I ja ih također čekam,valjda nas neće izradit.hodža je napisao/la:valjda neće Majami i Dalas zeznuti![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja ih također čekam,valjda nas neće izradit.hodža je napisao/la:valjda neće Majami i Dalas zeznuti![]()
![]()
fallen01 je napisao/la:**** ti sugavi man utd...i suce koji pojma nemaju....kurve engleske![]()
![]()
![]()
Hvala druže,trebat će mi,danas sam uplatio 87 km,što znači kada bih ovaj proš'o vratio bi pare...i bio u plusu 4 marke.OTNYS_YNWA je napisao/la:@Liedson, nek' je sa srećom.
nazalost bez sanse za kontru sam...a usotalom 40-ak KM-ova je ..hodža je napisao/la:@_ndreas je napisao/la:cekam Parkera ispod 18,5 za neke novce, znam samo da jedno vrijeme nije bio u formi uopste i prosao sam lagano par puta ispod i pri granicama 12 ili 13....jel zna netko kakva je sada situacija?jel ima nade?;)
uuuu brate...derbi je protiv lejkersa, i očekujem da povuku najbolji igrači,tj. parker, ginobili i dankan![]()
bit će to oko granice, al da li ispod, ne znam![]()
ako možeš, brani
ne moze..najvece sto mozes dobiti je da kliknes gore iznas na live stream (zutim slovima gdje pise)...tad ti se otvori novi prozor i dragi moj Hodza, boljeg streama za nikakve pare nema nigdje na internetu...Ti bi se ebo a da ti ne udje...hodža je napisao/la:zna li neko kako se poveća ovaj prozor sa slikom na bet365 streamu ???
__Liedson__ je napisao/la:Hvala druže,trebat će mi,danas sam uplatio 87 km,što znači kada bih ovaj proš'o vratio bi pare...i bio u plusu 4 marke.OTNYS_YNWA je napisao/la:@Liedson, nek' je sa srećom.
Pazi da strelica ne proleti iz ekrana...hodža je napisao/la:@ Analitico
![]()
![]()
![]()
![]()
ako misliš na ove tvoje, prolaze sigurno![]()
nisam još pogledao ponudu kako treba, gledam pikado
http://www.nba.com nadzes utakmnicu gore na vrhu i ides box score.Sanchez_8 je napisao/la:Ljudi ima li negdje da se prati koliko je koji igras ubacio koseva trenutno??
FC BAYERN je napisao/la:http://www.nba.com nadzes utakmnicu gore na vrhu i ides box score.Sanchez_8 je napisao/la:Ljudi ima li negdje da se prati koliko je koji igras ubacio koseva trenutno??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.