Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

astra1922
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2012, 22:30

ANTIFA ! je napisao/la:Kad je BHT Sport u koliko sati ?
22.45 bht1
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 maj 2012, 22:48

spielführer_21 je napisao/la:Najsmješnija stvar je koliko se GOŠK trudi da ispadne, a opet ne ovisi sam o sebi :mrgreen:
Nećeš (Pero), razbojniče! slika
Hayley <3

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 maj 2012, 22:50

slogauskoplje je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:O kakvoj konstanti u evropi pricaju ovi iz listice kad su 2 puta za zelenim stolom otisli u evropi :roll: :lol:
vi ne možete ni tako :lol:
Pa mene bi bilo stid da na takav nacin moj klub igra u evropi, a sto je najgore cak su zajebali slobodu da bi oni "konstantno" igrali u evropi :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 maj 2012, 23:31

adnanhz je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:O kakvoj konstanti u evropi pricaju ovi iz listice kad su 2 puta za zelenim stolom otisli u evropi :roll: :lol:
vi ne možete ni tako :lol:
Pa mene bi bilo stid da na takav nacin moj klub igra u evropi, a sto je najgore cak su zajebali slobodu da bi oni "konstantno" igrali u evropi :roll: :lol:
Sijećaš li se ti sezone 2002/2003 kad je Široki Slobodi prepustio nastup u Intertoto kupu ;) ,a Slobodu je te sezone o kojoj ti govoriš savez zajebao,Široki je imao licencu ,Sloboda i Borac nisu iako su bili ispred Širokog ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2012, 23:51

jel 2 i 3 idu u Europu , a 4 nigdje :D ?
Željeznicar za život cijeli !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 maj 2012, 23:55

Grdan je napisao/la:Sijećaš li se ti sezone 2002/2003 kad je Široki Slobodi prepustio nastup u Intertoto kupu ;) ,a Slobodu je te sezone o kojoj ti govoriš savez zajebao,Široki je imao licencu ,Sloboda i Borac nisu iako su bili ispred Širokog ;) .
sloboda je te sezone igrala intertoto kup, ne siri dezinformacije
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 maj 2012, 00:53

likusa je napisao/la:jel 2 i 3 idu u Europu , a 4 nigdje :D ?
4 ekipe idu u Evropu, time da sampion ide u drugo pretkolo lige prvaka, dok ostalo troje idu u Ligu Evrope. Posto je Željezničar pobjedio kup i postao šampion, njegovu poziciju u tom takmicenju preuzima drugoplasirana ekipa u ligi, tj. Široki Brijeg koji pocinje od drugog pretkola, ali nije nosioc. Trecoplasirani i cetvrtoplasirani u ligi idu također u Ligu Evrope, ali od prvog pretkola i samo Olimpic ako bude tu, nebi bio nosioc, dok bi Borac i Sarajevo bili.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 21 maj 2012, 08:43

tm84 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Sijećaš li se ti sezone 2002/2003 kad je Široki Slobodi prepustio nastup u Intertoto kupu ;) ,a Slobodu je te sezone o kojoj ti govoriš savez zajebao,Široki je imao licencu ,Sloboda i Borac nisu iako su bili ispred Širokog ;) .
sloboda je te sezone igrala intertoto kup, ne siri dezinformacije
@tm84 pa to ti lik i govori
2003 mi njih pustimo da igraju Intertoto kup,al' kad mi na zelenom stolu dobismo Europu zaboraviše to ,odjednom najveca djubrad.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2012, 08:53

ebo vas toto kup tu gubis pare ne zaradjujes nista..cuj majketi pustili nam toto kup..pa vi niste igrali jer trosite novac ...ja mi nekog kupa ebote..doduse izasli smo dvije godine za redom i fino je to, ali racunat to sa UEFA Ligom nigdje veze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2012, 08:54

jeste dosadni s tim više..bilo pa prošlo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 21 maj 2012, 08:55

AnelZ je napisao/la:
likusa je napisao/la:jel 2 i 3 idu u Europu , a 4 nigdje :D ?
4 ekipe idu u Evropu, time da sampion ide u drugo pretkolo lige prvaka, dok ostalo troje idu u Ligu Evrope. Posto je Željezničar pobjedio kup i postao šampion, njegovu poziciju u tom takmicenju preuzima drugoplasirana ekipa u ligi, tj. Široki Brijeg koji pocinje od drugog pretkola, ali nije nosioc. Trecoplasirani i cetvrtoplasirani u ligi idu također u Ligu Evrope, ali od prvog pretkola i samo Olimpic ako bude tu, nebi bio nosioc, dok bi Borac i Sarajevo bili.
ostalo sam znala osim ovo 4 mjesto, hvala ti na pojasnjenju ;)
Željeznicar za život cijeli !

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 21 maj 2012, 10:16

Moze li neko KO ZNA da pojasni.U slucaju da GOSK I Leotar imaju isti broj bodova na kraju sta odlucuje .Medjusobni duel ili gol razlika.Ja sam uvjek mislio da gol razlika odlucuje ali bas me zanima...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 maj 2012, 10:20

vidovitadjemila je napisao/la:Moze li neko KO ZNA da pojasni.U slucaju da GOSK I Leotar imaju isti broj bodova na kraju sta odlucuje .Medjusobni duel ili gol razlika.Ja sam uvjek mislio da gol razlika odlucuje ali bas me zanima...
međusobni omjer

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 21 maj 2012, 10:24

seven je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Moze li neko KO ZNA da pojasni.U slucaju da GOSK I Leotar imaju isti broj bodova na kraju sta odlucuje .Medjusobni duel ili gol razlika.Ja sam uvjek mislio da gol razlika odlucuje ali bas me zanima...
međusobni omjer
Hvala drug ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 maj 2012, 10:28

mogu li negdje pogledati na netu onaj pregled utakmica sinoc sa bht,zaboravih sinoc gledati? :oops:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 21 maj 2012, 11:15

Armageddon2012 je napisao/la:mogu li negdje pogledati na netu onaj pregled utakmica sinoc sa bht,zaboravih sinoc gledati? :oops:
http://www.bihsoccer.com/modules/galler ... .php?id=39" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 maj 2012, 11:56

hvala!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 maj 2012, 17:07

Koji su to ****.. Umjesto odmah da roknu, nek ispadne u sljedecoj sezoni 4 kluba, oni prolongiraju bezveze za tek onu tamo sezonu... I ne znam sto mora tako, nek odmah ispadne 6 i zdrrrravo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 maj 2012, 17:11

LISTA STRIJELACA
18 - Adilović (Željezničar)
10 – Svraka (Željezničar), Harba (Olimpic);
9 – Marjanović (Zrinjski), Kajkut (Borac), Aničić (Leotar), Rašević (Slavija), Selimović (Željezničar);
8 – Haskić (Sarajevo), Varea, Wagner (Široki Brijeg), Kantar (Rudar), Muharemović (Olimpic);
7 – Zeba (Željezničar), Karić (GOŠK), Kapić (Olimpic), Bekić (Zrinjski);
6 – Roskam (6), Obuća, (Sarajevo), Džidić (Zrinjski), J. Mešanović (Sloboda), Stajić (Borac), Žuržinov (Zrinjski), Pandža, Hamzić (Zvijezda), Džafić (GOŠK), Karamatić (Slavija);
5 – Bekrić (Željezničar), Todorović (Slavija), Bilbija, Krunić (Borac), Kojašević (Sarajevo), Ivešić (Zrinjski), N. Varupa El. Varupa, Popović (Travnik), Suljić (Sarajevo), Rovčanin (Rudar), Tosunović (Rudar), Purić (Čelik);
4 - Hadžić (Čelik), Šešlija, Bešlija (Slavija), Đelmić (Zvijezda), Zlomislić (GOŠK), Halilović, Torlak (Sarajevo), Zakarić (Široki Brijeg), Kojić (Kozara);
3 – Pliska, Pljevljak (Olimpic), Šilić, Kvesić (Široki Brijeg), Redžepi, Ribić (Travnik), Bogičević (Željezničar), Vidaković, Kunić (Borac), Dudić, (GOŠK), Zolj (Velež), Vršajević (Čelik), Pehar (Zrinjski), Okić (Velež), Jamak (Željezničar), Husejinović (Sarajevo), Zoletić (Sloboda), Aničić (Zrinjski), Bekić (Sloboda), Ćurić (Travnik);
2 – Rastoka, Đorić, Ramić, Pantić, Maksimović, Šuka (Rudar), Kapetan, Jusić, Isaković, Martinović, Smriko, Šišić (Čelik), Pehilj, Gigović, Spasojević, Studen, Kozić, Letić (Kozara), Stojanovski, Ristić, Vuković, Todorović (Leotar), Bajraktarević, Šćepanović, Husić, Krpić (Sarajevo), Hasanović, Slomić (Sloboda), Badrov, Simeunović, Terzić, Zatagić, Ćurić (Travnik), Merzić, Kodro, Kajtaz, Spahić, Brković, Zvonić (Velež), Đurić, Duro, Raščić, Pljevljak, Vladavić (Olimpic), Ivanković, Mišić, Ćorić, Bajano (Široki Brijeg), Nuhanović, Ristić (Zvijezda), Smajić, Tomić (GOŠK), Rahmanović (Sloboda);
autogol - Zrnanović, Dupovac, Torlak (Sarajevo), Raspudić, Stakić (Borac), Šišić (Čelik), Radovanović, Lackanović (Slavija), Ćorić (Široki Brijeg), Moranjkić (Zvijezda), Čolić (Željezničar), Milošević (Leotar), Šabanović (GOŠK), Gnjatić (Kozara).

TRIBINE
5.199 - Željezničar (15)
4.398 - Sarajevo (14)
2.431 - Sloboda (15)
1.497 - Rudar (14)
1.326 - Zvijezda (15)
1.292 - Velež (14)
884 - Zrinjski (15)
823 - Široki Brijeg (14)
813 - Borac (15)
811 - GOŠK (15)
801 - Slavija (14)
731 - Travnik (15)
714 - Olimpic (15)
704 - Čelik (14)
611 - Kozara (14)
471 - Leotar (14)

Željo ima najbolju posjetu 5199 gledalaca, a uz malo sreće Željo bi mogao imati i tri (3) najbolja strijelca lige. Još jedan od niza dokaza, da je Željo ove godine izdominirao ovu ligu u svim fudbalskim segmentima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 maj 2012, 17:24

Nista novo iz RS. :| Jos samo da zatraze da njihovi klubovi moraju obavezno igrati u Evropi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.