Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ Tetovaza
Ako je stvarno uradio ovu tetovažu onda ga istog momenta izbaciti iz reprezentaciji i ne dozvoliti da ikada više bude spomenut u bilo kakvom kontekstu iste.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
idi na reprezentacija...nekoizmase84 je napisao/la:idi jaro na **** pa gledaj slike pa mi onda reci photoshopNerminovic je napisao/la:Photoshop.
J.e.b.a.j.i. ga Ognjene , nije ti ovo trebalo
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
#Salihović
Nema opravdanja za ovo.BozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po tebi je ovo uredu? Zajebavaš se jelde?BozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neka igra onda za reprezentaciju RS.BozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
Treba ga izbacit,nikad niko nije imao problema sa navijacima bilo kako se zvao ali ovsko ne moze,da vidim sto bi Ljaljic istetovirao nesto ovako pa igrao za Srbiju.
Zeljeznicar! 1921 !
Čudi me to od tebe.Virtu4l je napisao/la:Nema opravdanja za ovo.BozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
Ne sviđa se ni meni, ali nije ništa ilegalno, nemamo pravo da mu prigovaramo.
Btw, ne mogu da nađem nijednu sliku na kojoj se tetovaža dobro vidi. Neko našao?
#Salihović
Ognjen Vranješ Tetovaza
Ti normalan? Nije ilegalno al nije uredu. Imamo pravo srat na njega za ovoBozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: AzRimiRzA, dana/u 04 jun 2015, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Opravdanja za ovo nema i ova tema je dobra jer ce mnoge maske da padnu.
Ja cu sacekati jos koji ugao ove slike prije nego mu saspem sve zivo..., neka jos malo.
Ja cu sacekati jos koji ugao ove slike prije nego mu saspem sve zivo..., neka jos malo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Genocidna tvorevina. Pa pola njegovih saigraca u reprezentaciji imaju status izbjeglice, nemaju oca, djeda, amidze da bi se stvorila RS.
I on se sad pojavi sa ovakvom tetovazom.
Ako nije photoshop onda stvarno mi je pao u ocima.
I on se sad pojavi sa ovakvom tetovazom.
Ako nije photoshop onda stvarno mi je pao u ocima.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
RS je genocidna tvorevina koja je nastala na bošnjačkoj, muslimanskoj krvi i to nije samo "entitet" i dio domovine.BozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
Ako je ovo istina, treba ga odstraniti iz repke, a ako nije, Ogi halali i nastavi davati sve od sebe.
BozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.

Pa i presudom MKSJ, Srbija se ne smatra da je pocinila genocid u Srebrenici, ako cemo se tom logikom sluziti!

Allez
Ovo se ne može braniti, zbog ovoga se ginulo, ali eto, opet ima tračak nade da nije istina, stvarno je teško povjerovati u ovo. Mislim, nije mu prvo okupljanje, valjda su svi znali...BozePetra je napisao/la:Čudi me to od tebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ovi ostali da igraju za Federaciju?Donnie Darko je napisao/la:Neka igra onda za reprezentaciju RS.BozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
Ostavite emocije na stranu, želje su jedno, realnost drugo - RS je 49% BiH i tačka. Ne sviđa se ni meni, ali je tako, a ako hoćete ratovat da to promijenite, javite mi da bježim na vrijeme.
Laku noć
#Salihović
On ne predstavlja nikakvu RS nego BiH. Yebo majku ne kontam. Toliko vremena si tu, vazda neke objave po fb kao on bosanac, pa ona prica kako je odbio Srbiju jer je bosanac, nebitno da li je istinita boli me qurac ali sto ti ovo treba? Yebem ti pleme bezobrazno da ti yebem.
Zelim da ti slome noge na treningu i da odmah nakon toga dobijes sut kartu.
Zelim da ti slome noge na treningu i da odmah nakon toga dobijes sut kartu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne vidim tetovaže federacije kod ostalih igrača.BozePetra je napisao/la:A ovi ostali da igraju za Federaciju?Donnie Darko je napisao/la:Neka igra onda za reprezentaciju RS.BozePetra je napisao/la:Ljudi, RS je dio BiH kao i Federacija, možemo mi dramit, ali RS je u Ustavu i Dejtonskom sporazumu koji je Alija Izetbegović potpisao. Emocije na stranu, ali RS je dio BiH, a reprezentacija nije federalna.
Ostavite emocije na stranu, želje su jedno, realnost drugo - RS je 49% BiH i tačka. Ne sviđa se ni meni, ali je tako, a ako hoćete ratovat da to promijenite, javite mi da bježim na vrijeme.
Laku noć
Ognjen igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a ne za 49% iste.
Fuj.
Seade sine Bosanski slomi noge seljacini nacionalistickoj.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.