Utakmice klubova iz BiH na TV-u

RBA 1987
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la RBA 1987 » 22 mar 2010, 10:33

Vidim da se ovdje uveliko priča o nekom padu forme, pad forme mogu doživiti samo one ekipe koje igraju dobro, to je sasvim realno, ali čini mi se da mi svoju formu tek podižemo tj da će ona biti na optimalnom nivou tamo od 7 ili 8 kola, a oni koji sda igraju odlično kao što je to Željo će neminovno doživiti pad u formi, živi bili pa vidjeli, još da napomenem da će se dizati i Sarajevo, koje je po meni i dalje glavni kandidat za titulu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 22 mar 2010, 10:33

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:slika
Ovo je meni ko malo sumnjivo :roll:
Prvo prenose Široki - Borac ( u 1. polusezoni Borac - Široki)
Pa onda prenose Željo - Slavija ( u 1. polusezoni Slavija - Željo)

Ovo bi mogao biti dogovor između klubova i euromedia, il ako nije to, onda je ovo isto prenošenje niđe veze :roll:
Strauss Junior

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 22 mar 2010, 10:35

VB 1987 je napisao/la:Vidim da se ovdje uveliko priča o nekom padu forme, pad forme mogu doživiti samo one ekipe koje igraju dobro, to je sasvim realno, ali čini mi se da mi svoju formu tek podižemo tj da će ona biti na optimalnom nivou tamo od 7 ili 8 kola, a oni koji sda igraju odlično kao što je to Željo će neminovno doživiti pad u formi, živi bili pa vidjeli, još da napomenem da će se dizati i Sarajevo, koje je po meni i dalje glavni kandidat za titulu...
Ti si poznat kao neobjektivan forumaš, zato to tvoje lupatanje nema veze i kao što ti kažeš živi bili, pa vidjeli. I da, da znaš da ni fortuna nije uvijek na željenoj strani. Mislim da su je neki već odavno ispucali :lol:
Strauss Junior

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 mar 2010, 10:37

BlueSharks je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Vidim da se ovdje uveliko priča o nekom padu forme, pad forme mogu doživiti samo one ekipe koje igraju dobro, to je sasvim realno, ali čini mi se da mi svoju formu tek podižemo tj da će ona biti na optimalnom nivou tamo od 7 ili 8 kola, a oni koji sda igraju odlično kao što je to Željo će neminovno doživiti pad u formi, živi bili pa vidjeli, još da napomenem da će se dizati i Sarajevo, koje je po meni i dalje glavni kandidat za titulu...
Ti si poznat kao neobjektivan forumaš, zato to tvoje lupatanje nema veze i kao što ti kažeš živi bili, pa vidjeli. I da, da znaš da ni fortuna nije uvijek na željenoj strani. Mislim da su je neki već odavno ispucali :lol:
Ma meni je drago da si ti objektivan, nemoj se ti za mene brinuti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 mar 2010, 10:38

BlueSharks je napisao/la: Ti si poznat kao neobjektivan forumaš, zato to tvoje lupatanje nema veze i kao što ti kažeš živi bili, pa vidjeli. I da, da znaš da ni fortuna nije uvijek na željenoj strani. Mislim da su je neki već odavno ispucali :lol:
Jos uvijek ste iza nas...Kad budete ispred,onda cu ti priznati sve. ;)
Treci put castimo

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 22 mar 2010, 10:40

VB 1987 je napisao/la:Ma meni je drago da si ti objektivan, nemoj se ti za mene brinuti...
Ma ne brinem se ja za tebe, već iznosim svoje mišljenje, a za to forum služi koliko sam je upućen :roll:

@tatamata ;)
Strauss Junior

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 mar 2010, 10:42

VB 1987 je napisao/la:Ma meni je drago da si ti objektivan, nemoj se ti za mene brinuti...
Ma ne brinem se ja za tebe, već iznosim svoje mišljenje, a za to forum služi koliko sam je upućen :roll:

@tatamata ;)
Pa ja sam isto tamo napisao svoje mišljenje, ali ga ti nazva lupanjima gluposti ili kako već drugačije, neznam zašto ali eto hvala ti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 mar 2010, 10:50

da s ovim se slazem !
mislim da borceva forma moze ici samo gore, jer se ekipa uigrava i svaka utakmica je ocito sve bolja.

zeljo je u euforiji, ali do pada forme jednostavno po svim sportskim zakonima u nekom trenutku mora doci, mora se kiksati negdje nesto, na kraju krajeva to je normalno, zadrzati isti koninuitet igre ne moze ni mancester.

Zeljo je sad na vrhuncu forme, ne vidim da to moze ici gore, a dole je nekako vjerovatno
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 mar 2010, 11:18

A ti si poznat kao objektivan? Ko tebi daje za pravo da necije misljenje, ako je izreceno bez vrijedjanja i djecijih postapalica, zoves lupetanjem?

A o toj "fortuni" koju nas klub ima pisete vec 19 kola!
Sto se mene tice mozete se tako zavaravati do kraja. :mrgreen:
HAJ FAJV

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 22 mar 2010, 11:25

fakat vodite glupe rasprave, da ce se borac uigravat hoce al nece to ici bas tako lako , pa mi smo se uigravali cijelu polusezonu da bi dosli do ove tacke gdje smo sad , tako da očekujem kiks borca do kraja sezone negdje isto kao sto smo i mi kiksali nekoliko puta na jesen, to da ce zeljo dozivjet pad forme , ja na to vise gledam kao da se moze desiti neki los dan i kiks , a brko nece dozvoliti da cijela ekipa opadne u formi kao cjelina , ipak najveci problem je ova euforija tako da se sad pred svaku utakmicu namece pritisak da je sve osim pobjede kiks , treba da bude drago i vama i nama sto se mi borimo medjusobno za titulu a ne tamo neka modrica kao sto je nedavno bilo ;)

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 22 mar 2010, 11:31

lottdogg je napisao/la:fakat vodite glupe rasprave, da ce se borac uigravat hoce al nece to ici bas tako lako , pa mi smo se uigravali cijelu polusezonu da bi dosli do ove tacke gdje smo sad , tako da očekujem kiks borca do kraja sezone negdje isto kao sto smo i mi kiksali nekoliko puta na jesen, to da ce zeljo dozivjet pad forme , ja na to vise gledam kao da se moze desiti neki los dan i kiks , a brko nece dozvoliti da cijela ekipa opadne u formi kao cjelina , ipak najveci problem je ova euforija tako da se sad pred svaku utakmicu namece pritisak da je sve osim pobjede kiks , treba da bude drago i vama i nama sto se mi borimo medjusobno za titulu a ne tamo neka modrica kao sto je nedavno bilo ;)
potpis... :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 22 mar 2010, 11:32

lottdogg je napisao/la:fakat vodite glupe rasprave, da ce se borac uigravat hoce al nece to ici bas tako lako , pa mi smo se uigravali cijelu polusezonu da bi dosli do ove tacke gdje smo sad , tako da očekujem kiks borca do kraja sezone negdje isto kao sto smo i mi kiksali nekoliko puta na jesen, to da ce zeljo dozivjet pad forme , ja na to vise gledam kao da se moze desiti neki los dan i kiks , a brko nece dozvoliti da cijela ekipa opadne u formi kao cjelina , ipak najveci problem je ova euforija tako da se sad pred svaku utakmicu namece pritisak da je sve osim pobjede kiks , treba da bude drago i vama i nama sto se mi borimo medjusobno za titulu a ne tamo neka modrica kao sto je nedavno bilo ;)
da ovo mi se svidja da se bore za titulu ekipe koju su i prije imale ime a i one koje su osnovane poslije rata i koje se bore za titulu a drago bi mi bilo da u evrope odu ekipe koje nesto i znace u toj evropi i koje mogu daleko dogurat a ne da bude kao zrinjski nikad 1 kolo nisu prosli
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 mar 2010, 12:40

Prenose Zeljo -Slavija. 100%. Zavrsena prica. ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 mar 2010, 14:13

borcev_navijac je napisao/la:
da s ovim se slazem !
mislim da borceva forma moze ici samo gore, jer se ekipa uigrava i svaka utakmica je ocito sve bolja.

zeljo je u euforiji, ali do pada forme jednostavno po svim sportskim zakonima u nekom trenutku mora doci, mora se kiksati negdje nesto, na kraju krajeva to je normalno, zadrzati isti koninuitet igre ne moze ni mancester.

Zeljo je sad na vrhuncu forme, ne vidim da to moze ici gore, a dole je nekako vjerovatno
Hladno cu ti reci da ni Zeljo nije dostigao pravu formu,100% sam siguran...ova ekipa moze jos puno toga dati,uvjerices se u ovo za par kola...zivi bili pa vidjeli :mrgreen:
1921-2011

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 mar 2010, 14:16

Esii TM87 je napisao/la:
da s ovim se slazem !

Hladno cu ti reci da ni Zeljo nije dostigao pravu formu,100% sam siguran...ova ekipa moze jos puno toga dati,uvjerices se u ovo za par kola...zivi bili pa vidjeli :mrgreen:
mozda si u pravu, ne znam da budem iskren nisam gledao zeljeznicar ovog proljeca, sudim na osnovu izvjestaja.
mi mozemo sa zeljeznicarom uvijek dobiti ili odgirati nerjeseno ali i izgubiti. Znaci pod uslovima normalnog sudjenja, u tom mecu gdje god da se igra bilo u bl ili u sa nema nikad favorita, najcesce je stvar trenutnog nadahnuca
TREĆI PUT ČASTIMO !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 mar 2010, 14:38

Pod uslovom normalnog sudjenja vi nama nemozete go dati,po onome sto sam gledao u sirokom...nebi da budem preoptimistican,ali fakat je tako.Volio bi da igramo finale kupa s vama pa da se uvjeris u ovo sto ti pricam...nekako mi djelujete jalovo,nemate ni glavu ni rep...a mi iz kola u kolo izgledamo sve mocnije,jer sam bio sve cetri tekme do sada i vjeruj mi da je tako,imamo veci fond kvalitetnih igraca,Amara,navijace i umalo zaboravi...Nijaza :mrgreen:
1921-2011

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 mar 2010, 14:43

Esii TM87 je napisao/la:Pod uslovom normalnog sudjenja vi nama nemozete go dati,po onome sto sam gledao u sirokom...nebi da budem preoptimistican,ali fakat je tako.Volio bi da igramo finale kupa s vama pa da se uvjeris u ovo sto ti pricam...nekako mi djelujete jalovo,nemate ni glavu ni rep...a mi iz kola u kolo izgledamo sve mocnije,jer sam bio sve cetri tekme do sada i vjeruj mi da je tako,imamo veci fond kvalitetnih igraca,Amara,navijace i umalo zaboravi...Nijaza :mrgreen:
ne mozes o tom suditi prema utakmici iz sirokog. Ja je nisam doduse gledao, ali sam cuo sad vec dosta o nijoj.
Borac je postavio igru izrazito defanzivno, s namjerom da ne primi go i u tom je uspio.
Mi vama go itekako mozemo dati, mi u sustini imamo dobar napad, imamo dvojicu klasa igraca u napadu jedan je vukelja koji je pisc i jedan je stenavic koji je ofanzivni vezni.
Vidi stari od postavke igre mnogo toa zavisi.

a kup posebno se igraju dvije utakmice.
U prvesnstvu vjerujem da cemo se zatvoriti na grbavici i ici na kontru s tim da trebas imati na umu da imamo najacu odbranu daleko u ligi, a iz kontre se nikad ne zna, narocito jer ce vama biti imperativ pobjede pa cete se morati skorz otvoriti, sto onda ostavlja velik prostor za kontranapad.

no kako ti kazes, vidjecemo :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 22 mar 2010, 14:44

Da slucajno ne prenose Kup utakmicu sutra ?
× Plava krv ispod koze ×

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 mar 2010, 14:46

Esii TM87 je napisao/la:Pod uslovom normalnog sudjenja vi nama nemozete go dati,po onome sto sam gledao u sirokom...nebi da budem preoptimistican,ali fakat je tako.Volio bi da igramo finale kupa s vama pa da se uvjeris u ovo sto ti pricam...nekako mi djelujete jalovo,nemate ni glavu ni rep...a mi iz kola u kolo izgledamo sve mocnije,jer sam bio sve cetri tekme do sada i vjeruj mi da je tako,imamo veci fond kvalitetnih igraca,Amara,navijace i umalo zaboravi...Nijaza :mrgreen:
da sta ti znaci to navijace, pa imamo i mi navijace, ako govorimo o kupu :) to su dvije utakmice, oni su vam prednost samo u prvenstvu :)

a malo mi se cini da od amara pravite malog boga, a ja nisam bas siguran da je to bas tako , da je amar bofg treniro bi liverpul a ne zelju ili bilo koju drugu ekipu iz premijer lige.
i na kraju sta znaci to kad pominjes nijaza?? kakve veze ima on sa utakmicom, izuzev ako ne milis da ce nesto da nasteli, u to necu da ulazim,jer onda vise nema pravila
TREĆI PUT ČASTIMO !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 mar 2010, 17:09

da sta ti znaci to navijace, pa imamo i mi navijace, ako govorimo o kupu :) to su dvije utakmice, oni su vam prednost samo u prvenstvu :)

a malo mi se cini da od amara pravite malog boga, a ja nisam bas siguran da je to bas tako , da je amar bofg treniro bi liverpul a ne zelju ili bilo koju drugu ekipu iz premijer lige.
i na kraju sta znaci to kad pominjes nijaza?? kakve veze ima on sa utakmicom, izuzev ako ne milis da ce nesto da nasteli, u to necu da ulazim,jer onda vise nema pravila
Ti kad spomenes Amara treba da ustanes,jer vidim da neznas sta on znaci za nas.Za PLBIH on je Murinjo za sve druge trenere,ne samo zbog prvog mandata u Zelji,vec ovog sad...jer od prosjecne on napravi ekipu od koje svi strahuju..
1921-2011

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 6 gostiju.