Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Pitam se da li će se pojaviti za nasu kosarku jos neki Teletovic, Kikanovic, Đedovic (dok je nas bio), Nurkic...
P.S. Osim Muse.
P.S. Osim Muse.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ma hoće sigurno, poslijeratne generacije se sve više bave sportom. Računam na generacije od 2005. Pa na dalje da će to biti nešto do sada neviđeno. Razlog je jasan, momci rođeni 80ih su poslije rata željni tog nekog uspjeha i svoju djecu su okretali prema sportutaremuha je napisao/la:Pitam se da li će se pojaviti za nasu kosarku jos neki Teletovic, Kikanovic, Đedovic (dok je nas bio), Nurkic...
P.S. Osim Muse.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Ma pojavit će se...Ne padam ja u apatiju...
Nego, samo ne volim euforično veličanje i mitomaniju...
Nego jesmo se usrećili danas sa utakmicama...Juniori u 15.45 a juniorske u 15.15...i oba sa Talama ako se ne varama
Kod juniorski danas i narednih dana odgovor na pitanje znaju li ostale cure išta ili je isti sindrom kao i kod njihovih vršnjaka. Ne zaboravimo mala Brčaninović ne igra !!! Svi smo vidjeli koliko ustvari Musa znači za ekipu. Da li je to isto mala Melisa kod juniorki ???
Nego, samo ne volim euforično veličanje i mitomaniju...
Nego jesmo se usrećili danas sa utakmicama...Juniori u 15.45 a juniorske u 15.15...i oba sa Talama ako se ne varama
Kod juniorski danas i narednih dana odgovor na pitanje znaju li ostale cure išta ili je isti sindrom kao i kod njihovih vršnjaka. Ne zaboravimo mala Brčaninović ne igra !!! Svi smo vidjeli koliko ustvari Musa znači za ekipu. Da li je to isto mala Melisa kod juniorki ???
-
- Kontakt:
Melisa ne čini kao Musa druge igračice bolji, barem je moj takav dojam . Što se tiče ženske u18, tu su Ruskinje, Spanjolke...svemir za sebe.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Italija je ovdje medju najjacim ekipama, prije dvije godine trece, uz omjer 8-1. Prosle godine finale na svjetskom u17 prvenstvu. Na u16 Rusiju dobile 12 razlike, Spaniju 16.
Ceska je prije dvije godine osvojila u16, isto ko i mi prije tog osvojile i eyof, ali im ovdje nema jedne bitne igracice.
Ceska je prije dvije godine osvojila u16, isto ko i mi prije tog osvojile i eyof, ali im ovdje nema jedne bitne igracice.
-
- Kontakt:
U pravu si Talijanke sam zaboravio, mislim da imaju igračicu koja je klasa iznad cijele generacije.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sta se gleda, Cure ili momci? Ja licno gledam cure, pa kad zavrsi idem na momke zadnju cetvrtinu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Pogrijesio sam, mislim da je ta Talijanka 98 god.BIHpatriota je napisao/la:U pravu si Talijanke sam zaboravio, mislim da imaju igračicu koja je klasa iznad cijele generacije.
Ovaj Jankovic nas unistava svaku tekmu izbaci nas iz ritma sa glupim greskama
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Rasturise nas ovi Italijani
Ma nema ba dva igraca znaju nes ostalo taraba ja ne znam sto forsira Jankovica ovog sramota zajebaje se frajer , kako smo dosli dovde samo zdrjebu zahvalit mozemo , jos Dzidic kaze ovo pokazuje ko je pravi navijac , NE OVO POKAZUJE KO JE PRAVI IGRAC I TRENER
Boze sacuvaj...
Bas sad mozemo da vidimo koliko smo se usrecili sa grupom i onda sto smo dobili Slovence...
Da smo bili u grupi Italija, Spanija, Ukrajina ili Njemacka, Turska, Rusija, sad bi smo se borili za opstanak siguran sam.
Bas sad mozemo da vidimo koliko smo se usrecili sa grupom i onda sto smo dobili Slovence...
Da smo bili u grupi Italija, Spanija, Ukrajina ili Njemacka, Turska, Rusija, sad bi smo se borili za opstanak siguran sam.
A I OVIM SVE ULAZI ZIVO, JOJ NAPADA dZIDICU SVEGA TI OTIDJI Pandzi pitaj ga za savjet veze ti nemas
Protiv koga god igramo, njima "ulazi sve zivo"paulus je napisao/la:A I OVIM SVE ULAZI ZIVO, JOJ NAPADA dZIDICU SVEGA TI OTIDJI Pandzi pitaj ga za savjet veze ti nemas

Mozda je to zbog toga jer ne znamo postaviti odbranu? Sve je to do trenera
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 05 avg 2017, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Soldo, tatin sin neki.paulus je napisao/la:Ma ko je 4 ova
Ma ovo nije za gledanje , sta li je ovaj Dzidic radio sa ovom djecom ptice znaju , negledljivo ma skoro sve tekme
Vratise se nasi na 10 razlike i mali za 5 sek izgubi dvije lopte u bodjenju , kako je on ovdje u mene u uluci ima boljihVucevich je napisao/la:Soldo, tatin sin neki.paulus je napisao/la:Ma ko je 4 ova
Samo zahvaliti Bogu sto smo imali srece u 1/8 finala sa Slovenijom, inace bi mi danas ispali u B diviziju umjesto Latvije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
To je onaj koji ne zna dići glavu kada vodi loptu.paulus je napisao/la:Vratise se nasi na 10 razlike i mali za 5 sek izgubi dvije lopte u bodjenju , kako je on ovdje u mene u uluci ima boljihVucevich je napisao/la:Soldo, tatin sin neki.paulus je napisao/la:Ma ko je 4 ova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.