FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

never
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la never » 01 sep 2011, 17:47

"Ovo je sve montirano. Nisam udario Mrkovića. Naime, na poluvremenu utakmice sam sa djetetom od deset godina sišao u službene prostorije NK Travnik, jer je moj sin morao u toalet. U trenutku kada smo se vraćali sudijska trojka je prolazila pored mene i neko od redara je verbalno napao Mrkovića. Čak sam smirivao situaciju. Zaista nikome nije bilo jasno zbog čega se odlučio da ne nastavi meč“, kaže Trbojević koji najavljuje tužbu.

"Tužit ću lica koja su odgovorna za ovakav rasplet. Pozivam sve policijske strukture u BiH da u cijelosti istraže ovaj slučaj. Ne želim da se neistine pišu i govore o meni. Licemjerno je dodijeliti Borcu tri boda na ovakav način. Siguran sam da ovo ne bi smio uraditi da se utakmica igrala u Banjoj Luci. No, neće se završiti na ovome“, kazao je Trbojević za Sarajevo-x.com.

Pa eto nek i Travnik, na istu seljacku foru uzme 3 boda kad bude igrao u BL :lol: :lol:
Napraviti od sebe žrtvu i mucenika, nek sudija zakuka tamo negdje u tunelu i eto 3 lagana boda....ne trebaju nikakvi dokazi ni svjedoci.
Jao cirkusa :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 18:25

never je napisao/la:"Ovo je sve montirano. Nisam udario Mrkovića. Naime, na poluvremenu utakmice sam sa djetetom od deset godina sišao u službene prostorije NK Travnik, jer je moj sin morao u toalet. U trenutku kada smo se vraćali sudijska trojka je prolazila pored mene i neko od redara je verbalno napao Mrkovića. Čak sam smirivao situaciju. Zaista nikome nije bilo jasno zbog čega se odlučio da ne nastavi meč“, kaže Trbojević koji najavljuje tužbu.

"Tužit ću lica koja su odgovorna za ovakav rasplet. Pozivam sve policijske strukture u BiH da u cijelosti istraže ovaj slučaj. Ne želim da se neistine pišu i govore o meni. Licemjerno je dodijeliti Borcu tri boda na ovakav način. Siguran sam da ovo ne bi smio uraditi da se utakmica igrala u Banjoj Luci. No, neće se završiti na ovome“, kazao je Trbojević za Sarajevo-x.com.

Pa eto nek i Travnik, na istu seljacku foru uzme 3 boda kad bude igrao u BL :lol: :lol:
Napraviti od sebe žrtvu i mucenika, nek sudija zakuka tamo negdje u tunelu i eto 3 lagana boda....ne trebaju nikakvi dokazi ni svjedoci.
Jao cirkusa :lol: :lol:
To ti ja kažem, sada kad je već pozvao policiju, nek odmah vide i prošlo prvenstvo, sada je kronoloski slijed..i ode Travnik i Borac, niža liga, pa ti iz Travnika su kompleksaši, sami će se oni drukati, a to uvlači i Borca, uvjek su dvje strane.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 01 sep 2011, 19:28

Narežite na cd pa prosljedite UEFI i tužilaštvu ovu izjavu Trbojevića, možda promjeni odluku hahaha
Sada kad vidim koliko neki kukaju i koliko im je krivo što je Borac dobio 3 boda za zelenim stolom, još mi je draže što se ovako završilo iako bi pobjedili da se nastavilo jer smo bili puno bolji, a suđenje je bilo korektno.
Ovom ispravnom odlukom komitet je poručio i ostalim klubovima:STOP NASILJU NA STADIONIMA, PRVENSTVENO NA SLUŽBENIM LICIMA!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 19:35

nasborik je napisao/la:Narežite na cd pa prosljedite UEFI i tužilaštvu ovu izjavu Trbojevića, možda promjeni odluku hahaha
Sada kad vidim koliko neki kukaju i koliko im je krivo što je Borac dobio 3 boda za zelenim stolom, još mi je draže što se ovako završilo iako bi pobjedili da se nastavilo jer smo bili puno bolji, a suđenje je bilo korektno.
Ovom ispravnom odlukom komitet je poručio i ostalim klubovima:STOP NASILJU NA STADIONIMA, PRVENSTVENO NA SLUŽBENIM LICIMA!
Nikome nije krivo sto je Borac dobio, nego je tu nesto drugo u igri, Borac i Travnik, pišu se scenariji za njihove susrete, sada je važno pronaćči redatelje, sigurno su najmanje dvojica.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 21:13

Nadam se da ce ove mini-pripreme u Mrkonjicu biti dobro odradjene,jer nam dolazi Zrinjski,koji je jako kvalitetna ekipa,imaju te pojedince,koji nam mogu pomrsiti racune.Dokaz je i njihova odigrana utakmica na Grbavici,i lako bi se moglo desiti da izbore Evropu ove sezone,ali vidjecemo.

Ne bi se trebali nista kalkulisati,igrati napadacki,probijati po krilima,a napadaci su nam raspolozeni svi,tako da vjerujem da ce biti golijada u mrezi Zrinjskog.Jos ako nam dodje to najavljivano pojacanje,bice super.

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 01 sep 2011, 21:42

England je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Narežite na cd pa prosljedite UEFI i tužilaštvu ovu izjavu Trbojevića, možda promjeni odluku hahaha
Nikome nije krivo sto je Borac dobio, nego je tu nesto drugo u igri, Borac i Travnik, pišu se scenariji za njihove susrete, sada je važno pronaćči redatelje, sigurno su najmanje dvojica.
Važi. Tu je takmičarska komisija, organi reda i zakona, tu je i ovaj vidovitadjemila koji kaže da je svjedok i incidenta u tunelu na Piroti, a tokođe i da je svjedok tih nekih prošlogodišnjih premija za poraz. Neka kaže javno šta zna, neka se stane tome u kraj ako je njegovo svjedočenje vjerodostojno. Tu je kraj svake rasprave.

A sad mi, molim te, daj svoje viđenje penala i crvenog kartona za Zrinjski u prošlom kolu na Grbavici. Da te podsjetim - gubili se 2:3 kada vam je sudija to poklonio. Gledao sam na TVu - nije bio penal. Vaši navijači koji su bili na utakmici kažu - nije bio penal. Tvoje mišljenje o tom poklonjenom remiju bez Časti?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 22:06

Nema tu mudrosti, penal se događau na terenu, znači igrači i sudije, to je sasvim nešto drugo, a Travnik -Borac se događa u svlačionici, u poluvremenu, nešto što niko nije vidio, a i puno se govorilo o tim utakmicama u zadnjih godinu dana, a o Zrinjskom se slabo govorilo, 3 3 svi bili zadovoljni, problem je što je Borac upleten u kriminalne radnje, kako se čini, tu se gubi čast, a za jedan penal, manje,više.

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 02 sep 2011, 00:16

Sta mozete da kazete o Milanu Sreci, dosao je kod nas u Kozaru i cini mi se da bi nam mogao dosta pomoci u borbi za opstanak? pozz

195
Kontakt:

Post Postao/la 195 » 02 sep 2011, 10:52

napokon jedno normalno gostovanje slijedi zrinjskom ;)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 sep 2011, 11:00

Subzero prijatelju nije fino vrjedjat ime naseg stadiona.Mislim u krajnju ruku nekulturno.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 02 sep 2011, 18:07

Avalanche je napisao/la:Sta mozete da kazete o Milanu Sreci, dosao je kod nas u Kozaru i cini mi se da bi nam mogao dosta pomoci u borbi za opstanak? pozz
Dok je za nas igrao,zvali smo ga "covjek duh". :D Nigdje ga nije bilo,igra,a kao da ne igra. :mrgreen: Salu na stranu,ruku na srce,nije nesto puno ni dobijao prilika,a i ono sto je dobio,nije se nesto iskazao.Protiv nekih slabijih klubova,u prijateljskim utakmicama,i onim pripremnim,nekim manje bitnim mecevima,nije toliko los bio...Ima tehniku,ali fali nesto.

Mozda kod vas proradi,momak ima kvalitet sigurno,ali nesto ga koci.Mozda mu je prevelik pritisak bio da igra za Borac,s obzirom da je imao opasnu konkurenciju,i i najmanja greska bi ga kostala mjesta u timu.Mozda ce bolje igrati u "manjem" klubu,sa skromnijim ambicijama,gdje ce imati zagarantovano igranje.

Uglavnom vidjecete ga na djelu,pa procjenite.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 03 sep 2011, 12:53

http://www.banjaluka-info.com/index.php ... &Itemid=77" onclick="window.open(this.href);return false;

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 03 sep 2011, 13:40

England je napisao/la:Evo malo o poštenju onih koji vode Borac, zapažanja jučer sa terena.

Odlučujuća utakmica Borac Samac-Laktaši, 1 srpska liga, izgledi 50-50, Borac samac dobar, al' tu ulijeću dodini specijalci i Laktaši dobivaju utakmicu, jer je dodo rekao.Narod iz Samca ogorčen na lidera, sve je njegova odluka.
Samo još jedan dokaz, kakav se nogomet i kakav sportski duh vlada u zabiti srpske, kolektivna namještaljka, utakmica je bila jako rizična, opća tuča izazvana od lidera.

Ovo pišem iz razloga da se vidi da je sve to normalna pojava, sve dolazi iz nepoštenja i nečastivosti, možda nisam trebao, al' skupljam dokaze gdje su sve lideri Borca , na kakvim nivoima oni rješavaju utakmice i prvenstva, to su uvjek isti ljudi.
Sjećanje je kratko, ali misao....?
$ ? ' $ $ ' $ " & $," се $,$ " на " свог ?," нас на " $ & "," с ? ¥ :!:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 03 sep 2011, 13:52

Ovo je standardni običaj u Travniku , samo što je ovaj put sudija bio hrabar i nije dopustio da ga zastraše . 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 sep 2011, 13:54

Demantiraj da to nije istina, ti uopće ne moraš odgovoriti, čast je u pitanju, to ti želim dokazati, poljuljana čast, osvojili ste prvenstvo prevarom, kupnjom kao i sada u Travniku, lošim putem.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 sep 2011, 13:57

England je napisao/la:Demantiraj da to nije istina, ti uopće ne moraš odgovoriti, čast je u pitanju, to ti želim dokazati, poljuljana čast, osvojili ste prvenstvo prevarom, kupnjom kao i sada u Travniku, lošim putem.
druže, malko si dosadan.. ohani malo :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 sep 2011, 14:00

Nije stvar u dosadi, važna je istina.
To sve bude dobro, kad se dokaže istina, a vrlo brzo će, već ovaj mjesec, ako su Olimpicu M.uzeli titulu prvaka Evrope, pa može se i Borcu.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 sep 2011, 14:02

England je napisao/la:Nije stvar u dosadi, važna je istina.
To sve bude dobro, kad se dokaže istina, a vrlo brzo će, već ovaj mjesec, ako su Olimpicu M.uzeli titulu prvaka Evrope, pa može se i Borcu.
rekao si svoje i sad čekaj odluku, kad dokažu onda bujrum pucati..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 04 sep 2011, 10:09

јооој " сте " ", " $ " $ :lol:
"" ПУТ ""

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 13:31

Nije direktno vezano za FK Borac ali ima veze sa njima.

Citam juce da se trazi da Borac sakupi sve svoje klubove i sekcije pod SD,zar Borac to pre nije imao,ja koliko se secam jeste,kako je doslo do rasformiranja tog sportskog drustva ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.