RIP
Moderator/ica: GracanicaAA
Stavili ljudi stiropol preko stare fasade, tek i ja sad vidio. Al nema veze, fudo turcine, n... se k....samoposteno je napisao/la: ↑28 okt 2021, 20:00Gledam opet onu sliku nije mi jasno ono nije prefarbano ne kontam
Nadam se da ce otkrit ponovo i da su samo zastitili da ne ujebu grafit ne vjerujem da bi kreteni unistili al opet nikad se sa budalama ne znaredbull93 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 20:03Stavili ljudi stiropol preko stare fasade, tek i ja sad vidio. Al nema veze, fudo turcine, n... se k....samoposteno je napisao/la: ↑28 okt 2021, 20:00Gledam opet onu sliku nije mi jasno ono nije prefarbano ne kontam
Prostor je u vlasništvu Fudinog brabonjka, Vahdeta Drine, inače gen. direktora JP Grijanja.samoposteno je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:49Ciji je ovo poslovni prostor mater j.ebo svoju u sve dira nece dugo
Treva im obadvojici je.bat matet ako onaj grafit prefarbajuMarsal je napisao/la: ↑29 okt 2021, 10:54Prostor je u vlasništvu Fudinog brabonjka, Vahdeta Drine, inače gen. direktora JP Grijanja.samoposteno je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:49Ciji je ovo poslovni prostor mater j.ebo svoju u sve dira nece dugo
Ono sto se moze vidjeti je to da gradskih ekipa ima u sklopu akcije, ima i brojnih pojedinaca iz grada, ali ekipe iz gradskih kvartova stekaju. Tako da ne trebas to sve pod carsiju stavljati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.