Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

miky_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la miky_hz » 21 jan 2021, 11:17

slika

Zovnes covjeka pa se ismijavas na ideju da dodje :?

Modni mačak, kako ga nazivaju, mogao bi postati “faca” i u rodnoj Bosni i Hercegovini
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jan 2021, 11:24

Ma zavalit će ih čovjek, on je nečiji špijun od ovih što hoće da prodaju pomoćni teren, da ne bude previše ofirno, uzet će dio kolača sebi i razgulit će. Samo da se pokrije kriminal koji im je u najavi,prodaja imovine i satro investitori,kao i onda kad su im arapi francuzi australci dolazili.zivi bili pa vidjeli, kakav on i sport smiješno ba. Prepustili su šansu sa misimovicem ,jedini je bio uspostavio put kojim će da idu sad bi imali sve.. I nadju modnog gurua da im uzme pare od pomoćnog terena.
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 21 jan 2021, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 jan 2021, 11:28

JohnKeynes97 je napisao/la:
20 jan 2021, 20:49
slika
Cijeli stajling je vrhunski. Ali cipele i ove bijele carape, su prekucale sve. :bow:
- FKS -

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 21 jan 2021, 11:35

Skin'o ih azmir sa sise, pa sad cuclaju chunu ovom modnom macku haha oni njega kontaktirali haha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jan 2021, 11:51

Eno onaj mali Ajdin Hasić se slikao u Željkanovom dresu. Sramota da se ovo ne iskoristi i da naš Željkan od malog ne iskamči kakvu donaciju, makar par hiljada eurića.
Bahati, bahati Željkan!
1946

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 21 jan 2021, 11:52

Dise li nam Zeljeznicar jos?
since 1973

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jan 2021, 11:53

onako je napisao/la:
21 jan 2021, 11:52
Onako
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 21 jan 2021, 11:58

ElCartel11 je napisao/la:
21 jan 2021, 11:53
onako je napisao/la:
21 jan 2021, 11:52
Onako
Aparati, a?
since 1973

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 jan 2021, 11:59

Jel' se ovo kone pripremaju za futsal ligu ,valjda mogu tamo sta osvojiti,pa onda pred Vjecnu vatru...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 21 jan 2021, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 21 jan 2021, 12:01

joker90 je napisao/la:
21 jan 2021, 11:51
Eno onaj mali Ajdin Hasić se slikao u Željkanovom dresu. Sramota da se ovo ne iskoristi i da naš Željkan od malog ne iskamči kakvu donaciju, makar par hiljada eurića.
Prodao mu Sehic dres bolan, valja prezivit dok guru ne preuzme. Teska situacija.
since 1973

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jan 2021, 12:10

Jel im danas onaj cirkus u Konjicu??

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 21 jan 2021, 12:15

Kakvih je sve papaka šljeglo u gradove i postalo navijačima to je nevjerovatno.Da nije bilo rata i danas bi većina hrkljuša po Bjelašnici, Visočici i Romaniji igrali.Hrkljuš su zamjenili fudbalom, ali i danas je korida glavni događaj u godini!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jan 2021, 12:23

mujoisuljo je napisao/la:
21 jan 2021, 12:15
Kakvih je sve papaka šljeglo u gradove i postalo navijačima to je nevjerovatno.Da nije bilo rata i danas bi većina hrkljuša po Bjelašnici, Visočici i Romaniji igrali.Hrkljuš su zamjenili fudbalom, ali i danas je korida glavni događaj u godini!

Odakle si ti slijego grob te ****, kakvo je to vrijeđanje ljudi. Eto ti znaš šta je papak. Kakve veze rat ima sa ljudima koji su rodjeni u Sarajevu, a roditelji im nisu iz Sarajeva a tu su preko 50 60 godina! Očito da si ti jedini slijego sa brda čim se tako pohodi prema ljudima. Ti znaš šta je papak isključi se sam.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jan 2021, 12:42

Prema svemu sudeći na Otoku bi u narednim danima mogli stići Eldar Hasanović i Nebojša Gavrić.
----Hasanovic------Gavric

‐-----------Curjuric---------

Za njihove ambicije i ganjanje opstanka,dobra sredina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 jan 2021, 12:55

miky_hz je napisao/la:
21 jan 2021, 12:42
Prema svemu sudeći na Otoku bi u narednim danima mogli stići Eldar Hasanović i Nebojša Gavrić.
----Hasanovic------Gavric

‐-----------Curjuric---------

Za njihove ambicije i ganjanje opstanka,dobra sredina.
Bekova nemaju i stopera to utegnut i top
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 21 jan 2021, 12:57

Rule_hz je napisao/la:
21 jan 2021, 12:23

Odakle si ti slijego grob te ****, kakvo je to vrijeđanje ljudi. Eto ti znaš šta je papak. Kakve veze rat ima sa ljudima koji su rodjeni u Sarajevu, a roditelji im nisu iz Sarajeva a tu su preko 50 60 godina! Očito da si ti jedini slijego sa brda čim se tako pohodi prema ljudima. Ti znaš šta je papak isključi se sam.
Sam si se pronašao, nemam ti šta objašnjavati.Gradove su pretvorili u velike kasabe a Sarajevo kao najveći grad i najveću kasabu.Donjeli su svoje gorštačke običaje, gdje ne postoje poštovanje, kultura i slični pojmovi.Napravili hiljade nelegalnih kuća, pa je recimo Sarajevo najzagađeniji grad kako po vazduhu tako i po dosta nekih drugih stvari.Ti si vjerovatno jedan od ovih što su nanizali kuće okolo grada, imaš dva-tri sprata a nemaš fasadu, ložiš drva koja nelegalno dovučeš sa svoje planine, pa se svi zajedno trujete u tom smogu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jan 2021, 13:01

21 jan 2021, 12:57
Rule_hz je napisao/la:
21 jan 2021, 12:23

Sam si se pronašao, nemam ti šta objašnjavati.Gradove su pretvorili u velike kasabe a Sarajevo kao najveći grad i najveću kasabu.Donjeli su svoje gorštačke običaje, gdje ne postoje poštovanje, kultura i slični pojmovi.Napravili hiljade nelegalnih kuća, pa je recimo Sarajevo najzagađeniji grad kako po vazduhu tako i po dosta nekih drugih stvari.Ti si vjerovatno jedan od ovih što su nanizali kuće okolo grada, imaš dva-tri sprata a nemaš fasadu, ložiš drva koja nelegalno dovučeš sa svoje planine, pa se svi zajedno trujete u tom smogu.
Planine, kasabe, nelegalna gradnja, drva, drž nedaj.
:wtf:
Jarane, promašio si ne samo temu, vec i citav forum.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jan 2021, 13:34

Nisam se vala pronašao, rodjen sam U gradu odrastao tu živim i radim, korjeni su mi istočna bosna i hercegovina i ne stidim se toga, rat sam preživio tu na ulicama Sarajeva, babo Allahmurahmetile mi je U Aleji Veterana ukopan. Tako da sam odgojen po Bosanskim nacelima i vrijednostima, i dodje mi nakav podvelezac i pocinje druge osudjivati i vrijedjati pog moje sugradjane idt. Ti znas sta je kasaba drva smog, da mi neko nešto dodje pričati a ne gleda svoj grad i avliju kako je kod njega. Čim nestane sportskih argumenata sa čime bi demantovao Sarajevske klubove i ostale počinje vrijedjanja i ostalo. Smiješni ste sviju mi, i nešto pričati a redovni učesnik prve lige federacije.. Ovo ostalo je sve zajebancija i na ovom forumu se većina nas znamo što se tiče pitara i manijaka
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jan 2021, 13:57

Rule_hz je napisao/la:
21 jan 2021, 13:34
Nisam se vala pronašao, rodjen sam U gradu odrastao tu živim i radim, korjeni su mi istočna bosna i hercegovina i ne stidim se toga, rat sam preživio tu na ulicama Sarajeva, babo Allahmurahmetile mi je U Aleji Veterana ukopan. Tako da sam odgojen po Bosanskim nacelima i vrijednostima, i dodje mi nakav podvelezac i pocinje druge osudjivati i vrijedjati pog moje sugradjane idt. Ti znas sta je kasaba drva smog, da mi neko nešto dodje pričati a ne gleda svoj grad i avliju kako je kod njega. Čim nestane sportskih argumenata sa čime bi demantovao Sarajevske klubove i ostale počinje vrijedjanja i ostalo. Smiješni ste sviju mi, i nešto pričati a redovni učesnik prve lige federacije.. Ovo ostalo je sve zajebancija i na ovom forumu se većina nas znamo što se tiče pitara i manijaka
Ma uvijek isto zavrse pricu kobiljoglavci,dosljaci itd kod njih sve gradska djeca,gospoda haha mene konkretni nije sekunde uvrijedio jer znam gdje sam se podigao i odakle su moji nemam zivaca ja ovakvim likovima dokazivat bilo sta,cudo nisu poceli familiju da psuju. Uglavnom kao sto kazu svi smo tu u par deka

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 21 jan 2021, 14:09

Satro fgr u Sarajevu nemaš 2 posto pravih Sarajlija 😀

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gost.