Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: Serie A
Možel momčino se svirat barem jedan faul za Milan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Solidan derbi. Inter se odlučio za neke kontre. Milan pokušava da bude u svom modeu. Ali bez Thea i Rebića to teže ide.
Dva čista penala. Dva pokušaja Leoa i dvije lijepe odbrane Samira. Dva zicera Intera na kraju. Sve u svemu nije dosadan meč.
Dva čista penala. Dva pokušaja Leoa i dvije lijepe odbrane Samira. Dva zicera Intera na kraju. Sve u svemu nije dosadan meč.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I ono gazenje Bastonia isto ne svira a cist zuti za Krunica.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je jedan kao iskusniji sudija u Italiji. A realno lik se pogubio od samog starta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Čista dva penala za inter. Kessie glup, a Balo je glup i ne zna. Derbi ok za sad međutim sudija je morao barem 3-4 faula nad Diazom svirati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Solidan derbi, Inter opasniji , Milan nesto pokusava ali tanko je to sve, da su igraci Intera bili prisebniji moglo je biti 3 razlike vec.
Iako Milanu ovdje igra i X, ali po prikazanom u prvom nisu zasluzili ni ovaj rezultat.
Oba penala su manje vise cista, mozda je mogao svirati faul nad Kessiem, ali bio bi to nategnut faul, i ovo sto je svirao nije greska, jer je Kessie ovdje napravio glupost, drugi penal je bezveze komentarisati sve cisto.
I jeste da je propusio par cisti prekrsaja svirati za Milan.
Iako Milanu ovdje igra i X, ali po prikazanom u prvom nisu zasluzili ni ovaj rezultat.
Oba penala su manje vise cista, mozda je mogao svirati faul nad Kessiem, ali bio bi to nategnut faul, i ovo sto je svirao nije greska, jer je Kessie ovdje napravio glupost, drugi penal je bezveze komentarisati sve cisto.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma Turska ljiga. Ostaće upamćen u Milanu i Interu kao prosječan igrač sa povremenim bljescima. Prije 30e godine će završiti u Galatasarayu.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je zapravo "kočnica" za Milan noćas.Padovan je napisao/la: ↑07 nov 2021, 21:47Solidan derbi, Inter opasniji , Milan nesto pokusava ali tanko je to sve, da su igraci Intera bili prisebniji moglo je biti 3 razlike vec.
Ovo je možda i problem za Milan noćas. Podsvjesno znaš da ti godi i remi pa igraš na to. Najčešće na kraju izgubiš.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Neki dan pisu interisti da sudije i VAR navlace Juventusu...nije ih sramota, opet ce pisati, samo strpljivo...
Ja, koliko samo vidio, po nekima vjerovatno nisam...bivsi milanista je RUKOM zaustavljao Kessija i izbacio ga iz ravnoteze...medjutim, VAR je presudio...iako je Kessie imao posjed lopte...jako zanimljiva odluka..

Ja, koliko samo vidio, po nekima vjerovatno nisam...bivsi milanista je RUKOM zaustavljao Kessija i izbacio ga iz ravnoteze...medjutim, VAR je presudio...iako je Kessie imao posjed lopte...jako zanimljiva odluka..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ma to je morao biti faul nad Kessiem, prvo je on fauliran a onda u padu pokupio ovu slinu
Il Club più titolato al mondo!
To od pocetka i pricam, samo ovdje cak i neki rosoneri zayebaju 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa jeste to moze biti problem, ali Milan smo navikli da gledamo da igraju fudbal, da je Alegri u pitanju ovdje bi bilo bunkerisanje 
Mislim da moraju bolje u drugom, jer bas je tanko.

Mislim da moraju bolje u drugom, jer bas je tanko.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lakše bi bilo da su Theo i Ante tu. Ovako je to golem hendikep. Na to dodaš odsutnog Kessie i eto belaja.
Jel ovo sudija čekao dojavu iz VARa za igranje rukom van 16?
Prvi put to vidim.
Konsultacija sa AR2
A ne mozes tu prekinuti igru, koji moron.
E ja, nek nam se Dzeko povrijedio prije Ukrajine i Finske.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.