Zovnes covjeka pa se ismijavas na ideju da dodje

Modni mačak, kako ga nazivaju, mogao bi postati “faca” i u rodnoj Bosni i Hercegovini
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Modni mačak, kako ga nazivaju, mogao bi postati “faca” i u rodnoj Bosni i Hercegovini
Cijeli stajling je vrhunski. Ali cipele i ove bijele carape, su prekucale sve.
Aparati, a?
Prodao mu Sehic dres bolan, valja prezivit dok guru ne preuzme. Teska situacija.
mujoisuljo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:15Kakvih je sve papaka šljeglo u gradove i postalo navijačima to je nevjerovatno.Da nije bilo rata i danas bi većina hrkljuša po Bjelašnici, Visočici i Romaniji igrali.Hrkljuš su zamjenili fudbalom, ali i danas je korida glavni događaj u godini!
----Hasanovic------GavricPrema svemu sudeći na Otoku bi u narednim danima mogli stići Eldar Hasanović i Nebojša Gavrić.
Bekova nemaju i stopera to utegnut i top
Sam si se pronašao, nemam ti šta objašnjavati.Gradove su pretvorili u velike kasabe a Sarajevo kao najveći grad i najveću kasabu.Donjeli su svoje gorštačke običaje, gdje ne postoje poštovanje, kultura i slični pojmovi.Napravili hiljade nelegalnih kuća, pa je recimo Sarajevo najzagađeniji grad kako po vazduhu tako i po dosta nekih drugih stvari.Ti si vjerovatno jedan od ovih što su nanizali kuće okolo grada, imaš dva-tri sprata a nemaš fasadu, ložiš drva koja nelegalno dovučeš sa svoje planine, pa se svi zajedno trujete u tom smogu.Rule_hz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:23mujoisuljo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:15Kakvih je sve papaka šljeglo u gradove i postalo navijačima to je nevjerovatno.Da nije bilo rata i danas bi većina hrkljuša po Bjelašnici, Visočici i Romaniji igrali.Hrkljuš su zamjenili fudbalom, ali i danas je korida glavni događaj u godini!
Odakle si ti slijego grob te ****, kakvo je to vrijeđanje ljudi. Eto ti znaš šta je papak. Kakve veze rat ima sa ljudima koji su rodjeni u Sarajevu, a roditelji im nisu iz Sarajeva a tu su preko 50 60 godina! Očito da si ti jedini slijego sa brda čim se tako pohodi prema ljudima. Ti znaš šta je papak isključi se sam.
Planine, kasabe, nelegalna gradnja, drva, drž nedaj.mujoisuljo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:57Sam si se pronašao, nemam ti šta objašnjavati.Gradove su pretvorili u velike kasabe a Sarajevo kao najveći grad i najveću kasabu.Donjeli su svoje gorštačke običaje, gdje ne postoje poštovanje, kultura i slični pojmovi.Napravili hiljade nelegalnih kuća, pa je recimo Sarajevo najzagađeniji grad kako po vazduhu tako i po dosta nekih drugih stvari.Ti si vjerovatno jedan od ovih što su nanizali kuće okolo grada, imaš dva-tri sprata a nemaš fasadu, ložiš drva koja nelegalno dovučeš sa svoje planine, pa se svi zajedno trujete u tom smogu.Rule_hz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:23mujoisuljo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 12:15Kakvih je sve papaka šljeglo u gradove i postalo navijačima to je nevjerovatno.Da nije bilo rata i danas bi većina hrkljuša po Bjelašnici, Visočici i Romaniji igrali.Hrkljuš su zamjenili fudbalom, ali i danas je korida glavni događaj u godini!
Odakle si ti slijego grob te ****, kakvo je to vrijeđanje ljudi. Eto ti znaš šta je papak. Kakve veze rat ima sa ljudima koji su rodjeni u Sarajevu, a roditelji im nisu iz Sarajeva a tu su preko 50 60 godina! Očito da si ti jedini slijego sa brda čim se tako pohodi prema ljudima. Ti znaš šta je papak isključi se sam.
Ma uvijek isto zavrse pricu kobiljoglavci,dosljaci itd kod njih sve gradska djeca,gospoda haha mene konkretni nije sekunde uvrijedio jer znam gdje sam se podigao i odakle su moji nemam zivaca ja ovakvim likovima dokazivat bilo sta,cudo nisu poceli familiju da psuju. Uglavnom kao sto kazu svi smo tu u par dekaRule_hz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:34Nisam se vala pronašao, rodjen sam U gradu odrastao tu živim i radim, korjeni su mi istočna bosna i hercegovina i ne stidim se toga, rat sam preživio tu na ulicama Sarajeva, babo Allahmurahmetile mi je U Aleji Veterana ukopan. Tako da sam odgojen po Bosanskim nacelima i vrijednostima, i dodje mi nakav podvelezac i pocinje druge osudjivati i vrijedjati pog moje sugradjane idt. Ti znas sta je kasaba drva smog, da mi neko nešto dodje pričati a ne gleda svoj grad i avliju kako je kod njega. Čim nestane sportskih argumenata sa čime bi demantovao Sarajevske klubove i ostale počinje vrijedjanja i ostalo. Smiješni ste sviju mi, i nešto pričati a redovni učesnik prve lige federacije.. Ovo ostalo je sve zajebancija i na ovom forumu se većina nas znamo što se tiče pitara i manijaka
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gost.