Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Desava li se nekom da mu nema chata. ne moze se uci u poruke da se procitaju. kad trazim neku osobu u onom pretrazivacu(koje imam u raji) ne izbacuje mi unaprijed ponudjene nego moram citavo ime i prezime napisati....kad hocu da "ucita" novosti ni to ne moze.....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Monolog je napisao/la:Kod SDK-a imaš one sobe za iznajmljivanje. Nisam siguran, al' mislim da je 20-30 kermi noć.Centre forward je napisao/la:Zna li neko od vas drugara neki pojeftin motel na podrucju TK ?![]()
50 km je noc xD hehehhe al moze se naci i jeftinije al bolje

Ps: nemaju tuša u apartmanima xD
http://www.facebook.com/presence/popout.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa se dopisujte
Pa se dopisujte

hvala ti za ovo

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Je'l' ovi s 'fejsa' zaista misle ostavljati ovakav chat ?!
Ako im je bila namjera drastično smanjiti dnevnu posjetu individualca na njihovu str. onda su što se mene tiče to definitivno uspjeli.

Ako im je bila namjera drastično smanjiti dnevnu posjetu individualca na njihovu str. onda su što se mene tiče to definitivno uspjeli.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
hajde eto prosetajte al vrati se kuci do 23:00, maloljetnicima je zabranjeno bit na javnim mjestima poslije 23:00 inace ces popusit novcanu kaznuCentre forward je napisao/la:Bojim se da niste upoznati sa cjelokupnom situacijom i kao takve vase kritike ne mogu shvatat ozbiljno.
Ev' dok ste pisali sve ovo(a imali ste pametnija posla) plavka je pristala da prosetamo vcr.Et' ako cete biti od neke koristi držite fige da ne pada kiša![]()

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Je li uopste moguce listat prijatelje na chatu u ovom novom izdanju? Koje sranje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Upises ime na onaj Serach i onda dodajes raju koju zelis za chat.....prije par dana je bilo bolje sad su jos gore napravili...Cartman je napisao/la:Je li uopste moguce listat prijatelje na chatu u ovom novom izdanju? Koje sranje.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
imate ba u donjem desnom uglu kao kruzic neki mali, pritisnete na to i onda idete na hide sidebar i vrati vam se normalan chat s tim da kad opet pritisnete na chat, vrati vam se kao sto vam je bilo i prije tog postupka, nadam se da ste razumjeliPonos Torina je napisao/la:Upises ime na onaj Serach i onda dodajes raju koju zelis za chat.....prije par dana je bilo bolje sad su jos gore napravili...Cartman je napisao/la:Je li uopste moguce listat prijatelje na chatu u ovom novom izdanju? Koje sranje.
Za zivot cijeli!
- neutralan__
- Kontakt:
Evo ništa lakše nego vratiti stari chat.
Uđite na ovaj link i pratite upustvo.Za 1 minutu ćete imati ponovo stari chat.
http://www.sveovde.in.rs/2011/07/vratit ... gn=linkeri" onclick="window.open(this.href);return false;

Uđite na ovaj link i pratite upustvo.Za 1 minutu ćete imati ponovo stari chat.

http://www.sveovde.in.rs/2011/07/vratit ... gn=linkeri" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sada kada kliknem "chat" nakon pazljive pratnje uputa odnosno instalacije ovog linka sto si postavio,
nista mi se ne pokazuje i ne otvara.
Jedino mogu sa ljeve strane vidit onako po slikama ko je online.
Wtf...
Wtf...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:Evo ništa lakše nego vratiti stari chat.![]()
Uđite na ovaj link i pratite upustvo.Za 1 minutu ćete imati ponovo stari chat.![]()
Hvala puno.....
- Megamon
- Kontakt:
Ima l' sta za operu,jer koristim nju 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
Onda klikneš desnim klikom na to gdje ti pokazuje broj on-line prijatelja.Kada to uradiš onda ideš na inspect element,pa ti se onda otvori nešto i samo zatvoriš to.Titova-Juga je napisao/la:Sada kada kliknem "chat" nakon pazljive pratnje uputa odnosno instalacije ovog linka sto si postavio,
Wtf...
neutralan__ je napisao/la:Onda klikneš desnim klikom na to gdje ti pokazuje broj on-line prijatelja.Kada to uradiš onda ideš na inspect element,pa ti se onda otvori nešto i samo zatvoriš to.Titova-Juga je napisao/la:Sada kada kliknem "chat" nakon pazljive pratnje uputa odnosno instalacije ovog linka sto si postavio,
Wtf...
meni pise chat (24) a ne moze da otvori :S :S
- neutralan__
- Kontakt:
Da,zato idi desnim klikom tu gdje ti je broj i piše ti inspect element i na to klikni.Onda ti se otvori nešto dole pri kraju,a ti samo izađeš iz toga i radi chat normalno.hordas'87 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Onda klikneš desnim klikom na to gdje ti pokazuje broj on-line prijatelja.Kada to uradiš onda ideš na inspect element,pa ti se onda otvori nešto i samo zatvoriš to.Titova-Juga je napisao/la:Sada kada kliknem "chat" nakon pazljive pratnje uputa odnosno instalacije ovog linka sto si postavio,
Wtf...
meni pise chat (24) a ne moze da otvori :S :S

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ljubi tebe BABO pametnogneutralan__ je napisao/la:Evo ništa lakše nego vratiti stari chat.![]()
Uđite na ovaj link i pratite upustvo.Za 1 minutu ćete imati ponovo stari chat.![]()

1947!
- Titova-Juga
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:Onda klikneš desnim klikom na to gdje ti pokazuje broj on-line prijatelja.Kada to uradiš onda ideš na inspect element,pa ti se onda otvori nešto i samo zatvoriš to.Titova-Juga je napisao/la:Sada kada kliknem "chat" nakon pazljive pratnje uputa odnosno instalacije ovog linka sto si postavio,
Wtf...
Hvala lijepo.
Riješeno !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!