FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 dec 2014, 13:47

Nek je kod Feninga sve na dugme.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 dec 2014, 14:13

" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne bi sabirali UKUPNO: 48 683 m2
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 dec 2014, 14:22

jedan dan gdje su nestale pare, drugi dan kako je od tako malo para vraćen dug. i tako po ćejfu.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 dec 2014, 14:27

aS_Roma je napisao/la:
fkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Počelo renoviranje svlačionica na Stadionu Grbavica

http://fkzeljeznicar.ba/foto-pocelo-ren ... ica/12652/" onclick="window.open(this.href);return false;
oj svlacionica i drvenih vrata :o :o :o :o
Idi likuj pred http://i61.tinypic.com/295p9uu.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 03 dec 2014, 14:30

tako ti je kad ti rezim ne da nista, nije nam ko vam, dobili i stadion i pomocne i jos bi da vam opet prave stadion

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 dec 2014, 14:37

Benko je napisao/la:tako ti je kad ti rezim ne da nista, nije nam ko vam, dobili i stadion i pomocne i jos bi da vam opet prave stadion
Da imalo imaš sarajevskih korijena znao bi dobro ko i kako je pravio Grbavicu.
Fala Bogu imam ih i familija mi je učestvovala u gradnji i znam dobro kako je išlo.
Isto tako bi i znao ko i kako je gradio Koševo. I u tome je bila razlika drastična kao i svemu ostalome između Želje i tvorevine.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 dec 2014, 14:43

Benko je napisao/la:tako ti je kad ti rezim ne da nista, nije nam ko vam, dobili i stadion i pomocne i jos bi da vam opet prave stadion
Režim vam je poklonio klub. Šta hoćete više?. Bolje vam je da nastavite sa pričom pred početak ptrvenstva, a ona je glasila otprilike:"Mislim da ce Sarajevo ne samo da se proseta ligom vec ce oboriti sve rekorde u osvajanju bodova,pobjeda,postignutih golova.Zivi bili pa vidjeli.!"

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 03 dec 2014, 14:47

"Benko"nemoj vise matere ti,provaljujes se i veze nemas tutuku...cuj rzim dao...pa jel ti o Zelji ili o svom kurcevom klubicu pricas? pa jel ti znas ko je pravio Grbavicu i u cijem je vlasnistvu bila prije Zelje? zar te ne boli tvoja glupost?Zar ti nije zao samog sebe?
Amare hvala ti...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 dec 2014, 14:47

Zip je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su oni zamislili napraviti tu cestu tako blizu sjevera. Pa ako će se ikad praviti stadion to je stvarno nedopustivo. I ovako dole nastupi kolaps kad je malo jača tekma, a zamisli da krene 20 milja na nov stadion (kapacitet nikako ne može biti manji) pa to je suludo.
Umjesto da opština učini sve da ojača klub i da mu prepiše i šljaku pa što i ne i dvoranu u budućnosti oni imam osječaj sve čine da još više zakomplikuju situaciju. Pa cijeli svijet je čuo za Grbavicu i Želju (kroz film, kroz rat, kroz pjesmu, kroz sport itd.) samo ovi naši levati kao da nisu. Neko sposoban bi na toj legendi Grbavice ćuda napravio.
Da vam nije malo prika ? :hmmmmm:
Ne znam šta je problem. I na taj način se može pomoći sport. Je li Željo najstariji, najsupješniji i najpopularniji sarajevski sportski kolektiv. Jeste. Valjo je više ovom gradu i šire nego ovaj grad njemu. Sramota je da nam se klubovi prodaju sa siću. Sramota sviju nas. Kome se sve i za koju namjenu daje zemljište je također sramota.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 dec 2014, 14:53

ChWilla je napisao/la:jedan dan gdje su nestale pare, drugi dan kako je od tako malo para vraćen dug. i tako po ćejfu.
Bas tako. Visili nam na temi i govorili gdje su pare Od Dzeke,Visce, Bekrica itd. Pokusavali da nam otvore oci, govoreci kako je Amar pokrao sve pare.E sad kad su smanjeni dugovi, prica od kojih para ste vratili par miliona duga kad ste kokuzi. Cirkus sa njima uvijek
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 dec 2014, 14:55

Benko je napisao/la:sve bi džabaluka ko i stadion i onda da uzimate pare ... pa nije niko travu pas'o
Imas moju podrsku samo naprijed dokazi nam neke stvari. :clap:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 03 dec 2014, 14:57

"Dali" bi i njima ali nisu postojali tada! :urnebes: Kakav režim i "njihovo" davanje, nas je stvorio narod, radnici. Oni su nam dali, država nije ništa! Isto kao i ova zgrada na Mari'n dvoru, u kojoj se klub nalazi(o). Jasno se vidi ko nam je zemljište davao ... Ne piše nama stambeno preduzeće, ne brini.

slika
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 03 dec 2014, 14:57

Benko je napisao/la:sve bi džabaluka ko i stadion i onda da uzimate pare ... pa nije niko travu pas'o
Da hoćeš i ti više zaigrati, da nađeš sebi kakvu obavezu, da nam se malo skloniš s teme.
Al' vraga, vjerovatno ćeš nam prvo otvoriti oči, kao vrsni poznavalac prilika u našem klubu.

Rios

Post Postao/la Rios » 03 dec 2014, 14:59

Ja cu na trenutak prekinuti ovu raspravu o kvadratima i vlasnistvu istih ( btw. drago mi je da se crno na bijelo dokazalo da smo vlasnici 1/1 onim koji su sumnjali :mrgreen: ) pitanjem hoce li i ove godine biti plava kucica na Holiday marektu? Mozda je vec negdje bila ta informacija al je ja nisam upratio..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2014, 15:00

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Zip je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su oni zamislili napraviti tu cestu tako blizu sjevera. Pa ako će se ikad praviti stadion to je stvarno nedopustivo. I ovako dole nastupi kolaps kad je malo jača tekma, a zamisli da krene 20 milja na nov stadion (kapacitet nikako ne može biti manji) pa to je suludo.
Umjesto da opština učini sve da ojača klub i da mu prepiše i šljaku pa što i ne i dvoranu u budućnosti oni imam osječaj sve čine da još više zakomplikuju situaciju. Pa cijeli svijet je čuo za Grbavicu i Želju (kroz film, kroz rat, kroz pjesmu, kroz sport itd.) samo ovi naši levati kao da nisu. Neko sposoban bi na toj legendi Grbavice ćuda napravio.
Da vam nije malo prika ? :hmmmmm:
Ne znam šta je problem. I na taj način se može pomoći sport. Je li Željo najstariji, najsupješniji i najpopularniji sarajevski sportski kolektiv. Jeste. Valjo je više ovom gradu i šire nego ovaj grad njemu. Sramota je da nam se klubovi prodaju sa siću. Sramota sviju nas. Kome se sve i za koju namjenu daje zemljište je također sramota.
Sramota je nakon sto ste sve dobili od drzave da opet nesto trazite zauzvrat. Imate sve, imate svoje zemljiste, odrzaji svoje.. zasto bi ti neko drugi pomogao? zar ste invalidi svi a da vam se pomaze? Ima i kod vas pametnih ljudi, al vi ne zelite da zavucete rukave i raditee.. sve bi da vam je djabaluka.. Imate obraza da trazitee jos.. eno od uefe ste dobili sredstva za reoviranje stadiona, i jos zelitee.. pa haloooo
mi smo se sami izborili za nesto na sto danas lici, da smo takav klub kakav smo.. sve je na svmo mjestu, i vi znaju ko sta i kako radi..
Prihvatite se poslaa, a ne svako jutro sadaku da traziteee..

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 dec 2014, 15:02

Da vam nije malo prika ? :hmmmmm:[/quote]

Ne znam šta je problem. I na taj način se može pomoći sport. Je li Željo najstariji, najsupješniji i najpopularniji sarajevski sportski kolektiv. Jeste. Valjo je više ovom gradu i šire nego ovaj grad njemu. Sramota je da nam se klubovi prodaju sa siću. Sramota sviju nas. Kome se sve i za koju namjenu daje zemljište je također sramota.[/quote]

Sramota je nakon sto ste sve dobili od drzave da opet nesto trazite zauzvrat. Imate sve, imate svoje zemljiste, odrzaji svoje.. zasto bi ti neko drugi pomogao? zar ste invalidi svi a da vam se pomaze? Ima i kod vas pametnih ljudi, al vi ne zelite da zavucete rukave i raditee.. sve bi da vam je djabaluka.. Imate obraza da trazitee jos.. eno od uefe ste dobili sredstva za reoviranje stadiona, i jos zelitee.. pa haloooo
mi smo se sami izborili za nesto na sto danas lici, da smo takav klub kakav smo.. sve je na svmo mjestu, i vi znaju ko sta i kako radi..
Prihvatite se poslaa, a ne svako jutro sadaku da traziteee..[/quote]

Tan =SADAKA
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 dec 2014, 15:04

Prije mozda dvije godine, ovdje sam pisao, dok se ne rijesi pitanje ceste ili dok ne dode do stadiona Grbavica, da se pitanje istog nece konkretno niti spominjati sto se ove pokazalo istitim.

Po meni Zelju je napravio veliku gresku onog trenutka kada je ljude iz politike uveo u sav ovaj projekat. Pocelo je Marcedes arenom, Slovencima, pa opet Slovencima i evo sada Madarima.

Ljudi ovdje zaboravljaju par stvari kada govore o Koldzi. Taj covjek nije M od mafije niti postoji neku drugi tko se moze tako nazivati. Jedina prava mafija u Sarajevu, tj boss svih takvih je bio rahmetli Babuka, a ostali su samo blijeda kopija istog.

Koldzo je samo covjek izvrsioc koji radi tu po naredenu glavesina.
Za nas jedino pravo rijesenje jeste privatizacija jer na drugi nacin u demokratskom sistemu necemo ovu Grbavicu niti napraviti...

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 03 dec 2014, 15:08

Benko je napisao/la:oj sto ne mogu ovih prica za malu djecu... grbavicu je pravio i moj djed a bio navijac sarajeva .... i to zemljsit este dobili od DRZAVE a ne od vanzemaljaca.... mojne mi te suplje molim te ... drugo, vas su stvorili kO? pogledaj imena i prezimenaa, ja ne vidim ni jednog bosnjakka-bosanca... NK kako li vec'?

Dalje, sto se tice gradnje stadona, kakvu korist ima drzava od toga sto jednom klubu napravi stadion na njegovom zemljistu? Probudite se malo i zavrsnite rukave... laganica, cigla po cigla i pravite SVOJE... je o je VASE , imate stadion i imate VASE ZEMLJISTE... u cemu je onda problem? :)

Sto se tice duga... ne bih o tome, vi znate o tome najvise

TAN= SADAKA
Biznis forum= šega-šala-pošalica
Pravili bi mi ali, NEDA NAM DRŽAVA!

slika
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 03 dec 2014, 15:09

Benko je napisao/la:oj sto ne mogu ovih prica za malu djecu... grbavicu je pravio i moj djed a bio navijac sarajeva .... i to zemljsit este dobili od DRZAVE a ne od vanzemaljaca.... mojne mi te suplje molim te ... drugo, vas su stvorili kO? pogledaj imena i prezimenaa, ja ne vidim ni jednog bosnjakka-bosanca... NK kako li vec'?

Dalje, sto se tice gradnje stadona, kakvu korist ima drzava od toga sto jednom klubu napravi stadion na njegovom zemljistu? Probudite se malo i zavrsnite rukave... laganica, cigla po cigla i pravite SVOJE... je o je VASE , imate stadion i imate VASE ZEMLJISTE... u cemu je onda problem? :)

TAN= SADAKA
:crazy:

Kakav lik... :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 03 dec 2014, 15:11

Adviser je napisao/la:

TAN= SADAKA
Pravili bi mi ali, NEDA NAM DRŽAVA!

slika
kako vidim iz teksta, mora se mjenjati urbanisticki plan južne, pa onda da se da parcela na kojoj je pomocni koja je u vlasnistu opstine da bi vi dobili stadion?
Koja je korist tu drzavi-opštini?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Orvel, Proximic i 28 gostiju.