Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
MA je, sve to stoji BH patriot, jaki su oni, nema šta, al Hidink je u dosadašnjim kvalifikacijama isprobavao 36 igrača!! Svaka nova utakmica sasvim druga postava. A time se ekipa razvodnjava, ne zna se tko koju poziciju više igra. A osim toga, imali su gro problema sa ozljedama. Nisam siguran da li će se Sahin oporavati i kakvo je stanje sa kartonima.. A ni forma pojedinih Turaka nije na nekom nivou, uostalom kao ni pojedinih hrvatskih igrača..
Ako Hrvatska bude prava, bez obzira na izostanke (ima tu mladih koji mogu dobro zamijeniti i Kranjčara i Ćorluku), ne sumnjam u pobjedu(e).
Ako Hrvatska bude prava, bez obzira na izostanke (ima tu mladih koji mogu dobro zamijeniti i Kranjčara i Ćorluku), ne sumnjam u pobjedu(e).
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pa ponasate se kao da niste, uvijek pravite belaje kad imate priliku da igrate u Sarajevugospodin Seljakovic je napisao/la:zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
- BH Patriot
- Kontakt:
@dubrava
To što si napisao jeste istina, ali Hiddink je stari lisac i sigurno da ćete imati velikih problema sa ovom selekcijom. Kada pogledamo realnu situaciju šanse su jednake 50 - 50 %, uglavnom nas čekaju epski dueli !
To što si napisao jeste istina, ali Hiddink je stari lisac i sigurno da ćete imati velikih problema sa ovom selekcijom. Kada pogledamo realnu situaciju šanse su jednake 50 - 50 %, uglavnom nas čekaju epski dueli !
Livin' La Vida Loca ;)
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Sole je napisao/la:Pa ponasate se kao da niste, uvijek pravite belaje kad imate priliku da igrate u Sarajevugospodin Seljakovic je napisao/la:zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
zbog par budala ti osudjujes 200 000 ljudi, pa mene bi bilo stid
Jako sam zadovoljan, ovo su još 2 vrhunske utakmice, uvjek smo im zabili gol, a i svjesni su reprezentativci da moraju nešto i odigrati da upadnu na Euro.
Povoljan je to zdrijeb.Bit će teško, al' je protivnik sa kojim ne dolaziš u situaciju da ga podcijeniš, to je dobro.
Sumnjam da se nisu digli i da će to odigrati, teško da mogu igrati loše kao što igrali u zadnje vrijeme, ipak je mjesec dana dosta vremena, samo da ostanu svi zdravi i nema problema.
Povoljan je to zdrijeb.Bit će teško, al' je protivnik sa kojim ne dolaziš u situaciju da ga podcijeniš, to je dobro.
Sumnjam da se nisu digli i da će to odigrati, teško da mogu igrati loše kao što igrali u zadnje vrijeme, ipak je mjesec dana dosta vremena, samo da ostanu svi zdravi i nema problema.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kao prvo, povodis se medijskim lazima. Od tih ljudi gore je makar pola bilo sa sjevera Hrvatske plus Metkovic.Sole je napisao/la:Pa ponasate se kao da niste, uvijek pravite belaje kad imate priliku da igrate u Sarajevugospodin Seljakovic je napisao/la:zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
Kao drugo, dobro ti momak kaze, to je tebi samo izgovor da diskriminiras i oblatis vise od 200 000 ljudi, konstitutivne nacije u ovoj drzavi. Necu ni govoriti o tim diskriminacijama i osporavanju nacionalnih institucija i dijeljenje na nekakve zamisljene ''prave'' i ''krive/lazne'' Hrvate. Ti si mozda neki relevantan faktor da stoljeca povijesti krojis i naturas ljudima svoja odredjenja? Mene bi stid bilo.
S ovakvima bi se moderacija morala pozabaviti jer izazivaju ovakve rasprave, a kaznjavaju se oni koji se na to nastave. Evo, pisem ovo s ciljem dokazivanja te poante.
...Život za Široki...
S ovim postom @ŠB_Fidelisa je kraj rasprave na tu temu
Dakle, nogometna reprezentacija Hrvatske. Izvol'te.
Dakle, nogometna reprezentacija Hrvatske. Izvol'te.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja nemogu opisat koliko se veselim ovoj utakmici, nadam se da ce se igrat na Poljudu, osim sta mi je blize ako dođu pravi navijaci jace se cuje huk sa tribina, iako su Turci navikli na zestoku atmosferu ovo ce bit nesto drugo. Treba izvuc sta pozitivniji rezultat u Turskoj i onda ih prepast na Poljudu.
Ajmo Hrvatska!!!
Ajmo Hrvatska!!!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma neka Bilic poslozi ono sto nije protiv Grcke, a sto se tice prepadanja cisto sumnjam! Oni igraju pred mnogo vise navijaca i mnogo fanaticnijih od nasih na balkanu. Pa kod njih na utakmicu doslo Na utakmici Fenera 41.000 žena i djeceTritolone je napisao/la:Ja nemogu opisat koliko se veselim ovoj utakmici, nadam se da ce se igrat na Poljudu, osim sta mi je blize ako dođu pravi navijaci jace se cuje huk sa tribina, iako su Turci navikli na zestoku atmosferu ovo ce bit nesto drugo. Treba izvuc sta pozitivniji rezultat u Turskoj i onda ih prepast na Poljudu.
Ajmo Hrvatska!!!
Ovaj će mi događaj vječno ostati u sjećanju – rekao je kapetan Fenerbahčea Alex de Souza, dodavši da nije baš uobičajeno vidjeti toliko žena i djece na jednoj nogometnoj utakmici.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Nisam gledo komentare prijesnje al svi moraju znat da je ovo utakmica(ondnosno 2 utakmice) ove generacije
Ova generacije je krenula furiozno padale su velike sile poput Engleske ,Argentine ,Njemacke
Sve sranja su pocela porazom protiv Turske
Izgubimo li ovu utakmicu ovu generaciju ovaku ekipu slobodno mozes raspustit ,past cemo ispod 30 mjesta
A prodemo li Turke ,mogla bi Hrvatska opet bit ona stara ,i jurisat na medalju 14 posta i previse je
U BOJ ZA NAROD SVOJ
Ova generacije je krenula furiozno padale su velike sile poput Engleske ,Argentine ,Njemacke
Sve sranja su pocela porazom protiv Turske
Izgubimo li ovu utakmicu ovu generaciju ovaku ekipu slobodno mozes raspustit ,past cemo ispod 30 mjesta
A prodemo li Turke ,mogla bi Hrvatska opet bit ona stara ,i jurisat na medalju 14 posta i previse je
U BOJ ZA NAROD SVOJ
Popravnog nema: Ili jeste ili niste...
Zagreb, 13.10.2011. 18:13
Autor: Željko Vela KOMENTATOR HTV NOVINAR
Kada je Goran Ivanišević 2001. osvojio Wimbledon, nacija je odahnula. Nakon što je prethodno čak tri puta gubio u dramatičnim finalima, pobjedu protiv Raftera doživio sam kao da sam osobno dobio meč.
Podijeli4
Hrvatska će tražiti prolaz na Euro protiv Turske (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL)
I ne samo ja... Goran da se umirovi bez osvojenog Wimbledona? Nekako bi nam to stalno stajalo nad glavom. Ovako, kolektivno nam je pao kamen sa srca. Goran, hrvatski sport i svi mi navijači uopće, zatvorili smo jedno poglavlje i mogli mirno nastaviti dalje.
Ako je Rafterov pogodak loptom u mrežu Hrvate bacio u delirij, kada je Semih Senturk učinio isto, pali smo u očaj. Umjesto Gorana, od stvari iz bliže sportske povijesti Hrvate sada najviše tišti i žulja nogometni poraz od Turske na EURU 2008. Baraž za sljedeću eurosmotru nudi priliku da se zaliječe rane, da se sportska kolektivna memorija u Hrvata očisti od najcrnje točke. Porazom u Grčkoj, "vatreni" su izabrali teži put do Ukrajine i Poljske. "Teži" na kraju može ispasti i "slađi", ako se usput poravnaju neki stari računi.
U nogometnom smislu Turska je vrlo opasan protivnik. Uz BiH, koja je sigurno u većem naletu i u boljoj formi od Turaka, najopasniji kojeg smo mogli dobiti. Ali gotovo svi kolege, prijatelji i znanci reagirali su... "To! Baš dobro! Osveta je tu!" Za sada je tu samo prilika, zadatak će morati dovršiti Bilić i njegovi momci. I pravedno je da je ova generacija tako brzo dobila priliku za revanš, i to u utakmici koja nije samo jedna od mnogih, već susret gotovo "al pari" težine kao onaj bečki.
Slaven Bilić i njegovi igrači su 2008. tugovali nakon utakmice s Turskom (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)
Slaven Bilić i njegovi igrači su 2008. tugovali nakon utakmice s Turskom (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)
Sjećate li se koliko puta su vas progonile "bečke slike"? One koji su na terenu u toj priči sudjelovali, progone još više i češće. Nakon faze samosažaljenja, kod njih je sigurno došlo do faze odlučnosti i želje za sportskom osvetom. U slučaju uspjeha, oprošteno je sve... i Grčka, i Gruzija, i još neke klimave utakmice... Ako suočavanje s "vlastitom noćnom morom" uspješno završi, Bilić bi mogao vratiti veliki dio narušene karizme, ma praktično sve... Ako pak pokleknemo...? O tome nemojmo sada, lako je zamisliti što bi bilo.
Motivacija za susret je neupitna. Na to neće trebati potrošiti više od dvije minute. Očekujemo da jedanaest "kockastih" ratnika preore teren i u Turskoj i u Hrvatskoj. Očekujemo da sve, baš sve što imaju i znaju stave u službu prolaza protiv Turske. Očekujemo da u sljedećih mjesec dana baš ništa nije važno kao Turska. Očekujemo "olimpijsko primirje" u Savezu i da kompletan HNS pruži maksimalan servis reprezentaciji, osigura mir izborniku i njegovu stožeru u pripremi utakmice. Očekujemo da se medijski prestane kopati po Bilićevom liku i djelu sve do 15. studenog u ponoć. Očekujemo da Hrvatska prođe na EURO.
Dajte nam te Turke! Evo vam ih. Ili jeste ili niste...
Zagreb, 13.10.2011. 18:13
Autor: Željko Vela KOMENTATOR HTV NOVINAR
Kada je Goran Ivanišević 2001. osvojio Wimbledon, nacija je odahnula. Nakon što je prethodno čak tri puta gubio u dramatičnim finalima, pobjedu protiv Raftera doživio sam kao da sam osobno dobio meč.
Podijeli4
Hrvatska će tražiti prolaz na Euro protiv Turske (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL)
I ne samo ja... Goran da se umirovi bez osvojenog Wimbledona? Nekako bi nam to stalno stajalo nad glavom. Ovako, kolektivno nam je pao kamen sa srca. Goran, hrvatski sport i svi mi navijači uopće, zatvorili smo jedno poglavlje i mogli mirno nastaviti dalje.
Ako je Rafterov pogodak loptom u mrežu Hrvate bacio u delirij, kada je Semih Senturk učinio isto, pali smo u očaj. Umjesto Gorana, od stvari iz bliže sportske povijesti Hrvate sada najviše tišti i žulja nogometni poraz od Turske na EURU 2008. Baraž za sljedeću eurosmotru nudi priliku da se zaliječe rane, da se sportska kolektivna memorija u Hrvata očisti od najcrnje točke. Porazom u Grčkoj, "vatreni" su izabrali teži put do Ukrajine i Poljske. "Teži" na kraju može ispasti i "slađi", ako se usput poravnaju neki stari računi.
U nogometnom smislu Turska je vrlo opasan protivnik. Uz BiH, koja je sigurno u većem naletu i u boljoj formi od Turaka, najopasniji kojeg smo mogli dobiti. Ali gotovo svi kolege, prijatelji i znanci reagirali su... "To! Baš dobro! Osveta je tu!" Za sada je tu samo prilika, zadatak će morati dovršiti Bilić i njegovi momci. I pravedno je da je ova generacija tako brzo dobila priliku za revanš, i to u utakmici koja nije samo jedna od mnogih, već susret gotovo "al pari" težine kao onaj bečki.
Sjećate li se koliko puta su vas progonile "bečke slike"? One koji su na terenu u toj priči sudjelovali, progone još više i češće. Nakon faze samosažaljenja, kod njih je sigurno došlo do faze odlučnosti i želje za sportskom osvetom. U slučaju uspjeha, oprošteno je sve... i Grčka, i Gruzija, i još neke klimave utakmice... Ako suočavanje s "vlastitom noćnom morom" uspješno završi, Bilić bi mogao vratiti veliki dio narušene karizme, ma praktično sve... Ako pak pokleknemo...? O tome nemojmo sada, lako je zamisliti što bi bilo.
Motivacija za susret je neupitna. Na to neće trebati potrošiti više od dvije minute. Očekujemo da jedanaest "kockastih" ratnika preore teren i u Turskoj i u Hrvatskoj. Očekujemo da sve, baš sve što imaju i znaju stave u službu prolaza protiv Turske. Očekujemo da u sljedećih mjesec dana baš ništa nije važno kao Turska. Očekujemo "olimpijsko primirje" u Savezu i da kompletan HNS pruži maksimalan servis reprezentaciji, osigura mir izborniku i njegovu stožeru u pripremi utakmice. Očekujemo da se medijski prestane kopati po Bilićevom liku i djelu sve do 15. studenog u ponoć. Očekujemo da Hrvatska prođe na EURO.
Dajte nam te Turke! Evo vam ih. Ili jeste ili niste...
- BH Patriot
- Kontakt:
Malo da se odmorim od teme "BH fudbal" i da dođem na temu komšija i da napišem svoje mišljenje o trenutnoj momčadi koju imate i koja je moja opcija za predstojeće susrete baraža sa reprezentacijom Turske.
Dakle, ja bih izveo nešto ovako:
.....................Pletikosa........................
Srna..........Vida..........Šimunić.......Strinić
....................Vukojević........................
........Rakitić..................Modrić..............
....................Kranjčar..........................
........Mandžukić.........Eduardo...............
Šta mislite, da li je moja formacija realna ili...?

Dakle, ja bih izveo nešto ovako:
Srna..........Vida..........Šimunić.......Strinić
........Rakitić..................Modrić..............
....................Kranjčar..........................
........Mandžukić.........Eduardo...............
Šta mislite, da li je moja formacija realna ili...?
Livin' La Vida Loca ;)
Srna nesmi igrat na poziciji beka...puno je korisniji ovdje na poziciji Rakitica.
Ja bi to ovako
Vida..........Lovren..........Šimunić.......Strinić
........Srna..................Modrić..............
....................Rakitic..........................
.............Petric.........Eduardo...............
Iako je Lovren kikser i gotovo je sigurno da ce nesto zajebat zbog ozljede Corluke on bi mora igrat.
Ovo je po meni trenutna formacija, nadam se da ce Kranjcar podic formu i da ce se Carli oporavit kao i Olic.
Potreban nam je zdrav Olic i onda dobijamo potpuno novu dimenziju.
Idealna formacija bez ozljeda po meni bi bila ovako.
.....................Pletikosa......................
Corluka......Vida..........Šimunić.......Strinic
Srna.......Vukojevic.....Modric........Kranjcar
........Petric(Olic).........Eduardo...........
Ja bi to ovako
Vida..........Lovren..........Šimunić.......Strinić
........Srna..................Modrić..............
....................Rakitic..........................
.............Petric.........Eduardo...............
Iako je Lovren kikser i gotovo je sigurno da ce nesto zajebat zbog ozljede Corluke on bi mora igrat.
Ovo je po meni trenutna formacija, nadam se da ce Kranjcar podic formu i da ce se Carli oporavit kao i Olic.
Potreban nam je zdrav Olic i onda dobijamo potpuno novu dimenziju.
Idealna formacija bez ozljeda po meni bi bila ovako.
.....................Pletikosa......................
Corluka......Vida..........Šimunić.......Strinic
Srna.......Vukojevic.....Modric........Kranjcar
........Petric(Olic).........Eduardo...........
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- M. Scofield
- Kontakt:
Slažem se da je Srna korisniji u vezi, ja bih u sastav dodao još Perišića
...............Pletikosa.....................
Vrsaljko......Lovren......Šimunić......Strinić
Srna........Rakitić.......Modrić....Perišić
.............Eduardo......Mandžukić.......
Vrsaljka bi stavio ako Čarli ne bude spreman, jer tu poziciju igra u klubu dok Vida ne igra, Strinića ne bih stavio uopće al znam da će ga Bilić stavit pa mi se uzalud buniti. Vukojević nam ne treba i Raketa i Luka mogu igrati kao defanzivni vezni i ofanzivni vezni u paru. Biliću fali hrabrosti koju je imao na početku mandata pa će opet postavit 4-5-1
...............Pletikosa.....................
Vrsaljko......Lovren......Šimunić......Strinić
Srna........Rakitić.......Modrić....Perišić
Vrsaljka bi stavio ako Čarli ne bude spreman, jer tu poziciju igra u klubu dok Vida ne igra, Strinića ne bih stavio uopće al znam da će ga Bilić stavit pa mi se uzalud buniti. Vukojević nam ne treba i Raketa i Luka mogu igrati kao defanzivni vezni i ofanzivni vezni u paru. Biliću fali hrabrosti koju je imao na početku mandata pa će opet postavit 4-5-1
Audere est Facere
Sammir-Dinamo od ponedeljka Fifa treba odlučit posato bi novi član reprezentacije ,jer je pet godina tu,čeka se potvrda!
Ovo je nezgodna situacija...Bilic zna da mu Maminjo cuva leđa ali isto tako se protivi pozivu Sammira, mislim da ce ipak Sammir bit u kadru protiv Turske.bambina je napisao/la:Sammir-Dinamo od ponedeljka Fifa treba odlučit posato bi novi član reprezentacije ,jer je pet godina tu,čeka se potvrda!
Ja sam protiv pa makar Sammir za 2 godine bio novi Messi, mislim da je jedan Dudu dovoljan, netreba pretjerivati.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Vida mora igrat štopera. Čovjek ovu sezonu igra bez greške, uz Srnu najsrčaniji igrač definitivno.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- BH Patriot
- Kontakt:
Sammir je dosta koristan igrač i zaslužuje poziv, ali jedini problem je taj što u vezi ima mnogo kvalitetnih igrača (Rakitić, Modrić, Kranjčar, Perišić, Iličević ..) i jednostavno bi Sammir dobivao minutažu na kapaljku!
Livin' La Vida Loca ;)
ja bi ovako nesto izveo.....
srnu definitivno u vezu stavit,imat cemo vise koristi
..............Pletikosa.....................
Vrsaljko......Ćorluka......Šimunić......Strinić
Srna........Badelj.......Modrić....Perišić
srnu definitivno u vezu stavit,imat cemo vise koristi
..............Pletikosa.....................
Vrsaljko......Ćorluka......Šimunić......Strinić
Srna........Badelj.......Modrić....Perišić
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Onako, usputno, pratim Hrvatsku reprezentaciju i drago mi je kada pobijede, no, posto pratim usput nisam neki poznavaoc igrackog kadra. Naime, igraci koje navodite kao eventualne zamjene za Corluku (koji je klasa) mi nisu poznati. Da li je ijedan od njih kvalitetan da doticnog adekvatno zamjeni ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.