English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- HuseinKapetan9
Re: English Premier League
Darwin jeste rizik,ali Bellinghama ne vidim kao neki rizik
Ubedljivo najbolji mladi veznjak svijeta,teska klasa
Isplati se dati 100 milki za njega
Ubedljivo najbolji mladi veznjak svijeta,teska klasa
Isplati se dati 100 milki za njega
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Naravno da svaki transfer ne treba da bude neki decko koji je ludilo medijsko. Ali kad se Salah dovodio - vi niste bili odusevljeni njime ali taj covjek je tu sezonu mislim imao 20tak golova i 15tak asistencija i bio jedan od najboljih igraca Serie A, uz tog covjeka je Edin zabio 35+ golova citavu sezonu, Salah je bio i Golden boy 2012 tako da nije bas bio neki anonimus koji je izvucen iz carobnog sesirica - nego je samo imao nesrecu kada je trebao sa 22-23 godine da eksplodira dosao pod sapu Murinha koji taj talenat nije prepoznao i nije iskoristio - pa je put do zvijezda iso zaobilaznicom (nesto slicno kao i De Brujne). Mozda ja grijesim u procjeni ali mislim da Dijaz nece imati uticaj kao Salah ili Mane - odnosno da ne moze dostici njihov nivo, ali recimo misljenja sam da ko dovede Nuneza da nece pogrijesiti.Otelo je napisao/la: ↑07 jun 2022, 08:27Firmino planira ostati. Ne znam odakle ti to da ide.
Na kraju dana, problemi Liverpoola ne leže u napadu, nego u vezi i taktici
Villarreal je uništio Liverpool u drugom meču, u prvom poluvremenu gdje je skratio teren i neutralisao bekove Liverpoola u napadu i Liverpool nije mogao da iznese loptu. Upravo će Diaz uci i riješiti taj meč kroz dribling. Odbrana Villarreal se morala prilagoditi njemu i toj opasnosti.
No, taj meč je izolovani slučaj. Veoma mali broj ekipa može da odigra tako kroz 90 minuta.
Drugi problem je veći i traje već sezonama. Probijanje duplog bloka. U prvom dijelu sezone je to rješavao Salaha individualnim kvalitetom, kad ga je stalo počeli su i problemi.
Tottenham je tako osvojio bod, Real Ligu prvaka. Oni ne znaju kako da dođu do šanse na tako postavljenju odbranu. Veza zakaže, napad zakaže i lopta kruži okolo. Ok, bude nekih suteva. Tottenham je naprimjer izblokirao svaki, Diazov sut će biti izblokiran i lopta će uci u gol.
Protiv Reala ista priča, samo je takve suteve skinuo Courtois, I ako još ne znam kako.
Oba primljena gola Liverpoola su bila slična, samo različite strane. Real je prošao po lijevoj strani, Tottenham po desnoj (ako se dobro sjećam).
Naravno, moglo bi se reći da su mečevi protiv Reala i Tottenhama izolovani slučajevi jer je Liverpool izgubio svega četiri utakmice u sezoni.
No, tu stvarno se vidi nemoć protiv duplog bloka i mučenje, bez obzira na krajnju statistiku.
Potrebna je taktička promjena na Anfieldu jer će ekipe sve više i više iskorištavati mane Liverpoola.
I sad da se vratim, Salah je došao iz Rome i malo ko je bio oduševljen tim transferom. Dovede se u šansu, promaši I na repeat. Nesto kao Diaz. Luis je fantastično odigrao sve mečeve osim finala LP, ali tu je čitav napad Liverpoola bio loš i ne znam zašto misliš da ne može biti dobra zamjena. Toliko je dobar da je Klopp morao da Manea gurne na devetku kako bi ovaj imao mjesto od prve minute. Ok, ima tu problema, ali ne zna jezik, novi tim, novi sistem, nije prošao pripreme sa ekipom, no opet, rijetko koji igrač se odmah uklopi u momčad kao što je to uradio Diaz.
I doći će vjerovatno napadač. Spominje se Nunez, naredno ljeto se ide po Bellinghama. Ne mora svako igrač koji stigne biti neki nahajpani dečko po medijima.
Ja sam prvi podjebavao Tottenham za Kulusevskog i ispostavilo se da Conte zna bolje od mene koji igrač mu treba i koji igrač zna futbol.
Uglavnom pred nama je uzbudljivo ljeto i jos uzbudljivija sezona
Ova priča o godinama kao razlogu prodaje je baš glupa. Kakav pad crni s 30 godina, Mane ima ispred sebe još barem 3-4 vrhunske sezone. Štaviše danas većina sportista peak karijere doživi upravo u ovim godinama u kojima je sada Mane. Brujne je godinu stariji a evo odigro je najbolju sezonu u karijeri i odigrat će još nekoliko sličnih ovoj. Do 35 mogu svi trajati i igrati na najvišem nivou bez problema. Nije ovo 2005. godina.
Očigledno je problem taj ugovor koji ulazi u zadnju godinu a ovaj neće da produži, pa daj da se izvuče bilo šta da ne ode džaba. A falit će im po mom mišljenju baš dosta, Diaz i Jota su dobri igrači ali ne vjerujem da mogu zamijeniti ove brojeve koje je Sadio davao svake sezone.
Očigledno je problem taj ugovor koji ulazi u zadnju godinu a ovaj neće da produži, pa daj da se izvuče bilo šta da ne ode džaba. A falit će im po mom mišljenju baš dosta, Diaz i Jota su dobri igrači ali ne vjerujem da mogu zamijeniti ove brojeve koje je Sadio davao svake sezone.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne znam koliko si gledao Liverpool, ali Mane je jasno opao ove sezone i nije vise igrac kakav je bio. Godine su razlicit faktor od igraca do igraca. Eto imas primjer Hazarda koji je bio najvisa klasa pa propao sa 30.bodi123 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:00Ova priča o godinama kao razlogu prodaje je baš glupa. Kakav pad crni s 30 godina, Mane ima ispred sebe još barem 3-4 vrhunske sezone. Štaviše danas većina sportista peak karijere doživi upravo u ovim godinama u kojima je sada Mane. Brujne je godinu stariji a evo odigro je najbolju sezonu u karijeri i odigrat će još nekoliko sličnih ovoj. Do 35 mogu svi trajati i igrati na najvišem nivou bez problema. Nije ovo 2005. godina.
Klopp ga sigurno ne bi pustio da smatra da mu je bitan. Ostavio bi ga ovu godinu pa nek ide besplatno. Svakako je to sve vise postaje praksa jer igraci gledaju da uzmu sto vise novca na ruke.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sjeba Samba Not.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Hazarda su povrede satrale, nije propao sam od sebe.Justin je napisao/la: ↑07 jun 2022, 12:00Ne znam koliko si gledao Liverpool, ali Mane je jasno opao ove sezone i nije vise igrac kakav je bio. Godine su razlicit faktor od igraca do igraca. Eto imas primjer Hazarda koji je bio najvisa klasa pa propao sa 30.bodi123 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:00Ova priča o godinama kao razlogu prodaje je baš glupa. Kakav pad crni s 30 godina, Mane ima ispred sebe još barem 3-4 vrhunske sezone. Štaviše danas većina sportista peak karijere doživi upravo u ovim godinama u kojima je sada Mane. Brujne je godinu stariji a evo odigro je najbolju sezonu u karijeri i odigrat će još nekoliko sličnih ovoj. Do 35 mogu svi trajati i igrati na najvišem nivou bez problema. Nije ovo 2005. godina.
Klopp ga sigurno ne bi pustio da smatra da mu je bitan. Ostavio bi ga ovu godinu pa nek ide besplatno. Svakako je to sve vise postaje praksa jer igraci gledaju da uzmu sto vise novca na ruke.![]()
Mane je ovaj drugi dio sezone razvalio, baš dobar bio, nisam vidio neki pad osim što je prekomandovan na devetku jer je Jota pao s formom pa je dobio drugačiju ulogu. Ovako se pisalo do prije par mjeseci i za žutog da je u padu ostario hu-ha, pa odigra svemirski zadnjih 5 mjeseci. Mane se isto tako digao, ništa njemu ne fali. Ubijeđen sam da može igrati na najvišem nivou još barem 3 godine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bas pametan neki momak

Spominje se Poup ali za 45 miliona dok ce im cijeli budzet za rekonstrukciju i pokusaj opstanka u ligi biti 115 miliona
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Preskupo bi to bilo. Nek uzmu Dubravku kad Newcastle dovede nekog i jbg. Nesto sumnjam da ce izboriti opstanak, steta.
Ten toes, I done laps in the trench
Diaz ako bude kao pola Salaha i Manea bit će dobro, kod njega će kreairanje šansi biti dosta učinkovitije od ovog dvojca ali da ce zabijati golove kao oni, nema šanse.
Nama ce trebati dobar napadač ali da bar može igrati kao Mane 2 pozicije a i treću ako zatreba.
Nama ce trebati dobar napadač ali da bar može igrati kao Mane 2 pozicije a i treću ako zatreba.
Kelleher je skoro rekao da nije siguran da li ce ostati u Liverpoolu kao broj 2, eto jeftinijeg rjesenja Nottinghamu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- HuseinKapetan9
Dao 6 golova za pola godine u klubu ,kakav argument

Diaz >mbappe
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Naravno da je argument ali nije za dbla kao ti da to shvatiHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 18:16Dao 6 golova za pola godine u klubu ,kakav argument![]()
![]()
Diaz >mbappe

-
- Kontakt:
Strasno sta Southgate radi sa ovakvom generacijom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dok god imaju Pickforda na golu ne zaslužuju ništa dobro na velikim natjecanjima.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Izgleda da nam se bliži novo rivalstvo u EPL,
Haaland v Darwin. Samo da vidimo gdje će Nunez prvo...
Haaland v Darwin. Samo da vidimo gdje će Nunez prvo...

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bas htio pitat ko ce imat bolju sezonu.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Vidjećemo, meni bi bilo baš nezahvalno to prognozirati jer sam mišljenja da će i jedan i drugi dovesti do određenih promjena u Cityu i Liverpoolu (ako dođe) pa će se sve svesti na to kako će te promjene i prilagodbe proći.
O kvalitetama je suvišno trošiti riječi. Haaland je naravno trenutno stepenica iznad, ali je i Darwin top.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.