KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Otprilike se slažemo, ali činjenica da su se prijavili za domaćinstvo turnira govori da imaju ozbiljne namjere.
- alan_kardec
- Kontakt:
Zar nije Himki u rasulu?
Finansijski problemi? Otišli im Fridzon, Planinić...?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako pod rasulom misliš na smanjivanje budžeta sa 20-25 na 10-15 miliona, onda jesu. 

Zvezda je pokazala interesovanje za Liora Elijahua izraelskog reprezentativca ili je ovo jos jedna " novinarska prica" ,on je draftovan jos 2006. od strane Orlanda ali je trejdovan u Minesotu . Nije nemoguce da dodje do ovog transfera ako uzmemo u obzir da je ova vest tacna ,a potvrdio ju je kao neki izraelski novinar koji je upucen u ove stvari , malo mi nerelano deluje tj. da preciziram ne vidim bas u NBA ovog igraca
.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Demantovali su iz kluba preko Monda a i ne vrijedi Elijahu tih para niti je tip igrača koji nam je potreban.
Iz tog razloga sam i naveo da je u pitanju , mozda, jos jedna " novinarska prica" , vidim da je tamo u Izraelu trazio 800.000 platu a oni mu nudili 500.000 pa je doslo do raskida ugovora ili je ugovor istekao pa se " cenkao " oko potpisivanja novog, nisam siguran. U svakom slucaju sto se tice ovog igraca , ostaje on u Evropi verovatno , gde ne znamo , ali ono sto znamo je da nece igrati u Zvezdibraoolyo je napisao/la:Demantovali su iz kluba preko Monda a i ne vrijedi Elijahu tih para niti je tip igrača koji nam je potreban.

Nakon dobrih rezultata u prethodnoj sezoni u domaćem takmičenju, ŽKK Crvena zvezda izborila je po prvi put u svojoj istoriji plasman u regionalnu MŽRKL ligu. Crveno-bele devojke će biti u društvu 12 odabranih ekipa sa područja nekadašnje SFR Jugoslavije, a Srbija će imati četiri predstavnika. Pored Crvene zvezde, učešće će uzeti Partizan, novosadska Vojvodina i eklipa Radivoja Koraća.Za razliku od prethodne sezone, izvršena je promena u sistemu takmičenja. Ekipe su podeljene u dve grupe sa po šest ekipa, a nakon dvokružnog bod sistema, uslediće četvrtfinalni dueli po sistemu A1-B4; A2-B3; A3-B2 i A4-B1. Četvrt finale igra se na dve pobede, a pobednici tih duela izboriće plasman na završni turnir koji će biti održan 5. i 6. marta 2014. godine.
Grupa „A“: Partizan (Srbija), Vojvodina (Srbija), Triglav (Slovenija), Grosuplje (Slovenija), Mladi Krajišnik (BiH) i Medveščak (Hrvatska).
Grupa „B“: ŽKK Crvena zvezda (Srbija), Radivoj Korać (Srbija), Celje (Slovenija), Čelik Zenica (BiH), Sloboda Novi Grad (BiH) i Budućnost (Crna Gora).
Grupa „A“: Partizan (Srbija), Vojvodina (Srbija), Triglav (Slovenija), Grosuplje (Slovenija), Mladi Krajišnik (BiH) i Medveščak (Hrvatska).
Grupa „B“: ŽKK Crvena zvezda (Srbija), Radivoj Korać (Srbija), Celje (Slovenija), Čelik Zenica (BiH), Sloboda Novi Grad (BiH) i Budućnost (Crna Gora).
Niti Zvezda ima para za duplo jeftinijeg od njega.braoolyo je napisao/la:Demantovali su iz kluba preko Monda a i ne vrijedi Elijahu tih para niti je tip igrača koji nam je potreban.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ima, ima. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Hocemo da se kladimo kao prethodne sezone kad sam trubio probleme koji su na kraju isplivalibraoolyo je napisao/la:Ima, ima.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hmm... iskreno ne sjećam se najbolje, na koje probleme misliš?neno#4 je napisao/la:Hocemo da se kladimo kao prethodne sezone kad sam trubio probleme koji su na kraju isplivalibraoolyo je napisao/la:Ima, ima.![]()
- Igor ne moze povesti Zvezdu ka titulibraoolyo je napisao/la:Hmm... iskreno ne sjećam se najbolje, na koje probleme misliš?neno#4 je napisao/la:Hocemo da se kladimo kao prethodne sezone kad sam trubio probleme koji su na kraju isplivalibraoolyo je napisao/la:Ima, ima.![]()
- Radonjic i Vlada nisu za Zvezde
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neno uz duzno postovanje,smatram te za jako pametnog i odmjerenog forumasa,ali grdno se varas u vezi zvezde!i ti problemi sto ih navodis nius finansijske prirode tako da prica da zvezda ne moze da plati Eliyahua je smijesna!vjeruj mi dok je Vucic tu moze da plati i duolo skupljeg igraca od Izraelca!
Igor je najmanji krivac za to što Zvezda nije uzela titulu. Svi smo znali da Vlada nije za Zvezdu, za Radonjića ćemo vidjeti, ja iskreno vjerujem da bi to moglo ispasti na dobro.neno#4 je napisao/la:- Igor ne moze povesti Zvezdu ka titulibraoolyo je napisao/la:Hmm... iskreno ne sjećam se najbolje, na koje probleme misliš?neno#4 je napisao/la:
Hocemo da se kladimo kao prethodne sezone kad sam trubio probleme koji su na kraju isplivali![]()
- Radonjic i Vlada nisu za Zvezde
Opet, ne vidim kakve to veze ima sa tim ima li Zvezda para za Elijahua, ili za čak duplo jeftinijeg od njega? Ja sam siguran da ima i da ćemo dovesti bar još dva prilično skupa igrača. Plate vjerovatno neće svaki put lijegati tačno u dan, ali tako je u 95% ekipa u Evropi.
neno#4 je napisao/la:Hocemo da se kladimo kao prethodne sezone kad sam trubio probleme koji su na kraju isplivalibraoolyo je napisao/la:Ima, ima.![]()
Neno,zar nije Lumani pogodio sve prognoze

Davno smo braoolyo i ja imali raspravu na temu Zvezda i tad sam govorio a i danas tvrdim da Radonjic ne moze trenirati Zvezdu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zvezdasi su ulumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Hocemo da se kladimo kao prethodne sezone kad sam trubio probleme koji su na kraju isplivalibraoolyo je napisao/la:Ima, ima.![]()
Neno,zar nije Lumani pogodio sve prognoze![]()
Nije ni bitno
Zvezdasi nemaju sta traziti u E.L.

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ne, nisam mislio na najgore navijace na planeti vec najbolje, znaci Delije Sever.DANTES je napisao/la:dejane zar ćete igrati pred grobarima?

A sto se tice tih grobarcica, jesi mislio na Zabranjene ili Alcatraz, ko na kraju uzima pare za "navijanje" ?

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014