Ako danas dobijemo 90% smo ostali. Ne treba biti nerealan i reći da bod nije dobar protiv veoma jakog Širokog jer nam dolaze Travnik koji je ispao kao i Olimpic kao direktni konkurent, te idemo otpisanoj Drini. Ko god sabere 37 bodova ne može ispasti ni teoretski, možda čak i s 35. Ne znam šta misliš pod tim šta se dešava s klubom? Dešava se to da kao debitanti, bez infrastrukture, bez dovoljno jakog kostura ekipe pokušavamo ostaviti 6 ekipa iza sebe u prvoj sezoni ikada u PL BiH. Desi li se to, a šanse su realne, biće to ogroman uspjeh bez presedana za klub koji je prije 6 godina bio u 4. rangu takmičenja.HeraklitMracni je napisao/la:Al trebas racunati da borac vise kuci nece kiksat , i sigurne pobijede protiv rudara i radnika ... ja mislim da ce vama biti odlucujuca u zvorniku , ako donesete tu tri boda , to je to ....i da ne izgubite od olimpica ..
FK Mladost DK
Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj
Re: FK Mladost Kakanj
Teško će te dobiti danas Širokog,nemam ništa protiv Mladosti ali mislim da vam je danas poraz neminovan!Mene ako pitaš,Široki ima najbolju ekipu i igra najbolji nogomet,samo nešto ih drugo yebe...
Godine prolaze jubav ostaje...
-
- Kontakt:
Bogami Kakanjci rasuli ste mnogo bodova .Situacija se komplikuje I to ozbiljno .Mogli ste mirnije docekati zavrsnicu ali sta je tu je .Jesen je bila mnogo bolja .Cinilo se da tesko gubite utakmice od bilo koga ali sada se cini da gubite previse olako .Rasipanje bodova kod kuce neminovno vodi u nizi rang takmicenja jer nijedna ekipa nije toliko losa da se sa sigurnoscu moze reci da su bodovi sigurni .Bice tesko I protiv Olimpika I protiv Travnika kuci.Ako se tu ne uzme svih 6 bodova nizi rang je realnost.Jedino vidim mogucnost za pobjede u tim dvjema utakmicama ovo ostalo je sve na grani I bez velike sanse za bodovima.
Dobro dosli momci jest da se nemate cemu nadati na Tusnju ali bice solidna utakmica sigurno
Ima li suspendovanih kod vas
Ima li suspendovanih kod vas
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma nama su dvije odlucujuce domace protiv Olimpika i Travnika, ako tu kiksamo federalka je relnost. Jucer Siroki zasluzeno slavio iako sam misljenja da penal nije postojao ali eto sviran je i sta se tu moze. Ja bi protiv Slobode odmorio igrace kojim prijeti suspenzija i sacuvao ih za Olimpik. Ali vidjet cemo sta ce biti. Situacija nije nimao lagana ali nista lakse nije ni Vitezu, Slaviji a da ne pricamo o Borcu ili Olimpiku.
Borac ostaje u ligi 100 %,imaju sigurnih 6 bodova iz Prijedora i Bijeljine,kući nek' dobiju Čelik,Slaviju i Vitez i to je to,40 bodova garantira opstanak.Izgubit će u Mostaru i Širokom.
Mladost juče nije zaslužila poraz,penal za Široki je izmišljen.Borit će te se za opstanak,vi,Slavija i Vitez.Čelik i Borac ostaju.
Mladost juče nije zaslužila poraz,penal za Široki je izmišljen.Borit će te se za opstanak,vi,Slavija i Vitez.Čelik i Borac ostaju.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Pozz. Jel dolazite u Tuzlu sa punim sastavom ili cete odmarati ekipu?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Zavisi sta rahimic odluci.SRSlavinovici je napisao/la:Pozz. Jel dolazite u Tuzlu sa punim sastavom ili cete odmarati ekipu?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
nellic07 je napisao/la:Borac ostaje u ligi 100 %,imaju sigurnih 6 bodova iz Prijedora i Bijeljine,kući nek' dobiju Čelik,Slaviju i Vitez i to je to,40 bodova garantira opstanak.Izgubit će u Mostaru i Širokom.
sretno
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Pojedinačno će nas biti, ali nažalost, organizovano ne.SOLINA je napisao/la:Momci dolazite li u Tuzlu?
Bujrum
Realno, bodovima u Tuzli se ne možemo nadati, a slijedi nam utakmica opstanka sa Olimpikom, koju moramo što bolje odraditi.
Sretno vam do kraja.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
- Kontakt:
Za opstanak Mladosti su potrebne tri pobjede u naredna tri kola inace....Poslije dolaze dva gotovo pa sigurna poraza i onda susret sa Celikom koji moze svasta donijeti ako Celik osigura opstanak do tada.
ukoliko zadnja utakmicA BUDE ODLUCIVALA HOCETE LI VI OSTATI ILI NE" no sikiriki ostajete" ,mada smatram da cete vi to prije zadnjeg kola osiguratibudimo_realni je napisao/la:Za opstanak Mladosti su potrebne tri pobjede u naredna tri kola inace....Poslije dolaze dva gotovo pa sigurna poraza i onda susret sa Celikom koji moze svasta donijeti ako Celik osigura opstanak do tada.
sretno vam u zavrsnici
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Onda ce biti udari po sarajlijama jer su krimosi,ne valja ti brate prica.tareizo je napisao/la:ukoliko zadnja utakmicA BUDE ODLUCIVALA HOCETE LI VI OSTATI ILI NE" no sikiriki ostajete" ,mada smatram da cete vi to prije zadnjeg kola osiguratibudimo_realni je napisao/la:Za opstanak Mladosti su potrebne tri pobjede u naredna tri kola inace....Poslije dolaze dva gotovo pa sigurna poraza i onda susret sa Celikom koji moze svasta donijeti ako Celik osigura opstanak do tada.
sretno vam u zavrsnici

ne kontam te drug ja samo Kazem da ce celik (mada ja to ne opravdavam) sigurno dat te bodove, pogresno si me shvatio mislio sam na strukturu vodeci ljudi u klubu da ce oni kasirat kao i dosad ,a obraz kluba ce opet bit uprljan,mada opet Kazem draze bi mi bilo da ostane mladost nego onaj olimik il borac il neko drugi(ipak mislim da ce komsije prije zadnjeg kola osigurat opstanak to im od srca zelim)lupus je napisao/la:Onda ce biti udari po sarajlijama jer su krimosi,ne valja ti brate prica.tareizo je napisao/la:ukoliko zadnja utakmicA BUDE ODLUCIVALA HOCETE LI VI OSTATI ILI NE" no sikiriki ostajete" ,mada smatram da cete vi to prije zadnjeg kola osiguratibudimo_realni je napisao/la:Za opstanak Mladosti su potrebne tri pobjede u naredna tri kola inace....Poslije dolaze dva gotovo pa sigurna poraza i onda susret sa Celikom koji moze svasta donijeti ako Celik osigura opstanak do tada.
sretno vam u zavrsnici
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Ljudi moji kad sam vidio tko vam sudi , neće ispast dobro po vas! U Vitezu je jesenas sudila ova trojka protiv Olimpikuše , nek vam je Bog na pomoći. Bjelica, Turudić i Radaković od tada nisu više ni jednu tekmu nama sudili! Iako Vitezu najmanje odgovara vaša pobjeda , iskreno bih volio da ih zveknete ne volim lopovluk.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Iz kojih rupa izlaze ovakvi kao ovaj gore? Takav primitivizam i nepismenost ne viđa se na ovom forumu toliko često. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A sto se cudis takvoj reakciji?
To je iskrena reakcija fana kluba koji je direktno ostecen protiv Olimpika na nekoliko razina -
Sudacka nadoknada
Cisti faul na igracu Viteza nedosudjen
Postignut gol iz cistog zaledja za Olimpik
Radije priznaj kradju nego da se cudis njegovoj reakciji
To je iskrena reakcija fana kluba koji je direktno ostecen protiv Olimpika na nekoliko razina -
Sudacka nadoknada
Cisti faul na igracu Viteza nedosudjen
Postignut gol iz cistog zaledja za Olimpik
Radije priznaj kradju nego da se cudis njegovoj reakciji

Tvoje mišljenje me apsolutno ne interesuje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.