AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
I ja baš kontam što ga nije izvadio kad ono dobijam odgovor odmah.
Cetaljima dan zalosti zbog terorista koji su ubili policajca na Kosovu. Boze sacuvaj bolesne nacije.
Romero opaaaaa 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Kancer evrope

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja sam koristio Seria A pass ali to je ukinuto tako da ne znam gdje drugo da gledam , a istog momenta bi se rijesio ovog sranja.
Molim vas mozemo se vredjati normalno kao do sada, samo manite se politickih postova na forumu...
Divna vijest da su novajlije postigle svoje prve golove u dresu rossonera. Druga divna vijest je da je Adli odigrao vrlo vrlo dobro! 

zato ga je izvadio vec na pocetku 2.pol vjerovatno ga cuva za ligu prvakameepo je napisao/la: ↑27 sep 2023, 19:18Kojih je to 10 dobrih stvari uradio Bennacer kad je Milan primio gol protiv Porta zbog njegove greske sto je rezultiralo ispadanjem ?
Ne znam je li gledamo istu utakmicu ali Adli je vec ranije iskreirao sansu za gol kad je Okafor promasio i evo sad je odlicno izveo korner koji je rezultirao golom. Uz to igrac je koji je najvise ukljucen u igru.
malo je reci da je odigrao kao Seedorf
Slabo je ovo skroz. Sreca pa igraju protiv Cagliaria, koji je nivo seria B.
Nadati se boljim igrama a sad se zadovoljiti bodovima protiv losijih ekipa.
Nadati se boljim igrama a sad se zadovoljiti bodovima protiv losijih ekipa.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ja ne znam sta vi ocekujete protiv ovakvih ekipa, nema ovdje ljepote, cilj 3 boda dodji do njih kako znas , a druga stvar ekipa je kombinovana igra se svaka 3 dana tako da su ovo zlata vrijedna 3 boda
Eh još kad bi večeras neko kiksao, Inter ili Napoli. Nemoguće da u jednom danu pobijede sve tri ekipe! 

Rutinska pobjeda, al ima ovdje dosta posla u smislu podizanja igrača. Bitne su pobjede i bodovi.
ne tako spektakularna igra, ali 3 boda uzeta sto je najvaznije. u subotu Lazip na SanSiru gdje ce nam trebati malo bolja i brza igra.
Forza Milan
Forza Milan
3 bobe su tu i to je bitno, kako je pocelo rutinski je zavrsilo, Pioli pruzio sansu i omladincima 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Tri boda, golovi Okafora i Loftus Cheeka, Adli vrlo dobar. Nema razloga za nezadovoljstvo 
Na kraju ce biti jedan od najbolje ocijenjenih igraca upravu jer je igrao lose. Logicno da ce ga izvaditi u 60-oj minuti jer mu je ovo prvi mec u godini dana i kondiciono nije u stanju odigrati 90 minuta.