i ja sam igrao atletico 1 al jbg igrao sam i napoli 1 i samo na tome pao za 150 KMCRNI_SA je napisao/la:evo tsa sam ja jucer odigrao i dobio naravno![]()
Atl madrid -barca 1
zvezda -partizan 2
napoli-inter x
sevilla-osasuna 1 kvota 32 ,23

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i ja sam igrao atletico 1 al jbg igrao sam i napoli 1 i samo na tome pao za 150 KMCRNI_SA je napisao/la:evo tsa sam ja jucer odigrao i dobio naravno![]()
Atl madrid -barca 1
zvezda -partizan 2
napoli-inter x
sevilla-osasuna 1 kvota 32 ,23
pa normala sta si ti konto da on sve ove podatke trazi i onda nama kuca slovo po slovoGunnerS je napisao/la:ti ovo uzimaš sa neke klade ili foruma... Jarane![]()
hahahaha sto me nasmija ma aj boli me taki,sta mislite,vama ako je mrsko sjedit pola sata malo pregledat tabele i formu,nije moj problem,vec vas...al aj ja barem znam sta radim,tako da mi ne znaci vase misljenje nista,nit cu da se opterecujem.EmirTM87 je napisao/la:pa normala sta si ti konto da on sve ove podatke trazi i onda nama kuca slovo po slovoGunnerS je napisao/la:ti ovo uzimaš sa neke klade ili foruma... Jarane![]()
ne brate da uzimam dao bi vam stranicu foruma da i vi nesh dobijete,ja sjednem pola sata,pregledam duele,formu,golove,statistiku i dam misljenje,tako da ako mi ne vjerujes,sta cu ti ja,ja barem znam sta radim.GunnerS je napisao/la:ti ovo uzimaš sa neke klade ili foruma... Jarane![]()
ma brate ne ljuti se odma ....nije niko nista lose mislio... i ja nekad sjedim po dva sata a ne polaharry_90 je napisao/la:hahahaha sto me nasmija ma aj boli me taki,sta mislite,vama ako je mrsko sjedit pola sata malo pregledat tabele i formu,nije moj problem,vec vas...al aj ja barem znam sta radim,tako da mi ne znaci vase misljenje nista,nit cu da se opterecujem.EmirTM87 je napisao/la:pa normala sta si ti konto da on sve ove podatke trazi i onda nama kuca slovo po slovoGunnerS je napisao/la:ti ovo uzimaš sa neke klade ili foruma... Jarane![]()
GunnerS je napisao/la:hehe, jarane samo ti čuvaj za sebe te dojave, jer ja u dojave ne vjerujem, pogotovo ne po forumima...Ja imam svog dobavljača i dovoljan mi je on. naravno, dojava od 1.20 je najbolja i vjeruj mi svi će ti povjerovat...
A ti da ovo pišeš, ma ja... Ja svaki dan na kafi imam ispred sebe ponudu i sa jaranima razglabam kako šta, naravno kad više nemamo pričat šta, jer meni kladionica nije bila nit će bit oko čega mi se vrti život...
Hehehehehehe, jest sigurno... Eto meni krivo što ti prepišeš sa bwin ove analize i što mi daješ dojave od 1.20 kvote... Udure je... Samo ti nastavljaj te dojave pisat... Sigurno će te neko poslušat. A vidim kako se ne kladiš, i da ti klada nije sve, pogledaj jučer koliko si ovdje postova napisao, odnosno koliko listića si odigrao. Svaki drugi post je tvoj.... I ti misliš da ko tebe neko sluša... Udure, samo radi po svom i prepiši nam još šta sa bwin-a il nekog foruma za kladioničare...harry_90 je napisao/la:GunnerS je napisao/la:hehe, jarane samo ti čuvaj za sebe te dojave, jer ja u dojave ne vjerujem, pogotovo ne po forumima...Ja imam svog dobavljača i dovoljan mi je on. naravno, dojava od 1.20 je najbolja i vjeruj mi svi će ti povjerovat...
A ti da ovo pišeš, ma ja... Ja svaki dan na kafi imam ispred sebe ponudu i sa jaranima razglabam kako šta, naravno kad više nemamo pričat šta, jer meni kladionica nije bila nit će bit oko čega mi se vrti život...
Pa jarane ja kad imam para okladim se na markicu dvije,a znam se i ne okladit po mjesec dva,boli mene jel ti meni vjerujes ili ne,ja znam sta radim tako da me tvoje misljenje ne zanima,ja postavim sta mislim da ce proci,a imam osjecaj da nekima smeta kao tebi sto ja pogadjam,i dajem tacne parove,brate prepisi dobices
$eLLa je napisao/la:ee moze i da mi kazete koja je najbolja online, posto znam da se vas dosta kladi preko interneta
pa bi bilo dobro da mi kazete koja je najbolja kako se novac podize i td i sl hvala jos jednom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.