FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

sasagmp
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la sasagmp » 25 mar 2012, 23:50

Mrakic?Babarogic? :mrgreen:

Trla baba lan da joj prodje dan
Da joj prodje, da joj prodje, da joj prodje dan...

Odgovarajuci komentar za vase price.Mozda se nekad uozbiljite

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2012, 00:02

Jbg ne moze svako biti ozbiljan tako ko ti.(ah sto volim ova poredjenja preko neta) 8-) :oops:

I da on uopste nije navijac Zvezde,nije ni Partizana da odma' kazem.
Dosta cesto se i spomene po emisijama ali ipak jos uvek ima ozbiljan posao ne vezan za fudbal tako da se ne eksponira previse. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 26 mar 2012, 00:23

O ozbiljnosti ne sudim ja nego vasi postovi bez pokrica.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 mar 2012, 00:54

@devile aj ne budi filozof, kako je isto porediti igrača razarača samog na 30-ak metara i igrača koji sam trči ka golu....kad igrač trči ka golu sam to je 99% gol, samo čudo, i glupost mogu to promjeniti.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2012, 01:12

DANTES je napisao/la:@devile aj ne budi filozof, kako je isto porediti igrača razarača samog na 30-ak metara i igrača koji sam trči ka golu....kad igrač trči ka golu sam to je 99% gol, samo čudo, i glupost mogu to promjeniti.......
Ja to nigde i ne poredim.Hajde to jos jednom lepo procitaj sta je napisano i onda mi na PP odgovori ako te nesta zanima jer je ionako offtopic. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 mar 2012, 15:26

To moze biti i sut sa 30-ak metara Roberta Carlosa,Ibrahimovica,C.Ronalda,Kolarova ako mu niko ne udje u sut.
npr ovo....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 mar 2012, 19:59

STA SU TRAZILI TO SU DOBILI!!!

...neka i sledeci put iskazuju simpatije prema svojoj sestrici,neka spremaju premije duple,neka pljuju...uredno cemo vratiti na terenu.

Lagana pobeda 4-1 na kraju u veoma dobrom i sadrzajnom prvom poluvremenu i cuvanju snage i ne previse uzbudljivom drugom.

Odmah na pocetku u 6om minutu posle odlicne razmene kratkih pasova lopta dolazi do Ivanova koji odlicnim udarcem salje loptu u suprotni ugao i dovodi Partizan u vodstvo od 0-1.Veliko hvala Ivanovu za sve u prethodnih 7 dana,sto je pokazao da je najjaci kad je najteze.Bravo Bugarce :)

0-2 u 14om minutu.
Crna Mamba iliti Dijara posle fenomenalnog pasa Ilica stize do lopte pre istrcalog Danilovica gura je ispod njega i rutinski salje u praznu mrezu.

0-3 u 33em minutu - strelac Babovic.
Prosao je danas odlicni Eduardo(i pored nepostignutog gola) centrirao,Tomic sutirao i bio izblokiran...lopta pada Babovicu na nogu i odlicnim udarcem salje u gornji suprotni ugao loptu i time prakticki resava utakmicu u 33em minutu.

1-3 36. minut stralac Malbasic.
Uzeo je loptu na centru presao 25 metara sam,oslobodio se dvojice i sjajno sutirao u raslje za smanjenje rezultata i kakvu takvu nadu Banjicanima.

Medjutim sve te nade su otklonjene u 43em minutu drugim golom Dijare nakon odlicnog centarsuta Aksentijevica.

Drugu poluvreme nije donelo preterano puno uzbudjenja sem jedne sanse malog Lazara kada je posle duplog pasa izasao iskosa sam na Danilovica medjutim sutirao u spoljni deo mreze.

Sansu je dobio i Ninkovic koji je u 10 minuta pokazao zasto je prikljucen u prvi tim i zasto ga smatraju legitimnim naslednikom Sase Ilica po talentu....naravno nadam se da ce glavu srediti i da ce postati ono sto se od njega ocekuje.

Zadrzano je 6 bodova prednosti,sledece kola nam dolazi Vojvodina.Bice tesko,ali nema predaje.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 mar 2012, 20:51

aksentijeević je strašan potencijal...igra u oba pravca,...samo me zanima koja bi budala ikad više dala prednost ''iskusnijem i starijem'' miljkoviću.....e ovako se igra moderan fudbal..brzo, prezizno, atraktivno...samo naprijed......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 apr 2012, 00:04

slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 apr 2012, 00:38

sasagmp je napisao/la:slika
je li ovo stivi dzi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 01 apr 2012, 01:37

Aksentijevic je potencijal i ima sve predispozicije da izraste u vrhunskog desnog beka za najjace klubove.strasan potencijal je Ninkovic koji je najtelentovaniji igrac koji je izasao iz SC u Zemunelu.pratio sam uzivo na par turnira mladjih kategorija gde je rasturio.bio je blizu prelaska u Dinamo iz Bukuresta.roditelji imaju veliki uticaj na razvoj igraca.cist primer mozda i najbolji je Messi.

Ninkovic je tehnicki najobuceniji igrac u Partizanu vec sad.kao i Jankovic u Zvezdi i Meleg u Vojvodini.lose se radi.
Markovic koji ima samo brzinu i mediji napravili najtelentovanijeg igraca Evrope a on to nije.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 01 apr 2012, 02:22

Miljkovic nije ni za Teleoptik.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 apr 2012, 02:27

@Dantes

Upravo on :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2012, 14:37

Veoma dobar mec na Vracaru juce.Lepo vreme,pristojan teren i zaista svi koji su dosli na stadion(nesta preko 3000)nisu se pokajali sto su tamo bili.Partizan odigrao mislim najbolju partiju ovog proleca i da su hteli mogli su dati jos bar 3 komada Radu,ali ipak su drugo poluvreme stali na loptu i bez nekih akcija(osim u 2-3 navrata) pokusavali izvana da zaprete Danilovicu.Bila je ovo utakmica lepih golova i akcija.Prvi gol Ivanova jedna lepa fudbalska akcija nakon oduzete lopte i resavanje Ivanova za poklanjanje gola svojoj nedavno preminuloj majci,zaista jedan poprilicno emotivan momenat.Drugi gol Partizana jedna sjajna duga lopta za Diarru koji koristi brzinu i visoku odbranu Rada za drugi gol.Treci gol isto lep.Tomic je dva puta izblokiran ali onda lopta dolazi do Babovica koji to lepo iz mesta plasira u mrezu.Onda sledi lep gol Malbasica istina pusten je da sutira tek tako bez bloka iako su dva igraca tu trebala da udju,i jedna meni se sa tribina ucinelo losija reakcija Stojkovica ali gol je svakako itekako efektan.Najlosi gol u toj konkurenciji ali nikako los je drugi gol Diarre,sjajan centarsut,lepa reakcije Diarre koji ovom utakmicom skida Kaludjerovica sa liste najboljih strelaca Srbije od kako se proglasila nezavnisnost.Svaka cast !

Kao sto rekoh u pocetku Partizan je odigrao po meni najbolju utakmicu ovoga proleca,totalno su ubili Rad,koji je po meni opet odigrao najlosiju utakmicu proleca i opet po meni kazem izabrao jednu losu partiju za ovaj mec sa ciljem da stoje visoko na terenu sto im se obijalo o glavu i sasvim zasluzeno gube ubedljivo ovaj mec,a mozda mogu i biti sretni sto je samo tri razlike.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 apr 2012, 23:39

kroz prste.tj između ruku mu je prošla :shock: :shock:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2012, 23:39

Partizan je takticki izuzetno kvalitetno stajao na terenu,pa s obzirom da sam gledao sve utakmice mislim da mogu reci i ponajbolje od dolaska Granta.Dosta tome je posao olaksala i ocajna Vojvodina ali mislim da Grant polako sklapa kockice ovoga tima.Istina Partizan danas i nije delovao toliko ubojito koliko je trebao,sa tek malo vise od pola snage je "sklepao" Novosadjane ali formacijski je napredak itekako primetan. ;)

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 04 apr 2012, 23:41

Devile, kako je suđenje bilo? Ti si uvijek realan i objektivan. :D

Je li istina da je sudija pogurao Partizan s nekim nepostojećim penalima?
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2012, 23:42

GaetanoScirea je napisao/la:Devile, kako je suđenje bilo? Ti si uvijek realan i objektivan. :D

Je li istina da je sudija pogurao Partizan s nekim nepostojećim penalima?
Idi na temu Vose da ne pisem dva puta. ;)

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 04 apr 2012, 23:44

Već pročitao, hvala u svakom slučaju. :D
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 23:48

ja onakav penal nikad ne bi svirao....crveni su zasluženi, ali penal je barselonski
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.