22.45 bht1ANTIFA ! je napisao/la:Kad je BHT Sport u koliko sati ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nećeš (Pero), razbojniče!spielführer_21 je napisao/la:Najsmješnija stvar je koliko se GOŠK trudi da ispadne, a opet ne ovisi sam o sebi

Hayley <3
Pa mene bi bilo stid da na takav nacin moj klub igra u evropi, a sto je najgore cak su zajebali slobodu da bi oni "konstantno" igrali u evropislogauskoplje je napisao/la:vi ne možete ni takoadnanhz je napisao/la:O kakvoj konstanti u evropi pricaju ovi iz listice kad su 2 puta za zelenim stolom otisli u evropi![]()

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sijećaš li se ti sezone 2002/2003 kad je Široki Slobodi prepustio nastup u Intertoto kupuadnanhz je napisao/la:Pa mene bi bilo stid da na takav nacin moj klub igra u evropi, a sto je najgore cak su zajebali slobodu da bi oni "konstantno" igrali u evropislogauskoplje je napisao/la:vi ne možete ni takoadnanhz je napisao/la:O kakvoj konstanti u evropi pricaju ovi iz listice kad su 2 puta za zelenim stolom otisli u evropi![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
jel 2 i 3 idu u Europu , a 4 nigdje
?

Željeznicar za život cijeli !
sloboda je te sezone igrala intertoto kup, ne siri dezinformacijeGrdan je napisao/la:Sijećaš li se ti sezone 2002/2003 kad je Široki Slobodi prepustio nastup u Intertoto kupu,a Slobodu je te sezone o kojoj ti govoriš savez zajebao,Široki je imao licencu ,Sloboda i Borac nisu iako su bili ispred Širokog
.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
4 ekipe idu u Evropu, time da sampion ide u drugo pretkolo lige prvaka, dok ostalo troje idu u Ligu Evrope. Posto je Željezničar pobjedio kup i postao šampion, njegovu poziciju u tom takmicenju preuzima drugoplasirana ekipa u ligi, tj. Široki Brijeg koji pocinje od drugog pretkola, ali nije nosioc. Trecoplasirani i cetvrtoplasirani u ligi idu također u Ligu Evrope, ali od prvog pretkola i samo Olimpic ako bude tu, nebi bio nosioc, dok bi Borac i Sarajevo bili.likusa je napisao/la:jel 2 i 3 idu u Europu , a 4 nigdje?
-
- Kontakt:
@tm84 pa to ti lik i govoritm84 je napisao/la:sloboda je te sezone igrala intertoto kup, ne siri dezinformacijeGrdan je napisao/la:Sijećaš li se ti sezone 2002/2003 kad je Široki Slobodi prepustio nastup u Intertoto kupu,a Slobodu je te sezone o kojoj ti govoriš savez zajebao,Široki je imao licencu ,Sloboda i Borac nisu iako su bili ispred Širokog
.
2003 mi njih pustimo da igraju Intertoto kup,al' kad mi na zelenom stolu dobismo Europu zaboraviše to ,odjednom najveca djubrad.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebo vas toto kup tu gubis pare ne zaradjujes nista..cuj majketi pustili nam toto kup..pa vi niste igrali jer trosite novac ...ja mi nekog kupa ebote..doduse izasli smo dvije godine za redom i fino je to, ali racunat to sa UEFA Ligom nigdje veze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jeste dosadni s tim više..bilo pa prošlo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ostalo sam znala osim ovo 4 mjesto, hvala ti na pojasnjenjuAnelZ je napisao/la:4 ekipe idu u Evropu, time da sampion ide u drugo pretkolo lige prvaka, dok ostalo troje idu u Ligu Evrope. Posto je Željezničar pobjedio kup i postao šampion, njegovu poziciju u tom takmicenju preuzima drugoplasirana ekipa u ligi, tj. Široki Brijeg koji pocinje od drugog pretkola, ali nije nosioc. Trecoplasirani i cetvrtoplasirani u ligi idu također u Ligu Evrope, ali od prvog pretkola i samo Olimpic ako bude tu, nebi bio nosioc, dok bi Borac i Sarajevo bili.likusa je napisao/la:jel 2 i 3 idu u Europu , a 4 nigdje?

Željeznicar za život cijeli !
- vidovitadjemila
Moze li neko KO ZNA da pojasni.U slucaju da GOSK I Leotar imaju isti broj bodova na kraju sta odlucuje .Medjusobni duel ili gol razlika.Ja sam uvjek mislio da gol razlika odlucuje ali bas me zanima...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
međusobni omjervidovitadjemila je napisao/la:Moze li neko KO ZNA da pojasni.U slucaju da GOSK I Leotar imaju isti broj bodova na kraju sta odlucuje .Medjusobni duel ili gol razlika.Ja sam uvjek mislio da gol razlika odlucuje ali bas me zanima...
- vidovitadjemila
Hvala drugseven je napisao/la:međusobni omjervidovitadjemila je napisao/la:Moze li neko KO ZNA da pojasni.U slucaju da GOSK I Leotar imaju isti broj bodova na kraju sta odlucuje .Medjusobni duel ili gol razlika.Ja sam uvjek mislio da gol razlika odlucuje ali bas me zanima...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- Armageddon2012
- Kontakt:
mogu li negdje pogledati na netu onaj pregled utakmica sinoc sa bht,zaboravih sinoc gledati? 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
http://www.bihsoccer.com/modules/galler ... .php?id=39" onclick="window.open(this.href);return false;Armageddon2012 je napisao/la:mogu li negdje pogledati na netu onaj pregled utakmica sinoc sa bht,zaboravih sinoc gledati?

- Armageddon2012
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji su to ****.. Umjesto odmah da roknu, nek ispadne u sljedecoj sezoni 4 kluba, oni prolongiraju bezveze za tek onu tamo sezonu... I ne znam sto mora tako, nek odmah ispadne 6 i zdrrrravo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
LISTA STRIJELACA
18 - Adilović (Željezničar)
10 – Svraka (Željezničar), Harba (Olimpic);
9 – Marjanović (Zrinjski), Kajkut (Borac), Aničić (Leotar), Rašević (Slavija), Selimović (Željezničar);
8 – Haskić (Sarajevo), Varea, Wagner (Široki Brijeg), Kantar (Rudar), Muharemović (Olimpic);
7 – Zeba (Željezničar), Karić (GOŠK), Kapić (Olimpic), Bekić (Zrinjski);
6 – Roskam (6), Obuća, (Sarajevo), Džidić (Zrinjski), J. Mešanović (Sloboda), Stajić (Borac), Žuržinov (Zrinjski), Pandža, Hamzić (Zvijezda), Džafić (GOŠK), Karamatić (Slavija);
5 – Bekrić (Željezničar), Todorović (Slavija), Bilbija, Krunić (Borac), Kojašević (Sarajevo), Ivešić (Zrinjski), N. Varupa El. Varupa, Popović (Travnik), Suljić (Sarajevo), Rovčanin (Rudar), Tosunović (Rudar), Purić (Čelik);
4 - Hadžić (Čelik), Šešlija, Bešlija (Slavija), Đelmić (Zvijezda), Zlomislić (GOŠK), Halilović, Torlak (Sarajevo), Zakarić (Široki Brijeg), Kojić (Kozara);
3 – Pliska, Pljevljak (Olimpic), Šilić, Kvesić (Široki Brijeg), Redžepi, Ribić (Travnik), Bogičević (Željezničar), Vidaković, Kunić (Borac), Dudić, (GOŠK), Zolj (Velež), Vršajević (Čelik), Pehar (Zrinjski), Okić (Velež), Jamak (Željezničar), Husejinović (Sarajevo), Zoletić (Sloboda), Aničić (Zrinjski), Bekić (Sloboda), Ćurić (Travnik);
2 – Rastoka, Đorić, Ramić, Pantić, Maksimović, Šuka (Rudar), Kapetan, Jusić, Isaković, Martinović, Smriko, Šišić (Čelik), Pehilj, Gigović, Spasojević, Studen, Kozić, Letić (Kozara), Stojanovski, Ristić, Vuković, Todorović (Leotar), Bajraktarević, Šćepanović, Husić, Krpić (Sarajevo), Hasanović, Slomić (Sloboda), Badrov, Simeunović, Terzić, Zatagić, Ćurić (Travnik), Merzić, Kodro, Kajtaz, Spahić, Brković, Zvonić (Velež), Đurić, Duro, Raščić, Pljevljak, Vladavić (Olimpic), Ivanković, Mišić, Ćorić, Bajano (Široki Brijeg), Nuhanović, Ristić (Zvijezda), Smajić, Tomić (GOŠK), Rahmanović (Sloboda);
autogol - Zrnanović, Dupovac, Torlak (Sarajevo), Raspudić, Stakić (Borac), Šišić (Čelik), Radovanović, Lackanović (Slavija), Ćorić (Široki Brijeg), Moranjkić (Zvijezda), Čolić (Željezničar), Milošević (Leotar), Šabanović (GOŠK), Gnjatić (Kozara).
TRIBINE
5.199 - Željezničar (15)
4.398 - Sarajevo (14)
2.431 - Sloboda (15)
1.497 - Rudar (14)
1.326 - Zvijezda (15)
1.292 - Velež (14)
884 - Zrinjski (15)
823 - Široki Brijeg (14)
813 - Borac (15)
811 - GOŠK (15)
801 - Slavija (14)
731 - Travnik (15)
714 - Olimpic (15)
704 - Čelik (14)
611 - Kozara (14)
471 - Leotar (14)
Željo ima najbolju posjetu 5199 gledalaca, a uz malo sreće Željo bi mogao imati i tri (3) najbolja strijelca lige. Još jedan od niza dokaza, da je Željo ove godine izdominirao ovu ligu u svim fudbalskim segmentima.
18 - Adilović (Željezničar)
10 – Svraka (Željezničar), Harba (Olimpic);
9 – Marjanović (Zrinjski), Kajkut (Borac), Aničić (Leotar), Rašević (Slavija), Selimović (Željezničar);
8 – Haskić (Sarajevo), Varea, Wagner (Široki Brijeg), Kantar (Rudar), Muharemović (Olimpic);
7 – Zeba (Željezničar), Karić (GOŠK), Kapić (Olimpic), Bekić (Zrinjski);
6 – Roskam (6), Obuća, (Sarajevo), Džidić (Zrinjski), J. Mešanović (Sloboda), Stajić (Borac), Žuržinov (Zrinjski), Pandža, Hamzić (Zvijezda), Džafić (GOŠK), Karamatić (Slavija);
5 – Bekrić (Željezničar), Todorović (Slavija), Bilbija, Krunić (Borac), Kojašević (Sarajevo), Ivešić (Zrinjski), N. Varupa El. Varupa, Popović (Travnik), Suljić (Sarajevo), Rovčanin (Rudar), Tosunović (Rudar), Purić (Čelik);
4 - Hadžić (Čelik), Šešlija, Bešlija (Slavija), Đelmić (Zvijezda), Zlomislić (GOŠK), Halilović, Torlak (Sarajevo), Zakarić (Široki Brijeg), Kojić (Kozara);
3 – Pliska, Pljevljak (Olimpic), Šilić, Kvesić (Široki Brijeg), Redžepi, Ribić (Travnik), Bogičević (Željezničar), Vidaković, Kunić (Borac), Dudić, (GOŠK), Zolj (Velež), Vršajević (Čelik), Pehar (Zrinjski), Okić (Velež), Jamak (Željezničar), Husejinović (Sarajevo), Zoletić (Sloboda), Aničić (Zrinjski), Bekić (Sloboda), Ćurić (Travnik);
2 – Rastoka, Đorić, Ramić, Pantić, Maksimović, Šuka (Rudar), Kapetan, Jusić, Isaković, Martinović, Smriko, Šišić (Čelik), Pehilj, Gigović, Spasojević, Studen, Kozić, Letić (Kozara), Stojanovski, Ristić, Vuković, Todorović (Leotar), Bajraktarević, Šćepanović, Husić, Krpić (Sarajevo), Hasanović, Slomić (Sloboda), Badrov, Simeunović, Terzić, Zatagić, Ćurić (Travnik), Merzić, Kodro, Kajtaz, Spahić, Brković, Zvonić (Velež), Đurić, Duro, Raščić, Pljevljak, Vladavić (Olimpic), Ivanković, Mišić, Ćorić, Bajano (Široki Brijeg), Nuhanović, Ristić (Zvijezda), Smajić, Tomić (GOŠK), Rahmanović (Sloboda);
autogol - Zrnanović, Dupovac, Torlak (Sarajevo), Raspudić, Stakić (Borac), Šišić (Čelik), Radovanović, Lackanović (Slavija), Ćorić (Široki Brijeg), Moranjkić (Zvijezda), Čolić (Željezničar), Milošević (Leotar), Šabanović (GOŠK), Gnjatić (Kozara).
TRIBINE
5.199 - Željezničar (15)
4.398 - Sarajevo (14)
2.431 - Sloboda (15)
1.497 - Rudar (14)
1.326 - Zvijezda (15)
1.292 - Velež (14)
884 - Zrinjski (15)
823 - Široki Brijeg (14)
813 - Borac (15)
811 - GOŠK (15)
801 - Slavija (14)
731 - Travnik (15)
714 - Olimpic (15)
704 - Čelik (14)
611 - Kozara (14)
471 - Leotar (14)
Željo ima najbolju posjetu 5199 gledalaca, a uz malo sreće Željo bi mogao imati i tri (3) najbolja strijelca lige. Još jedan od niza dokaza, da je Željo ove godine izdominirao ovu ligu u svim fudbalskim segmentima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nista novo iz RS.
Jos samo da zatraze da njihovi klubovi moraju obavezno igrati u Evropi.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.