Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- BH Patriot
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Vaša je odlučujuća, dakle morate ići na sve ili ništa. 

Livin' La Vida Loca ;)
BH Patriot je napisao/la:Vaša je odlučujuća, dakle morate ići na sve ili ništa.

Extra, samo bi valjalo odraditi umjesto 2012 da bude 2013, kao najava za sljedeci FM. 

Slovenija-Srbija
Utorak 11.oktobar 20:45
Stadion:Ljudski Vrt(Maribor)
Prenos:RTS,RTRS
Dan D,90 minuta koje ce nam razresiti dilemu da li idemo ili ne idemo u baraz.Utakmica koja Slovencima nista ne znaci osim prestiza,a nama utakmica koja bi nam u nastavku mogla ponovo doneti euforiju odlaska na EP.Da ne duljimo bice sta bude,nadam se pobedi,nadam se da ce ovi momci uraditi nesta kvalitetno i pobediti utakmicu i verujem u njih.Sudija je Franck De Bleckkere.

IDEMOOOOO !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mog'o bi De Blekere svirnut u vasu korist, jer cuj Estonija u barazu 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da Srbija sa onakvom igrom ,može pobjediti ,jedino da ih Slovenci puste ,u šta čisto sumnjam ,tako da najvjerovatnije neki remi npr 1:1 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:.Sudija je Franck De Bleckkere.![]()
Dobro opet nisu našli nekog portugalca da nam sudi, ko što je bilo protiv francuza, slovenaca i talijana. Mislim da će na kraju ipak odlučiti daleko veći motiv Srba.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dace Bog da ga Lane opet poljubi na kraju utakmice. 

- alan_kardec
- Kontakt:
To Lane ljubio De Blekerea?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vise vam odgovara da izgubite ili nerijeseno jer sledece kvalifikacije za SP idete kao prvi
to vam je praksa u zadnje vrijeme
to vam je praksa u zadnje vrijeme

Thomas Müller - Fußballgott
Mislim da jeste,ustvati 99% sam siguran da je to De Bleckere u jednoj utakmici belgijske lige dok je on igrao za Standard,dao 2 gola,i na kraju mu prisao i poljubio ga.alan_kardec je napisao/la:To Lane ljubio De Blekerea?![]()

Devil je napisao/la:Mislim da jeste,ustvati 99% sam siguran da je to De Bleckere u jednoj utakmici belgijske lige dok je on igrao za Standard,dao 2 gola,i na kraju mu prisao i poljubio ga.alan_kardec je napisao/la:To Lane ljubio De Blekerea?![]()

Tesko je da se vadis na gostovanju protiv ekipe kao sto je Slovenija. Znam, nije ona neka klasa tipa Italije, ali realno nisu slabi i dosta su zayebati. Mi smo bili ocajni u Beogradu protiv njih,a cak i da odigramo dobro to ne garantuje da cemo dobiti. Gledao sam milion meceva gde boji tim ne pobedjuje, a Srbiji samo 3 boda igraju sada, a kakve lose spiceve imamo, tj. nemamo = nasa sanse su prekidi, da Subotic, Vidic ili Ivanovic + Kolarov iz slobodnjaka zabiju jedan gol i rasterete pritiska ostatak tima.
Estonija je imala dosta srece u ovim kvalifikacijama: prvo su se provukli protiv Farana kuci, gde su gubili do 91' sa 0:1, zatim su pukli potpuno zasluzeno na Farskim ostrvima, protiv nas nisu zasluzili bod, ali im je Brkic poklonio moze biti zlata vredan bod, a pride smo omasili 2 zicera kod 0:1, mec u Beogradu je bio cudan, pa Djenova i tako redom.
Ne slazem se sa njihovim trenerom da je Estonija najvise od svih zasluzila drugo mesto. Tabela je jedino merilo, pa ako budu drugi i nakon sutrasnjeg meca, onda im treba cestitati, ali do tada treba igrati jos 90 i kusur minuta u Sloveniji. Ja se ne secam kad smo dobili neki bitan mec na strani, ali se secam da nas je Slovenija izbacila sa sp2002 uzevsi bod u Beogradu 2001. i otisla u baraz. Nemamo igru, igramo na mahove sa oscilacijama, ne znam kad smo povezali 90' kvalitetne igre. Ali, sami smo krivi. Kad od Estonije uzmes 1 od mogucih 6 bodova, ko ti je kriv sto moras da se vadis u Sloveniji sa tri boda
Uopste se ne nadam da cemo pobediti.
A i ako se dokopamo baraza, tu cemo najverovatnije i da se zaustavimo.
Zvucim pesimisticno, jer to je jedini nacin da te fudbal u Srbiji obraduje.

Estonija je imala dosta srece u ovim kvalifikacijama: prvo su se provukli protiv Farana kuci, gde su gubili do 91' sa 0:1, zatim su pukli potpuno zasluzeno na Farskim ostrvima, protiv nas nisu zasluzili bod, ali im je Brkic poklonio moze biti zlata vredan bod, a pride smo omasili 2 zicera kod 0:1, mec u Beogradu je bio cudan, pa Djenova i tako redom.
Ne slazem se sa njihovim trenerom da je Estonija najvise od svih zasluzila drugo mesto. Tabela je jedino merilo, pa ako budu drugi i nakon sutrasnjeg meca, onda im treba cestitati, ali do tada treba igrati jos 90 i kusur minuta u Sloveniji. Ja se ne secam kad smo dobili neki bitan mec na strani, ali se secam da nas je Slovenija izbacila sa sp2002 uzevsi bod u Beogradu 2001. i otisla u baraz. Nemamo igru, igramo na mahove sa oscilacijama, ne znam kad smo povezali 90' kvalitetne igre. Ali, sami smo krivi. Kad od Estonije uzmes 1 od mogucih 6 bodova, ko ti je kriv sto moras da se vadis u Sloveniji sa tri boda

A i ako se dokopamo baraza, tu cemo najverovatnije i da se zaustavimo.
Zvucim pesimisticno, jer to je jedini nacin da te fudbal u Srbiji obraduje.

Slovenski reprezentativci Novaković, Radosavljević, Ilić i Cesar lumpovali u petak kad su saznali da nema više nade za baraž. Fakat srbadija povela Cesara u provod
.

YNWA!
- BH Patriot
- Kontakt:
0:0 sa Dancima na Cika Daci.Jedna utakmica od koje sam ocekivao dosta vise.Masili smo nekoliko prilika tako da je i bila nasa pobeda bilo bi zasluzeno.Ipak vidi se ko je a ko nije za reprezentaciju.Markovic i Despotovic usli sa klupe i uneli dosta zivosti,Lazovic veoma dobar,Djuricic veoma dobar,Nastasic odlican,kako smo i navikli Scepovic i Miljkovic najgori na utakmici.
Nakon ovog neresenog ostajemo prvi u grupi sa 8 bodova,1 bodom vise,ali i utakmicom vise od Danaca.

Nakon ovog neresenog ostajemo prvi u grupi sa 8 bodova,1 bodom vise,ali i utakmicom vise od Danaca.
Jorgacevic,Vidic,Ivanovic,Tosic,Stankovic,Kolarov,Jovanovic,Petrovic,Ninkovic,Subotic i Mrdja tako kaze UEFA.
Molio bi vas kakav stream ako imate.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
U 45+1 Slovenci iz centarsuta daju gol.

@Trit, evo ti linak (ci):
http://www.sportlemon.tv/v-2/10/148/v-314985.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tashsport-tv.****/2011/1 ... nel-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

@Trit, evo ti linak (ci):
http://www.sportlemon.tv/v-2/10/148/v-314985.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tashsport-tv.****/2011/1 ... nel-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se cini da ste osteceni za penal, gleda sam preko streama i na prvu ruku mi se cinilo da je cisti penal, a taman kad je isla usporena snimka stream se zablokira 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.