Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Mi Atalanta imamo najvise remija, osam.
Bit ce dosta teska utakmica, al nadam se 3 boda.
Daj Conte da vise i Elia zaigra, don't be racist!
Bit ce dosta teska utakmica, al nadam se 3 boda.
Daj Conte da vise i Elia zaigra, don't be racist!
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Iako je Atalanta uz donekle nasu ekipu iznenadjenje dosadasnjeg dijela Serie A, mislim da su u blagom padu forme sto bi trebali iskoristiti. Mada, znamo kako se manje ekipe naostre kada igraju protiv Juventusa tako da treba biti dodatno oprezan, pogotovo u slucaju da povedemo.BigBen je napisao/la:Sad se ozbiljno pripremiti i pokusati pobjediti Atalantu. Kiks ne smije doci u obzir jer mislim da puno sanse dajemo protivnicima koji se zele vratiti na vrh. Bice tesko, ali vjerujem u kvalitet Juvntusovi igraca...
Onako usput, jedna vijest ,vezana za nase mlade na turniru u Kataru, gdje je Juve pobjedio ekipu Ajaksa i plasirao se u finale. Mlade nade predstavljaju Juventus na najbolju moguci nacin, a finalni mec se igra protiv PSG-a. Razultat u polufinalu je bio 4:1
Sto se tice ovog turnira moze se pratiti na Eurosportu. Do sad su bar 3. puta prikazivali utakmice Juve-a. Odlicna pobjeda protiv Ajaxa, nakon par ne bas uvjerljivih rezultata u prvim utakmicama.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Opet da se ponovim, svirao bih penal ali ko garantuje da bi protiv najboljeg golmana svijeta neko i zabio
Patili smo se jučer. Nije lako igrati protiv ekipa koje se brane sa 5 igrača nazad. Grijeh na dušu naše ekipe je to što smo od 7 minute vodili i imali sasvim jasnu situaciju da dotučemo protivnika još jednim golom, to nismo uradili, primili smo pogodak naivno i glupo i nije se moglo ispraviti.
Šteta za onaj pokušaj glavom Alexa, a pogotovo za onu šansu Krasića u suton utakmice.
Prvi i osnovni problem naše igre u ove dvije utakmice poslije blagdanske pauze je VEZNI red
Pirlo djeluje umorno i sporo.
Vidal muha bez glave (bio najbolji od naših veznjaka - trka i presijecanje protivnika)
Marchisio se sakriva od lopte
Pepe se sakrio od ostatka ekipe
Vrijeme je da Conte ozbiljno razmisli o koncepciji igre i rotiranju pojedinih igrača koji ne daju ono što bi objektivno trebali. Svaka velika ekipa ima krizu igre i rezultata kroz sezonu u jednom periodu.
Juventus je kroz svoju historiju i kada je najjači bio obavezno imao tu jednu krizu tokom sezone i ona se većinom javljala u periodu januar-mart.
Znalo se desiti da ne pobijedimo cijeli mjesec - kriza rezultata, ili opet cijeli mjesec pobjeđujemo ali uz lošiju igru - kriza igre.
U ove dvije utakmice vidjeli smo krizu igre. Bezidejnost u napadu, kombinatorika koja nije primjerena momentu i vremenu utakmice, nespremnost na preuzimanje odgovornosti, slabo rješenje za neutralisanje protivničke odbrambene igre.
Nadamo se da će ova mala kriza igre brzo proći te da će Conte naći modus kako ''otvoriti'' male ekipe i ''zatvoriti'' psihičku barijeru koju očito imaju pojedini igrači. Iduća protiv Atalante je također bitna jako, Juve uvijek ide na pobjedu pa makar protiv Reala na Bernabeu, tako će biti i protiv Atalante. Teška tekma puna ritma pretpostavljam - i oni su u rezultatskoj krizi tako da će se morati čupati. To protiv Juvea je uvijek teško i imamo dobru osnovu za tri boda tamo. Nabrijan protivnik koji se kod svoje ''kuće'' mora otvoriti, pred svojim navijačima se opravdati a to je mač sa dvije oštrice.
FORZA JUVE!

Patili smo se jučer. Nije lako igrati protiv ekipa koje se brane sa 5 igrača nazad. Grijeh na dušu naše ekipe je to što smo od 7 minute vodili i imali sasvim jasnu situaciju da dotučemo protivnika još jednim golom, to nismo uradili, primili smo pogodak naivno i glupo i nije se moglo ispraviti.
Šteta za onaj pokušaj glavom Alexa, a pogotovo za onu šansu Krasića u suton utakmice.
Prvi i osnovni problem naše igre u ove dvije utakmice poslije blagdanske pauze je VEZNI red

Pirlo djeluje umorno i sporo.
Vidal muha bez glave (bio najbolji od naših veznjaka - trka i presijecanje protivnika)
Marchisio se sakriva od lopte
Pepe se sakrio od ostatka ekipe
Vrijeme je da Conte ozbiljno razmisli o koncepciji igre i rotiranju pojedinih igrača koji ne daju ono što bi objektivno trebali. Svaka velika ekipa ima krizu igre i rezultata kroz sezonu u jednom periodu.
Juventus je kroz svoju historiju i kada je najjači bio obavezno imao tu jednu krizu tokom sezone i ona se većinom javljala u periodu januar-mart.
Znalo se desiti da ne pobijedimo cijeli mjesec - kriza rezultata, ili opet cijeli mjesec pobjeđujemo ali uz lošiju igru - kriza igre.
U ove dvije utakmice vidjeli smo krizu igre. Bezidejnost u napadu, kombinatorika koja nije primjerena momentu i vremenu utakmice, nespremnost na preuzimanje odgovornosti, slabo rješenje za neutralisanje protivničke odbrambene igre.
Nadamo se da će ova mala kriza igre brzo proći te da će Conte naći modus kako ''otvoriti'' male ekipe i ''zatvoriti'' psihičku barijeru koju očito imaju pojedini igrači. Iduća protiv Atalante je također bitna jako, Juve uvijek ide na pobjedu pa makar protiv Reala na Bernabeu, tako će biti i protiv Atalante. Teška tekma puna ritma pretpostavljam - i oni su u rezultatskoj krizi tako da će se morati čupati. To protiv Juvea je uvijek teško i imamo dobru osnovu za tri boda tamo. Nabrijan protivnik koji se kod svoje ''kuće'' mora otvoriti, pred svojim navijačima se opravdati a to je mač sa dvije oštrice.
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nemogu jos preboliti da smo kiksali juce, imali smo sansu da se malo odmaknemo od Milana i Udinesa al sta je tu je.
Atalanta sledeca, eh tu ce biti problema. Mislim da ce nam tu doci prvi poraz. Jaki su kuci a mi ne znamo dati gola
Atalanta sledeca, eh tu ce biti problema. Mislim da ce nam tu doci prvi poraz. Jaki su kuci a mi ne znamo dati gola

Rekord smo oborili, sad pokusat pobjedit svaku do kraj i upisat jos jednu stranicu historije
The Bianconeri didn’t achieve the three points, but today’s game against Cagliari will certainly form part of Juventus’ history. Thanks to the draw occurred against the Sardinians, Antonio Conte’s team achieved the amount of 18 games being undefeated, crossing the record line set almost 60 years ago.
Namely 62 years ago, when on 1 January 1950 the side managed by Carver was overcome 1-2 in Turin by Lucchese on the occasion of their 18th match. However, that defeat didn’t prevent the Bianconeri from clinching the title at the end of the season.
Today, the record has been brought from 17 to 18 games, and Antonio Conte’s side will try to increase it even more, starting immediately on Saturday in Bergamo against Atalanta.

The Bianconeri didn’t achieve the three points, but today’s game against Cagliari will certainly form part of Juventus’ history. Thanks to the draw occurred against the Sardinians, Antonio Conte’s team achieved the amount of 18 games being undefeated, crossing the record line set almost 60 years ago.
Namely 62 years ago, when on 1 January 1950 the side managed by Carver was overcome 1-2 in Turin by Lucchese on the occasion of their 18th match. However, that defeat didn’t prevent the Bianconeri from clinching the title at the end of the season.
Today, the record has been brought from 17 to 18 games, and Antonio Conte’s side will try to increase it even more, starting immediately on Saturday in Bergamo against Atalanta.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
solo, pa vidis da rekorde rusimo, pa kako onda vjerovati da nas Atalanta moze pobjediti! Treba biti oprezan,to stoji, ali o porazu ne smijemo razmisljati...SoloJuve26 je napisao/la:Nemogu jos preboliti da smo kiksali juce, imali smo sansu da se malo odmaknemo od Milana i Udinesa al sta je tu je.
Solo Vincere

- SoloJuve26
- Kontakt:
BigBen je napisao/la:solo, pa vidis da rekorde rusimo, pa kako onda vjerovati da nas Atalanta moze pobjediti! Treba biti oprezan,to stoji, ali o porazu ne smijemo razmisljati...SoloJuve26 je napisao/la:Nemogu jos preboliti da smo kiksali juce, imali smo sansu da se malo odmaknemo od Milana i Udinesa al sta je tu je.
Solo Vincere
Ma bilo bi sladje da smo oborili rekord s pobjedom a ne X.. Ono sinoc se moralo dobiti, al izgleda da su se umorili previse na pripremama i nemaju vise toliko snage .. vrijeme je da Conte pocne i rotirati malo u ekipi.
Konte je rekao da je razocaran i da smo trebali pobjediti ali svaki put ne ide kako smo planirani. Mozda se primjetio umora kod Pirla, dok su ostali igraci bili trkacki raspolozreni. Koliko se sjecam zadnjih pola sata smo ih dosta pritisli, samo sto nije bilo pogotka. Ove je pouka treneru, iznacice on rjesenje za duel protiv Atalante koja je u rezultatskoj krizi, a Juve kada igra protiv ekipe koja traze pobjedu odlicno se suprostavi. Licno mislim da ce duel sa Atalantom biti laksi nego onaj sa Lecceom, jer Atalanta mora trazit tri boda, sto nama odgovara i sigurno ce igrati otvoreno. Dobra stvar sto idemo u Bergamo sa prve pozicije, psiholoski momenat je jako bitan nakon neuspjeha u Torinu..
- HeavensWonder
- Kontakt:
Conte bi mogao da gleda malo i u proslost i situacije kada je Del Piero igrao sa Nedvedom u vezi, jer ima pasove koji ubise, a u napadu su igrali Trezeguet i Ibrahimovic. To je ona ekipa kad su nam namjestili farsopoli (mamu im ****), pred kojom se zemlja tresla, a u ovoj postavi su izgledali preofanzivno i gazili sve pred sobom.
Ne bi bilo lose da Conte proba po ovom receptu sa Vukom i Matrijem u spicu, a Del Pierom u vezi bez da Alex ide u spic kao treci, nego da sa Pirlom proba naci Matrija ili Vucinica ili kakve dobre pasove desno Pepu pa da on nesto proba sa strane. Plus i Alex i Pirlo u zoni o 30 metara kao da pucaju penale pa ni to nije lose, i mislim da bi i Conte to volio, samo je pitanje ima li hrabrosti i smijemo li toliko riskirati.
Ne bi bilo lose da Conte proba po ovom receptu sa Vukom i Matrijem u spicu, a Del Pierom u vezi bez da Alex ide u spic kao treci, nego da sa Pirlom proba naci Matrija ili Vucinica ili kakve dobre pasove desno Pepu pa da on nesto proba sa strane. Plus i Alex i Pirlo u zoni o 30 metara kao da pucaju penale pa ni to nije lose, i mislim da bi i Conte to volio, samo je pitanje ima li hrabrosti i smijemo li toliko riskirati.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Conte je tempirao formu, zna da je prvenstvo dugo, zato se i igrači ne troše i djeluju da su fizički pali. Conte pokušava da vidi može li rutinski dobiti utakmice protiv slabijih ekipa, protiv Leccea je uspio, jučer nije, to mu je opomena za ubuduće. Protiv Atalante ćemo sigurno gledati jedan drukčiji Juve nego u prethodne dvije tekme.
Šta se mi imamo trošiti protiv relativno lahkih ekipa kad nam najveća iskušenja dolaze u martu, a tad će forma naših igrača biti na vrhu.
Na početku sezone smo imali silovit start pa smo od svakog protivnika duplo više trčali, dok smo u posljednjih par kola stali, zato Conte i sad polako fata zalet za ono što slijedi kasnije.
Onaj ko misli da konkurenti neće imati kikseva kao mi jučer zavarava se, a nakon što sam pogledao sinoćnju utakmicu između provincijskog i manekenskog kluba još sam više uvjeren da je Scudetto naš ove sezone.
Hajd' malo optimizima.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Šta se mi imamo trošiti protiv relativno lahkih ekipa kad nam najveća iskušenja dolaze u martu, a tad će forma naših igrača biti na vrhu.
Na početku sezone smo imali silovit start pa smo od svakog protivnika duplo više trčali, dok smo u posljednjih par kola stali, zato Conte i sad polako fata zalet za ono što slijedi kasnije.
Onaj ko misli da konkurenti neće imati kikseva kao mi jučer zavarava se, a nakon što sam pogledao sinoćnju utakmicu između provincijskog i manekenskog kluba još sam više uvjeren da je Scudetto naš ove sezone.

Hajd' malo optimizima.

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ove sezone nas klub je klub ironije. Onako lose odigras, samo bod protiv Kaljarija, a za nagradu sjednes na prvo mjesto.
Da li je moglo bolje? Moglo je i moralo je. Conte je usrao motku, jer je po mom misljenju tokom sezone trebao vise sanse davati Eliji i Krasicu. Nije mi nikako jesna ta njegova rotacija Estigaribia-Krasic-Djakerini-Elia. malo klupa, malo prvi sastav, malo tribine.
po meni je juce bio totalni promasaj ulazak Krasica u igru. Sta ocekujes od igraca koji ne igra tri mjeseca? Da ti udje i odluci utakmicu, a zaboravio trcati. Mislim da je juceranja utakmica bila idealna za Eliju.
Da li je moglo bolje? Moglo je i moralo je. Conte je usrao motku, jer je po mom misljenju tokom sezone trebao vise sanse davati Eliji i Krasicu. Nije mi nikako jesna ta njegova rotacija Estigaribia-Krasic-Djakerini-Elia. malo klupa, malo prvi sastav, malo tribine.
po meni je juce bio totalni promasaj ulazak Krasica u igru. Sta ocekujes od igraca koji ne igra tri mjeseca? Da ti udje i odluci utakmicu, a zaboravio trcati. Mislim da je juceranja utakmica bila idealna za Eliju.
MENI MOJE, A VAMA VASE
- sarajlija89
- Kontakt:
Iako na Apeninima nisu impresionirani onim što je Krasić pokazao protiv Cagliarija, Conte nije nezadovoljan.
Conte se ne slaže sa generalnom ocenom da je Krasić bio slab.
"Mnogo je napredovao, shvatio je šta tražim od njega", rekao je trener Juventusa.
"Da je postigao gol, sada biste pisali o renesansi, samo mu je sreća nedostajala", dodao je Conte.
Krasić je imao dobru šansu da postigne gol u finišu i postane heroj, ali je traljavo šutirao.

Nemojte ljudi, jeste griješio u nekim utakmicama, pogotovo sa izmjenama, ali fkt ne smijemo i nemamo pravo prigovarat. 18 utakmica bez poraza, sa ne toliko kvalitetnom ekipom... moramo biti ponosni na sve ono što je Conte uradio. I on je na početku, polako samo...
Znam da svi želimo titulu i siguran sam da možemo uz odgovarajući pristup dići do nje, ali cilj je LP...
Ove sezone, italijanska liga je daleko najzanimljivija u Evropi, mnogo izjednačenih tmova, a samo tri mjesta vode u LP.... to je ipak naš osnovni cilj, a konkurenti su blizu....
Idemo tekmu po tekmu, tako je najbolje... da se ne opterećujemo previše nekim ciljevima...
Atalantu valja dobiti i vratiti samopouzdanje. Izuzetno bitna tekma...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma ljudi kad uputimo kritiku to nije zato sto smo pesimisti, vec hocemo taj Scudetto i da se Juve vrati na vrh ne Serie A vec svijeta !!!
Conteu, iskreno i kad bi prigovarali to ne moze ni najmanje ostetiti njegov uspjeh sa Juvetom, ali ruku na srce neke stvari se moraju promijeniti. Pa ne moramo mi trcati 200 puta vise od drugih i to ne samo od Leccea i Novare, vec i od Rome, Lazio i ostalih. Zato nam je potrebna dobra veza, da se stedimo, a uvijek prijetimo.
Ko je sinoc gledao Barcu zna o cemu pricam. Vezni red je kad je bilo 2-2 vrsio pritisak takav, da su posljednih 5 minuta, odbrambeni Barce igrali vezu, a bilo je 5 spiceva protiv Betisa
Tako nesto ne moze preko dana da se desi u Juvetu, ali se mora raditi da se igra sto vise poboljsa. Ona je sad super, samo joj fali rezultat pa se i mora mijenjati dok se ne poklopi prepoznatljiv stil, ljepota igre i rezultat
Conteu, iskreno i kad bi prigovarali to ne moze ni najmanje ostetiti njegov uspjeh sa Juvetom, ali ruku na srce neke stvari se moraju promijeniti. Pa ne moramo mi trcati 200 puta vise od drugih i to ne samo od Leccea i Novare, vec i od Rome, Lazio i ostalih. Zato nam je potrebna dobra veza, da se stedimo, a uvijek prijetimo.
Ko je sinoc gledao Barcu zna o cemu pricam. Vezni red je kad je bilo 2-2 vrsio pritisak takav, da su posljednih 5 minuta, odbrambeni Barce igrali vezu, a bilo je 5 spiceva protiv Betisa

Tako nesto ne moze preko dana da se desi u Juvetu, ali se mora raditi da se igra sto vise poboljsa. Ona je sad super, samo joj fali rezultat pa se i mora mijenjati dok se ne poklopi prepoznatljiv stil, ljepota igre i rezultat

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- senad_flamin
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da, ima istine, ali navodno je za Fiorentinu nedodirljiv, moguće je da se desi zamjena igrača Amauri - Behrami, jer Conte želi Behramija ili Naingolana, a Fiorentini treba napadač.
@HeavensWonder
Igrači Barce taj stil igre igraju već 5 godina, a Juve samo 5 mjeseci, samo sabura, bit će ovo sve bolje sljedeće sezone.
Ali eto svi navijači žele da vide Eliu u ekipi, pa i ja. Po meni trebao bi igrati prvu postavu protiv Atalante jer ruku na srce i Pepe je nestao, jučer je bio lošiji od Krasića, treba ga malo na klupu da se prestane furati kako je igračina.
U odbranu De Ceglie ostaviti na beku, a na štopera staviti Chiellinija, jer ne treba zaboraviti da je De Ceglie odigrao i odličnu tekmu protiv Novare, a Bonucci je itekako sklon kiksevima, zato se i njega treba na klupu da se opameti.
Potrebno je malo rotacija u ekipi, ovako ne ide, svaku utakmicu isti igrači igraju, postajemo pročitani, treba se nešto mjenjati.
@HeavensWonder
Igrači Barce taj stil igre igraju već 5 godina, a Juve samo 5 mjeseci, samo sabura, bit će ovo sve bolje sljedeće sezone.
Ali eto svi navijači žele da vide Eliu u ekipi, pa i ja. Po meni trebao bi igrati prvu postavu protiv Atalante jer ruku na srce i Pepe je nestao, jučer je bio lošiji od Krasića, treba ga malo na klupu da se prestane furati kako je igračina.
U odbranu De Ceglie ostaviti na beku, a na štopera staviti Chiellinija, jer ne treba zaboraviti da je De Ceglie odigrao i odličnu tekmu protiv Novare, a Bonucci je itekako sklon kiksevima, zato se i njega treba na klupu da se opameti.
Potrebno je malo rotacija u ekipi, ovako ne ide, svaku utakmicu isti igrači igraju, postajemo pročitani, treba se nešto mjenjati.
Ž '21!
Buffon
Lichtsteiner Barzagli Chiellini De Ceglie
Vidal Pirlo Marchisio
Pepe Matri Vučinić
ovako početi - na klupi : Storari, Sorensen, Bonucci, Elia, Del Piero, Pazienza, Marrone, Borriello (ok neće moći svi ali osnovni roster).
Prvo poluvrijeme probati prsa - o - prsa protiv napaljenog domaćina, rotacije su potrebne i rješenje za mali ''odmor'' pojedinih igrača.
U zavisnosti o rezultatu ubaciti Eliu, Delpu ili čak Borriella.
Lichtsteiner Barzagli Chiellini De Ceglie
Vidal Pirlo Marchisio
Pepe Matri Vučinić
ovako početi - na klupi : Storari, Sorensen, Bonucci, Elia, Del Piero, Pazienza, Marrone, Borriello (ok neće moći svi ali osnovni roster).
Prvo poluvrijeme probati prsa - o - prsa protiv napaljenog domaćina, rotacije su potrebne i rješenje za mali ''odmor'' pojedinih igrača.
U zavisnosti o rezultatu ubaciti Eliu, Delpu ili čak Borriella.
- harebianconero
- Kontakt:
@bianconeri1988 Opet se slazem sa tobom, u potpunosti.
Namjerava li vise taj Caceres dolaziti, danas su kao razgovori oko njega.

Namjerava li vise taj Caceres dolaziti, danas su kao razgovori oko njega.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da Marotta ne žali na parama, došao bi Caceres, ovako je to sve neizvjesno, uglavnom više da nego ne.
@ramiral
Ti i tvoje formacije
Elia mora igrati prvu postavu, jer mislim da je mnogo kreativniji u napadu od Pepea, nek Vidal pokriva njega u odbrani, može se to fino iskombinovati, vrijeme je da negdje pročepi, u Atalanti smo redovno dobro prolazili, u posljednjih par sezona prosjek postignutih golova 3 komada, a i oni su stali. Samo nek se Chiellini vrati u odbranu, on je nama pola ekipe, jučer se to najbolje vidjelo.
I opet kažem, možemo osvojiti taj Scudetto, borit ćemo se do samog kraja. Mnogo je razloga, ovih 18 utakmica bez poraza, najbolja odbrana lige, naš najveći rival Milan nakon polusezone nije uspio da pobjedi nikog iz Top 5, inter se vraća, ali su još uvijek na minus 6, a još dolaze na naš stadion kao što dolaze Udinese, Napoli, Lazio i Roma, dakle ja vjerujem u Scudetto!
Ali za sve ovo trebaju nam ta dva pojačanja

@ramiral
Ti i tvoje formacije

Elia mora igrati prvu postavu, jer mislim da je mnogo kreativniji u napadu od Pepea, nek Vidal pokriva njega u odbrani, može se to fino iskombinovati, vrijeme je da negdje pročepi, u Atalanti smo redovno dobro prolazili, u posljednjih par sezona prosjek postignutih golova 3 komada, a i oni su stali. Samo nek se Chiellini vrati u odbranu, on je nama pola ekipe, jučer se to najbolje vidjelo.

I opet kažem, možemo osvojiti taj Scudetto, borit ćemo se do samog kraja. Mnogo je razloga, ovih 18 utakmica bez poraza, najbolja odbrana lige, naš najveći rival Milan nakon polusezone nije uspio da pobjedi nikog iz Top 5, inter se vraća, ali su još uvijek na minus 6, a još dolaze na naš stadion kao što dolaze Udinese, Napoli, Lazio i Roma, dakle ja vjerujem u Scudetto!

Ali za sve ovo trebaju nam ta dva pojačanja

Ž '21!
Znam ja @bianconeri da on mora igrati kako bi ''pročepio'' i stekao samopouzdanje ali poznavajući Contea i njegov sistematičan rad te gvozdenu samodisciplinu ne vjerujem da će tek tako izrotirati 3-4 igrača. Vidjelo se to tokom cijele sezone.
Mislim da je realnije da uvede brata oko 55 minute, ima sasvim dovoljno vremena da se pokaže, ''grize'' i bori.
Krajnje mu je vrijeme da skonta da samo takvim pristupom može igrati u Conteovom Juveu.
Ova formacija je po mom skromnom mišljenju najrealnija, malo Bonuccija na hlađenje, De Cegliea nagraditi za dobru predstavu, a u ovisnosti o rezultatu ubaciti ove ''željne krvi'' : Elia, Borriello npr..
et...
moja isposnička, skromna duša slična Conteovoj nije mogla da ne postavi koju formaciju

Mislim da je realnije da uvede brata oko 55 minute, ima sasvim dovoljno vremena da se pokaže, ''grize'' i bori.
Krajnje mu je vrijeme da skonta da samo takvim pristupom može igrati u Conteovom Juveu.
Ova formacija je po mom skromnom mišljenju najrealnija, malo Bonuccija na hlađenje, De Cegliea nagraditi za dobru predstavu, a u ovisnosti o rezultatu ubaciti ove ''željne krvi'' : Elia, Borriello npr..
et...

moja isposnička, skromna duša slična Conteovoj nije mogla da ne postavi koju formaciju

- harebianconero
- Kontakt:
Niko da se sjeti, danas Lichtsteineru rodjendan. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.