Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

EmirTM87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la EmirTM87 » 15 feb 2010, 13:11

CRNI_SA je napisao/la:evo tsa sam ja jucer odigrao i dobio naravno :D
Atl madrid -barca 1
zvezda -partizan 2
napoli-inter x
sevilla-osasuna 1 kvota 32 ,23 8-)
i ja sam igrao atletico 1 al jbg igrao sam i napoli 1 i samo na tome pao za 150 KM :evil:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 feb 2010, 13:12

ti ovo uzimaš sa neke klade ili foruma... Jarane ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 15 feb 2010, 13:17

GunnerS je napisao/la:ti ovo uzimaš sa neke klade ili foruma... Jarane ;)
pa normala sta si ti konto da on sve ove podatke trazi i onda nama kuca slovo po slovo :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 13:24

EmirTM87 je napisao/la:
pa normala sta si ti konto da on sve ove podatke trazi i onda nama kuca slovo po slovo :D
hahahaha sto me nasmija ma aj boli me taki,sta mislite,vama ako je mrsko sjedit pola sata malo pregledat tabele i formu,nije moj problem,vec vas...al aj ja barem znam sta radim,tako da mi ne znaci vase misljenje nista,nit cu da se opterecujem.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 13:26

ne brate da uzimam dao bi vam stranicu foruma da i vi nesh dobijete,ja sjednem pola sata,pregledam duele,formu,golove,statistiku i dam misljenje,tako da ako mi ne vjerujes,sta cu ti ja,ja barem znam sta radim.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 13:33

Hokej:Svedska 2 liga: Boräs HC - MIF Redhawks
Info:u dosadasnjim duelima ovaj dva tima uspjesnije je gost koji vodi sa 4:0...

Boras:ce u ovoj tekmi trazit pobjedu nad favorizovanim Malmom zbog losih rezultata u zadnje vrijeme,u zadnje 2 tekme primili su 12 golova,a dali samo 3,sto je jadno,inace ova dva tima kad god se sastanu padne puno golova,tako da i danas mozemo ocekivat utakmicu sa puno golova.Boras kod kuce daje redovno 2-3 gola,sto je malo jer svaki njegov protivnik koji igra protiv njega dadne 4-5 golova Borasu kuci,malo pojacat napad

Malmo:tim koji zadnje 3 tekme u gostima ima sve 3 pobjede,i koji u gostima daju po 3-4 gola,i danas bi mogli se raspucat protiv Borasa na njihovom terenu,jer kad god su se sastajali uvjek je bilo preko 5 golova...

Prognoza:Pobjeda Borasa,ili preko 5 golova ...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 feb 2010, 13:54

Usrana Boca, trebala je primit najmanje 3 gola.

slika
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 14:05

Veendam - FC Oss 2-1
APEP - Apoel Nicosia 2-2

ovo probat u sistemu

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 15 feb 2010, 14:18

harry_90 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
hahahaha sto me nasmija ma aj boli me taki,sta mislite,vama ako je mrsko sjedit pola sata malo pregledat tabele i formu,nije moj problem,vec vas...al aj ja barem znam sta radim,tako da mi ne znaci vase misljenje nista,nit cu da se opterecujem.
ma brate ne ljuti se odma ....nije niko nista lose mislio... i ja nekad sjedim po dva sata a ne pola :D nego kontam kako ti nije mrsko kucat ovo ba ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 14:24

Ne ljutim se,jbg ako hocu da dobijem na kladi,sjedem,otvorim tabelu,formu,golove itd..i laganini razradim sta bi moglo biti,ovo sam tek preksinoc isprobao,i to mi je prvi put,mozda pocetnicka sreca,a da imam kakav forum ili bloger,rado bi vam poslao da i vi sta dobijete,nisam skrtica,da jesam ne bi postavio onih 6 parova sto sam dobro analizirao,mogao sam ostavit za sebe pa ne objavit,al nisam takav radije cu stavit da svako dobije...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 feb 2010, 15:38

hehe, jarane samo ti čuvaj za sebe te dojave, jer ja u dojave ne vjerujem, pogotovo ne po forumima... ;) Ja imam svog dobavljača i dovoljan mi je on. naravno, dojava od 1.20 je najbolja i vjeruj mi svi će ti povjerovat...

A ti da ovo pišeš, ma ja... Ja svaki dan na kafi imam ispred sebe ponudu i sa jaranima razglabam kako šta, naravno kad više nemamo pričat šta, jer meni kladionica nije bila nit će bit oko čega mi se vrti život...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 15:56

GunnerS je napisao/la:hehe, jarane samo ti čuvaj za sebe te dojave, jer ja u dojave ne vjerujem, pogotovo ne po forumima... ;) Ja imam svog dobavljača i dovoljan mi je on. naravno, dojava od 1.20 je najbolja i vjeruj mi svi će ti povjerovat...

A ti da ovo pišeš, ma ja... Ja svaki dan na kafi imam ispred sebe ponudu i sa jaranima razglabam kako šta, naravno kad više nemamo pričat šta, jer meni kladionica nije bila nit će bit oko čega mi se vrti život...

Pa jarane ja kad imam para okladim se na markicu dvije,a znam se i ne okladit po mjesec dva,boli mene jel ti meni vjerujes ili ne,ja znam sta radim tako da me tvoje misljenje ne zanima,ja postavim sta mislim da ce proci,a imam osjecaj da nekima smeta kao tebi sto ja pogadjam,i dajem tacne parove,brate prepisi dobices ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 feb 2010, 16:00

harry_90 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:hehe, jarane samo ti čuvaj za sebe te dojave, jer ja u dojave ne vjerujem, pogotovo ne po forumima... ;) Ja imam svog dobavljača i dovoljan mi je on. naravno, dojava od 1.20 je najbolja i vjeruj mi svi će ti povjerovat...

Pa jarane ja kad imam para okladim se na markicu dvije,a znam se i ne okladit po mjesec dva,boli mene jel ti meni vjerujes ili ne,ja znam sta radim tako da me tvoje misljenje ne zanima,ja postavim sta mislim da ce proci,a imam osjecaj da nekima smeta kao tebi sto ja pogadjam,i dajem tacne parove,brate prepisi dobices ;)
Hehehehehehe, jest sigurno... Eto meni krivo što ti prepišeš sa bwin ove analize i što mi daješ dojave od 1.20 kvote... Udure je... Samo ti nastavljaj te dojave pisat... Sigurno će te neko poslušat. A vidim kako se ne kladiš, i da ti klada nije sve, pogledaj jučer koliko si ovdje postova napisao, odnosno koliko listića si odigrao. Svaki drugi post je tvoj.... I ti misliš da ko tebe neko sluša... Udure, samo radi po svom i prepiši nam još šta sa bwin-a il nekog foruma za kladioničare...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 16:05

hahahha necu sa tobom da se raspravljam brate,nisi vrijedan mog vremena,ja sam reko sta radim,a tebe zaboli koliko mojih postova ima znas,ustvari dao si mi sjajnu ideju,nema vise mojih tipova na ovom forumu,caoss bolje za sebe sacuvat parove,toliko od mene na ovom forumu,nego snekim podijelit.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 16:10

Bilo je zadovoljstvo snekim se dopisivat na ovoj stranici,posto vidim da mi ne vjeruju,ja odlazim sa ove teme,bolje sjedit pola sata-sat sam sebi razradit parove,nego s nekim podijelit,pa da pljuju po tebi poslije...Pozdrav

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 15 feb 2010, 16:55

Bursa danas ne bi trebala izgubit' - bori se za doigravanje u Ligi Sampiona, po statistici prilicno motivisano igraju.
Bursa voli da mlatne po usima timove "velike turske cetvorke" tako da ce sigurno pokusati da uzme skalp prilicno oronulom Trabzonu koji je u bruci finansijskih problema - uvijek bio. Klub koji je bio i zauvijek ce ostati klub siromasnog naroda istocne Turske i koji eto uglavnom igra srcem za ne bas neku veliku lovu kao Besiktas, Fener ili Galata.
Motivisana Bursa nedavnom pirovom pobjedom u kupu nad Fenerbahceom i zeljom da iz izlaska iz 2 lige konacno ovaj veci trgovacki grad u kojem FIAT ima tvornicu uvede u dio fudbalske elite u Turskoj.

Bursa kod kuce (vjerovatno zbog freneticnih navijaca koje je privukla) rijetko u pitanje dovodi pobjedu. Tipovao bih cistog keca u tipu kao i malo jace bih stavio naglasak na oba daju go - jer se Trabzon nece predat lako. @Willy je dao odlican prijedlog a vidim i kvota je super kp1.
Vrlo sigurno vise od 2 gola. :mrgreen:

Duizburg Kajzer - oba daju go.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 feb 2010, 18:16

Danas bijedna ponuda,pa sam pokupio ko fol ove neke sigurice,pa sta bude bude.

slika

Puno parova sam stavio,pa bash nesto i ne ocekujem da ce proci.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 15 feb 2010, 18:52

ee raja mozel mi neko od vas rec ako zna kakva je ova kladja BetAdria jel normala i td posto sam se tek registrovo
hvala unaprijed 8-)

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 15 feb 2010, 19:01

ee moze i da mi kazete koja je najbolja online, posto znam da se vas dosta kladi preko interneta
pa bi bilo dobro da mi kazete koja je najbolja kako se novac podize i td i sl hvala jos jednom 8-) 8-)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 feb 2010, 19:07

$eLLa je napisao/la:ee moze i da mi kazete koja je najbolja online, posto znam da se vas dosta kladi preko interneta
pa bi bilo dobro da mi kazete koja je najbolja kako se novac podize i td i sl hvala jos jednom 8-) 8-)

ja koristim expekt za fudbal i kosarku i zadovoljan sam dok za ove americke sportove pinnacle koja je mislim jedna od boljih , mislim da je bwin opao tako da ti je nebi preporucio cuo sam da i kasne dosta sa isplatama ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.