FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 19:46

Ovi pitarski kompleksi su neizljecivi.Pogledajte šta pišu malo bolje ccccc a skupine levata majko moja :o :shock:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 apr 2010, 19:48

prije sam govorio da bi volio da sarajevo osvoji prije nego borac ali kad sam ovo procitao vise bi volio da osvoji Obilic neg sarajevo. koje kurve fuj! al dzaba im zna se ko je prvak.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 apr 2010, 19:48

Znatel' onu Colinu "Zivis u oblacima..."

Hajmo malo o tekmi u Prijedoru,Željovac je vec napisao da je ovo kljucna za titulu,valjda je to bitnije od parole stare 3 godine...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 apr 2010, 19:50

Još jedna napomena, među navedenim, jedan je sigurno "ozbiljan lik", čuveni hz_semir, njihov idol i historičar :mrgreen:
Znači, to nije priča nafurane djece ;)

Bistriče, ovo je samo potvrda priče da TITULA NIJE REALNA što neki od nas pričaju duži period.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 05 apr 2010, 19:52

......a sto se tice ovih komentara navijaca sarajeva, ma iskreno da vam kazem mene i ne zanimaju...svi znamo da mentalni sklop navijaca zelje i navijaca sarajeva nije isti, cak i ako se radi o dva brata koji navijaju za razlicite timove.... Ne treba se puno obazirati na njihove komentare, zapravo ne treba se nikako obazirati...Ima kolumna na zeljinoj sluzbenoj stranici pod naslovom DRZAVA ZELJO. Drzava Zeljo je opet tu.

Nego da okrenemo temu prema prijedoru, sta mislite? ;)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 05 apr 2010, 19:52

sajo10 je napisao/la:Mozeli mi ko malo vise reci o ovom golmanu iz Rudara koji nece branit protiv nas? Jel on novi Casillas cim svi govore Zeljo ce uzet bod/bodove jer neigra taj golman. :S
casillas je 0 za AVDUKU :lol:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 05 apr 2010, 19:54

rudarprijedor je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Mozeli mi ko malo vise reci o ovom golmanu iz Rudara koji nece branit protiv nas? Jel on novi Casillas cim svi govore Zeljo ce uzet bod/bodove jer neigra taj golman. :S

E ozbiljno druze, kad se vec prica o Avdukicu i toliko daje paznje njegovom ne igranju protiv Zelje da te pitam ko je taj drugi golman. Zar je toliko los?

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 apr 2010, 19:54

Ma uzmemo im mi 3 boda ili bod na hadisonu oni ce se i rukama i nogama cupati protiv borca kako bi pokusali izboriti Evropu.Pustite te male debilcice znam da je to njihova zelja,bolje im da titula ode ljudima kojima "titula ne treba jer Bosna nije njihova drzava" nego nama koji su krv dali za BiH.To govori da se radi o kompleksima nize vrijednosti...nije ni njima lahko :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 19:55

muamer10 je napisao/la:......a sto se tice ovih komentara navijaca sarajeva, ma iskreno da vam kazem mene i ne zanimaju...svi znamo da mentalni sklop navijaca zelje i navijaca sarajeva nije isti, cak i ako se radi o dva brata koji navijaju za razlicite timove.... Ne treba se puno obazirati na njihove komentare, zapravo ne treba se nikako obazirati...Ima kolumna na zeljinoj sluzbenoj stranici pod naslovom DRZAVA ZELJO. Drzava Zeljo je opet tu.

Neka malo ,da vide i ostali navijaci širom države kakvi su pitari navijaci.Prece im je da Željo ne uzme titulu nego njihov vlastiti uspjeh.Karikature od navijaca 8-)

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 05 apr 2010, 19:56

Stvarno vas ima na forumu svakakvih al et da vam temu ne kvarim budite mi pozdravljeni posebno seyo.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 05 apr 2010, 19:57

muamer10 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:

E ozbiljno druze, kad se vec prica o Avdukicu i toliko daje paznje njegovom ne igranju protiv Zelje da te pitam ko je taj drugi golman. Zar je toliko los?
pa gledaj imamo jos 2 golmana jedan je 1990 godiste i u prvom timu je od mladjih kadeta on je sad drugi golman samo zbog ispunjenja uslova za godine ono ispod 21 god...a u subotu ce vjerovatno braniti MIlan Kondic on je bio drugi golman u 1.ligi RS.. :P :P :P a nije branio ima vise od godine dana tako da... :evil:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 apr 2010, 19:57

Ma Europu osigurati ulaskom u finale kupa,a ako ovi slucajno posustanu do grla im zabiti i uzeti titulu,imaju tekmu vise kuci,a to mnogo znaci,prerano neki vec racunice izvode i upisuju bodove,nismo mi bas ni u najbolja Amarova vremena kuci olahko dobivali kad se sjetim Troglava,Kiseljaka,Jedinstva i naravno Ugljevika,doduse tada smo samo ovu sa Rudarom izgubili ali mucili smo se i protiv ovih ostalih posebno Jedinstva (zabili za 3-2 u 86.,naravno Dzelo,pa onda u sudijskom za 4-2,opet Dzelo)...

Samo neka ginu za dres ja sve ove godine nisam nista vise trazio pa nemam obraza ni sada to raditi,a ovi ginu stvrano,i zato raja i dolazi na utakmice,nema tu bog zna kakve ljepote i precizne igre,ali srce je na pravom mjestu i to je u Želji uvijek bio uslov broj jedan za dobre rezultate...

P.S.

Koliko se jadaju zbog tog golmana pomislio bi covjek da domar mora na gol,imaju valjda 2 golmana pod ugovorom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 05 apr 2010, 19:58

Joj kad nas zapadne u 3 predkolu lige prvaka liverpol ili neka sila, ima da ih poderemo aBd 2011 LIga prvaka u grupi
Barcelona
Arsenal
CSKA
ŽELJEZNIČAR <3
LYON
BAYERN

oj kako bi bilo spica :D
mB!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 apr 2010, 19:59

Rezime utakmice sa Travnikom, kilava :lol: :lol: :lol: :lol: Amar okreće pilu naopako, po običaju :mrgreen:

Faludža bijaše, kao što se i očekivalo. Napadali smo, stvorili barem 5-6 mrtvih šansi a nakon golova još 2-3. Znači, ta priča da se nismo trudili ne stoji. Potpuno sam zadovoljan utakmicom. Meljemo u drugom poluvremenu. Samljeli smo Čelika, Zrinjskog x 2, Travnika, Širokog. Ne paničimo kada gubimo ili kada igramo neriješeno a pobjeda nam treba kao hljeb :mrgreen:

Bučan je odigrao lošu utakmicu pa bi mogao preseliti na klupu. O Lazaru je već mnogo toga rečeno :roll:

U Prijedoru bi mogli istrčati:

---------------Šeha-------------
Bajić----Bogičević---Mešić----Radovanović
--------Ćulum-----Svraka--------
Stanić/Višća----Bekrić------Bešlija
-----------Popović-----------
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 05 apr 2010, 20:02

Seyo_TM je napisao/la:tri boda su u prednosti zato sto su bolji u medjusobnom duelu....da se sada zavrsilo prvenstvo oni bi bili sampioni a ne mi ( i nisu bukvalno tri boda, al ispadne kao da jesu :mrgreen: )...
koliko si siguran da vazi to pravilo medjusobnog omjera?
da je tako mi i danas ne bi bili ispred borca ;) bili bi 2 na tabeli

a i na sluzbenoj stranici nsbih zeljo je 1 ?!

znaci neko grijesi

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 05 apr 2010, 20:03

kod nas se ne gleda medusobni duel nego gol razlika

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 apr 2010, 20:04

nikad_izvini je napisao/la:Rezime utakmice sa Travnikom, kilava :lol: :lol: :lol: :lol: Amar okreće pilu naopako, po običaju :mrgreen:

Faludža bijaše, kao što se i očekivalo. Napadali smo, stvorili barem 5-6 mrtvih šansi a nakon golova još 2-3. Znači, ta priča da se nismo trudili ne stoji. Potpuno sam zadovoljan utakmicom. Meljemo u drugom poluvremenu. Samljeli smo Čelika, Zrinjskog x 2, Travnika, Širokog. Ne paničimo kada gubimo ili kada igramo neriješeno a pobjeda nam treba kao hljeb :mrgreen:

Bučan je odigrao lošu utakmicu pa bi mogao preseliti na klupu. O Lazaru je već mnogo toga rečeno :roll:

U Prijedoru bi mogli istrčati:

---------------Šeha-------------
Bajić----Bogičević---Mešić----Radovanović
--------Ćulum-----Svraka--------
Stanić/Višća----Bekrić------Bešlija
-----------Popović-----------

Sve je dobro.samo ce ja mislim Beslija desno,a Visca lijevo ako bude igrao.Bucan je tanak bio ipak mislim da nam on treba za gostovanja posebno za kontranapade jer je najbrzi igrac lige.
AMAR OSIM!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 05 apr 2010, 20:04

Mandrak je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:......a sto se tice ovih komentara navijaca sarajeva, ma iskreno da vam kazem mene i ne zanimaju...svi znamo da mentalni sklop navijaca zelje i navijaca sarajeva nije isti, cak i ako se radi o dva brata koji navijaju za razlicite timove.... Ne treba se puno obazirati na njihove komentare, zapravo ne treba se nikako obazirati...Ima kolumna na zeljinoj sluzbenoj stranici pod naslovom DRZAVA ZELJO. Drzava Zeljo je opet tu.

Neka malo ,da vide i ostali navijaci širom države kakvi su pitari navijaci.Prece im je da Željo ne uzme titulu nego njihov vlastiti uspjeh.Karikature od navijaca 8-)
Ma necu druze da uopste pricamo o navijacima sarajeva i njihovom jedinom kompleksu. Svjesni su oni da je Drzava Zeljo opet tu. Titula je u Dolini cupova, ako ne ove iduce sezone 100%. Nadomak smo duple krune ove sezone. Svjesni su oni svega toga. I sta oni rade? Umjesto da nam cestitaju, oni iznose lazi, pocevsi od toga da je prosjecna posjeta na grbavici u zadnjih 5 sezona 500 gledalaca na grbavici, sto je nevjerovatna LAZ, do toga da nam je kupljena titula, jer za milog boga sviran je jedan jedini, ponavljam jedan jedini, sumnjiv penal za Zelju u ovoj sezoni, i to protiv ekipe na cijem smo terenu pokradeni, takodjer pred TV kamerama, itd.... A ne bave se da su uputili u 3 gostujuce utakmice 2 suta, da im je uprava pokrala sve, nije dovela pojacanja 2 godine, prodala im jednog od najboljih igraca premier lige, kojem je mrsko potrcati u nastavku sezone. Gledali su zelju protiv slavije i znaju da smo losi a nisu sarajeva protiv olimpika npr. itd.

Zeljo im je "nesanica" jer znaju da smo organizovaniji, bolji i kvalitetniji na svakom polju u ovom trenutku.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 05 apr 2010, 20:05

ne znam sto pricaju da moramo dobiti borac sa 2-0 onda

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 apr 2010, 20:05

Ti grijesis, pravilo gol razlike vazi samo dok traje prvenstvo, dok se na kraju gleda prvo medjusobni duel.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 12 gostiju.