Ne smatram da je ijedno od to dvoje, a pogotovo to drugo, tobe jarrabi.....ali mislim da je to covjek iz naroda, covjek koji ima muda uhvatiti se u kostac sa raznim problemima, i na neki svoj nacin se boriti sa tim....ne kazem da je cvjecka, i ima neke ispade koje ne bi smio imati kao predsjednik jednog velikog kluba, ali opet podcrtavam tu njegovu stranu da je on iz raje, da se tako i ponasa, ponesen emocijama, ali mislim da nije los covjek.....ni ja mu ne vjerujem 100%, ali mislim da takav covjek treba da radi tu stvar koju radi, i dokle god je bude obavljao kao sto je obavlja sada, imat ce moju podrsku......onog trenutka kada pocne daradi kontra mog kluba, da mene gleda kao biznis, moj stav ce se promijeniti i vise nece imati moju podrsku.......Neprilagodjen je napisao/la:Ima li i jedan navijac ili simpatizer Sarajeva koji misli da je ovaj Blekic jedna primitivna osoba koja je isplivala na povrsinu samo zato sto je citava drzava i cijeli sistem vrijednosti otisao u tri PM?
Ili svi od prvog do zadnjeg smatrate da je Bog?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
A bas ce mu i FKS i borac bolje nesto ponuditpastore je napisao/la:Danas na treningu N.K.Sloga Gornji Vakuf pojavio se i Jakson koji je trenirao i kako stoje stvari ubrzo ce da potpise ugovor sa nekim premijerligaskim klubom,protekli mjesec dana bio je u hajduku,ali menadzer Marko Vukadin nije bio zadovoljan ponudezenim i Jakson bi trebao u par dana da potpise ugovor,spekulise se FK Sarajevo ili Borac...

Avdic legenda

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
U crno ce vas zaviti Bleky, U CRNO zapamtite i ponavljajte ove rijeci.
Sjeticete ih se kad ponovo budete upadali u teren, ganjali svoje igrace, rušili stadion ,udarali redare i uzvikivali "Uprava napolje , uaaa ped.eri i slicno.
Dolaskom ovog dokazanog kriminalca na celo kluba, nad FKS su se nadvili crni oblaci.
A dotad, budite sretni, blaženi i berićetni sa Blekom na celu
Sjeticete ih se kad ponovo budete upadali u teren, ganjali svoje igrace, rušili stadion ,udarali redare i uzvikivali "Uprava napolje , uaaa ped.eri i slicno.
Dolaskom ovog dokazanog kriminalca na celo kluba, nad FKS su se nadvili crni oblaci.

jel mozda neko trazio tvoje misljenje?????'Mandrak je napisao/la:U crno ce vas zaviti Bleky, U CRNO zapamtite i ponavljajte ove rijeci.
jestenama je super lizemo mu supak .....i naravno kad nebude valjao otici ce ko i ovi ....
DA je dokazani kriminalac mislim da bi bio iza resetaka a ne u NAJBOLJEM,NAJPOZNATIJEM,I NAJTROFEJNIJEM klubu u BOSNI I HERCEGOVINI .... dovidjenja i prijatno ,nama nase vama vase ....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Jel ja to trebam tražiti dozvolu od tebe za pisanje na ovom forumu ili na ovoj temi??johnnyHZ je napisao/la:jel mozda neko trazio tvoje misljenje?????'Mandrak je napisao/la:U crno ce vas zaviti Bleky, U CRNO zapamtite i ponavljajte ove rijeci.
jestenama je super lizemo mu supak .....i naravno kad nebude valjao otici ce ko i ovi ....
DA je dokazani kriminalac mislim da bi bio iza resetaka a ne u NAJBOLJEM,NAJPOZNATIJEM,I NAJTROFEJNIJEM klubu u BOSNI I HERCEGOVINI .... dovidjenja i prijatno ,nama nase vama vase ....
Previše sebi uzimaš za pravo i umišljaš...opet ti ponavljam, prestani privatizovati i prisvajati sebi ovaj forum, nije ti ovo babovina.
- Megamon
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:megamon,ajd poslji mi taj avatar da ga mogu staviti BLEKICA TIMegamon je napisao/la:Izgleda da je upraa odlucila nagraditi pojedince(vecinu) i u ovoj utakmici protiv Leotara ulaz ce biti besplatan za sjevernu tribinu.
Evo i tebi al' i ostalim ako neko hoce http://img249.imageshack.us/img249/6338/eeeproba.gif
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Slusaj pasa, iduci put kada budes pricao slicne nebuloze, prvo se malo raspitaj, cisto da se ne provaljujes.....prvo mi nismo vi, pa kada vam ode osim narednih 6 godina ne znate sta je gornji dio tabele.....Mandrak je napisao/la:U crno ce vas zaviti Bleky, U CRNO zapamtite i ponavljajte ove rijeci.
Drugo, FKS krece od temelja, a mi smo upravo udraili dobre temelje, jer i Zijo i Mirza su tu onoliko dugo dok obavljaju svoj posao dobro, cim ga prestanu obavljati oni ce biti izglasani da napuste klub, jer jedan covjek ne predstavlja klub, imamo upravu u kojoj se nalaze ljudi vecinski iz BP.....kod nas nema samovolje jednog covjeka kao kod vas, i da zavisimo od njegove dobre volje, jer vama ako brkica okrene ledja vi narednih 10 godina necete znati sta je uspjeh.....e tu je glavna razlika izmedju vas i NAS!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
- ultra_CImanija
sta ima najtrofejniji raspitaj se malo prije nego se javno ofiras FK Zeljeznicar je najtrofejniji klub sa 5 titula (72,98,01,02,10) a FKS ima 4... tolikojohnnyHZ je napisao/la:jel mozda neko trazio tvoje misljenje?????'Mandrak je napisao/la:U crno ce vas zaviti Bleky, U CRNO zapamtite i ponavljajte ove rijeci.
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
ajd ne kaki jel te ko sta pitao mozda.......ultra_CImanija je napisao/la:sta ima najtrofejniji raspitaj se malo prije nego se javno ofiras FK Zeljeznicar je najtrofejniji klub sa 5 titula (72,98,01,02,10) a FKS ima 4... tolikojohnnyHZ je napisao/la:jel mozda neko trazio tvoje misljenje?????'Mandrak je napisao/la:U crno ce vas zaviti Bleky, U CRNO zapamtite i ponavljajte ove rijeci.
ovaj gore futramon ,jeste moj psot je MOJA babovina....dolazis ovdje jesno te isto pisati .... naporan si i dosadan...i lupas gluposti!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ja sam se dosad uvijek trudio da budem realan,i moji postovi su se uglavnom obistinili.
Zato cu vam napisati jedan malo duzi post,sto inace rijetko radim,ali sve to u najboljoj namjeri.....Naime,sve mi izgleda da ce kod vas biti kao u onoj prici kad je godinama trajalo ispiranje mozga narodu o carevom novom odijelu,a onda je jedan djecak iz mase povikao "Car je go!",i svi su naglo progledali.
Ja drugacije ne mogu objasniti situaciju u kojoj vi toliko velicate ovu upravu i g Blekica u odnosu na prosle....Prosle godine ste napravili najveci poslijeratni evropski uspjeh BH fudbala,na ponos svih nas,koji je vratio povjerenje u nas fudbal i koji jos dugo niko nece nadmasiti. Ta igra na dva fronta na pocetku prvenstva kao i Vedranova tragedija jsu bili i jedini razlog sto vam je Evropa pobjegla za jedan bod. Igrali ste izvanredan fudbal i posten,tako da su bodove sa Koseva odnijeli velez,Sloboda,ali ste otvorenom igrom pobjedjivali pred punim tribinama na Grbavici,u Banjaluci. Plijenili ste simpatije i ispracani aplauzom zbog toga. Imali ste postenog trenera Calu koga svi gotive,i da ne nabrajam dalje,bili ste VRH.
Ove sezone nemate veze sa fudbalom,ne mozete akcije sastaviti sa ovim poluigracima i sve to je totalna antipropaganda fudbala.Pobjedjujete na silu Travnik,Olimpik,protiv Celika se igra dok ne date gol,Borca ne uspijevate pobjediti unatoc onakvoj lakrdiji od sudjenja...Igraci vam strajkuju zbog neizmirenih obaveza.Imate Predsjednika primitivca koji vrijedja sve redom i uvlaci se navijacima u guzicu,imate trenera papcinu i levata koji iritira svakog normalnog covjeka na planeti,vjerovatno i vas same,bar one realne.....Zbog tih stvari vas vise niko ne moze ocima gledati osim vas samih,a vi sad sami procjenite da li je jedan na silu izboren izlazak u Evropu sa treceg ili cetvrtog mjesta (to vam je maximum),vrijedan toga da izgubite sve simpatije iskrenih ljubitelja fudbala sirom zemlje koje su generacije i generacije vasih igraca stvarale?
Zato cu vam napisati jedan malo duzi post,sto inace rijetko radim,ali sve to u najboljoj namjeri.....Naime,sve mi izgleda da ce kod vas biti kao u onoj prici kad je godinama trajalo ispiranje mozga narodu o carevom novom odijelu,a onda je jedan djecak iz mase povikao "Car je go!",i svi su naglo progledali.
Ja drugacije ne mogu objasniti situaciju u kojoj vi toliko velicate ovu upravu i g Blekica u odnosu na prosle....Prosle godine ste napravili najveci poslijeratni evropski uspjeh BH fudbala,na ponos svih nas,koji je vratio povjerenje u nas fudbal i koji jos dugo niko nece nadmasiti. Ta igra na dva fronta na pocetku prvenstva kao i Vedranova tragedija jsu bili i jedini razlog sto vam je Evropa pobjegla za jedan bod. Igrali ste izvanredan fudbal i posten,tako da su bodove sa Koseva odnijeli velez,Sloboda,ali ste otvorenom igrom pobjedjivali pred punim tribinama na Grbavici,u Banjaluci. Plijenili ste simpatije i ispracani aplauzom zbog toga. Imali ste postenog trenera Calu koga svi gotive,i da ne nabrajam dalje,bili ste VRH.
Ove sezone nemate veze sa fudbalom,ne mozete akcije sastaviti sa ovim poluigracima i sve to je totalna antipropaganda fudbala.Pobjedjujete na silu Travnik,Olimpik,protiv Celika se igra dok ne date gol,Borca ne uspijevate pobjediti unatoc onakvoj lakrdiji od sudjenja...Igraci vam strajkuju zbog neizmirenih obaveza.Imate Predsjednika primitivca koji vrijedja sve redom i uvlaci se navijacima u guzicu,imate trenera papcinu i levata koji iritira svakog normalnog covjeka na planeti,vjerovatno i vas same,bar one realne.....Zbog tih stvari vas vise niko ne moze ocima gledati osim vas samih,a vi sad sami procjenite da li je jedan na silu izboren izlazak u Evropu sa treceg ili cetvrtog mjesta (to vam je maximum),vrijedan toga da izgubite sve simpatije iskrenih ljubitelja fudbala sirom zemlje koje su generacije i generacije vasih igraca stvarale?
Blekomanija pa sta je ovo ljudi,legenda sta im uradi!

Zadnja izmjena: ekii, dana/u 28 okt 2010, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Upravu si (neprilagodjeni), na jednu stranu, a na drugu nisi, jer mi smo 2 na tabeli, prosle sezone u ovo doba smo se borili za opstanak,........
Fakat kad god udem na temu o F.K.Sarajevo,Manijaci o Blekicu pisu, pa im predlazem da naprave jedan FAN-KLUB o legendi!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ja nisam Manijak. Doduse,priznajem da volim Zeljeznicar,ali volim i Sarajevo,mada sve manje i manje zbog ovog polusvjeta u vasoj Upravi. A o Zeljinoj Upravi sam vec romane napisao,pogotovo o NB,tako da se ne bih ponavljao.ami je napisao/la:Fakat kad god udem na temu o F.K.Sarajevo,Manijaci o Blekicu pisu, pa im predlazem da naprave jedan FAN-KLUB o legendi!
Dobro!Ako hočeš evo ti protiv Travnika dali gool ali čist kao suza,e Čelik da je iskoristio onu šansu pola minute prije goola ne bi tako pričali,Olimpik pa je li trebalo da mi za njih golove dajemo a naši su sa porodilišta dati osim penala.A sad najviše penala svirano za Želja, uzeste Čelika na guzove, penal u Mostaru itd. pa mi reci čime to vi tu ljubav zaslužiste kad nema tima koji niste oštetili.Ne kažem da nam je igra sad nešto posebno ali i vaša je ako ne gora onda negdje kao naša a vaš Lazo,Ćulum,Radovanović itd. sad sve ispadoše igračine a ne mogu da pobjede to jadno i slabo Sarajevo i to sa igračem više i bez publike, pa se upitaj koliki je vaš domet.Nama naše pa kako god bude ali ne idemo nijedan tim da oštetimo kao vi ,pa jeli nam to i na strani šilje kako ti kažeš:Banovići,Prijedor,Gradačac,vaš stadion e jedino smo u Lukavici izgubili sa ovim bezveznim igračima po tebi.Čak smo trebali pobijediti i u Gradačcu i Prijedoru šta bi tek onda pričao.Vidjet čemo na kraju gdje če ko završiti ne bi da se upuštam u prognoze ali zasad smo ispred vas a nadam se da čemo i ostati a ko nas voli, voli to ne možeš nikom naturiti isto tako neko nas mrzi a i na to mi ne možemo uticati jer ne liječimo komplexe bilo čije.Ja lično svakom timu pa i vama želim sve naj i puno sreče u nastavku prvenstva i kupu( ko igra )a najbolji če postići ono što žele.Neprilagodjen je napisao/la:Ja sam se dosad uvijek trudio da budem realan,i moji postovi su se uglavnom obistinili.

Sarajevo ljubavi moja!
Gledao sam istu emisiju,i samo zelim da uputim jos vecu podrsku Zijadu Blekicu jer tek sad se vidi da sa ovakvim placenicima i politicki narucenim napadima i mozes da se boris kao sto to radi gos. Blekic.
Ostrom i u kost,direktno u lice. A ne ovako prefrigrano i placenicki ocigledno.
Zijad Blekic jedan od nas.
Ma Blekan je Blekan,ali vala ni ''khaj phice'' nije nista bolji.On i njegove kifle.kralj_je_mrtav je napisao/la:Gledam sad na jednoj televiziji emisiju oko ovih posljednjih desavanja. Jedan od gostiju, veliki gospodin, jedan od najvećih igraca u istoriji Sarajeva, Predrag Pasic rece:
"Ja, ali ne samo ja, nego sasvim sigurno vecina bivsih igraca, ali i pravih istinskih navijaca stimo se ispada predsjednika Sarajeva Zijada Blekica."
Kapa do poda gospodine Pasicu i dok je ovakvih kao sto je Paja ja jos uvijek vjerujem u nas fudba.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
cc,fakat ne mogu da vjerujem da je raja u ovom gradu postala toliko zatucana i zaglupljena,nekad su se likovi tipa blekic ismijavali a sad heroje prave od njih...-A- je napisao/la:Gledao sam istu emisiju,i samo zelim da uputim jos vecu podrsku Zijadu Blekicu jer tek sad se vidi da sa ovakvim placenicima i politicki narucenim napadima i mozes da se boris kao sto to radi gos. Blekic.
ne mozes osima stavit u njegovu ravan ovaj je arogantan,bezobrazan i iskren ono sto je on reko svijelo se nekom ili ne,reko je ono sto su svi mislili u onoj prostoriji,samo mi vise volimo da petljamo a ne istinu jbg...
zujo je papak lik nedorecen ne zna da sastavi slozenu recenicu sav se pogubi,nije on ni za kamenjara a ne za direktora nekog kluba...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 28 okt 2010, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Dobro je da nisam jedini koji ukazuje da ovo nista ne valja.kralj_je_mrtav je napisao/la:Gledam sad na jednoj televiziji emisiju oko ovih posljednjih desavanja. Jedan od gostiju, veliki gospodin, jedan od najvećih igraca u istoriji Sarajeva, Predrag Pasic rece:
"Ja, ali ne samo ja, nego sasvim sigurno vecina bivsih igraca, ali i pravih istinskih navijaca stimo se ispada predsjednika Sarajeva Zijada Blekica."
Kapa do poda gospodine Pasicu i dok je ovakvih kao sto je Paja ja jos uvijek vjerujem u nas fudba.
@sekac
Ne kapiras da nije poenta u ovakvoj ligi koje ces mjesto osvojiti. Budi siguran da su vas svi prosle godine vise cijenili i kao klub,a bogami i kao tim,nego Zelju koji je bio sampion! A koliko znaci ta Evropa,najbolje pokazuje primjer kad se Hapoel prodere "Car je go!!"
Poenta je igrati posteno,imati solidan tim,i nastupiti u Evropi na onaj nacin kao vi proslog ljeta. Yebo titulu ako vas neko razguzi sa 5 golova u prvih pola sata,sta biste imali od toga?
- Megamon
- Kontakt:
Jednostavno k'o pasulj,mozete li nas pustiti da zivimo u zabludi?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.