Pa zna se dje dinini ahbabi sjedejoker90 je napisao/la:Na kojoj ces tribini biti?Majkl je napisao/la:Kakva tv ,svi na Kosevo.AliG je napisao/la:FK Sarajevo - radnik b
Nedelja ... prijenos na BHRT-u

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa zna se dje dinini ahbabi sjedejoker90 je napisao/la:Na kojoj ces tribini biti?Majkl je napisao/la:Kakva tv ,svi na Kosevo.AliG je napisao/la:FK Sarajevo - radnik b
Zapadjoker90 je napisao/la:Na kojoj ces tribini biti?Majkl je napisao/la:Kakva tv ,svi na Kosevo.AliG je napisao/la:FK Sarajevo - radnik b
Ima dosta navijaca koji ne zive u BiH ili u SarajevuMajkl je napisao/la:Kakva tv ,svi na Kosevo.AliG je napisao/la:FK Sarajevo - radnik b
AliG je napisao/la:Ima dosta navijaca koji ne zive u BiH ili u SarajevuMajkl je napisao/la:Kakva tv ,svi na Kosevo.AliG je napisao/la:FK Sarajevo - radnik b
Pa daj nam reci jedan. Samo jedan, molim te. Ko se ugradio, koliko i kako? Daj dokaži mi samo jedan i sve ću ti vjerovati!Evander je napisao/la:Niti jedan igrac nije doveden, a da mu se nisu ugradili u ugovor.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Elcor je napisao/la:Pa daj nam reci jedan. Samo jedan, molim te. Ko se ugradio, koliko i kako? Daj dokaži mi samo jedan i sve ću ti vjerovati!Evander je napisao/la:Niti jedan igrac nije doveden, a da mu se nisu ugradili u ugovor.
Ako nemaš dokaz ni nesto konkretno bar za jednog, je li te makar sramota klevete? Ogovaranje i kleveta je grijeh i ako imaš mrvu samopoštovanja i obraza nek te sram i stid.
@Evander stvarno vise smara, u frajera stroga negativa u svakom postu, pa znamo mi svi da nije sve bajno popusti malo...ne branim ni @Majkla jer i on smara sa nekim nebulozama, ali svejedno ovdje mu dam za pravo.FrancescoTotti je napisao/la:Sto tebe boli racku toliko dok se spomene uprava, u bilo kom kontekstu?Majkl je napisao/la:Daj ba administracija reagujte,ove optužbe bez dokaza su stvarno prevrsile svaku mjeru.Prvo tema nije uprava a drugo pričaš bez dokaza .Evander je napisao/la:Niti jedan igrac nije doveden, a da mu se nisu ugradili u ugovor.
Ma ne znas koji je gori, imaju temu za upravu pa neka nastave tamo, juce dobili Borca u BL gdje su svi bili nabrijani i umjesto da komentarisemo to, mi dan posle toga opet pricamo o upravi, qrcima, palcima a sve zbog tih par forumasa koji vec danima smaraju sa istim pricama.FrancescoTotti je napisao/la:@elcartel ma brate ubise. Ovaj majkl od kako je pocela ova prica o upravi kao navijen i brani ih a evander bar argumentovano napise to sto misli, al smara i on kao da ce se nesto promjeniti njegovim pisanjem po forumu.
Popustite malo. Posebno ti majkl, udje covjek na forum da procita sta zanimljivo a na svakoj stranici pola tvojih postova .
Ma nema tu mi i oni. Ima istina i to je jedino mjerodavno. Ali ovako sistematski pokušavati uništiti poslovne živote i blaćenje njihovih imena raznim mahalskim lažima je jako podmuklo i jadno. Uradili su oni puno toga dobrog za nas klub.Majkl je napisao/la:Sramota jarane.Ovoliko optuzbi svaki dan pisati je stvarno nenormalno .I onda ja .ti i jos nekoliko nas kad ga pitamo za dokaze onda slijede optuzbe da smo placenici i tako dalje.Ali to je tako u ovoj drzavi ,moras biti ko vecina i kako vecina kaze ,jer ako nisi ,ako razmisljas svojom glavom odma si debil,izdajica placenik itd.Elcor je napisao/la:Pa daj nam reci jedan. Samo jedan, molim te. Ko se ugradio, koliko i kako? Daj dokaži mi samo jedan i sve ću ti vjerovati!Evander je napisao/la:Niti jedan igrac nije doveden, a da mu se nisu ugradili u ugovor.
Ako nemaš dokaz ni nesto konkretno bar za jednog, je li te makar sramota klevete? Ogovaranje i kleveta je grijeh i ako imaš mrvu samopoštovanja i obraza nek te sram i stid.
Sto skloni Dinumiky_hz je napisao/la:Oni ko ofanzivci su u situaciji da mogu do kraja da izguraju bez kartona ,i onako veliku većinu odbijaju na gluposti,na neka nabijanja lopti i često na dugi jezik.Nek se klone koskanja nekih i oni ko igrači koji napadaju mogu da prodju bez kartona.Nažalost nismo u situaciji da čistimo kartone radi reda,jel nam je i Vitez važan kao i derbi.
To ti kažem i Vitez nam je važan ko i derbimiky_hz je napisao/la:Oni ko ofanzivci su u situaciji da mogu do kraja da izguraju bez kartona ,i onako veliku većinu odbijaju na gluposti,na neka nabijanja lopti i često na dugi jezik.Nek se klone koskanja nekih i oni ko igrači koji napadaju mogu da prodju bez kartona.Nažalost nismo u situaciji da čistimo kartone radi reda,jel nam je i Vitez važan kao i derbi.