Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

irfan41
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la irfan41 » 09 nov 2009, 23:59

džakailibu je napisao/la:problem koševa( a pitar sam) da nema baš navijanja kao sto je to na bilinom polju jer nisu navijači(kod god da je to bhf ili neko drugi) organizovani i svaki dio svoju politiku vodi. ono sto se meni zanimljivo jeste da smo počeli sa bilinim poljem zato sto smo imali spore igrace pa kao na manjem terenu to se može prikriti- kada se igra napadački. i u zenici se i igralo bolje i bolji rezultati postizali. koševo je kad repka igra malo loše. i još nešto- na kraju prošle sezone kada su džeko i miske razbili BL igrala se tekma protiv novinara na kojoj je bilo 1000-2000max ljudi. covjece, ljudi razvaljuju evropom a na kosevo dodje šačica ljudi da pozdrave prejake igrače u koje se kao cijela nacija kune. poslije toga mislim da koševo nije u nekoj opciji. i jasno mi je da je igracima bolje na bilinom polju. lakse se navija i sto je najbitnije navija se. ja mislim da je grbavica najidealniji stadion kada bi to malo (malo više) preuredili. ovako zenica i idemo dalje. i vratimo se na neke normalnije teme vezane za tekmu u subotu
ZATO STO JE BILA KARTA 10 ZA BEZZE TAKMU, AL ZATO JE PROTIV IRANA PREKO 15 MILJA BILO
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 nov 2009, 00:21

Igramo na bilinom polju prvenstveno radi toga sto nasim igracima odgovara, i dosta vise price oko toga!!!

VOLIM TE BOSNO
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 10 nov 2009, 00:37

Da malo skrenemo sa teme o stadionima ,mada je kolega gore ostavio link u kojemu mozete naci mali milion preljepih zdanja..da se malo osvrnemo na samu utakmicu ...Ja licno vjerujem kako ce Ciro morati nesto promjeniti sto se tice formacije ,jer se moglo protiv Spanaca vidjeti koliko nedostataka imamo,pogotovo protiv ekipa koje gaje brz napad po krilima.
Ili mozda da ostane ista formacija ,s tim da se Salihovic i Ibricic ,koji bi trebali igrati taj vid bekova ,nemaju tendenciju da idu prema naprijed ,jer ostavljaju rupetinu iza svojih ledja..moje skromno misljenje je da bi trebali ici sa 4 igraca pozadi kako bi u vezi mogli postici balans , i to na nacin da pravimo destrukciju igre na tom dijelu polja.
Milenkovic mi zvuci kao dobra ideja na lijevoj strani ,ljevak je ,i nema potrebe da se trudi izlaziti naprijed ,dok bi na desnu stranu stavio Jahica ,u sredinu Nadarevica i Spahica...mada,mozda ne bi losa ideja bila pokusati sa Spahom na bocnoj poziciji.
Velika ce dilema biti oko napadaca ,da li igrati sa jednim ,ili 2 spica ,mada vjerujem kako ce Ciro izabrati drugu opciju kako bi se razvlacila njihova zadnja linija ,koja inace puno radi naprijed...dok bi i Miske imao puno vise opcija na raspolaganju sto se pasova tice.
4-4-2,sa 2 zadnja vezna ,Bajramovicem i Rahimicem..puno trke ,puno discipline u igri ,puno udvajanja...imam neki dobar osjecaj ...jedva cekam!!!:D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 nov 2009, 00:41

Salihović i Ibričić (ukoliko budu igrali te "bekove", a moraće vjerovatno) moraju ići naprijed, ubacivati upotrebljive lopte u 16, razvlačiti zadnju liniju Portugala, a i vraćati se i zatvarati rupe nazad što će biti veoma teško, nije Portugal Belgija! Da ne govorim koliko će se trošiti u odbrani.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2009, 00:56

tanzla je napisao/la:Salihović i Ibričić (ukoliko budu igrali te "bekove", a moraće vjerovatno) moraju ići naprijed, ubacivati upotrebljive lopte u 16, razvlačiti zadnju liniju Portugala, a i vraćati se i zatvarati rupe nazad što će biti veoma teško, nije Portugal Belgija! Da ne govorim koliko će se trošiti u odbrani.
Zato jedino opcija 4-4-2 ili 4 5 1 u dolazi u obzir.Barem u Portugalu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 nov 2009, 01:00

Nostradamus je predvidio da ce bosna proci Portugal i na kraju osvojiti SP :mrgreen: :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 10 nov 2009, 01:12

irfan41 je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:problem koševa( a pitar sam) da nema baš navijanja kao sto je to na bilinom polju jer nisu navijači(kod god da je to bhf ili neko drugi) organizovani i svaki dio svoju politiku vodi. ono sto se meni zanimljivo jeste da smo počeli sa bilinim poljem zato sto smo imali spore igrace pa kao na manjem terenu to se može prikriti- kada se igra napadački. i u zenici se i igralo bolje i bolji rezultati postizali. koševo je kad repka igra malo loše. i još nešto- na kraju prošle sezone kada su džeko i miske razbili BL igrala se tekma protiv novinara na kojoj je bilo 1000-2000max ljudi. covjece, ljudi razvaljuju evropom a na kosevo dodje šačica ljudi da pozdrave prejake igrače u koje se kao cijela nacija kune. poslije toga mislim da koševo nije u nekoj opciji. i jasno mi je da je igracima bolje na bilinom polju. lakse se navija i sto je najbitnije navija se. ja mislim da je grbavica najidealniji stadion kada bi to malo (malo više) preuredili. ovako zenica i idemo dalje. i vratimo se na neke normalnije teme vezane za tekmu u subotu
ZATO STO JE BILA KARTA 10 ZA BEZZE TAKMU, AL ZATO JE PROTIV IRANA PREKO 15 MILJA BILO
Hem sto su karte preskupe bile, hem sto rece amerosm, zanimljivije je bilo gledat djecu sto su bacala one avione od papira nego utakmicu :mrgreen:

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 10 nov 2009, 01:13

Pogledajte ovo samo u Bosni ima, Prva liga RS :D :D

http://img33.imageshack.us/img33/7813/59186731.jpg
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 nov 2009, 01:14

EnZo_85 je napisao/la:Pogledajte ovo samo u Bosni ima, Prva liga RS :D :D

To je trening jacanje listova i zadnje loze,neznam sto te to cudi,vjerovatno je Nikola Nikic to naredio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 10 nov 2009, 01:17

Ako Bog da dobar rezultat napravi mo u Lisabonu.. Ovako nesto bi nam stimala mozda formacija, ali nisam ja Ciro, pa vjerovatno ova formacije nece bit hihhih :D

--------------------------------Hasagic------------------------------
----Berberovic-----Nadarevic----------Spahic--------Jahic-------
----------Bajramovic---------Rahimic----------Salihovic----------
--------------------------------Misimovic----------------------------
-----------------------Ibisevic-------------Dzeko--------------------
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 nov 2009, 01:17

Ponos Torina je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:Pogledajte ovo samo u Bosni ima, Prva liga RS :D :D

To je trening jacanje listova i zadnje loze,neznam sto te to cudi,vjerovatno je Nikola Nikic to naredio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako da ih kontaktujem, imam jedan stari traktor treba ga malo pogurat

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 nov 2009, 01:22

Legenda_BiH je napisao/la:Ako Bog da dobar rezultat napravi mo u Lisabonu.. Ovako nesto bi nam stimala mozda formacija, ali nisam ja Ciro, pa vjerovatno ova formacije nece bit hihhih :D

Sta ce ti Berberovic, on nema mjesta ni za klupe za svoj tim

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2009, 01:37

Bosnier je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:Ako Bog da dobar rezultat napravi mo u Lisabonu.. Ovako nesto bi nam stimala mozda formacija, ali nisam ja Ciro, pa vjerovatno ova formacije nece bit hihhih :D

Sta ce ti Berberovic, on nema mjesta ni za klupe za svoj tim
O cemu ti,pogledaj malo bolje kad takve dezinformacije siris :evil:
Koji je klinac ovom narodu :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 10 nov 2009, 01:39

Da se ja pitam i pravim sastav, ovako bi igrao u Lisabonu..

.....................................Begovic.......................................
........Jahic..........Nadarevic............Milenkovic..............Spahic....
......................................Rahimic.......................................
.........Ibricic.........................................................Salihovic..
......................................Misimovic.....................................
..............................Ibisevic...........Dzeko.............................
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 10 nov 2009, 02:15

irfan41 je napisao/la:
izvini drug sto te ispravljam vidim da svako malo pises kako bi na kosevu bilo 40 hiljada ljudi pa evo ti tekma protiv turske pa mi reci jel ovdje tih 40 hiljada a da ti ne postavljam protiv slabijih ekipa kosto su litvanija i ostale pa ti sam presudi a na bilinom bude isto ljudi ko god da igra
[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2009, 02:30

Ma ljudima da imaju vecu sansu da kupe karte i da imaju sansu da gledaju tu tekmu.
Problem ce biti rjesen kad se Bilino Polje prosiri.I to je citava poenta.
I Ciro i Savez su za Kosevo,igraci ne.I tu se citava prica zavrsava. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 10 nov 2009, 03:58

irfan41 je napisao/la:

sto se tice irana najgore organizovana tekma u zadnji nekoliko godina ja sam iz zenice doso sat i pol prije tekme i stao u red za kartu gdje je bilo jos 5 hiljada ljudi a karte su se prodavale u konteneru jednom,a na stadion sam uso u 10 min tekme

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 10 nov 2009, 09:06

NAKON što je doveo Nikolu Kalinića, menadžer Blackburna Sam Allardyce lovi novog Hajdukova nogometaša, BiH-reprezentativca Senijada Ibričića (24).

Tako piše londonski dnevnik Mirror, predstavljajući Hajdukova ofenzivnog veznjaka kao "krilo koje bi prodrmalo momčad Roversa", te kao nogometaša "koji dominira HNL-om već šest sezona".

Mirror također navodi da će Allardyce osobno pratiti Ibričića tijekom dvaju dokvalifikacijskih dvoboja za Svjetsko prvenstvo između BiH i Portugala. Zasad ima snažnu preporuku klupskih skauta, a sam se želi uvjeriti u igračeve kvalitete prije no što pošalje u Split službenu ponudu, navodi isti izvor.

Blackburn bi već ove zime mogao prodati ponajbolje igrače poput **** i McCarthyja, a tu mogućnost Allardyce želi dočekati spreman.

hejteri crknite
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 10 nov 2009, 10:13

Yeb'o klub u kojem igrac od kojeg nema nikakve koristi vrijedi 7,5 miljona ojera :mrgreen:

Nasa kenjer-liga vrijedi onda stotine miljona a Vrsajevic je bh Ronaldo :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 10 nov 2009, 10:27

Bosnier je napisao/la:Igramo na bilinom polju prvenstveno radi toga sto nasim igracima odgovara, i dosta vise price oko toga!!!

VOLIM TE BOSNO

potpis
× Plava krv ispod koze ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.