kakav trenerski mag

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Dobro mozda ja nisam upratio sve od nerviranja halali. A da je selektor kriv- jeste. Za mene jedini pravi krivac. Ono moja nana izvela nebi. Ja mislim da ni igraci sami nisu znali sta je bilo i u soku su bili kad su vidjeli postavu da su se bar pola sata ibretili sta je ovaj napravio.Mozambik je napisao/la:Puno si ti fulao soccerfan.
Jedan sam od onih koji se zestoko protivio pozivanju Sunjica (i dalje mislim da nema kvalitete) al je danas za Spahica izgledao kao Franz Beckenbauer iz najboljih dana, nekoliko je puta spasao ciste Spahiceve greske. Njega kritikovat je nepotrebno i totalno glupo.
Jedini i iskljucivi krivac je selektor.
let3 je napisao/la:"Iznenadili su nas koliko su brzi i okretni." - kazao je Sušić
![]()
![]()
genije je valjda mislio da su nigerijci spori i sa slabom motorikom (što je inace odlika svih africkih ekipa, to jest afrikanaca općenito
![]()
)
kakav trenerski mag
zato me i boli srce znam da moze boljeNeutral je napisao/la:Pomoćni sudija će biti udaljen sa prvenstva, baš kao i taj pomoćni na utakmici Meksiko - Kamerun.
Šta bi bilo kad bi bilo, poništen nam je čist gol, faul se mogao svirati ali naša igra je bila užasna. Pojedinci nisu pokrivali prostor kako treba, jedan naš igrač trči do njihovog, pa ovaj doda drugom, pa taj isti trči do njega opet i tako nekoliko puta. Dvije situacije kada je jedan Nigerijanac prošao kraj tri naša igrača.
Prvo poluvrijeme dobro, drugo katastrofa, pojedinci ispuhali, nikakve taktike nije bilo, Vedo i Edin u napadu, Bešić i Pjanić sami drže vezni red, dok su ostali postali kao Kasper nevidljivi.
Poraz boli, možemo pisati godinama analize ali ništa se neće promijeniti.
Kakva godina za nas, poraz od Litvanije u košarci, poraz od prosječne Nigerije, svašta.
Dobro pa nije reko iznenadili su nas sto su crni..Mozambik je napisao/la:let3 je napisao/la:"Iznenadili su nas koliko su brzi i okretni." - kazao je Sušić
![]()
![]()
genije je valjda mislio da su nigerijci spori i sa slabom motorikom (što je inace odlika svih africkih ekipa, to jest afrikanaca općenito
![]()
)
kakav trenerski mag![]()
![]()
![]()
E kakvu mi budalu imamo za selektora dobro je da smo i prosli na SP
Neopravdavam ja Susica, trenera koji je u rangu mozda trenera iz 2.Njemacke lige (nemamo mi para kao Iran, da placamo jednog trenera koji je trenirao Real Madrid) nego pisem bez nervoze i razocarenja. Netrebaju meni nikakve analize, pratio sam utakmicu i znam svaki detalj. Utakmica nije bila na nivou ali shvati da si prvi put na prvenstvu i da bi sasvim dovoljno bilo da je sudija priznao nas gol ili da je svirao prekrsaj na Spahicu. Utakmicu nebi izgubili. Nigerija je standardna ekipa na svijetskom prvenstvu i imaju iskustvo, te je osvojila nedavno africki cup i nije prosjecna. Ako mislis da je prosjecna zbog utakmice sa Iranom, onda pogledaj utakmicu IRAN - Argentina. Ali sad ce ispast, da je i Argentina slaba, kakav Messi, kakav Aguero (duplo bolji i duplo skuplji od dzeke a tri puta jeftiniji od Messija), kakav Di Maria itd.. A sto mi mislimo da bi sa Halilhodzicem (za koga neznam, bili za istu platu radio Susicev poso) dogurali do finala to je nasa euforija.Mozambik je napisao/la:Nama ne trebaju sudija da nas zayebu, imamo mi hohstaplera na klupi.
Sta imam govorit protiv sudija, kad je na klupi strucnjak koji izjavi da su ga Nigerijci iznenadili trkom![]()
Ova Nigerija bi pala ko zrela kruska da smo igrali normalnu formaciju.
Nigerijci su dali gol u 30. minuti, ostalo nam je 60 minuta da izjednacimo, X bi nas vodio dalje, al mi nismo uspjeli napravit 2 sanse, cak su nas Nigerijci razbili u drugom poluvremenu.
Sto onda da se zalimo na sudije?
Mozambik je napisao/la:Ma kakav faul, ono uopste nije bio faul. Spahic ponovo ispao glupan, umjesto da je nabije preko arene (kao i onu u Parizu) on hoce da se trka i hrva sa mlađim i jacim igracem.
Susic nije nista trebao dirati u formaciji. Trebao je izvesti istu ekipu kao i protiv Argentine (moze Sunjic- Bicakcic, to je svejedno)doe182 je napisao/la: Neopravdavam ja Susica, trenera koji je u rangu mozda trenera iz 2.Njemacke lige (nemamo mi para kao Iran, da placamo jednog trenera koji je trenirao Real Madrid) nego pisem bez nervoze i razocarenja. Netrebaju meni nikakve analize, pratio sam utakmicu i znam svaki detalj. Utakmica nije bila na nivou ali shvati da si prvi put na prvenstvu i da bi sasvim dovoljno bilo da je sudija priznao nas gol ili da je svirao prekrsaj na Spahicu. Utakmicu nebi izgubili. Nigerija je standardna ekipa na svijetskom prvenstvu i imaju iskustvo, te je osvojila nedavno africki cup i nije prosjecna. Ako mislis da je prosjecna zbog utakmice sa Iranom, onda pogledaj utakmicu IRAN - Argentina. Ali sad ce ispast, da je i Argentina slaba, kakav Messi, kakav Aguero (duplo bolji i duplo skuplji od dzeke a tri puta jeftiniji od Messija), kakav Di Maria itd.. A sto mi mislimo da bi sa Halilhodzicem (za koga neznam, bili za istu platu radio Susicev poso) dogurali do finala to je nasa euforija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.