Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Cestitke Dzeki na prvom trofeju u Engleskoj,osvojio je najstarije takmicenje na svijetu! Edin je u kupu odigrao nekoliko odlicnih utakmica,ne treba zaboraviti da su njegovi golovi spasili City od ranijeg ispadanja iz Fa Cupa! dakle on je dao znacajan doprinos u osvajanju ovog trofeja,njegovog prvog u Engleskoj,nadam se ne i jedinog,ustvari ubjedjen sam u to! steta sto nije danas igrao,ali nema veze,to ne umanjuje njegove zasluge za osvajanje ovog kupa! sretno Edinu u nastavku sezone,pogotovo naredne kada ce City jurisati na sve trofeje!
svaka cast na promociji nase drzave i nase zastave!
svaka cast na promociji nase drzave i nase zastave!
ima li gdje klip dzeke sa zastavom
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Edin osvoji nacionalni Fa Cup ,svaka cast! srce mi je zaigralo kada sam vidio kako nosi zastavu BIH,to su patriote,kakvi se ponose sto su iz ove drzave! Dzeko je nas najbolji ambasador u svijetu i zaista je velika stvar imati jednog igraca iz BIH u najbogatijem klubu na svijetu! Dzeko je spasio City od ispadanja u Cupu,sto znaci da je jedan od najzasluznijih za ovaj trofej! nakon 35 godina i City nesto osvoji,ali naredna sezona je njihova,ne bi se iznenadio da uz kvalitetna pojacanja osvoje sve moguce trofeje,pogotovo ako dodju kako se najavljuje Fabregas i Kaka,kao i jedan dobar spic umjesto Teveza koji sigurno napusta klub! Mancini je realno najlosija karika u ovoj ekipi,ali Seici ga sigurno nece trpiti naredne sezone ne bude li sve redom pobjedjivao! on je trebao dati Dzeki bar par minuta u finalu,cisto da mu se oduzi sto ih je on spasio od ispadanja u cetvrfinalu,ali nema veze,Dzeko je osvojio svoj prvi trofej u Engleskoj,to je velika stvar za njega! Dzeko je zadnje dvije utakmice protiv Evertona i Totenhema igrao po 90 minuta,i sada je na red dosao ocito Baloteli ,ipak je to veliki klub gdje na svakom mjestu imaju podjednako 2 kvalitetna igraca! cestitke jos jednom,ponosu BIH!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 14 maj 2011, 18:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Prva polusezona u klubu i Dzeko osvaja nacionalni kup Engleske![]()

I Bebe u prvoj sezoni u Unitedu osvojio ligu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pogledajte Ballotelija kako je uklizo Yaya Toureu nakon gola...
Oplakah koliko je lud!

Oplakah koliko je lud!
Čelik Zenica 1945
Balotelli kaze uzivo na TV: "All season I played like shit....can I say that?" 

Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Manchester City nebi ni osvojio FA Cup da Dzeko nije dao onaj gol za 1-1 u 80. minuti, kada je City gubio 0-1 protiv Notts County.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
Sve cestitke Edinu Dzeki na vec trecoj tituli u karijeri,nakon prvaka Njemacke,titule strijelca lige,evo i sad FA kup,kojem si i sam dosta doprinjeo sa svoja 2 gola. Pokazo si da si Bosanac do jaja,svoju zastavu uvjek sa ponosom reprezentujes,a ostali koji su ljubomorni na tebe,mogu da ti puse i gurni im ga do grala u pogana usta.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
- Kontakt:

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
bravo edine ponosu nas, odmah se vidi pravi bosnjo, prvo zastava pa sve ostalo... naprijed city 

4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Stavio bih vecu da imaNimla_RZ je napisao/la:Probaj manjuJimmy from the hood je napisao/la:

kako nema.

-
- Kontakt:
Vidi fakat ima veca, ide na fejs ta 

-
- Kontakt:
Zao mi je sto nije usao a s druge strane drago radi novinara jer sad na njihovu zalost nemaju sta pisati vecinom gluposti ....
Anti Nakarada
ĆeMa je napisao/la:ima li gdje klip dzeke sa zastavom
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Svaka cast patrioto! Dzeko je u svega 4 mjeseca koliko je u Cityu osvojio prvi trofej ito nakon 35 godina koliko je njegov klub bio bez trofeja! Dzeko ce naredne sezone igrati kao preporodjen,iza sebe ce imati period adaptacije i od njega se mogu ocekivati velike utakmice!to je velika stvar za BIH,za nasu reprezentaciju,drzavu..City ce naredne sezone biti drasticno pojacan i to je sansa Dzeke,da uz kvalitetniji srednji red vjerovatno Kaku,dodje do kvalitetnih lopti koje ce slati u mrezu! samo naprijed patrioto!admin je napisao/la:kako nema.
Bravo na zastavi,svaka cast! Najezio sam se kad sam vidio s kakvom ljubavi promovise nasu zastavu i nasu drzavu! Edin je ponos BIH,to je jos jednom pokazao! samo naprijed i sve najbolje u nastavku karijere,da i dalje promovises BIH kao sto si to do sada radio! Edin je nas najbolji ambasador u svijetu,uz Salihamidzica,Baljica i Kodru,nas najuspjesniji igrac poslije rata!
Jos nesto,ako u City na ljeto dodju Fagrebas i Kaka kao sto se prica,ubjedjen sam da ce Edin na redne sezone osvojiti englesku ligu,i LP ili EL! Edinu je tek 25 godina,u narednih 10 ce osvojiti sve sto se osvojiti moze,aBd!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.