E pa eto vidiš kako se nadošlo do problema Gredić odnosno Željo i Koldžo. Koldžin jedini način da njegove tri kuče izađu na saobračajnicu je bio da se cesta što više privuče stadionu. Zbog svega toga je cijelo vrijeme opstruisao bilo kakva ulaganja u izgradnju stadiona.rodom s Mejtaša je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su oni zamislili napraviti tu cestu tako blizu sjevera. Pa ako će se ikad praviti stadion to je stvarno nedopustivo. I ovako dole nastupi kolaps kad je malo jača tekma, a zamisli da krene 20 milja na nov stadion (kapacitet nikako ne može biti manji) pa to je suludo.
Umjesto da opština učini sve da ojača klub i da mu prepiše i šljaku pa što i ne i dvoranu u budućnosti oni imam osječaj sve čine da još više zakomplikuju situaciju. Pa cijeli svijet je čuo za Grbavicu i Želju (kroz film, kroz rat, kroz pjesmu, kroz sport itd.) samo ovi naši levati kao da nisu. Neko sposoban bi na toj legendi Grbavice ćuda napravio.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sramota je nakon sto ste sve dobili od drzave da opet nesto trazite zauzvrat. Imate sve, imate svoje zemljiste, odrzaji svoje.. zasto bi ti neko drugi pomogao? zar ste invalidi svi a da vam se pomaze? Ima i kod vas pametnih ljudi, al vi ne zelite da zavucete rukave i raditee.. sve bi da vam je djabaluka.. Imate obraza da trazitee jos.. eno od uefe ste dobili sredstva za reoviranje stadiona, i jos zelitee.. pa haloooo
mi smo se sami izborili za nesto na sto danas lici, da smo takav klub kakav smo.. sve je na svmo mjestu, i vi znaju ko sta i kako radi..
Prihvatite se poslaa, a ne svako jutro sadaku da traziteee.
hadalju,nisam ja srušio stadion,vrlo dobro znaš šta se izdešavalo na stadionu i koga je zapalio,a i zna se na kome je da ga i napravi
bezobrazniče jedan
mi smo se sami izborili za nesto na sto danas lici, da smo takav klub kakav smo.. sve je na svmo mjestu, i vi znaju ko sta i kako radi..
hadalju,nisam ja srušio stadion,vrlo dobro znaš šta se izdešavalo na stadionu i koga je zapalio,a i zna se na kome je da ga i napravi
bezobrazniče jedan
Einigkeit und Recht und Freiheit
Koja je korist drzavi-opstini da poluprivatnoj prciji koju zovu fks oprasta koristenje stadiona Kosevo?Benko je napisao/la: kako vidim iz teksta, mora se mjenjati urbanisticki plan južne, pa onda da se da parcela na kojoj je pomocni koja je u vlasnistu opstine da bi vi dobili stadion?
Koja je korist tu drzavi-opštini?
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
grbavicu je pravio i moj djed a bio navijac sarajeva
al u kurcu,daj godište dede,pa ćeš vidjeti da tad niste bili ni u mudima,klocu
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Davno sam ja rekao kakav mentalni sklop neko mora biti da bi navijao za tvorevinu pored Želje, pogotovo poslije rata i pada režima. Grama mozga ni trunke obraza tu nema i zato ne treba ni u kakve rasprave ulaziti, ne znam šta mi bi. Samo ih treba zaje.ba.vat.i jer materijala za to ima neograničeno.
HAHAHAHA.rodom s Mejtaša je napisao/la:Davno sam ja rekao kakav mentalni sklop neko mora biti da bi navijao za tvorevinu pored Želje, pogotovo poslije rata i pada režima. Grama mozga ni trunke obraza tu nema i zato ne treba ni u kakve rasprave ulaziti, ne znam šta mi bi. Samo ih treba zaje.ba.vat.i jer materijala za to ima neograničeno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Ma kakav njegov djed (hej djeddomorocki je napisao/la:grbavicu je pravio i moj djed a bio navijac sarajeva

Klasicno, kad je prpa odmah se rata dodirujemo..domorocki je napisao/la:Sramota je nakon sto ste sve dobili od drzave da opet nesto trazite zauzvrat. Imate sve, imate svoje zemljiste, odrzaji svoje.. zasto bi ti neko drugi pomogao? zar ste invalidi svi a da vam se pomaze? Ima i kod vas pametnih ljudi, al vi ne zelite da zavucete rukave i raditee.. sve bi da vam je djabaluka.. Imate obraza da trazitee jos.. eno od uefe ste dobili sredstva za reoviranje stadiona, i jos zelitee.. pa haloooo
bezobrazniče jedan
Pogledaj one slike vase svlacionicee, da za 20 godina niste mogli da je napravite? pa zar to nije samota? To zeljo kao klub nema pisljivih 50 000 da se to renovira?
Dajte molim vass..
-
- Kontakt:
Ne znaju oni to, njihov cijeli klub (skoro cijela uprava i igrači) je 93. zdušio da širi istinu o Bosni i širili je godinu dana.domorocki je napisao/la:Sramota je nakon sto ste sve dobili od drzave da opet nesto trazite zauzvrat. Imate sve, imate svoje zemljiste, odrzaji svoje.. zasto bi ti neko drugi pomogao? zar ste invalidi svi a da vam se pomaze? Ima i kod vas pametnih ljudi, al vi ne zelite da zavucete rukave i raditee.. sve bi da vam je djabaluka.. Imate obraza da trazitee jos.. eno od uefe ste dobili sredstva za reoviranje stadiona, i jos zelitee.. pa haloooo
bezobrazniče jedan
-
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme došlo, djedovi sa Sarajevo navijaju, a istetovirane nane djecu u školu vode.
Jadni, napatili su se. Toliko ih je to sjebalo da se skoro niko nije ni vratio.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne znaju oni to, njihov cijeli klub (skoro cijela uprava i igrači) je 93. zdušio da širi istinu o Bosni i širili je godinu dana.domorocki je napisao/la:Sramota je nakon sto ste sve dobili od drzave da opet nesto trazite zauzvrat. Imate sve, imate svoje zemljiste, odrzaji svoje.. zasto bi ti neko drugi pomogao? zar ste invalidi svi a da vam se pomaze? Ima i kod vas pametnih ljudi, al vi ne zelite da zavucete rukave i raditee.. sve bi da vam je djabaluka.. Imate obraza da trazitee jos.. eno od uefe ste dobili sredstva za reoviranje stadiona, i jos zelitee.. pa haloooo
bezobrazniče jedan

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
K.urce se tudjim parama. pa kako ste vi dosli do Tana, ko je se naguzio njemu?Blagoje je napisao/la:Dobili ste poklon od tog mamlaza na supljak o statutu i brendu. Da je supljak pokazat ce vrijeme. Neko je tu plaho dobar, ali i to ce pokazat vrijeme.Zip je napisao/la: Za tu "sadaku=Tan" da ti kazem da smo mi nekolikoo mjeseci, godinu pripremali, radili, krv pisalii da bi na kraju napravili nesto, statut promjenili..
a sta mozemo nazvati sadakom? sadakom mozemo nazvati ovo sto vi radite, i sto ste radili.. cccc ono na bisnis forumu je klasicno trazenje sdake, naguzivanje mocnicima, al valjda dovoljo je velika rupa, pa se nije svidjelo tim "mocnicima".. kazu, mogu oni naci mnogoo boljee i manje istrosen klub..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Nije niko, to je do statuta. Takav statut se nije mogao propustiti u svijetu krupnog biznisa.Schwarz je napisao/la:K.urce se tudjim parama. pa kako ste vi dosli do Tana, ko je se naguzio njemu?Blagoje je napisao/la:Dobili ste poklon od tog mamlaza na supljak o statutu i brendu. Da je supljak pokazat ce vrijeme. Neko je tu plaho dobar, ali i to ce pokazat vrijeme.Zip je napisao/la: Za tu "sadaku=Tan" da ti kazem da smo mi nekolikoo mjeseci, godinu pripremali, radili, krv pisalii da bi na kraju napravili nesto, statut promjenili..
a sta mozemo nazvati sadakom? sadakom mozemo nazvati ovo sto vi radite, i sto ste radili.. cccc ono na bisnis forumu je klasicno trazenje sdake, naguzivanje mocnicima, al valjda dovoljo je velika rupa, pa se nije svidjelo tim "mocnicima".. kazu, mogu oni naci mnogoo boljee i manje istrosen klub..
Schwarz je napisao/la:K.urce se tudjim parama. pa kako ste vi dosli do Tana, ko je se naguzio njemu?Blagoje je napisao/la:Dobili ste poklon od tog mamlaza na supljak o statutu i brendu. Da je supljak pokazat ce vrijeme. Neko je tu plaho dobar, ali i to ce pokazat vrijeme.Zip je napisao/la: Za tu "sadaku=Tan" da ti kazem da smo mi nekolikoo mjeseci, godinu pripremali, radili, krv pisalii da bi na kraju napravili nesto, statut promjenili..
Prvo ja ne bi rekao, da se mi kurcimo tuđim parama.

Tan daje svoje pare, i to je njegovo pravo.Niko ga nije prisilo da ulaze u FK.Sarajevo.Po meni lakse se kurciti onako kako to radi familija, tuđim parama,(od vašeg kluba).Parama od Evrope,od Dzeka,od prodaje igraca,sve to spiskati u par godina,(a spominje se cifra od 10 miliona km) e to je kurcenje.

fakat..rodom s Mejtaša je napisao/la:Kakvo je vrijeme došlo, djedovi sa Sarajevo navijaju, a istetovirane nane djecu u školu vode.
pozdravljam
M
Pa konstantno provociranje kako vi pregovarate s Misimovicem, Stevanovicem itd izgradnja akademije, zar to nije k.urcenje tudjim parama.amypitar je napisao/la: Prvo ja ne bi rekao, da se mi kurcimo tuđim parama.![]()
Tan daje svoje pare, i to je njegovo pravo.Niko ga nije prisilo da ulaze u FK.Sarajevo.Po meni lakse se kurciti onako kako to radi familija, tuđim parama,(od vašeg kluba).Parama od Evrope,od Dzeka,od prodaje igraca,sve to spiskati u par godina,(a spominje se cifra od 10 miliona km) e to je kurcenje.
10 miliona je spiskao

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- SarajlijaTM
Citam i fkt ne vjerujemalinho je napisao/la:
"Ko je se Tanu naguzio" vidis,ti to neces shvatiti sve dok ovo "ko je se" ne izbijes iz glave, jer kod vas se jebu za male pare a mi smo u drustvu elitne prostitucije![]()
![]()
![]()
![]()
Vi ste one sto se kraj autoputa jebu za cvaju, tamo negdje kad krenes prema Olovu
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa šta vas u toj školi uče???

Koja šup.lja ti.kva jbt...

Schwarz je napisao/la:K.urce se tudjim parama. pa kako ste vi dosli do Tana, ko je se naguzio njemu?Blagoje je napisao/la:Dobili ste poklon od tog mamlaza na supljak o statutu i brendu. Da je supljak pokazat ce vrijeme. Neko je tu plaho dobar, ali i to ce pokazat vrijeme.Zip je napisao/la: Za tu "sadaku=Tan" da ti kazem da smo mi nekolikoo mjeseci, godinu pripremali, radili, krv pisalii da bi na kraju napravili nesto, statut promjenili..

Schwarz je napisao/la:Pa konstantno provociranje kako vi pregovarate s Misimovicem, Stevanovicem itd izgradnja akademije, zar to nije k.urcenje tudjim parama.amypitar je napisao/la: Prvo ja ne bi rekao, da se mi kurcimo tuđim parama.![]()
10 miliona je spiskao
Sto je provoriciranje, sto se pregovara sa Misimovicem,Stevanovicem.

Nije ovo provokacija,ovo je po meni vise stvar vaše ljubomore,ali dobro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.