FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Tuchel? Koga želite?
Prvi put citam da je ok da golman lopte isprati pogledom u gol, majke mi ovo je za u knjige. Jel tu krivo onda njegovo pozicioniranje, citanje igre, ili igraci protiv nas pogađaju uvijek najdalje kuteve do kojih niti jedan golman svijeta nije u stanju skociti.
Uopce nije bitno, nije Handanovic kriv sta smo izgubili ali je smijesno opravdavati ga nakon ovakve predstave, protiv Torina je odigrao odlicnu utakmicu danas je bio uzasan, isto tako je uzasan bio protiv Milana, a i statisticki je do utakmice protiv Torina bio drugi najgori golman lige.
Jedino dobar rezultat nakon ovoga bi bio otkaz Inzaghiu ali nema sanse da se to dogodi prije zime i SPa.
3 sezone smo ovako poceli sa 3 poraza u 7 utakmica, sve 3 smo bili van top 4 ekipe. CL
Uopce nije bitno, nije Handanovic kriv sta smo izgubili ali je smijesno opravdavati ga nakon ovakve predstave, protiv Torina je odigrao odlicnu utakmicu danas je bio uzasan, isto tako je uzasan bio protiv Milana, a i statisticki je do utakmice protiv Torina bio drugi najgori golman lige.
Jedino dobar rezultat nakon ovoga bi bio otkaz Inzaghiu ali nema sanse da se to dogodi prije zime i SPa.
3 sezone smo ovako poceli sa 3 poraza u 7 utakmica, sve 3 smo bili van top 4 ekipe. CL
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Jedina pozitivna stvar je da niko ne brani inzaghia na ovom forumu 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ja sam bio zadnji. Jest da znam da će ga zamijenit gori jer nenamo za bibera a kamoli da nekog tipa Tuchel, ali ne mogu gledat tvrdoglavost. Bgm da vidim da se čovjek trudi, mijenja, ovo-ono, ne bi mi smetali ovi rezultati ali uvijek ista formacija (samo ponekog igrača promijeni) i očekuje druge rezultate je ludost. A Handu što nema muda klupirat je poseban level tvrdoglavostizamorano1plus8 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:43Jedina pozitivna stvar je da niko ne brani inzaghia na ovom forumu![]()
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 18 sep 2022, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Koliko naši troše ne bi me iznenadilo da ako kojim čudom daju otkaz Inzaghiu, Stankovića dovedu
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
A Pochettino?Biscione je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:46Ja sam bio zadnji. Jest da znam da će ga zamijenit gori jer nenamo za bibera a kamoli da nekog tipa Tuchel, ali ne mogu gledat tvrdoglavost. Bgm da vidim da se čovjek trudi, mijenja, ovo-ono, ne bi mi smetali ovi rezultati ali uvijek ista formacija (samo ponekog igrača promijeni) i očekuje druge rezultate je ludost. A Handu što nema muda klupirat je poseban level tvrdoglavostizamorano1plus8 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:43Jedina pozitivna stvar je da niko ne brani inzaghia na ovom forumu![]()
Ma bilo ko samo da nije talijan, može i Deki barem znam da će bit strastven.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:52A Pochettino?Biscione je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:46Ja sam bio zadnji. Jest da znam da će ga zamijenit gori jer nenamo za bibera a kamoli da nekog tipa Tuchel, ali ne mogu gledat tvrdoglavost. Bgm da vidim da se čovjek trudi, mijenja, ovo-ono, ne bi mi smetali ovi rezultati ali uvijek ista formacija (samo ponekog igrača promijeni) i očekuje druge rezultate je ludost. A Handu što nema muda klupirat je poseban level tvrdoglavostizamorano1plus8 je napisao/la: ↑18 sep 2022, 14:43Jedina pozitivna stvar je da niko ne brani inzaghia na ovom forumu![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ja sam fakat mislio da on ima to nesto al covjek je tvrdoglaviji od Contea al slabije motivise igrace.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Magnian amater nije ni pokuso odbranit, samo je isprati pogledom
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Čovjek više voli Handu od Intera
. Doduše i na Juventusovom forumu postoje Allegrijevi fanbyevi koji ga isto ovako brane
Jedino ispravno sto Inzaghi radi ove sezone je kako upravlja situacijom sa golmanima. Onani daje utakmice u LP gdje svakako necemo proc tako da nije ni bitno ako napravi neku gresku i tako mu dize samopouzdanje nakon sto covjek nije branio pa skoro dvije godine! Pa zamisli da je branio u ligi, da mu ispadne ona lopta i umjesto na stativi zavrsi u golu. Mediji u Italiji bi ga pojeli i nikad vise ne bi stao na gol.
Handanovic realno nije ono sto je bio. Ali ga prozivat za svaki primljeni gol stvarno nema smisla, jer 99% golmana ono ne bi branilo. Jos nas je covjek cupao u svakoj utakmici gdje smo uzeli bodove.
Malo postovanja prema kapitenu i legendi kluba ne bi bilo na odmet
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Niko ne opravdava Samira, ali u situaciji koja je u Interu on kao problem bi se trebao među posljednjim prozivati. Ovako se proziva, uvijek, među prvim. A nije baš tako.
Naravno da je njegovo prošlo, ali kriviti ga za svaki gol je smiješno. Jučerašnje golove nijedan golman ne bi odbranio, eventualno treći možda neka golmančina sa vrhunskim refleksima. Neko bi se bacio i uljepšao gol, al' prva dva nijedan golman svijeta ne bi odbranio.
Samir je najmanji problem ovom Interu.
Naravno da je njegovo prošlo, ali kriviti ga za svaki gol je smiješno. Jučerašnje golove nijedan golman ne bi odbranio, eventualno treći možda neka golmančina sa vrhunskim refleksima. Neko bi se bacio i uljepšao gol, al' prva dva nijedan golman svijeta ne bi odbranio.
Samir je najmanji problem ovom Interu.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Šta je reći.. Svi digli ruke?
Imal tko link
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sad bi bas Interovski bilo da primimo gol 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
GeriOldman
- Kontakt:
Jedva al zasluženo, samo da se ne povuku sad
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Kako igra Barellica, odlična završnica Di Marca.. Kako je lijepo kad nema Brozovića, nema desetak prodanih lopti, odvratnog mahanja rukama.
Odvratno lose suđenje, odvratno. Svaku situaciju sudi za njih. Tamo Dybala igra rukom ali on vidi Hakanovu nakon 10 sekundi. Sramota.
Evo i gola, pu.
Evo i gola, pu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Najgori golman na svijetu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.