PS. YEBI RODJENE!
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Kada je rekao stabilizacija, mozda je mislio da uzmu nove turske stabilizatore u AS-TAD-u, pa da to nekako proguraju pod stabilizacija... ne znam zaista...
PS. YEBI RODJENE!

PS. YEBI RODJENE!
075
Još jednom hvala našem @NKMramor za pjesmu
Sky9 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 20:46Evo dok ne bude postavljena na YT![]()
https://on.soundcloud.com/LtoCv
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Ne gnjavi mi druga nego peri ruke od onih anam i haj dolam kod nas sta se zajebajes.AzA je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:12Pa napisi jarane nemoj nam na pola nistaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:36Nije Azmir digao ruke od Sloge. Fazon je sto ima dosta finansijskih problema, narocito u Americi oko biznisa, samo sto to nije za foruma i javnog pisanja oko detalja pa cu ovdje stati.
Sutra i nama da dodje, ne bi to bilo kao ranije da se prsi i kur4i, jer i sam zna na cemu je trenutno.
A mi kao mi, nek nam je Bog na pomoci da nekako izguramo sezonu i imadnemo slabije konkurente od nas, a onda rezovi.
Hocemo li dobiti tog trenera, Simon dje skripi
Ne znaju na koga je red, Spaha ili Grado
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
FKBilder je napisao/la: ↑17 mar 2023, 23:30Ne gnjavi mi druga nego peri ruke od onih anam i haj dolam kod nas sta se zajebajes.AzA je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:12Pa napisi jarane nemoj nam na pola nistaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:36Nije Azmir digao ruke od Sloge. Fazon je sto ima dosta finansijskih problema, narocito u Americi oko biznisa, samo sto to nije za foruma i javnog pisanja oko detalja pa cu ovdje stati.
Sutra i nama da dodje, ne bi to bilo kao ranije da se prsi i kur4i, jer i sam zna na cemu je trenutno.
A mi kao mi, nek nam je Bog na pomoci da nekako izguramo sezonu i imadnemo slabije konkurente od nas, a onda rezovi.
Aza naš dobri prepošteni
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Recider mu tebrice.FKBilder je napisao/la: ↑17 mar 2023, 23:30Ne gnjavi mi druga nego peri ruke od onih anam i haj dolam kod nas sta se zajebajes.AzA je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:12Pa napisi jarane nemoj nam na pola nistaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:36Nije Azmir digao ruke od Sloge. Fazon je sto ima dosta finansijskih problema, narocito u Americi oko biznisa, samo sto to nije za foruma i javnog pisanja oko detalja pa cu ovdje stati.
Ja napisem da ovakvi skakljivi detalji nisu za foruma, on navro da pisem. Ncnc
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Halilović,Anđušić povrijeđeni nece igrati
Haskic i Vehabovic imaju kartone
Znaci to su im 4 igraca koji su mozda cak i nositelji igre...
Ako ne iskoristimo to sutra onda jbga....
Makar na bod mozemo ici, a nesto imam dojam da mozemo i do 3 boda ako odigramo kako znamo..
Haskic i Vehabovic imaju kartone
Znaci to su im 4 igraca koji su mozda cak i nositelji igre...
Ako ne iskoristimo to sutra onda jbga....
Makar na bod mozemo ici, a nesto imam dojam da mozemo i do 3 boda ako odigramo kako znamo..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Gledaj Igmana. Protiv Zrinjskog u Mostaru se ne brane. Nasi gace skinu u autobusu pri polasku....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je stvar trenera i njegovog načina igre... Valjda novi trener i nama donese promjene na bolje u igri.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
LaBombonera88
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako mi nastavimo sa istim pristupom, te sa sličnim profilom trenera, mi sigurno završavamo iza Igmana. Puno su ozbiljniji od nas, igra ima glavu i rep, dosta se vidi da su napredovali dolaskom Husrefa.
Za ostale ne znam, osim da je Leotar gori od nas sigurno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma ni Sloga nije nista bolja od Leotara. Spasi ih sudija od poraza nedavno protiv nasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:28Ako mi nastavimo sa istim pristupom, te sa sličnim profilom trenera, mi sigurno završavamo iza Igmana. Puno su ozbiljniji od nas, igra ima glavu i rep, dosta se vidi da su napredovali dolaskom Husrefa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Mi opet imamo dosta stvari u svojim rukama zavisi najprije od nas kako cemo odigrati i kakvog cemo trenera angazovati.
Na domaćem terenu ako ne budemo prosipali bodove mozemo ostati uz po koji bod sa strane 5x3=15, nek je 12 i 3-5 bodova sa strane to je 38-40 bod sto ce mislim biti sasvim dovoljno za opstanak.
To ako ne uspijemo nismo ni zasluzili ostati.
Na domaćem terenu ako ne budemo prosipali bodove mozemo ostati uz po koji bod sa strane 5x3=15, nek je 12 i 3-5 bodova sa strane to je 38-40 bod sto ce mislim biti sasvim dovoljno za opstanak.
To ako ne uspijemo nismo ni zasluzili ostati.
Kakvo je stanje pred sutrasnju tekmu. Ko nama fali a ko njima?
-
LaBombonera88
- Kontakt:
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Fedja Dudic u FK Novi Pazar ode izgleda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.