FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 08 dec 2014, 20:30

Jeli ko snimao tu emisiju.. Ja je fulio..
BUDI ŽELJO !!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 dec 2014, 20:31

Minjore je napisao/la:@sioux Prati svog federalnog prvoligaša a nas ostavi da diskutujemo o najtrofejnijem Bh. klubu :D pozz
Ignoriši ga, vidiš da su ga svi zaobišli, ne hrani ga. Ovako svaki pitraski post treba zaobići, jer vidimo da možemo stvoriti dobru atmosferu i diskusiju na ovoj temi.

@anonimni o čemu je bila riječ i šta je pričao Gredić?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

HuljevIvica
Kontakt:

Post Postao/la HuljevIvica » 08 dec 2014, 20:34

Gredic je pricao sasvim ok, samo mu zamjeram spominjanje navijaca posebno na televizije. Time neka se bavi unutar kluba, a preko televizije nece uraditi nista, zaista nepotrebno potezanje iste price.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 dec 2014, 20:35

Dotakao se nekih stvari koje su nama od ranije bile poznate (problematika vracanja dugova, nedostatak podrske od strane Opstine itd.) i spomenuo je da ni drzava nije od kakve pomoci jer FKŽ (a i ostali klubovi) posluje kao udruzenje gradjana, ali i kao ostale firme, te nema nikakvih benefita pri placanju obaveza drzavi te rece da se 6 godina nista nije promijenilo sto se Zakona o sportu tice (a tu se treba napraviti prostor da se potencijalni ulagaci privuku kroz te olaksice), kaze da bi do kraja 2016. (mada je receno da se ceka kraj sljedece godine) Zeljo trebao biti bez dugova te je zamolio navijace da ne koriste baklje jer stete klubu... Ovo je otprilike ukratko sto je govorio, a moze se i u detalje ici, ipak je pricao skoro pola sata :mrgreen:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 08 dec 2014, 20:38

vedatore ako si snimio postavljaj da pregledam, zao mi sto sam fulio :( al uglavnom receno je ono sto je vecina znala koliko zakljuci po komentarima :salut:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 dec 2014, 20:41

anonimni je napisao/la:Gredic odrza lekciju opet, svaka cast njemu i upravi na dosadasnjem radu i nadam se da ce se sve ovo vratiti u punom sjaju :thumbup:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mislim, stara je priča to da mnogi dobri oratori znaju biti ubjedljivi u svojim govorima, ali ovo izlaganje Gredića definitivno obećava. Možda je i bolje da se ranije nije do kraja iskreno govorilo o finansijskim dubiozama jer bi se ubrzo pojavili lešinari i 'zabrinuti za sudbinu kluba' i pokušali jeftino poentirati, prvi zbog lične satisfakcije drugi zbog neke lične koristi. Slušajući Gredića može se reći da je najteži dio iza nas i to se sve dešavalo unazad nekoliko mjeseci i naravno da će na osnovu toga Gredić i ostali tražiti podršku skupštine da nastave ono što su počeli da rade, a vjerujem da će tu podršku i dobiti.

'Pare od Šehića' - to je jedna već slobodno možemo reći sintagma koja će uskoro dobiti i svoj članak na Wikipediji. Za 100 ili 200 godina to će biti jedna legenda, usmeno predanje, a tada će se govoriti da nije do kraja poznato da li su te pare legle na račun ili ne isto kao što se danas mnogi pitaju da li se čudovište iz Loch Nessa pojavilo na površini ili ne.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 dec 2014, 21:38

Ako Basa bude neki igrac i ja cu biti!**** ga onaj koga je doveo u Želju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 08 dec 2014, 22:04

Ovog Koldžu treba pljunuti na ulici,koje je to pseto!
Stvarno do večeras nisam bio upoznat sa činjenicom da drugim klubovima troškove za vodu i ostale komunalije plaća općina u kojoj egzistiraju,nama je ta općina maćeha.
Greda je to večeras lijepo objasnio :clap: :clap:

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 08 dec 2014, 22:55

Čuj pljunuti Koldžu sada ( ne kažem da je neki lik ) , ali ljudi prošlo od proslave titule sa Kozarom dosta vremena i svi su znali da je tada rekao da kreću bageri oko Grbavice i čak je uručio ček od 10 hiljada maraka da se malo uliže naravno , ali eto tako oni kažu da pokažu dobru volju . I sada nešto svi trabunjaju kako je ovakav , onakav . Već imali smo rezultate i poslije toga pa su svi šutjeli . Dok nas nisu prestigli odredjeni klubovi pa kao sada odjednom sve znamo . Sve smo znali , ali tako je kod nas gurni pod tepih dok ima i nekih rezultata . Ali došlo sve na naplatu , ne mogu vjerovati kakvu maštu ima većina , pa ljudi malo je falilo da budemo kao KK Bosna . Gredić je to sve naveo neki dan . A dugovi naši će biti gotovi tek 2016. godine kako je rekao Gredić . Dug je to period ali vrijedi sačekat . Željo !!
Brkica

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 dec 2014, 23:02

Sto laprda gredic :lol:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 dec 2014, 23:11

slika

Ko nas zavadi cWni amaWe? :plac:

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 08 dec 2014, 23:18

Zuti popusti malo, Imas temu opcenito i tamo nastavi pisati gluposti do mile volje.. :arrow:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 dec 2014, 23:21

ficobahtic je napisao/la:Zuti popusti malo, Imas temu opcenito i tamo nastavi pisati gluposti do mile volje.. :arrow:
Pardon, pogrešna tema, svakako za općenito! :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2014, 23:57

boccaccio :bih: :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 dec 2014, 00:29

Choks je napisao/la:Čuj pljunuti Koldžu sada ( ne kažem da je neki lik ) , ali ljudi prošlo od proslave titule sa Kozarom dosta vremena i svi su znali da je tada rekao da kreću bageri oko Grbavice i čak je uručio ček od 10 hiljada maraka da se malo uliže naravno , ali eto tako oni kažu da pokažu dobru volju . I sada nešto svi trabunjaju kako je ovakav , onakav . Već imali smo rezultate i poslije toga pa su svi šutjeli . Dok nas nisu prestigli odredjeni klubovi pa kao sada odjednom sve znamo . Sve smo znali , ali tako je kod nas gurni pod tepih dok ima i nekih rezultata . Ali došlo sve na naplatu , ne mogu vjerovati kakvu maštu ima većina , pa ljudi malo je falilo da budemo kao KK Bosna . Gredić je to sve naveo neki dan . A dugovi naši će biti gotovi tek 2016. godine kako je rekao Gredić . Dug je to period ali vrijedi sačekat . Željo !!
Kazes bili smo blizu gasenja, ne znam je li to istina, ali kad vec to spominjes, spomeni i to da smo bili blizu novog stadiona ali ga nismo dobili zbog su.pka kojeg branis yebo te on

izvini aco, morao sam
FKŽ !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 dec 2014, 00:52

ja kad sa piso da pare od sehica vjerovatno necemo vidjet nikad napadala me raja . Nismo mi ni prvi ni posljedni koji su u ovakvoj situaciji...boli ba turke neka stvar sto ce ih uefa kaznit. Stimaju tekme , vjerovatno su u vlasnistvu tajkuna(mafijasa) nekog , dobijaju premije ako dobiju galatu/fener i to je to. Svi sretni svi zadodovljni mi ga ispusili crncu...
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 dec 2014, 00:55

invincible1921 je napisao/la:ja kad sa piso da pare od sehica vjerovatno necemo vidjet nikad napadala me raja . Nismo mi ni prvi ni posljedni koji su u ovakvoj situaciji...boli ba turke neka stvar sto ce ih uefa kaznit. Stimaju tekme , vjerovatno su u vlasnistvu tajkuna(mafijasa) nekog , dobijaju premije ako dobiju galatu/fener i to je to. Svi sretni svi zadodovljni mi ga ispusili crncu...
Ja nisam, u podsvijesti sam imao osjećaj da bi ga mogli poflautati :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 09 dec 2014, 00:58

Pozdrav svima novi sam al pratim forum dugo posebno najtrofejniji i najbolji klub u BiH.
Vidim nase djete Enes Sipovic slobodan dali ima ikakve sanse da se nama vrati.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 09 dec 2014, 01:54

Dobrodosao antibot i imas li neko pitanje, mozda.. :D

Jel' mlad taj igrac? :mrgreen: Ako jeste i ako je nase dijete onda ima sanse da dodje.. :cool: :)

Ne trebaju nama Zilioni da bi cvaknuli po nesto, samo gurati nasu djecu do nekih boljih vremena.. ;)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 09 dec 2014, 08:18

Zamisli novinara, kralj:

Kažu da je amar osiiim kočničar
Gredić; šta mislite konkretno,
Pa nema ništa konkretno priča se

HAHAHAHAHA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987 i 39 gostiju.