FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 25 maj 2011, 23:03

Tribalian je napisao/la:Sta ti mislis oko ove uprave i onoga sto se desavalo u Cacku posle utakmice msm na onu raspravku dvojice vodja oko "Uprava napolje"?
Pazi ja sam davno rekao da je rak rana ove uprave Adzic,jer on je doveo i razne "kumove" u ovu Zvezdu.Kada on ode a nadam se da ce brzo ja verujem da ce doci bolji dani za Zvezdu.Ne zalim da nije bilo i pre menadzerskih igraca i raznog lova u mutnom te odlazaka nase talentovane dece,Cosic,Milutinovic,Djuricic...to sve pripada staroj gardi,ali ta stara garad je isto znala i da proda igraca,ali i da ga dovede,dok ovaj debil to ne zna.Naravno nije tu sam Adzic mnogo kockica je tu slozeno i talova,pa nam Rajo dovodi velikane poput Savia,Kadua,Reljica,Martinovica...a Steva nam tera talentovanu decu iz kluba jer oni ne zele da potpisu ugovor sa njim o zastupnistvu. :twisted:

Mnogi prozivaju Lukica da je ovakav,onakav i da je sve to isti kalup.Ali za mene je Lukic posle Dzaje i Piksija najbolji predsednik.Covek je veliki zvezdas sa zvezdaskim srcem i vidi se da hoce najbolje za klub,ali ga sputavaju razne strane cije on zapravo marioneta.Ne znam da li si video anketu na nasem forumu,ali ja sam glasao za onu opciju da Adzic ide a ostali da ostanu,i zaista verujem u takav scenario.Mislim da su i Delije svesne da je Lukic najmanji problem od svih,i da ce on zasigurno otici ako vidi da je samo on problem,ali svestan je i on da on nije ta najslabija karika.

Evo juce nam i Kleut otisao,presao je u kosarkaski savez Srbije,nadam se da ce neko dobar doci na poziciji gen-seka.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2011, 23:07

Devil, kako ti Pixi moze biti dobar, lik prodao citavu postavu, a klub usao u minus ?! :?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2011, 23:17

marconato je napisao/la:Devil, kako ti Pixi moze biti dobar, lik prodao citavu postavu, a klub usao u minus ?! :?
A pazi u svemu ima i dobroga i loseg.Prvo kod Piksija i kod Dzaje se znalo tacno ko sta radi i bez njihovog znanja,a i sam sam bio preko nekih veza upoznat blisko u njihov rad(nije bitno kako :lol: ).
Ako cemo vec govoriti o dugu,Dzaja je nabio dug Zvezdi najvise,ali ja njemu ne mogu nista reci ruzno pa i da odvede Zvezdu u bankrot,Piksi je dosao kao zamena i sasvim dobro radio.

A ako cemo realno ta postava je morala da se rasproda ili tada ili pola godine kasnije jer smo takva drzava.Jednostavno mnogo igraca je zelelo novi izazov u karijerama i recicemo da su zahtevali da odu,i to su poslednji visemilionski transferi uradjeni u klubu,jbg sada na prvu se mogu setiti kasnije samo Milijasa i Djordjevica da su otisli za preko miliona,mada ima ih jos par ali ne da mi se sada razmisljati.

Klub su u dug najvise uveli konobar i Toplica,dva najlosije predsednika u istoriji Zvezde ja mislim i njima treba poslati jednu cestitku za ovakvo stanje.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2011, 23:23

Pazi, u modernom fudbalu se ne prodaje citava postava za jednu polusezonu! Ja razumijem da nasi klubovi moraju prodavat da bi opstali, ali je blago receno neozbiljno prodati citavu SAMPIONSKU postavu, a onda ocekivati titule i rezultat u evropi! Da ne pricam da se u Pixijevoj eri dug samo povecao, a prodao je igrace u vrijednosti od preko 20 mil. evra...sad se ja pitam kako to ?! :?

Jos nesto, cisto sumnjam da je Pixi tu bio baja, mislim da se i njemu itekako neko mijesao u posao, sto je on par puta i indirektno potvrdio! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2011, 23:31

marconato je napisao/la:Pazi, u modernom fudbalu se ne prodaje citava postava za jednu polusezonu! Ja razumijem da nasi klubovi moraju prodavat da bi opstali, ali je blago receno neozbiljno prodati citavu SAMPIONSKU postavu, a onda ocekivati titule i rezultat u evropi! Da ne pricam da se u Pixijevoj eri dug samo povecao, a prodao je igrace u vrijednosti od preko 20 mil. evra...sad se ja pitam kako to ?! :?

Jos nesto, cisto sumnjam da je Pixi tu bio baja, mislim da se i njemu itekako neko mijesao u posao, sto je on par puta i indirektno potvrdio! ;)
Ne znam da li si imao priliku da citas finansijski izvestaj sa kraja 2006.godine,dakle u vreme Piksijevog mandata,gde je prikazano i overeno od kontrole da je klub pod njegovim poslovanjem tada bio u gubitku 500000,a uzmi u obzir da su igraci prodavani preko rata i da tada jos nisu pristigle pare na tu temu,pogotovo za Zigica oko 1.5 miliona.
Slazem se da je i Piksi imao nekoga ko "upravlja" njim,ali to nije bio niko iz kluba vec drzave.
Opet ne znam koliko si upoznat ali 2006.je Telekom trebao da udje u Zvezdu koji bi prema sponzorstvu bio otprilike kao i Gazprom sada,mozes misliti koliko je to novca tada bilo jer drzavna firma ulazi.Ali tada Kostunica zabranjuje ulazak Telekoma u klub(a bas me cudi zasto :twisted: ) i ta opcija propada,tada bi verovatno Piksi bio podignut u Zvezde.
Za vreme njihovog mandata plate su bile smesne u odnosu na danas.Sam Lekovic je u interviju rekao da je njemu plata bila 100000 RSD,a da je Dika radio za 500 eura mesecno.Danas je to bar duplo. :(

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2011, 23:50

Pixi je klub ostavio u debelom minusu, konobar i co su samo nastavili tom putanjom...Kazem ti, imali smo najjaci tim u drzavi u poslednjih 10 god. Tim koji je dobijao PSV, Romu, pristojno odigrao vs jednog Milana, a on ga je 'rasformirao' za pola god. i pritom ostavio klub u minusu...Samo po osnovu prodaje tih istih igraca, klub je trebalo da mirno zivi u narednih par god...Ja se samo pitam sta je s tih para?! Zigic, Jankovic, Pantelic, Bisevac, Kovacevic, Basta, Lukovic... su u prosjeku bili prodavani za 3-4 mil ! Racunica je sasvim jasna...Ti igraci su bili prodavani za vrijeme Pixijevog rukovodjenja!

Kazes: 'Piksi imao nekoga ko "upravlja" njim,ali to nije bio niko iz kluba vec drzave.' sto potvrdjuje moju pricu, jer da je on bio toliko dobar i jak, on bi odolio tim pritiscima ili se ne bi uopste prihvatao te funkcije i povlacio poteze na stetu Zvezde!

Sta hocu da kazem, pa to da nas je upravo on dugorocno shebao ili tacnije receno zapoceo ovu nasu agoniju! Svaka njemu cast na 2 titule, ali on je rasprodao citav jedan tim, a doveo je polovnjake, sto se u buducnosti, nazalost, ispostavilo kao kardinalan potez!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 maj 2011, 10:00

Jeste Pixi napravio neka sranja,ali nije on toliko usrao motku kao sto se prica. Zvezdu su upropastili konobar i Toplica,bili su marionete nekih drzavnih funkcionera dovedeni iskljucivo radi UNISTAVANJA i URUSAVANJA Crvene Zvezde.Sto bi je vise unistili to bi je "neko" jeftinije kupio.Ali evo idemo napred kako tako,slazem se sa Marconatom da treba oterati ove jazavce Kadua,Reljica,Vesovica....

ADZICU ODLAZI :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 maj 2011, 15:54

[youtube][/youtube]

slika
Prelepo za videti. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2011, 21:40

slika-slika
VOSA-CRVENA ZVEZDA
Nedelja 29.5,17:00
Stadion:Karadjordje
Prenos:Arena ili RTS

Mrzi me da pisem o utakmici,zadnje kolo je u pitanju,borba za drugo mesto,apsolutno svejedno mi koji cemo da budemo na kraju,ja bih vise voleo da budemo treci,ali mnogi to ne bi.

SA NADOM U BOLJE SUTRA,POSLEDNJI PUT OVE SEZONE...

IDEMO DELIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 maj 2011, 21:44

Novi Sad 8-) Po meni najgora moguca tribina za navijanje :x Koji cemo da budemo bas me briga. Dobra ti ova slika "Samo ti ....." iz Obrenovca bese?

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 maj 2011, 21:46

Nadam se da se nece desiti na tribini delija ono sto ocekujemo da se desi ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2011, 21:48

Tribalian je napisao/la:Novi Sad 8-) Po meni najgora moguca tribina za navijanje :x Koji cemo da budemo bas me briga. Dobra ti ova slika "Samo ti ....." iz Obrenovca bese?
Al' zato za brojnosti se ubila,mada mislim da ce da bude mala opet.
Mislim da jeste iz OBrenovca sezona 02/03 jesen,mi dobili 2:0.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 maj 2011, 21:50

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da se nece desiti na tribini delija ono sto ocekujemo da se desi ;)
Ne provociraj ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Desice se sta se bude desilo :mrgreen:

Utisak tog dana nece biti taj koji ti ocekujes ;) nego 20 godina od osvajanja Evrope u Bariju :mrgreen:

I ne zaboravi jedno : SVE PROLAZI ZVEZDA TRAJE :!: ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 maj 2011, 21:51

Mislio sam da se ne dese neka skandiranja ili mozda slike nekih ljudi na tribini ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2011, 21:53

Samo F.K.S !! je napisao/la:Mislio sam da se ne dese neka skandiranja ili mozda slike nekih ljudi na tribini ;)
Toga ce biti naravno i propraceno naravno jednom pesmom u jednoj drugoj ulozi,sa vec nezaboravnim repertoarom u poslednjih nekoliko godina za Borisa,tako da ako te to nervira nemoj ni gledati utakmicu.

Ali svakako u prvom planu 20 godina od "Svetog Nikole"- 8-)
Karneval batice.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 maj 2011, 21:54

Samo F.K.S !! je napisao/la:Mislio sam da se ne dese neka skandiranja ili mozda slike nekih ljudi na tribini ;)
Aj nadji mi makar jedan snimak gde delije skandiraju tom liku na koga mislis???? Znam ja sta si ti mislio ;) Danas se desavalo svasta oko nase Marakane ,javljeno je i da je podmetnuta bomba jer smo imali "uglednog " gosta koji nam je saopstio ono sto mi nismo znali :roll: da je Zvezda najveci srpski klub :mrgreen: Covek je intelektualac broj 1 u Srbiji :lol:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 maj 2011, 21:56

Haj ba pusti me dovrsavam 400 g takovo eurokrema :D Nego sta mislis zvezda - rajvosa u EL ? 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2011, 21:57

Samo F.K.S !! je napisao/la:Haj ba pusti me dovrsavam 400 g takovo eurokrema :D Nego sta mislis zvezda - rajvosa u EL ? 8-)
Sto da ne,jedno kompletno objasnjavanje.Na terenu,na ulici,na stadionu. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 maj 2011, 21:59

Devil je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Haj ba pusti me dovrsavam 400 g takovo eurokrema :D Nego sta mislis zvezda - rajvosa u EL ? 8-)
Sto da ne,jedno kompletno objasnjavanje.Na terenu,na ulici,na stadionu. ;)
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KOLEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :mrgreen: IMAS OD MENE VISE PICA NA LUKASU :mrgreen:

Ne treba njima duel sa Zvezdom da navlace komplexe bez veze :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 maj 2011, 22:00

Kakvi vi ba :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.