Pazi ja sam davno rekao da je rak rana ove uprave Adzic,jer on je doveo i razne "kumove" u ovu Zvezdu.Kada on ode a nadam se da ce brzo ja verujem da ce doci bolji dani za Zvezdu.Ne zalim da nije bilo i pre menadzerskih igraca i raznog lova u mutnom te odlazaka nase talentovane dece,Cosic,Milutinovic,Djuricic...to sve pripada staroj gardi,ali ta stara garad je isto znala i da proda igraca,ali i da ga dovede,dok ovaj debil to ne zna.Naravno nije tu sam Adzic mnogo kockica je tu slozeno i talova,pa nam Rajo dovodi velikane poput Savia,Kadua,Reljica,Martinovica...a Steva nam tera talentovanu decu iz kluba jer oni ne zele da potpisu ugovor sa njim o zastupnistvu.Tribalian je napisao/la:Sta ti mislis oko ove uprave i onoga sto se desavalo u Cacku posle utakmice msm na onu raspravku dvojice vodja oko "Uprava napolje"?
Mnogi prozivaju Lukica da je ovakav,onakav i da je sve to isti kalup.Ali za mene je Lukic posle Dzaje i Piksija najbolji predsednik.Covek je veliki zvezdas sa zvezdaskim srcem i vidi se da hoce najbolje za klub,ali ga sputavaju razne strane cije on zapravo marioneta.Ne znam da li si video anketu na nasem forumu,ali ja sam glasao za onu opciju da Adzic ide a ostali da ostanu,i zaista verujem u takav scenario.Mislim da su i Delije svesne da je Lukic najmanji problem od svih,i da ce on zasigurno otici ako vidi da je samo on problem,ali svestan je i on da on nije ta najslabija karika.
Evo juce nam i Kleut otisao,presao je u kosarkaski savez Srbije,nadam se da ce neko dobar doci na poziciji gen-seka.

-