FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nek nam je Bog na pomoci sa ovim, gdje ga samo nadjose.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Teško Boga mi... Ja tipujem na 450 hiljada eura. Pola miliona maksimalno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kad smo mogli Mujakica koji je vrijedio 1m € prodat za te iste pare vala mozemo i Kovu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma ne znam gdje bi mogao Kova do Januara.
Tanki smo s golmanima, ne samo mi nego država. Do Januara vidjeti ko od trojca (Dzafic, Dizdarevic, Kanuric) može biti prvi golman.
Dizdareviću je trebala posudba još davno, ne znam što se to čeka to.
Naći nekog iskusnijeg golmana i zatvoriti to pitanje na par godina. Ja bih tu najviše volio Delača kad smo već počeli sa vraćanjem nekih igrača.
Tanki smo s golmanima, ne samo mi nego država. Do Januara vidjeti ko od trojca (Dzafic, Dizdarevic, Kanuric) može biti prvi golman.
Dizdareviću je trebala posudba još davno, ne znam što se to čeka to.
Naći nekog iskusnijeg golmana i zatvoriti to pitanje na par godina. Ja bih tu najviše volio Delača kad smo već počeli sa vraćanjem nekih igrača.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kritikujem Kovacevica cesto ali ovaj po cvu nimalo ne ulijeva povjerenje. Nadam se da dolazi umjesto Dzafica na mjesto drugog golmana.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Kakve su nam sanse da Burica dovedemo, navodno se nece vracati u Izrael.
-
- Kontakt:
Kenanu Piriću u januaru ističe ugovor sa Mariborom, odbio je da ga produži, nema ga nikako u rosteru za njihove utakmice.Možda bi njega trebali zaganjati, mislim da ima kvalitet za Sarajevo.Eh sad, kako bi to išlo sa Husarom, pitanje je.
Kakav je vatromet kod stadiona ? Da ne slave radi golmana novog ?
Sarajevo ljubavi moja.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Treba dati šansu Kanuriću... U mlađim selekcijama je nastupao za jako ozbiljne klubove.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Al se gađate sastavom za sutra i bacanjem igrača u prvih 11 koji nemaju 2 minuta skupa na treningu a kamoli na terenu
- AlfredNobel
- Kontakt:
Igra se s Radničkim, po betonu haman kako raja govori. Normalno da je treba gurnuti drugi sastav skroz i paziti se povreda. Ne treba odustajati od Kupa, svaki trofej je važan, ali ne treba se ni lomiti i riskirati neke povrede. I ja pozdravljam potez da to bude skroz druga postava i da šansu dobiju igrači poput Zinedina.
Prvo DAJTE ŠANSU Kanuriću. Momku želim svu sreću, nadam se da će se pokazati u pravom svjetlu. Sigurno ima šlifa, čim su ga izabrali Vinko i Emir.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nekako ne vjerujem da je Kanuric prva opcija za golmana, mozda je tacno sto se prica da bi mogao i Dzafic otici.
-
- Kontakt:
Ništa od toga.Historicar je napisao/la: ↑12 okt 2020, 23:57Kenanu Piriću u januaru ističe ugovor sa Mariborom, odbio je da ga produži, nema ga nikako u rosteru za njihove utakmice.Možda bi njega trebali zaganjati, mislim da ima kvalitet za Sarajevo.Eh sad, kako bi to išlo sa Husarom, pitanje je.
Husara zateže sa produženjem jer mu ganja transfer neki u Tursku i mislim da je postignut neki dogovor. Zato ga Maribor otpisao vjerovatno.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I da nogira Husaru ovog trena i da kaže branit ću džaba, odbio bi ga. Ne može bit on dobar u glavi čim mu je ona budala menadžer. Nema šanse.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sa Husarom netreba imat posla nikakva. Sam dokaz sta je radi Mariboru gdje sigurno Piric ima fina primanja samo da bi ga uspio prodat da bi on nesto hajrovo. Smrad teski kao i Piric koji se zakacio za budalu....
Ovaj golman baca na kvalitet Zidana.. znaci bacanje para u atlanski okean..
Golman koji imala valja i dolazi iz skole fudbala salsburga stock city i gdje vec sve nikad nece spast da brani u pl bh...
Nadat se da je doveden za drugog golmana i da nismo morali placat ostete pa i onu solidarnost zanjeg.. ako se pokaze da je dobar nek brani..
Kovu bi dao za 500 k € uz 15% od sledeceg transfera sve ispod toga je neisplativo ga prodavat pa taman otiso free nakon 4 godine.
Jer on nas tako reci nista nekosta. Platamu sigurno nije veca nego u Hebibovica recimo..a golman donosi titule..
Ovaj golman baca na kvalitet Zidana.. znaci bacanje para u atlanski okean..
Golman koji imala valja i dolazi iz skole fudbala salsburga stock city i gdje vec sve nikad nece spast da brani u pl bh...
Nadat se da je doveden za drugog golmana i da nismo morali placat ostete pa i onu solidarnost zanjeg.. ako se pokaze da je dobar nek brani..
Kovu bi dao za 500 k € uz 15% od sledeceg transfera sve ispod toga je neisplativo ga prodavat pa taman otiso free nakon 4 godine.
Jer on nas tako reci nista nekosta. Platamu sigurno nije veca nego u Hebibovica recimo..a golman donosi titule..
-
- Kontakt:
Kad pogledas na rezultatima,svaku utakmicu koju je branio najmanje 1 gol je primio,i poslije je i izbacen iz sastava,jesmo ga uboli nema sta aferim....
Nije vise beton, kisa pada od jučer, očekivati da ce stadion biti u rangu onog kada smo igrali u Gradačcu, ako ne i gori.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 okt 2020, 00:40Igra se s Radničkim, po betonu haman kako raja govori. Normalno da je treba gurnuti drugi sastav skroz i paziti se povreda. Ne treba odustajati od Kupa, svaki trofej je važan, ali ne treba se ni lomiti i riskirati neke povrede. I ja pozdravljam potez da to bude skroz druga postava i da šansu dobiju igrači poput Zinedina.
Prvo DAJTE ŠANSU Kanuriću. Momku želim svu sreću, nadam se da će se pokazati u pravom svjetlu. Sigurno ima šlifa, čim su ga izabrali Vinko i Emir.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.