KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Dubravko
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la Dubravko » 08 dec 2012, 23:34

Što je najgore i da je išao na tu varijantu faula,mislim da nebi pogodio oba,to bi ga još više ubilo,a i sve nas.... :(

Sve u svemu, očekujem paklen meč,ne pitamo se mi mnogo,ali nadam se da će momci dati sve od sebe kako bi prošli dalje i napravili doslovno čudo!
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 09 dec 2012, 19:53

Slabašano prvo poluvrijeme protiv MZTa,ali evidentno rutinsko odrađivanje posla je u pitanju.... Dule neke svjesno odmara.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 10 dec 2012, 10:10

Ostvarena i deveta pobeda u ABA ligi.MZT je u prvom poluvremenu uspeo koliko toliko da se nosi,ali u nastavku rekao bih sa pola gasa Partizan rutinski uzima. Momci su evidentno glavama bili u Nemačkoj,stoga i nešto slabija igra većime delom utakice,ali ne treba im to zameriti,jer ipak imajući u vidu njihovu mladost takve stvari su normalne.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 10 dec 2012, 13:17

Nije ovo prvi slučaj,mnogo stranaca dolazi u Pionir da bodri Partizan,dosta ih i na gostovanjima u Evroligi u svojim zemljama dolazi na utakmice Partizana.
Žeremi, Žordan i Ijon ponovo došli u Beograd i bodrili košarkaše Partizana u meču Evrolige s Barselonom, a ovoga puta poveli i devojke
slika
Že tem, Partizan!
Ima jedan tim, ceo sam život s njim! - pevala su uglas trojica Francuza u Pioniru, na meču Partizana MTS. Možda nisu ceo život, ali poslednjih nekoliko godina žestoko navijaju za beogradske crno-bele. Žeremi (28), Žordan (24) i Jan (23) ovoga puta poveli su i svoje lepše polovine.

- Bili smo i prošle godine na meču Partizana i Reala, a sad smo poveli i devojke kako bismo im pokazali zbog čega smo odlepili za srpskom košarkom, navijačima i Beogradom - kažu i dodaju da su presrećni što su ponovo bili deo neverovatne atmosfere.
Ogrnuti crno-belim šalovima i majicama, zajedno sa 7.500 drugih navijača urlali su na sav glas reči himne, kao i drugih „grobarskih“ pesama.

Srce preskače

- I naše devojke su se drale „Puta Barsa, puta Barsa“, svaku trojku i zakucavanje smo propratili pljeskanjem i urlicima, a srce nam je preskakalo u trenucima kad se rezultat lomio! Bilo je super što smo upali među najokorelije navijače, tako da nijednog trenutka nismo pravili pauzu u bodrenju tima koji predvodi „Duško Vujošević ša-la-la-la-la“ - priča ozareno Žeremi, čija je devojka Sara postala novi fan srpskog kluba.

Kao na karnevalu

Bez obzira na to što su dame i što nisu sklone skakanju po sportskim tribinama, Sari, Agati i Osion veoma se dopala ova specifična, skoro pa karnevalska atmosfera.
- Zaista je neverovatno kada čitava hala odzvanja od pesme i zvižduka. Toliko je bilo euforično da mi uopšte nije smetalo što sam čitavu utakmicu stajala na jednoj nozi, pribijena uz oznojenog navijača - kaže Sara kroz smeh i dodaje da joj je bilo čudno što su svi pevali na kraju, iako je Partizan izgubio. Zaključili su da je to valjda ono što Grobare razlikuje od drugih!

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 12 dec 2012, 12:09

/ $ & са &... - $ " $,ја ' ",? $ ' " ',а ' нас " ? - & $ ове сезоне.

п.с. " 12 $ упуцан је " "," $ " $ је $...
" ? НА ',¥ " &!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 12 dec 2012, 14:50

Preiskusan je Bamberg tim,nimalo vam lako biti neće,da se igra u Beogradu nebi bilo lako,a ovako gostovanje,bojim se da ćete teško uspjeti doći do pobjede.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 12 dec 2012, 18:35

Glupo je reci da nam ispadanje moze mnogo toga doneti u ovom momentu,ali tako je.

Partizan sa ovim rosterom(ovako mladim) uz da racunamo to jedno pojacanje na 4 bi opet igrao marginalnu ulogu u TOP16 i samo bi ulazio u problem sa zamorom materijala,a svi dobro znamo da nam je ove godine prvo mesto u ABA ligi bitnije od bilo cega(jedino bitnije je da osvojimo EL,ali je to nemoguce :D).

Iskusnije ekipe i igraci koliko god da mozda imaju manje snage,tu istu znaju pametnije da rasporede.Ne sumnjam ja u Duleta i njegove metode rada,ali ovim ritmom ce se tesko izdrzati na 2,3 fronta.Mladi su to ljudi,razvijaju se i skloni su povredama(citaj Leo,Gagic,Musli,Bogdan)...a povrede su nam na svu ovu nemastinu najmanje potrebne.

Zato sta god sutra da uradili kapa dole i podrska se nastavlja bez obzira na sve.Ako prodjete,eto nama 7 spektakularnih utakmica u punoj Areni,eto nam napredovanje tih mladih igraca kroz jake utakmice,ali eto nam i umornih igraca za ABA(najvazniju ligu) i eto nam rizika od povreda.

Nego da ne baksuziram...sutra samo hrabro i borbeno.Nemamo sta da izgubimo-mladi smo,neiskusni,ali smo opet i Partizan,a sa njim je u kosarkaskim okvirima sve moguce.

Srecno crno bela decurlijo!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 12 dec 2012, 18:46

Što moj jedan drugar kaže, mi se plašimo da Turci ne puste Ritas,a Ritas se plaši da mi ne pustimo Bamberga.... :lol:

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 12 dec 2012, 23:18

GT1970 je napisao/la:/ $ & са &... - $ " $,ја ' ",? $ ' " ',а ' нас " ? - & $ ове сезоне.

п.с. " 12 $ упуцан је " "," $ " $ је $...
" ? НА ',¥ " &!
Slika govori hiljadu riječi!

Teško da će se ponovo roditi košarkaš sa takvim osjećajem za prodor igru,teško da će se ikada pojaviti takav grobar i takva ljudska veličina! Harise počivaj u miru,mi te nikad nećemo zaboraviti

slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 dec 2012, 14:38

Je li ikad neko uhapšen zbog ovoga?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 13 dec 2012, 14:50

Dantes

Nikada nije otkriven ubica.

Večeras je dan odluke kada su evroligaški nastupi Partizana u pitanju.Pored preko potrebne pobede,veoma je važan ishod meča Bešiktaš-L.Ritas.
Bamberg je blagi favorit,pre svega zbog domaćeg terena i iskusnih pojedinaca koji u svakom trenutku znaju kako treba igrati na rezultat. Neće biti tragedija ako se izgubi,ali bi bio ogroman uspeh ako se pobedi i dođe do TOP 16. Priče kako bi za Partizan bilo bolje da ispadne,po meni nemaju osnova, novih 7 utakmica u punoj Areni,gde se stiče iskustvo,postaje igrač,gde dolaze velikani je dakako uspeh kome treba težiti. Srećno momcima,za mene oni su svakako pobednici.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 13 dec 2012, 15:58

Tučemo njemce.... :)

Ja cijelu noć nisam mogao oka sklopiti razmišljajući kako će momci večeras proći... evo malopre dva sata sna uzeo,čisto da večeras ne kunjam kad se budu momci borili... Trebaće nam i sreće koja nam je falila,kontrola pod sopstvenim košem,pokušati što je moguće više udvajati Nahbara i onog Robertsona (amera uglavnom),naši spoljni igrači što manje tehničkih grešaka moraju praviti.... Ajmo crno beli....

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 13 dec 2012, 16:00

Dubravko je napisao/la:Tučemo njemce.... :)

Ja cijelu noć nisam mogao oka sklopiti razmišljajući kako će momci večeras proći... evo malopre dva sata sna uzeo,čisto da večeras ne kunjam kad se budu momci borili... Trebaće nam i sreće koja nam je falila,kontrola pod sopstvenim košem,pokušati što je moguće više udvajati Nahbara i onog Robertsona (amera uglavnom),naši spoljni igrači što manje tehničkih grešaka moraju praviti.... Ajmo crno beli....
Tučemo ih brate,sanjao sam sinoć... ;)
Mens sana in corpore sano.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 13 dec 2012, 16:11

e iz tvojih usta u božije uši...ti si bar mogao spavat,ja oka nisam sklopio..... Valjda će i "brat" Boštjan shvatiti situaciju i stavit ručnu. :mrgreen:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 13 dec 2012, 16:11

Dubravko je napisao/la:e iz tvojih usta u božije uši...ti si bar mogao spavat,ja oka nisam sklopio..... Valjda će i "brat" Boštjan shvatiti situaciju i stavit ručnu. :mrgreen:
Poješće njega Gordon večeras ;)

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 13 dec 2012, 16:13

Malo nam je večeras samo dobar Gordon... Leo mora odigrati jednu od najboljih utakmica da bi mi dobili ;) A naravno tokom čitavog meča mora imat podršku Bertansa i Lučića,te Muslija pod košem... Uz normalno svo vrijeme sjajnu odbranu....

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 13 dec 2012, 21:15

nista, razbijaju ih njemaci a pri tom besiktas gubi od litvanaca :) sve se pogodilo kako ne treba ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 13 dec 2012, 21:27

A sudija i gov.ana...

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 13 dec 2012, 21:37

očekivao sam ja ovakvo suđenje,al naša odbrana ne postoji,a oni bi ubacili i sa aerodroma u Frankfurtu trojku.... :(

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 13 dec 2012, 21:40

Centri nam ne igraju nikako ..Ovog Gaića nema u odbrani nikako,a u napadu čovjek ko izgubljen.veoma loš igrač i promašaj vujoševića.bolje da mu igra mali milutinov..musli nije igro ni 2 minuta..???? Nahbar nas ubi,nukvalno..kao da nemaju rješenje za njega..ide ih i trica..5/9..imaju sudije da poguraju akd Partizan spusti na -4,-5... :evil: ..Sve u svemu teško da ovde možemo do pobjede.. :roll:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko, L-Train, Sanfrancisco i 19 gostiju.