Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amar platio parama iz svog dzepa koje je utalio preko transfera Sehe,Visce,Bekrica.BordoArmy88 je napisao/la:
Dalje, ne vidim da je IKO ovdje objasnio KAKO je ajfel uspio vratiti 3,5 MILIONA KM DUGA za jednu godinu BEZ PRIHODA...i onda imaš obraza spominjati neko "pucanje po ušima"!![]()
Ja vam se iskreno samo mogu smijati, pogotovu onim tvojim nebulozama o Adži i kako će mu sigurno dosaditi "igračka" koja ga je MILIONE koštala!![]()
PS. Nije lako odgovoriti/pisati od buke koju prave bageri i mašine, čitav grad se trese!
i Zole ove godine.Schwarz je napisao/la:Amar platio parama iz svog dzepa koje je utalio preko transfera Sehe,Visce,Bekrica.BordoArmy88 je napisao/la:
Dalje, ne vidim da je IKO ovdje objasnio KAKO je ajfel uspio vratiti 3,5 MILIONA KM DUGA za jednu godinu BEZ PRIHODA...i onda imaš obraza spominjati neko "pucanje po ušima"!![]()
Ja vam se iskreno samo mogu smijati, pogotovu onim tvojim nebulozama o Adži i kako će mu sigurno dosaditi "igračka" koja ga je MILIONE koštala!![]()
PS. Nije lako odgovoriti/pisati od buke koju prave bageri i mašine, čitav grad se trese!
Ja bih na ovo dodao da je u stvari bas ovaj stadion (koje li simbolike) ono sto ce nas lansirati na high level u odnosu na sve ostale a kako god okrenes stadion se mora praviti pa kad-tad, da li za godinu ili 3 ili 5 to je ono sto se jednog dana svakako mora uraditi!Dolina Ćupova
“Ima tom nazivu dugo, sjećam se dobro. Vezano je za Indokinu, odnosno za borbe oko tadašnjeg Laosa gdje su se dvije frakcije borile na području današnjeg Vijetnama. Bile su to višegodišnje i krvave borbe. Borili su se po klancima, a jedan od njih, najstrašniji u tom ratu u Indokini zvao se Dolina Ćupova. Čini mi se da je to prvi put spomenuo Pero Žagar iz ljubljanske Olimpije koji je rekao: Vi koji idete na Grbavicu, ostavite svaku nadu.
Gdje ti vidje da je za godinu vraćeno 3,5 miliona živ bio????BordoArmy88 je napisao/la:Aha, a po čemu onda ono vaše "nuđenje" po kojekakvim biznis forumima kroz presmiješnu powerpoint prezentaciju + lizanje šupka koldži dok je obećavao bagere, mercedes arene itd. nije "kurvanje" u najmanju ruku?!Western je napisao/la:Mislis elitne prostituke?terabajt je napisao/la: navijacu kurve sa kobilje glave zar nisi skonto da si dosadan, i cudi me da nisi banovan do sada makar na 24 h.![]()
Samo ih ignorisati jer kad ga ignorises i puknes po usima cinjenicama oni nemaju odgovora. Oni jer je administracija kakva je vec samo ubacuju provokacije da im se odgovori da bi djecaci mogli supljirati. Ovako kad ga ignorises on ne zna sta ce od sebe.![]()
"Bolje imati Tana nego nemati kralja banana"! - niste se nudili, ma jok!![]()
![]()
Uživam vjeruj mi. Kad uđem na temu, a na njoj piše toliko različitih generacija, toliko kvalitetnih forumaša, toliko zrelih diskusija, ponekad rasprava, toliko realnosti, a sve to iz ljubavi prema jednom klubu...ficobahtic je napisao/la:Dijeljenje pljuski se nastavlja, (i dalje i dalje) sto bi rek'o Virtual..
Jos jedna od mnogobrojnih pitarskih ofanziva se rasula vec u startu, a lekcije pljuste na sve strane..![]()
pricaj nam malo o evropi,o polufinalu kupa uefa,ono kad ste cak dotle dogurali.opusti se uz 7UPAragon je napisao/la:Jojj navijaci zelje pricaju o evropi. Kljucaj temu, nema dalje
zar ti nije vise dosta ponizavanjaAragon je napisao/la:Jojj navijaci zelje pricaju o evropi. Kljucaj temu, nema dalje
ponoviti gradivo prije spavanjaStarkelja je napisao/la:dugo citam forum al mrsko mi se peglat sa "glupim" ljudima kojima je rekla-kazala neoboriv dokaz ...
nabrojati cu neke stvari koje nekima nisu jasne , ili ih se stide ili ih boli
kao prvo zeljeznicar su 1921 godine osnovali radnici Željeznica Kraljevine yugoslavije te sami igrali i klub finansirali od svojih plata
kao drugo spominjete NK /FK ... u vrijeme kada se klub osnivao jezik se zvao S/H/S i ova "igra loptom" se zvala NOGOMET u cijelij kraljevini ...
kao trece Zeljeznicar je do 91 bilo NAJBROJNIJE sportsko drustvo u Bosni i Hrvatskog, samo su partizan i Zvezda bili veci u jugoslaviji ....
kao cetvrto PRVI SMO KOLEKTIV koji je imao svoju STEDNU zadrugu u koju su ljudi uplacivali novac od placa te je tako i stadion izgradjen !!!!!
kao peto FK Sarajevo je nastalo samo iz razloga sto te 46 grad nije imao svoj fudbalski klub , jer je zelji bilo zabranjeno IGRANJE kao klubu ( ne kao drustvu) jer smo odigrali 3 famozne utakmice NDH lige
kao sesto te 93 kad se nije znalo koja sila nas vise ne napada, uprava kluba je izmoljakala da sarajevo ode vani odigrati utakmicu prijateljsku! znate ko se vratio od igraca i uprave NIKO !!!
kao sedmo i kao klub i kao navijacka skupina dali smo najveci broj sehida i poginulih branitelja i imali smo najvise pripadnika MUPA i ARMIJE od 92 do 95 u poredjenju sa drugim klubovima /specijalno ovim komsijama
kao osmo sto se tice para svaka cast zeznuli ste covjeka da ulozi u vas na dobro vam izaslo, ali ne dirajte nas jer mi smo fenomen za razliko od vas , bez glavnog sponzora pored vas imamo najjace plate u klubu jos dugove vracamo
kao deveto cu vam postaviti pitanje kada je to FK Sarajevo osvojilo DUPLU KRUNU i kada je to dvije sezone zaredom HARALo ligom !!!
P.S: Vecina balavurdije koja se ovdje raspravlja, baca bombe kakve bombe dinamite , je glupa kao noc sve za svoj klub kucu stan majku oca a zao mu dat 5-10 maraka i otici na utakmicu , a i kad se sjete da umjesto 3 kafe dnevno i supljiranja po mahalama moze popiti dvije i otici na utakmicu naprave sranje .... jer meni nikada nece biti jasno kako stoci neudje u glavu da klubovi radi baklji i glupiranja placaju i po 3x vece kazne od zarade sa utakmice !!!!
za sve vas " Hooligane" sa 2 grama mozga i zicom medju usima koji pametuju i misle da su pametni svoju pamet dokazite na 4 nacina Zavrsi fakultet , nadji posao , i otidjiu na utakmicu al da u 90 minuta ne izgovoris rijec sa J....
idi se izvagaj pa na spavanjeAragon je napisao/la:Pa vi fakat ne kontakte kad ste totalno nasamarani?
Vi ste mitomani ko Srbi vezano za boj na Kosovu. Vi i poraz slavite kao bobjedu. Jos malo pa cete nas zajebavati sto smo vas dobili na Grbavici 1:2
Citajte strumfovi stivo iz Tuborga nista vam drugo i ne preostajeStarkelja je napisao/la:dugo citam forum al mrsko mi se peglat sa "glupim" ljudima kojima je rekla-kazala neoboriv dokaz ...
nabrojati cu neke stvari koje nekima nisu jasne , ili ih se stide ili ih boli
kao prvo zeljeznicar su 1921 godine osnovali radnici Željeznica Kraljevine yugoslavije te sami igrali i klub finansirali od svojih plata
kao drugo spominjete NK /FK ... u vrijeme kada se klub osnivao jezik se zvao S/H/S i ova "igra loptom" se zvala NOGOMET u cijelij kraljevini ...
kao trece Zeljeznicar je do 91 bilo NAJBROJNIJE sportsko drustvo u Bosni i Hrvatskog, samo su partizan i Zvezda bili veci u jugoslaviji ....
kao cetvrto PRVI SMO KOLEKTIV koji je imao svoju STEDNU zadrugu u koju su ljudi uplacivali novac od placa te je tako i stadion izgradjen !!!!!
kao peto FK Sarajevo je nastalo samo iz razloga sto te 46 grad nije imao svoj fudbalski klub , jer je zelji bilo zabranjeno IGRANJE kao klubu ( ne kao drustvu) jer smo odigrali 3 famozne utakmice NDH lige
kao sesto te 93 kad se nije znalo koja sila nas vise ne napada, uprava kluba je izmoljakala da sarajevo ode vani odigrati utakmicu prijateljsku! znate ko se vratio od igraca i uprave NIKO !!!
kao sedmo i kao klub i kao navijacka skupina dali smo najveci broj sehida i poginulih branitelja i imali smo najvise pripadnika MUPA i ARMIJE od 92 do 95 u poredjenju sa drugim klubovima /specijalno ovim komsijama
kao osmo sto se tice para svaka cast zeznuli ste covjeka da ulozi u vas na dobro vam izaslo, ali ne dirajte nas jer mi smo fenomen za razliko od vas , bez glavnog sponzora pored vas imamo najjace plate u klubu jos dugove vracamo
kao deveto cu vam postaviti pitanje kada je to FK Sarajevo osvojilo DUPLU KRUNU i kada je to dvije sezone zaredom HARALo ligom !!!
P.S: Vecina balavurdije koja se ovdje raspravlja, baca bombe kakve bombe dinamite , je glupa kao noc sve za svoj klub kucu stan majku oca a zao mu dat 5-10 maraka i otici na utakmicu , a i kad se sjete da umjesto 3 kafe dnevno i supljiranja po mahalama moze popiti dvije i otici na utakmicu naprave sranje .... jer meni nikada nece biti jasno kako stoci neudje u glavu da klubovi radi baklji i glupiranja placaju i po 3x vece kazne od zarade sa utakmice !!!!
za sve vas " Hooligane" sa 2 grama mozga i zicom medju usima koji pametuju i misle da su pametni svoju pamet dokazite na 4 nacina Zavrsi fakultet , nadji posao , i otidjiu na utakmicu al da u 90 minuta ne izgovoris rijec sa J....
[youtube][/youtube]Aragon je napisao/la:Pa vi fakat ne kontakte kad ste totalno nasamarani?
Vi ste mitomani ko Srbi vezano za boj na Kosovu. Vi i poraz slavite kao bobjedu. Jos malo pa cete nas zajebavati sto smo vas dobili na Grbavici 1:2
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, kontra, Laudrup, Lokomotifa i 72 gosta.