca svaku skoro utakmicu naprave belaj onda si i ti dijete.ta djeca nauče od starijih da ubacuju svašta u teren pa onda i oni to počnu isto.normala je da će žugati kad se to ponavlja svaku utakmicu.i nemoj više ti žugati na mostarca i upravu jer tebi nešto nevalja i nisi u pravu.ako imaš problema otiđi skupi tu djecu i organizujte skupštinu ako niste zadovoljni.Ovako samo stetite klubu.NeToBoLa je napisao/la:Ima bola tu ozbiljne raje ali ne može to skontati neko ko nikad ne dođe iza gola da podrži Velež. Eto nick ti je Crvenaarmija a veze nemaš. I ta djeca rastu majstore, najbitnije je ostati pri istom, zdravom razmišljanju. Jači RA je u stanju promijeniti i neke druge stvari, a ne samo Velež. Trebao bi nam svima biti cilj jači RA ali imaš ovih što žugaju zbog jedne petarde na taj KNRA, svi seru, a svi su ustvari obične nule jer su navikli da svako radi šta hoće a danas baš to i ne ide.Crvenarmija je napisao/la:ova sad djeca nemogu sebi guzicu oprata kamoli dignut klub.imam samo 2 pitanja:Ko tebi smeta u upravi?I da li misliš da je ovaj RA bolji od onoga prije 4-5 godina?hajde ako vam neko smeta nek se ta djeca podignu i nek otjeraju cjelokupnu upravu.
Samo znam da u ovoj kasabi su svi prijatelji, rođaci, raja i zato smo došli inače u ovakvu situaciju. Nema bunta, želje za promjenom na bolje, nekim akcijama već samo gledaj da te neko negdje ubaci, ćukni milju maraka i gledaj na one koji nemaju ništa kao na najgori sloj društva i zajebaji se na taj račun.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
Treba nekako probuditi ove ljude u gradu imam osjecaj da je ljudima vise dojadio velez i njihova obecanja iz sezone u sezonu neka evropa nesto a na kraju uvijek borba za opstanak.Gledalaca je sve manje ,iza gola nema vise ni red army-a cine ga djeca od 17-18 god u subotu jedva ih bilo 30.....
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
Nisu normalni. Nije lik uopste bio pogodjen, nek pita Melhera kako se to radi, kreten golman. Kad ovako vidim natpise tacno mi zao bude sto se nisu desili.
Na stranu to, neka su ispraznili tribinu, nema veze, ali me bas zanima hoce li je isprazniti na drugim stadionima i kad. Aha, sta ima.
NeToBoLa pusti bola, sta se svadjas. Svi kenjaju nesto na ono malo raje a kad ih pitas kad su zadnji put bili na utakmici bjeze od tebe kao djavo od krsta. Da se razumijemo, ne aludiram na dijasporu, pa sad na stadionu je bilo vise dijaspore nego nas sto smo tu. Znam i da ih ima koji zaspu gladni i sve, takve razumijem.
Hajmo mi u Zenicu, ostali nek idu na Bunu, rostilje, raftinge, pm.
Na stranu to, neka su ispraznili tribinu, nema veze, ali me bas zanima hoce li je isprazniti na drugim stadionima i kad. Aha, sta ima.
NeToBoLa pusti bola, sta se svadjas. Svi kenjaju nesto na ono malo raje a kad ih pitas kad su zadnji put bili na utakmici bjeze od tebe kao djavo od krsta. Da se razumijemo, ne aludiram na dijasporu, pa sad na stadionu je bilo vise dijaspore nego nas sto smo tu. Znam i da ih ima koji zaspu gladni i sve, takve razumijem.
Hajmo mi u Zenicu, ostali nek idu na Bunu, rostilje, raftinge, pm.
Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Dobro necu se vise svađati sa tobom @NetoBola imamo različita misljenja.Svi u Zenicu da pojedemo čelik. 

Dakle doče te svi u Zenicu,1,2.3..50 svi su tu..Dajte molim vas,pa kući vas nije bilo 50Crvenarmija je napisao/la: Dobro necu se vise svađati sa tobom @NetoBola imamo različita misljenja.Svi u Zenicu da pojedemo čelik.![]()

Ćao topniče. Haj' nemoj molim te više.chily-rz je napisao/la:Dakle doče te svi u Zenicu,1,2.3..50 svi su tu..Dajte molim vas,pa kući vas nije bilo 50Crvenarmija je napisao/la: Dobro necu se vise svađati sa tobom @NetoBola imamo različita misljenja.Svi u Zenicu da pojedemo čelik.![]()
Who dares, wins !
Pusti ga, nema ih mnogo sa ovakim smislom za humor ko chily 

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Vidi se da ne poznaješ Velež, ne mali broj puta je puno više navijača Veleža bilo na gostovanjima nego kući, nije Velež samo Mostar, svugdje navijača Veleža imachily-rz je napisao/la: Dakle doče te svi u Zenicu,1,2.3..50 svi su tu..Dajte molim vas,pa kući vas nije bilo 50
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Pa nmgu vjerovati da se jos prepirete oko ubacivanja petarde na teren i ispraznivanja tribine. Dobro ajde mozda jeste bilo prestrogo uradjeno, ali sta bi bilo da se to nije uradilo?. Golman je dobro odglumio, sudija nije mogao vidjeti gdje je petarda pukla. Mislio je da je to bilo u golmanovoj neposrednoj blizini i uradio je prema pravilima. Ko zna, nakon ove petarde, mogla je i neka baklja uletiti, kamenje...
Volim i ja Velez, volim i ja otici na utakmicu, skakati, pjevati, galamiti, zaboraviti sve na tih 90 minuta, ne volim ni ja Tanu i ostatak Uprave ali da odem na tekmu i divljam po tribini, tucem se sa rajom i ubacujem predmete u teren...to nije nacin da se iskaze nezadovoljstvo. Otidjite na skupstinu kluba i recita sta vam smeta. U redu, nisu svi takvi, to su uradili pojedinci, ali zasto ih podrzavate, zasto govorite da su imali pravo. Utakmica se vrlo lako mogla prekinuti i mogli smo izgubiti dobijenu utakmicu. Dajte molim vas, zavrsimo tu raspravu i okrenimo se Celiku.
FORZA VELEZ
Volim i ja Velez, volim i ja otici na utakmicu, skakati, pjevati, galamiti, zaboraviti sve na tih 90 minuta, ne volim ni ja Tanu i ostatak Uprave ali da odem na tekmu i divljam po tribini, tucem se sa rajom i ubacujem predmete u teren...to nije nacin da se iskaze nezadovoljstvo. Otidjite na skupstinu kluba i recita sta vam smeta. U redu, nisu svi takvi, to su uradili pojedinci, ali zasto ih podrzavate, zasto govorite da su imali pravo. Utakmica se vrlo lako mogla prekinuti i mogli smo izgubiti dobijenu utakmicu. Dajte molim vas, zavrsimo tu raspravu i okrenimo se Celiku.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pravo čovjek kažeel-fighter je napisao/la:Pa nmgu vjerovati da se jos prepirete oko ubacivanja petarde na teren i ispraznivanja tribine. Dobro ajde mozda jeste bilo prestrogo uradjeno, ali sta bi bilo da se to nije uradilo?. Golman je dobro odglumio, sudija nije mogao vidjeti gdje je petarda pukla. Mislio je da je to bilo u golmanovoj neposrednoj blizini i uradio je prema pravilima. Ko zna, nakon ove petarde, mogla je i neka baklja uletiti, kamenje...
FORZA VELEZ

We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
I ja sam isto pisao, al ljudi se stalno na isto vraćaju, nekima bi čovjek prije metar u guzicu ... 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.