Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
nedaj boze da izgubimo od belgije vidjeo bi onda vase postove..nesto slabo vam ide pamcenje kazete nije se igraca podefilovalo kroz repku,a sha je sa onim mikelinijem pa sarabom koji se **** forsira muratovic i berberovic koji realno nemaju kvalitet za repku itd itd..ciro hoce da poziva nekakve anonimuse koje uopste nemaju ni pasos ni zelju da igraju za bih...ciro nikad nije dalje od hrvatske otisao da pogleda nekog naseg igraca a vi cete meni pricati o njegovoj strucnosti..covjek kojeg je igraca koji je 2 tekme u cijeloj sezoni odigrao za hajduk htio zvati na provjeru u repku....jestel vi gledali tekmu...belgijanci su imali 2 stative ljudi su dominirali...da nebi bakljade ja vam garantujem da nebi pobjedili...koliko su samo duela na sredini terena dobili,da je bila neka tehnicki potkovanija ekipa razvalila bi nas kao bugarsku skupstinu...3-5-2 sistem je stvar proslosti takvo nesto ne prolazi danas u fudbalu,ne protiv jacih ekipa...belgijanci da nisu debilni i da su koristili talent koji posjeduju radije nego krkanluk koji koriste decenijama a 'joooj pobrecitaaaaa'....a o golmanovom napucavanju da negovorimo da bog sacuva...pogledajte ekipe koje je ciro vodio u zadnjih 5 godina...iz svake je najurio prije vremena i to mnogo prije,,,dosao je u nasu repku jer nikog nije mogao ni trenirat prodao 2 suplje i raja odma zaboravila na savez na sve lopovluke koje se desavaju,savez koji ni pripremnu tekmu nece da organizuje jer toboze nemaju para (citaj ukrali),igraci se prodaju preko repke,liga neregularna,talenti nam igraju za druge repke savez boli **** za njima,u mladzim repkama nam igraju babini sinovi a o godinama neuspjeha zbog istih razloga da negovorimo ,pa prodavanje tekme u srbiji i jos milion tih stvari...i sta sad,nasli se pojedini da kazu da ovo sto bhf rade nije za dobrobit fudbala u bih...ma jel...a zato je za dobrobit sto nam 2 najbolja obrambena igraca neigraju za repku zbog istih sto nam tone talenata ograju za druge repke,sto se igracima traze paRE ZA poziv ma neeee,sve je to kampanja protiv repke bih neprijatelji ovo ono **** palac...smjesni ste,,,
- CheGuevara
- Kontakt:
VELIKI POTPIS!!!bubooty je napisao/la:nedaj boze da izgubimo od belgije vidjeo bi onda vase postove..nesto slabo vam ide pamcenje kazete nije se igraca podefilovalo kroz repku,a sha je sa onim mikelinijem pa sarabom koji se **** forsira muratovic i berberovic koji realno nemaju kvalitet za repku itd itd..ciro hoce da poziva nekakve anonimuse koje uopste nemaju ni pasos ni zelju da igraju za bih...ciro nikad nije dalje od hrvatske otisao da pogleda nekog naseg igraca a vi cete meni pricati o njegovoj strucnosti..covjek kojeg je igraca koji je 2 tekme u cijeloj sezoni odigrao za hajduk htio zvati na provjeru u repku....jestel vi gledali tekmu...belgijanci su imali 2 stative ljudi su dominirali...da nebi bakljade ja vam garantujem da nebi pobjedili...koliko su samo duela na sredini terena dobili,da je bila neka tehnicki potkovanija ekipa razvalila bi nas kao bugarsku skupstinu...3-5-2 sistem je stvar proslosti takvo nesto ne prolazi danas u fudbalu,ne protiv jacih ekipa...belgijanci da nisu debilni i da su koristili talent koji posjeduju radije nego krkanluk koji koriste decenijama a 'joooj pobrecitaaaaa'....a o golmanovom napucavanju da negovorimo da bog sacuva...pogledajte ekipe koje je ciro vodio u zadnjih 5 godina...iz svake je najurio prije vremena i to mnogo prije,,,dosao je u nasu repku jer nikog nije mogao ni trenirat prodao 2 suplje i raja odma zaboravila na savez na sve lopovluke koje se desavaju,savez koji ni pripremnu tekmu nece da organizuje jer toboze nemaju para (citaj ukrali),igraci se prodaju preko repke,liga neregularna,talenti nam igraju za druge repke savez boli **** za njima,u mladzim repkama nam igraju babini sinovi a o godinama neuspjeha zbog istih razloga da negovorimo ,pa prodavanje tekme u srbiji i jos milion tih stvari...i sta sad,nasli se pojedini da kazu da ovo sto bhf rade nije za dobrobit fudbala u bih...ma jel...a zato je za dobrobit sto nam 2 najbolja obrambena igraca neigraju za repku zbog istih sto nam tone talenata ograju za druge repke,sto se igracima traze paRE ZA poziv ma neeee,sve je to kampanja protiv repke bih neprijatelji ovo ono **** palac...smjesni ste,,,
- Principatus
- Kontakt:
Evo samo da citiram:

da izgubimo od belgije
da je bila neka tehnicki potkovanija ekipa
belgijanci da nisu debilni
Malo previse "da je ovako" u tvom postu.i da su koristili talent koji posjeduju

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pobjedjujemo belgiju nadam se.u suprotnom se ne vracam na forum da citam izjave...bojim se bana...neam zivaca...
vidjeli smo protiv b tima turske..spanije...isti sustav isto sranje kao protiv belgije..Principatus je napisao/la:Evo samo da citiram:
da izgubimo od belgijeda je bila neka tehnicki potkovanija ekipabelgijanci da nisu debilniMalo previse "da je ovako" u tvom postu.i da su koristili talent koji posjeduju
Ne znam staa su se ovi likovi nafurali, ali biti prvak Jugoslavije s Dinamom i biti treci na svijetu, mislim stvarno ljudi, dokle?
Mi trebamo biti sretni sto je takva trenercina dosla da nas vodi.
ta trenercina nije otisao nikad nijednog kandidata pogledat nego je sve pozivao prema preporukama pojedinih ljudi citaj menadzera(siptarskih poslasticara i ostale bagre)Del Boy je napisao/la:Ne znam staa su se ovi likovi nafurali, ali biti prvak Jugoslavije s Dinamom i biti treci na svijetu, mislim stvarno ljudi, dokle?
- Principatus
- Kontakt:
Hehe nemoj molim te i ti pricati o "B timu Turske", to nemogu vec od EM da cujem kako je Fatih Terim kukao sto mora da igra od pocetka sa C timom pa je na kraju sigurno spao na D. Pa zamalo ne kostase Njemacku glave sa najlosijom postavom kao. Samo da podsjetim, tu Njemacku sa inace solidnom igrom kroz EM, koja ja pretrala Portugal. Terim mozda jeste na svoju ruku, dobice prerano infarkt i suvise se znoji, ali je i mudrac. 
U Turskoj se mozda mogao izvuci bod a mozda i tri, jesmo pali u odbranu, ali ne samo to, nego se gubila lopta svake sekunde, nista nije prolazilo naprijed, a tu ni trener nemoze nista. Nije bio nas dan. O pobjedi protiv ovakve Spanije u gostima se moze dugo diskutovati.

U Turskoj se mozda mogao izvuci bod a mozda i tri, jesmo pali u odbranu, ali ne samo to, nego se gubila lopta svake sekunde, nista nije prolazilo naprijed, a tu ni trener nemoze nista. Nije bio nas dan. O pobjedi protiv ovakve Spanije u gostima se moze dugo diskutovati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Što me nerviraju ovakvi komentari mi da dobijemo Brazil na Maracani ti bi rekao da je Brazil imao to on bi to i sl.
MAJSTORE ĆIRO JE POSTAVIO TAKTIKU ZA BELGIJU I ONI SU ISPALI DEBILNI!!
Nije baš ista taktika za svaku utakmicu,za to služi Borče Sredojević koji jede hljeb od tog posla,špijunaže i sl.
VOLILI VI ILI NE VOLILI ĆIRU ON PRAVI REZULTATE!!Dobijemo li Belgiju sutra skoro da smo sigurni u baražu zato
A što se tiče Papca i Salihamidžića ja bih im **** majku preko novina i zaboravio ih jer je Papca Bosna stvorila(pogledajte klubove za koje je igrao),Salihamidžić je imao više sreće ,al nikad nije davao maksimum u repki!
Nije baš ista taktika za svaku utakmicu,za to služi Borče Sredojević koji jede hljeb od tog posla,špijunaže i sl.
VOLILI VI ILI NE VOLILI ĆIRU ON PRAVI REZULTATE!!Dobijemo li Belgiju sutra skoro da smo sigurni u baražu zato

A što se tiče Papca i Salihamidžića ja bih im **** majku preko novina i zaboravio ih jer je Papca Bosna stvorila(pogledajte klubove za koje je igrao),Salihamidžić je imao više sreće ,al nikad nije davao maksimum u repki!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- CheGuevara
- Kontakt:
kako tu trener nemoze nista??? pa on je postavio taktiku u drugom poluvrijemenu poput kukavice..kontao cuvati rezultat, bojao se nase oslabljene odbrane pa povukao cijeli vezni red u defanzivu..pa nas turci satrali kao sto su evropu prije par stotina godina!! da smo igrali onako, kako smo dosli do vodstva, izvukli bi makar nerijeseno..ali eto, gotovo je to sada, nemoze se nista promjeniti, opet smo u igri ALI neuljepsajite sve sto se tice Cire, jer od **** nemozes napraviti pisu!!!Principatus je napisao/la:Hehe nemoj molim te i ti pricati o "B timu Turske", to nemogu vec od EM da cujem kako je Fatih Terim kukao sto mora da igra od pocetka sa C timom pa je na kraju sigurno spao na D. Pa zamalo ne kostase Njemacku glave sa najlosijom postavom kao. Samo da podsjetim, tu Njemacku sa inace solidnom igrom kroz EM, koja ja pretrala Portugal. Terim mozda jeste na svoju ruku, dobice prerano infarkt i suvise se znoji, ali je i mudrac.
ne trebas biti toliki rasista i nacionalista, nigdje to ne vodibubooty je napisao/la:ta trenercina nije otisao nikad nijednog kandidata pogledat nego je sve pozivao prema preporukama pojedinih ljudi citaj menadzera(siptarskih poslasticara i ostale bagre)Del Boy je napisao/la:Ne znam staa su se ovi likovi nafurali, ali biti prvak Jugoslavije s Dinamom i biti treci na svijetu, mislim stvarno ljudi, dokle?
Ciri kapa dole, bilo koji trener s ovih prostora nek osvoji kao on i ja cu isto reci ko i za Ciru. Od Beca do Teherana ga nema da je bio treci na svijetu u zadnjih 30 godina.
- CheGuevara
- Kontakt:
Sve dok nisam dosao do tvoje zadnje rijecenice, kontao sam da si garant neki debil vise, koji nema zive veze i koji je pao na manipulaciju..ali nakon sto sam to sa "ja bih im **** majku" procitao, znao sam konacno sta si definitivno..Jedna **** Seljacina koja je uhvatila kompjuter kao Ciru za kitu" ...nadam se da se osjecas ugodno!! pozzzzŽeljoman je napisao/la:Što me nerviraju ovakvi komentari mi da dobijemo Brazil na Maracani ti bi rekao da je Brazil imao to on bi to i sl.
VOLILI VI ILI NE VOLILI ĆIRU ON PRAVI REZULTATE!!Dobijemo li Belgiju sutra skoro da smo sigurni u baražu zato![]()
![]()

- MentalitaUltras
- Kontakt:
Dok su Pobjede nemamo se šta bunit
Ja mu samo Zamjeram što nije Španije i Turske odigrao kao u Belgiji ..
Ali za Velike Pobjede nad Estonijom .. Armenijom.. i Belgijom .. mu svaka cast..
Ipak su sa estonijom remizirali turci a belgijanci se namučili žestoko .. A mi jih zgazili ..
Dok on nama donosi dobre Rezultate ima da šutimo ..
Moramo priznati da još nijedan selektor nije ovakvu atmosferu napravijo u Timu ..
Još nisam vidio da su igrači ikad ginuli tako na terenu kao u Belgiji ..
A Velike zasluge idu sigurno Ćiri to nema šta ..
Nit ga mrzim nit ga volim ..
Tačnije Zaboli me racKu za njega ..
Njegovo je da radi svoj poso .. I do sad ga je Solidno odradio ..
Jedino bi mogao malo više proraditi na traženju potencialnih kandidata za tim ..
Najviše za odbranu .. Sa Papcem je obečao sastanak i nije otišao ..
Trivunovića isto mora vratiti u Repku .. Treba nam kvalitetan defenzivac i na klupi ako se nedobog ko povrijedi ..
Na Golmanima bi isto mogao proraditi jer sigurno ima mnogo boljih od Supića i Mitrovića ..
A još najviše Martinović i Ramović ..
A i ono zvanje Taraba .. Mičelinija .. Nurkovića i šta ja znam koga još nikako neide ..
Ja mu samo Zamjeram što nije Španije i Turske odigrao kao u Belgiji ..
Ali za Velike Pobjede nad Estonijom .. Armenijom.. i Belgijom .. mu svaka cast..
Ipak su sa estonijom remizirali turci a belgijanci se namučili žestoko .. A mi jih zgazili ..
Dok on nama donosi dobre Rezultate ima da šutimo ..
Moramo priznati da još nijedan selektor nije ovakvu atmosferu napravijo u Timu ..
Još nisam vidio da su igrači ikad ginuli tako na terenu kao u Belgiji ..
A Velike zasluge idu sigurno Ćiri to nema šta ..
Nit ga mrzim nit ga volim ..
Tačnije Zaboli me racKu za njega ..
Njegovo je da radi svoj poso .. I do sad ga je Solidno odradio ..
Jedino bi mogao malo više proraditi na traženju potencialnih kandidata za tim ..
Najviše za odbranu .. Sa Papcem je obečao sastanak i nije otišao ..
Trivunovića isto mora vratiti u Repku .. Treba nam kvalitetan defenzivac i na klupi ako se nedobog ko povrijedi ..
Na Golmanima bi isto mogao proraditi jer sigurno ima mnogo boljih od Supića i Mitrovića ..
A još najviše Martinović i Ramović ..
A i ono zvanje Taraba .. Mičelinija .. Nurkovića i šta ja znam koga još nikako neide ..
Zadnja izmjena: MentalitaUltras, dana/u 31 mar 2009, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
-
Del Boy je napisao/la:Ne znam staa su se ovi likovi nafurali, ali biti prvak Jugoslavije s Dinamom i biti treci na svijetu, mislim stvarno ljudi, dokle?
mozda da je dosao prije 15 godina
nego nemam ja nista protiv cire neka njega ali je malo prestar covjek da radi bilo sta. mislim >70 odlican je takticar i ekstra dobar za motivaciju igraca ali koliko im moze pokazati na terenu to je upitnik. e sada olaksavajuca okolnost mu je sto je selektor sto nije trener i sto je to ipak manje naporan posao. sve u svemu dobar je ciro ali bi bio odlican da uz njega radi kodro ili barbarez pa da za godinu ili dvije oni uzmu taj posao, te da se nastavi a ne novi selektor novo razmisljanje stalno podmlađivanje selekcije nikada nijednog prvenstva, eh zato bi sada ovim cirinim pomocnicima trebalo dati da vode reprezentaciju kada on ode!!!!
U ime Gospodara...
- CheGuevara
- Kontakt:
gdje ti vidis majketi da je covjek rasista i nacionalista?? po cemu si to zakljucio??Del Boy je napisao/la:ne trebas biti toliki rasista i nacionalista, nigdje to ne vodibubooty je napisao/la:ta trenercina nije otisao nikad nijednog kandidata pogledat nego je sve pozivao prema preporukama pojedinih ljudi citaj menadzera(siptarskih poslasticara i ostale bagre)Del Boy je napisao/la:Ne znam staa su se ovi likovi nafurali, ali biti prvak Jugoslavije s Dinamom i biti treci na svijetu, mislim stvarno ljudi, dokle?
Ciri kapa dole, bilo koji trener s ovih prostora nek osvoji kao on i ja cu isto reci ko i za Ciru. Od Beca do Teherana ga nema da je bio treci na svijetu u zadnjih 30 godina.

eto, "strucnjacino"..daj mi one igrace, sto je hrvatska imala kad je osvojila 3.mjesto i obecavam da cu ih uz malo srece minimalno odvesti do polufinala

to stojiLeBronJamesKing je napisao/la:Del Boy je napisao/la:Ne znam staa su se ovi likovi nafurali, ali biti prvak Jugoslavije s Dinamom i biti treci na svijetu, mislim stvarno ljudi, dokle?
mozda da je dosao prije 15 godina
nego nemam ja nista protiv cire neka njega ali je malo prestar covjek da radi bilo sta. mislim >70 odlican je takticar i ekstra dobar za motivaciju igraca ali koliko im moze pokazati na terenu to je upitnik. e sada olaksavajuca okolnost mu je sto je selektor sto nije trener i sto je to ipak manje naporan posao. sve u svemu dobar je ciro ali bi bio odlican da uz njega radi kodro ili barbarez pa da za godinu ili dvije oni uzmu taj posao, te da se nastavi a ne novi selektor novo razmisljanje stalno podmlađivanje selekcije nikada nijednog prvenstva, eh zato bi sada ovim cirinim pomocnicima trebalo dati da vode reprezentaciju kada on ode!!!!
ali znamo i ja i ti da ce jos 10 godina kod nas fudbal da kroje oni koji sa fudbalom nemaju nijedne zajednicke
rezultat protiv belgije kaze da smo ih mi razvalili... ali Bogami igra nije tako govorila i ako opet u zenici budemo onakvi na sredini terena moloiBoga opet da nas spasi ko sto nas je u belgiji spasio
- Principatus
- Kontakt:
Che ja sam mislio da sam se izrazio tacno, ali eto da tu jos recenicu drugacije kazem. Trener je sigurno kriv za taktiku, ali nije kriv ako igraci gube loptu za loptom. Hoces li ti reci da su nasi taj dan inace dobro igrali? A koliko je ta povlacenost rezultirala iz taktike, a koliko od loseg prosjeka posjedavanja lopte je dobro pitanje. Mislim da sam dovoljno puta rekao da i ja podrzavam vise ofanzivnu sa repkom, tu ga ja ne branim. 
Ne zelim ja nista uljepsavati, nisam ja toliko Blazevicev obozavatelj, da pri svemu zatvorim oci. Ali on je dezurni krivac u ovoj reprezentaciji, a i to je jedna mogucnost uljepsavanja sa druge strane.
Vidjecemo sutra kako stojimo, poluvrijeme je odigrano.
p.s. a ono za Papca i Salih posebno u drugom threadu nije potrebno, sta se ima od toga?

Ne zelim ja nista uljepsavati, nisam ja toliko Blazevicev obozavatelj, da pri svemu zatvorim oci. Ali on je dezurni krivac u ovoj reprezentaciji, a i to je jedna mogucnost uljepsavanja sa druge strane.

Vidjecemo sutra kako stojimo, poluvrijeme je odigrano.
p.s. a ono za Papca i Salih posebno u drugom threadu nije potrebno, sta se ima od toga?
ne trebas biti toliki rasista i nacionalista, nigdje to ne vodiCheGuevara je napisao/la:
ta trenercina nije otisao nikad nijednog kandidata pogledat nego je sve pozivao prema preporukama pojedinih ljudi citaj menadzera(siptarskih poslasticara i ostale bagre)
Ciri kapa dole, bilo koji trener s ovih prostora nek osvoji kao on i ja cu isto reci ko i za Ciru. Od Beca do Teherana ga nema da je bio treci na svijetu u zadnjih 30 godina.[/quote]
gdje ti vidis majketi da je covjek rasista i nacionalista?? po cemu si to zakljucio??

eto, "strucnjacino"..daj mi one igrace, sto je hrvatska imala kad je osvojila 3.mjesto i obecavam da cu ih uz malo srece minimalno odvesti do polufinala

na jezicima naseg podneblja naziv siptar je pogrdni naziv za Albance. Sa istima nemam nista, ali znam kako se ja osjecam kad mene nazivaju slicnim pogrdnim imenima.
ja nisam dosao ovdje da se natezem bas sa svakim, a ti bujrum, jarane, dodji dotle ko Ciro pa ce ti neko mozda i dati takve igrace.
sto se tice te generacije, imao si 3-4 vanserijska igraca ostali su bili srednja zalost, ako se sjecas istih, ali poenta je sto je Ciro motivator i sto je covjek zaveo disciplinu. Pa on bolan Cvitanovica vratikuci iz kampa iako je i Tudjman trazio da ga se vrati jer je Cvitanovic tad igrao za Dinamo a.k.a. Croatiu.
jesam bio jasan?
"strucnjaci", postajete velika manjina u vezi Cire i njegovog potcijenjivanja, stvarno su vam ti argumenti porotiv Cire zaista smijesni, gdje bi se i malo dijete nasmijalo i nebi ga mogli ubijediti da Ciro nevalja, Ciro je kralj, svaka mu cast za sve, svi ga cijene, i igraci, i 90 % nasih strucnjaka, a vi 0,00001 % navijaca pricate protiv njega, stvarno se nasmijem svakom vasem postu, ali eto hocete da ste u centru paznje i da neko kaze jesu ovi i "pametni",
pustite te Mikelinije, Sarabe, Dilavere ..., gdje su oni sada, jesu li u reprezentaciji ???Ciro je pozvao u ovome trenutku najbolje igrace sto BiH ima,
pustite te Mikelinije, Sarabe, Dilavere ..., gdje su oni sada, jesu li u reprezentaciji ???Ciro je pozvao u ovome trenutku najbolje igrace sto BiH ima,
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.