Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
casillas je 0 za AVDUKUsajo10 je napisao/la:Mozeli mi ko malo vise reci o ovom golmanu iz Rudara koji nece branit protiv nas? Jel on novi Casillas cim svi govore Zeljo ce uzet bod/bodove jer neigra taj golman. :S
rudarprijedor je napisao/la:casillas je 0 za AVDUKUsajo10 je napisao/la:Mozeli mi ko malo vise reci o ovom golmanu iz Rudara koji nece branit protiv nas? Jel on novi Casillas cim svi govore Zeljo ce uzet bod/bodove jer neigra taj golman. :S
Neka malo ,da vide i ostali navijaci širom države kakvi su pitari navijaci.Prece im je da Željo ne uzme titulu nego njihov vlastiti uspjeh.Karikature od navijacamuamer10 je napisao/la:......a sto se tice ovih komentara navijaca sarajeva, ma iskreno da vam kazem mene i ne zanimaju...svi znamo da mentalni sklop navijaca zelje i navijaca sarajeva nije isti, cak i ako se radi o dva brata koji navijaju za razlicite timove.... Ne treba se puno obazirati na njihove komentare, zapravo ne treba se nikako obazirati...Ima kolumna na zeljinoj sluzbenoj stranici pod naslovom DRZAVA ZELJO. Drzava Zeljo je opet tu.
Nego da okrenemo temu prema prijedoru, sta mislite?
pa gledaj imamo jos 2 golmana jedan je 1990 godiste i u prvom timu je od mladjih kadeta on je sad drugi golman samo zbog ispunjenja uslova za godine ono ispod 21 god...a u subotu ce vjerovatno braniti MIlan Kondic on je bio drugi golman u 1.ligi RS..muamer10 je napisao/la:rudarprijedor je napisao/la:casillas je 0 za AVDUKUsajo10 je napisao/la:Mozeli mi ko malo vise reci o ovom golmanu iz Rudara koji nece branit protiv nas? Jel on novi Casillas cim svi govore Zeljo ce uzet bod/bodove jer neigra taj golman. :S
E ozbiljno druze, kad se vec prica o Avdukicu i toliko daje paznje njegovom ne igranju protiv Zelje da te pitam ko je taj drugi golman. Zar je toliko los?
koliko si siguran da vazi to pravilo medjusobnog omjera?Seyo_TM je napisao/la:tri boda su u prednosti zato sto su bolji u medjusobnom duelu....da se sada zavrsilo prvenstvo oni bi bili sampioni a ne mi ( i nisu bukvalno tri boda, al ispadne kao da jesu)...
nikad_izvini je napisao/la:Rezime utakmice sa Travnikom, kilava![]()
![]()
![]()
Amar okreće pilu naopako, po običaju
![]()
Faludža bijaše, kao što se i očekivalo. Napadali smo, stvorili barem 5-6 mrtvih šansi a nakon golova još 2-3. Znači, ta priča da se nismo trudili ne stoji. Potpuno sam zadovoljan utakmicom. Meljemo u drugom poluvremenu. Samljeli smo Čelika, Zrinjskog x 2, Travnika, Širokog. Ne paničimo kada gubimo ili kada igramo neriješeno a pobjeda nam treba kao hljeb![]()
Bučan je odigrao lošu utakmicu pa bi mogao preseliti na klupu. O Lazaru je već mnogo toga rečeno![]()
U Prijedoru bi mogli istrčati:
---------------Šeha-------------
Bajić----Bogičević---Mešić----Radovanović
--------Ćulum-----Svraka--------
Stanić/Višća----Bekrić------Bešlija
-----------Popović-----------
Ma necu druze da uopste pricamo o navijacima sarajeva i njihovom jedinom kompleksu. Svjesni su oni da je Drzava Zeljo opet tu. Titula je u Dolini cupova, ako ne ove iduce sezone 100%. Nadomak smo duple krune ove sezone. Svjesni su oni svega toga. I sta oni rade? Umjesto da nam cestitaju, oni iznose lazi, pocevsi od toga da je prosjecna posjeta na grbavici u zadnjih 5 sezona 500 gledalaca na grbavici, sto je nevjerovatna LAZ, do toga da nam je kupljena titula, jer za milog boga sviran je jedan jedini, ponavljam jedan jedini, sumnjiv penal za Zelju u ovoj sezoni, i to protiv ekipe na cijem smo terenu pokradeni, takodjer pred TV kamerama, itd.... A ne bave se da su uputili u 3 gostujuce utakmice 2 suta, da im je uprava pokrala sve, nije dovela pojacanja 2 godine, prodala im jednog od najboljih igraca premier lige, kojem je mrsko potrcati u nastavku sezone. Gledali su zelju protiv slavije i znaju da smo losi a nisu sarajeva protiv olimpika npr. itd.Mandrak je napisao/la:Neka malo ,da vide i ostali navijaci širom države kakvi su pitari navijaci.Prece im je da Željo ne uzme titulu nego njihov vlastiti uspjeh.Karikature od navijacamuamer10 je napisao/la:......a sto se tice ovih komentara navijaca sarajeva, ma iskreno da vam kazem mene i ne zanimaju...svi znamo da mentalni sklop navijaca zelje i navijaca sarajeva nije isti, cak i ako se radi o dva brata koji navijaju za razlicite timove.... Ne treba se puno obazirati na njihove komentare, zapravo ne treba se nikako obazirati...Ima kolumna na zeljinoj sluzbenoj stranici pod naslovom DRZAVA ZELJO. Drzava Zeljo je opet tu.
Nego da okrenemo temu prema prijedoru, sta mislite?