Metastazirali
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Barsu štiti Španski savez. Znaju koliki su brend i koliko bi štete to donijelo španskom fudbalu. Ovi talijanski kokošari jedva čekaju da smjeste Juventusu. Ali krivi su i Agnelli, i svi nabrojani. Nakon svega što se desilo za vrijeme Calciopolija, opet se dovoditi u ovakve situacije, smiješno
Ma neka oduzmu sve bodove svakako je liga postala smijesnaBurberry46 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:13Zasto 15 bodova, previse
Treba se zaliti ali ne vjerujem da ce sta promijeniti. Ostali klubovi nisu dobili sankcije![]()
Agnelli, Nedved, Paratici, Arivabene bas su narusili ugled kluba.
Nadam se da ce ovi novi ljudi u upravi zastiti klub
Neko je pravio detaljne analize koliko bodova da nam oduzmu da nam LP bude nedostižna ove sezone. Udaraju tamo gdje boli, oduzmi LP, oduzeo si sve. Seriju A niko ne gleda. Sad kad krenu i Adidas i slični da otkazuju ugovoreBurberry46 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:13Zasto 15 bodova, previse
Treba se zaliti ali ne vjerujem da ce sta promijeniti. Ostali klubovi nisu dobili sankcije![]()
Agnelli, Nedved, Paratici, Arivabene bas su narusili ugled kluba.
Nadam se da ce ovi novi ljudi u upravi zastiti klub
Znači Moggi & Co naruše ugled kluba onda dođe nova garnitura Agnelli & Co pa i oni naruše ugled kluba... ko će sljedeći doć da vam naruši ugled kluba? Imate li ikoga poštenog među bivšim legendama?Burberry46 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:13Agnelli, Nedved, Paratici, Arivabene bas su narusili ugled kluba.![]()
Poslije zadnjeg narušavanja ugleda imali smo 9 uzastopnih titula, mozda je vrijeme za deset!?Biscione je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:17Znači Moggi & Co naruše ugled kluba onda dođe nova garnitura Agnelli & Co pa i oni naruše ugled kluba... ko će sljedeći doć da vam naruši ugled kluba? Imate li ikoga poštenog među bivšim legendama?Burberry46 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:13Agnelli, Nedved, Paratici, Arivabene bas su narusili ugled kluba.![]()
Del Piero mi se čini fin ako ga ne pokvarite
![]()
jel ti stvarno brate vjerujes u ovo sto pisesPogba je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:11Ali kako nadju uvijek razlog i "istraze detaljno" samo Juve, od 2006, pa conte, pa agnelli i ona mafija oko karata, sta sve ne. Samo se Juventusu prisije sve, a za ostale nema dokaza.
Skandalozno je oduzimati bodove za stvari koje imaju veze s knjigama, bolesno. Chelsea, atletico i sl. dobijali zabranu mercata, ovdje mafija drugačije rezonuje.
Naravno da vjeruje i vjeruju svi koji prate fudbal, da li je moguće da je Juventus jedini klub na svijetu koji je prikazao kapitalnu dobit? Conte nakon prve sezone u Juventusu presudjen itd .QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:27jel ti stvarno brate vjerujes u ovo sto pisesPogba je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:11Ali kako nadju uvijek razlog i "istraze detaljno" samo Juve, od 2006, pa conte, pa agnelli i ona mafija oko karata, sta sve ne. Samo se Juventusu prisije sve, a za ostale nema dokaza.
Skandalozno je oduzimati bodove za stvari koje imaju veze s knjigama, bolesno. Chelsea, atletico i sl. dobijali zabranu mercata, ovdje mafija drugačije rezonuje.![]()
Ja ne vidim kako cete ovaj put izvuci korist iz ovog poguranca? Ili mozda kinezi imaju tajni plan?Biscione je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:17Znači Moggi & Co naruše ugled kluba onda dođe nova garnitura Agnelli & Co pa i oni naruše ugled kluba... ko će sljedeći doć da vam naruši ugled kluba? Imate li ikoga poštenog među bivšim legendama?Burberry46 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:13Agnelli, Nedved, Paratici, Arivabene bas su narusili ugled kluba.![]()
Del Piero mi se čini fin ako ga ne pokvarite
![]()
Možda je jedini plus u svemu ovom sto se mene moci dovoditi neka extra pojacanja pa ce neka djeca iz Juve next gen doći do izrazaja
Nikakvu nažalost, trebali su Napoli kaznitBuffonGigi je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:33Ja ne vidim kako cete ovaj put izvuci korist iz ovog poguranca? Ili mozda kinezi imaju tajni plan?
Zato sto je u pitanju Juventus.Biscione je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:40Nikakvu nažalost, trebali su Napoli kaznitBuffonGigi je napisao/la: ↑20 jan 2023, 22:33Ja ne vidim kako cete ovaj put izvuci korist iz ovog poguranca? Ili mozda kinezi imaju tajni plan?
Šalu na stranu, ne razumijem zašto se bodovi oduzimaju za finansijske malverzacije. To se radi za malverzacije na terenu (potkupljivanje sudija kao u prvom mandatu) a ovdje su trebali samo novčanu kaznu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.