tm84 je napisao/la:drago mi je da ste ostali!!! sarajevo zasluzuje 4 premijerligasa!!!

tm84 je napisao/la:drago mi je da ste ostali!!! sarajevo zasluzuje 4 premijerligasa!!!
kako kome, rodjen sam na dijelu dobrinje koja danas dijelu dva entiteta i za mene tamo nema granica... slavija je bila i ostala sarajevski klubinsider je napisao/la:Sarajevo ima tri premijerligaša. Jedan pripada drugom dijelu Sarajeva, onom istočnom.tm84 je napisao/la:drago mi je da ste ostali!!! sarajevo zasluzuje 4 premijerligasa!!!
Slavija se progurala u proljeće, ali hrabro i zasluženo. Čapljić je preporodio klub.
http://s7.directupload.net/images/user/ ... ldj74x.swf" onclick="window.open(this.href);return false;SarajlijaTM je napisao/la:cestitam na ostanku u ligi,istocne komsije,zasluzili ste...
Sta je pogrijesio ako je napisao zasluzeno iako su neki teoreticari spominjali nekog Kulinu.... Ljudi su pred TV kamerama i na Kosevu, Grbavici a i danas u Lukavici pokazali da apsolutno zasluzuju da igraju Premijer Ligu BiH na stranu to sto su iz Sumske....hilmo je napisao/la:http://s7.directupload.net/images/user/ ... ldj74x.swf" onclick="window.open(this.href);return false;SarajlijaTM je napisao/la:cestitam na ostanku u ligi,istocne komsije,zasluzili ste...
Kralju ti placenici kako ih ti zoves su nasa braca i oni ovde neigraju kao stranci nego kao domaci igraci a koliko znam ni tvoje Sarajevo nije gadljivo na te kako ih zoves placenike koji su igrali u Slaviji pa presli na Kosevo(Belosevic,Arsenijevic,Scepanovic) ali nebitno ostatak tvog posta je regularan pa zato da nepolemisem dalje!!!!juce se vidilo da mozemo puno jos sa dva-tri pojacanja da mirno igramo za gornji dio tabele!!!mma_hz je napisao/la:dovedete par placenika iz Srbije i ostanete u ligi..kad vam se ti placenici vrate odakle su dosli ponovo vama slijedi drz nedaj..![]()
![]()
al drago mi je sto ste vi ostali jer ste dosta posteniji u odnosu na Leotar,Travnik i jos poneke..
A to niti jedna druga ekipa nema placenike vec su oni i u Sarajevu i u Zelji i u petom,desetom tu radi ljubavi.mma_hz je napisao/la:dovedete par placenika iz Srbije i ostanete u ligi..kad vam se ti placenici vrate odakle su dosli ponovo vama slijedi drz nedaj..![]()
![]()
al drago mi je sto ste vi ostali jer ste dosta posteniji u odnosu na Leotar,Travnik i jos poneke..
Niste bili baš drugi, ali jeste šesti. Napravio sam tabelarni prikaz proljetnog dijela. A ovi što čestitaju istočnim komšijama, to i nije uredu jer se Vi nalazite na jugozapadu Sarajeva. Međutim, kod nas je takva politika da ljudi ne znaju ni strane svijeta.Sigurdsson je napisao/la:Tokom čitavog slavlja po ulicama našeg grada,pročula se i jedna loša vijest,a to je da Todorović i Krmar idu u Radnički iz Kragujevca,naravno ovo nije definitivno dok ne potpiše ali Spaletov dolazak sve više govori da su ova dvojica igrača krenula njegovim stopama i da će nastaviti karijeru u tom klubu iz Kragujevca.Svaka čast svim igračima za pruženo u drugoj polusezoni gdje smo drugi po bodovima bili.
HVALA PICULI NA SVEMU !
DAJ GOL PICULA !
' везе са 'avlami97 je napisao/la:Niste bili baš drugi, ali jeste šesti. Napravio sam tabelarni prikaz proljetnog dijela. A ovi što čestitaju istočnim komšijama, to i nije uredu jer se Vi nalazite na jugozapadu Sarajeva. Međutim, kod nas je takva politika da ljudi ne znaju ni strane svijeta.Sigurdsson je napisao/la:Tokom čitavog slavlja po ulicama našeg grada,pročula se i jedna loša vijest,a to je da Todorović i Krmar idu u Radnički iz Kragujevca,naravno ovo nije definitivno dok ne potpiše ali Spaletov dolazak sve više govori da su ova dvojica igrača krenula njegovim stopama i da će nastaviti karijeru u tom klubu iz Kragujevca.Svaka čast svim igračima za pruženo u drugoj polusezoni gdje smo drugi po bodovima bili.
HVALA PICULI NA SVEMU !
DAJ GOL PICULA !
Ja koliko znam, nisu u neposrednoj (cuj neposrednoj) blizini, nego cine jednu cjelinu. A imate mnogo veze, ja sam poprilicno siguran da taj dio grada nebi mogao opstati bez ostatka. Tesko se moze na silu nesto promjeniti. No, posto je tema Slavija, jedan sam od rijetkih koji je vec na pocetku proljeca kategoricki tvrdio da Slavija nece ispasti. Klubu necu cestitati, samo cu Capljicu, koji je odradio veoma dobar posao ovo proljeceSigurdsson je napisao/la:& везе " Сарајево " са ' ?! " % су то $ $ у $ ?
/ је настао $ ?," & " % ," & " & " ?," & ?papir je napisao/la:Postojao je i FK Lukavica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.