Ti si jedan dobar insanmiky_hz je napisao/la:Bolje me platila opozicija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti si jedan dobar insanmiky_hz je napisao/la:Bolje me platila opozicija
Najbolji poslijeratni golman.ledesma je napisao/la:Delač od utorka sa nama!
Bezobrazzno bi bilo delax u utorak dodje u nedjelju prvi golman,ako nista Pavlovic ima 2 clean sheat zaredom!sasistika je napisao/la:Mislim da treba Pavloviću dat još da bude prvi golman,dobar je bio u zadnje vrijeme,standardan..
Pavlovic je dodaljenjeg broj 1 to jest do kraja sezone ,prošao pripreme ,dobro brani nema razlog da ide na klupu . on je dosao kao sad Delač pa je Plakalo branio sve dok nije bas kiksao odnosno dok Pavlovic nije prošao s elipom odredjen period tako je i sad ovo .sve u svemu nemamo briga oko golmanaRahma je napisao/la:Otkad nismo imali ovakvo kvalitetna dva golmana, aferim. Hurtic neka odluci na njemu je, koga god stavi na gol nece pogrijesiti
Negdje sam davno jos gledao da on u CFC-u ima sedmicnu platu oko 10k eura, sumnjam da ce prihvatiti nakon takvog ugovora ono sto mu mi mozemo ponuditi, a ne mozemo ni bliiiizu ove cifre.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako se dobro sjećam, delač je još ovu sezonu vezan ugovorom sa Chelsea, nakon toga je slobodan, ne vidim razloga zašto ga ne bismo mogli sačuvati za narednu-dvije sezone
Daj link hahaFrancescoTotti je napisao/la:Joj husarica po fb se svadja s ljudima![]()
Pa kakvu smo mi to olupinu pustili blizu kluba. Imaju li pameti ovi nasi.
Naravno tu se spominje i ibrakovic. Gdje su mutne radnje tu je i on. Pu yebem ti zivot