+ 100000000000000000Virtu4l je napisao/la:U poređenju sa BHT, ono je HD na kvadrat.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Povodom različitih informacija koje se pojavljuju u medijima, a vezano za program proslave i načina obilježavanja eventualnog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu po povratku reprezentacije iz Kaunasa u Sarajevo, ovim putem obaviještavamo javnost da NS/FS BiH za sada neće organizovati bilo kakav program, niti je dio bilo kakve organizovane proslave.
Rukovodstvo NS/FS BiH, stručni štab i igrači su maksimalno koncentrisani na pripreme za odigravanje odlučujuće utakmice kvalifikacija sa Litvanijom, sa željom da pobjedom ostvarimo naše snove.
Predviđeno slijetanje na sarajevski aerodrom je u srijedu 16.10.2013. oko 01:20 gdje će biti održana press konferencija i u slučaju priželjkivanog rezultata biće objavljene dodatne informacije.
Ovom prilikom upućujemo molbu navijačima i kompletnoj javnosti za razumijevanje. Potreban nam je mir i dobra radna atmosfera koja će obezbijediti da započete aktivnosti privedemo kraju na najbolji način.
Razumijemo želje, patriotsku opredjeljenost i profesionalne potrebe svih subjekata, ali pretjerana euforija nije nešto što nam treba u ovom trenutku.
1946
A jesmo cudan narod. Nema nista nam ne odgovara , avdija , safet , miske , senad , marjan , hd prenosi , komentatori , studio , stadion , trava... Ne znam jel ko sta pozitivno napiso zadnjih 5 stranica ...
- fudbalerXL
- Kontakt:
Valja Džeko, Pjanić, Ibišević, Spaha, Hajrović i povremeno Miske.grgr je napisao/la:A jesmo cudan narod. Nema nista nam ne odgovara , avdija , safet , miske , senad , marjan , hd prenosi , komentatori , studio , stadion , trava... Ne znam jel ko sta pozitivno napiso zadnjih 5 stranica ...
valjo bi tebi jedan put u banovicefudbalerXL je napisao/la:Valja Džeko, Pjanić, Ibišević, Spaha, Hajrović i povremeno Miske.grgr je napisao/la:A jesmo cudan narod. Nema nista nam ne odgovara , avdija , safet , miske , senad , marjan , hd prenosi , komentatori , studio , stadion , trava... Ne znam jel ko sta pozitivno napiso zadnjih 5 stranica ...

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Izvinjavam se stariji gospodine.LenBias je napisao/la:valjo bi tebi jedan put u banovicefudbalerXL je napisao/la:Valja Džeko, Pjanić, Ibišević, Spaha, Hajrović i povremeno Miske.grgr je napisao/la:A jesmo cudan narod. Nema nista nam ne odgovara , avdija , safet , miske , senad , marjan , hd prenosi , komentatori , studio , stadion , trava... Ne znam jel ko sta pozitivno napiso zadnjih 5 stranica ...

- Goalgetter
- Kontakt:
Više od 10.000 Bosanca i Hercegovaca bit će u Kaunasu

Nešto više od 48 sati je ostalo do sudbonosne utakmice za državu BiH, fudbal, sport uopće.
U utorak oko 21.00 sve bi moglo biti drugačije, ništa ne bi bilo kao danas kada u našoj zemlji vlada pravo sivilo. Svi se nadamo da će naši heroji, izabranici Safeta Sušića ispuniti snove svim Bosancima i Hercegovcima i pobjedom osigurati direktan odlazak u Brazil.
Igrat ćemo u Kaunasu, a slobodno možemo reći da ćemo igrati u Zenici. Naime, očekuje se rekordan broj navijača iz BiH na stadionu koji prima oko 10.000 gledalaca. Prve procjene govore da će u Kaunasu biti više od 10.000 Bosanaca i Hercegovaca, a pred njima je teško ne pobijediti.
Ekspedicija naše reprezentacije u ponedjeljak ujutru putuje za Litvaniju.

Nešto više od 48 sati je ostalo do sudbonosne utakmice za državu BiH, fudbal, sport uopće.
U utorak oko 21.00 sve bi moglo biti drugačije, ništa ne bi bilo kao danas kada u našoj zemlji vlada pravo sivilo. Svi se nadamo da će naši heroji, izabranici Safeta Sušića ispuniti snove svim Bosancima i Hercegovcima i pobjedom osigurati direktan odlazak u Brazil.
Igrat ćemo u Kaunasu, a slobodno možemo reći da ćemo igrati u Zenici. Naime, očekuje se rekordan broj navijača iz BiH na stadionu koji prima oko 10.000 gledalaca. Prve procjene govore da će u Kaunasu biti više od 10.000 Bosanaca i Hercegovaca, a pred njima je teško ne pobijediti.
Ekspedicija naše reprezentacije u ponedjeljak ujutru putuje za Litvaniju.
pogledajte
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Cautinho
- Kontakt:
Ljudi.
Dozivio sam prosvjetljenje.
Pa mi smo 100x puta kvalitetnijih od tamo nekih Litvanaca.
Logično da dobijamo.
Logično da dobijamo.
Keep walking.
I dalje sam ubjeđen da će Litvanija ako Bog da nastradati od tri do pet razlike. Kada naši navale
Bitno je postići jedan gol u prvom poluvremenu i onda slijedi blitzkrieg 

tacno.Cautinho je napisao/la:Ljudi.
Logično da dobijamo.
pa ljudi nisu medju 100 na rang listi.
Pa neće ti bit HD slika ako nemaš TV koji može prenositi HD.DonCorleone je napisao/la:Koju HD sliku ba? Pa jedino sto je HD na onoj slici je ime desno gore u cosku pored Face Tv, sve je to suplja u vezi HD, nije ono vidjelo HD slike, mozda HD ready ali visoka rezolucija ono sigurno nije.Amar Dzeko je napisao/la:
Al' opet obezbjede nam HD sliku, dosta priloga itd. tako da nije toliko ni bitan njihov amaterizam.
Samo da mi zgazimo Litvance u utorak, a Cika Senad moze postati i Pedofil Senad sto se mene tice.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sad ovako,kad se malo temeljitije pogleda nasa igra otkad je sudija svirao kraj prvog poluvremena protiv SAD-a jasno je da smo mi od tada malo pali,odnosno postali manje kreativni,septembarske utakmice su pokazale sve nase slabosti,u Slovackoj smo se spasili hvala Bogu..
Ali ljudi u utorak ipak igramo protiv Litvanije pred nasim navijacima,uz najveci motiv na svijetu i uz vraceno samopouzdanje,meni je uvijek kladionica bila nekakvo mjerilo koliko imamo sanse ipak to ljudi studiozno analiziraju i rade,koeficijenti na nas su 1.30-1.35 i vjerovatno ce pasti jos malo.
Uglavnom dajte optimizma malo,j.ebo vas Danska,Portugal,Francuska igramo protiv Litvanije i razbucacemo ih.
Ali ljudi u utorak ipak igramo protiv Litvanije pred nasim navijacima,uz najveci motiv na svijetu i uz vraceno samopouzdanje,meni je uvijek kladionica bila nekakvo mjerilo koliko imamo sanse ipak to ljudi studiozno analiziraju i rade,koeficijenti na nas su 1.30-1.35 i vjerovatno ce pasti jos malo.
Uglavnom dajte optimizma malo,j.ebo vas Danska,Portugal,Francuska igramo protiv Litvanije i razbucacemo ih.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imaju ci u vidu da su nas Litvanci vec 2 puta izbacivali, strah me nesto. U rukometu mladih, sudija nas izbacio a on je Litvanac i u kosarci . Mi smo kvalitetniji i treba li bi ovo proci, ako zapnemo kako znamo Litvncima se ne pise dobro. IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO! 
Mogu zamisliti koje bi razocarenje bilo kad bi se, ne daj Boze, ne plasirali u Brazil. Mislim da bi pola kuca u BiH bilo demolirano u naletu bijesa

Mogu zamisliti koje bi razocarenje bilo kad bi se, ne daj Boze, ne plasirali u Brazil. Mislim da bi pola kuca u BiH bilo demolirano u naletu bijesa

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Živim za dan kada na teren u Brazilu istrče...
Džeko-Ibišević
Lulić-Pjanić-Hajrović
Salihović
Kolašinac-Bičakčić-Spahić-Mujdža
Begović
Džeko-Ibišević
Lulić-Pjanić-Hajrović
Salihović
Kolašinac-Bičakčić-Spahić-Mujdža
Begović
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
[youtube][/youtube]

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja jedva cekam onaj magazin SP, ono sto uvijek izadje i da mi budemo u njemu, ja to cekat 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Valja i u 15,6 dana odigrati barem jake 3 tekme.Unofficialpage je napisao/la:Ja jedva cekam onaj magazin SP, ono sto uvijek izadje i da mi budemo u njemu, ja to cekat

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Hoce li biti one slicice fudbalera, album, ja to zadnji put sakupljao 1998. kad je bilo u SP u Francuskoj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.