Je.be Ljuman ne vadiLjumani_Banovici je napisao/la:sta se ti brate javljas, vi cete ispast, a mi cemo ostat ... ko brat bratu hahahha ha yaB o X je napisao/la:eh da 'oće tako biti stvarno bi te častilo bar pola Zvornika

Opet pusti ga da se nada.

Moderator/ica: GracanicaAA
Je.be Ljuman ne vadiLjumani_Banovici je napisao/la:sta se ti brate javljas, vi cete ispast, a mi cemo ostat ... ko brat bratu hahahha ha yaB o X je napisao/la:eh da 'oće tako biti stvarno bi te častilo bar pola Zvornika
Moze li MOLIM VAS da mi ispadnemo a da ostanete i jedni i drugi....hahahahahahhah........ma NEMA PROBLEMA ......hahahahahLjumani_Banovici je napisao/la:sta se ti brate javljas, vi cete ispast, a mi cemo ostat ... ko brat bratu hahahha ha yaB o X je napisao/la:eh da 'oće tako biti stvarno bi te častilo bar pola Zvornika
Mozel ikako to??nostradamus je napisao/la:Moze li MOLIM VAS da mi ispadnemo a da ostanete i jedni i drugi....hahahahahahhah........ma NEMA PROBLEMA ......hahahahahLjumani_Banovici je napisao/la:sta se ti brate javljas, vi cete ispast, a mi cemo ostat ... ko brat bratu hahahha ha yaB o X je napisao/la:eh da 'oće tako biti stvarno bi te častilo bar pola Zvornika
pa dobro ljudski je nadati se, u istoj smo situaciji a što je najvžnije a ne ide vama na ruku je međusobni susret - ukupno 3:2 za nas, e sad jedino ako budete imali više bodova, mada od ovoga neće ništa biti i sumnjam da će neko od nas opstati.Ljumani_Banovici je napisao/la:sta se ti brate javljas, vi cete ispast, a mi cemo ostat ... ko brat bratu hahahha ha yaB o X je napisao/la:eh da 'oće tako biti stvarno bi te častilo bar pola Zvornika
3:1* ja mislimB o X je napisao/la:pa dobro ljudski je nadati se, u istoj smo situaciji a što je najvžnije a ne ide vama na ruku je međusobni susret - ukupno 3:2 za nas, e sad jedino ako budete imali više bodova, mada od ovoga neće ništa biti i sumnjam da će neko od nas opstati.Ljumani_Banovici je napisao/la:sta se ti brate javljas, vi cete ispast, a mi cemo ostat ... ko brat bratu hahahha ha yaB o X je napisao/la:eh da 'oće tako biti stvarno bi te častilo bar pola Zvornika
a da, nešto sam mislio da je u Zvorniku bilo 2:1, jbg. dešava seneutralan__ je napisao/la:3:1* ja mislimB o X je napisao/la:pa dobro ljudski je nadati se, u istoj smo situaciji a što je najvžnije a ne ide vama na ruku je međusobni susret - ukupno 3:2 za nas, e sad jedino ako budete imali više bodova, mada od ovoga neće ništa biti i sumnjam da će neko od nas opstati.Ljumani_Banovici je napisao/la: sta se ti brate javljas, vi cete ispast, a mi cemo ostat ... ko brat bratu hahahha ha yai ja ne vjerujem da ce nesto od toga biti,ali hajde kako ti rece ljudski je se nadati.
daj molim te kako te nije sramota pa priznaj jednom da vam se namješta liga i to sad otvoreno, sreća pa to niste uspjeli uraditi u Zvorniku...anti_komunizam je napisao/la:B o X je napisao/la:Joj šta vam rade čobani, jbt. savez i liga pa otvoreno su više počeli gurati nazor neke nazovi ekipe...
ti si jedini coban ovdje......a tvoja velika ekipa je zadnja u ligi i ispada![]()
![]()
pa jel poluvrijeme ili je tekma prekinuta....neutralan__ je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta nam rade ne svira za nas cist penal i nakon toga penal za njih pa prekid jer je bilo svega a i bit ce **** im mater lopovsku a takodjer i ultrasima zbog hrvatske zastave suspenzija je jedini nacin i spas za nas
pa ciju bi trebali zastavu drzat mongolsku je li???neutralan__ je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta nam rade ne svira za nas cist penal i nakon toga penal za njih pa prekid jer je bilo svega a i bit ce **** im mater lopovsku a takodjer i ultrasima zbog hrvatske zastave suspenzija je jedini nacin i spas za nas
Zastavu države u kojoj žive !anti_komunizam je napisao/la:pa ciju bi trebali zastavu drzat mongolsku je li???neutralan__ je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta nam rade ne svira za nas cist penal i nakon toga penal za njih pa prekid jer je bilo svega a i bit ce **** im mater lopovsku a takodjer i ultrasima zbog hrvatske zastave suspenzija je jedini nacin i spas za nas
kad je budu drzali navijaci boraca,drinee,slavije,sirokog,leotara.....Željo 1921 je napisao/la:Zastavu države u kojoj žive !anti_komunizam je napisao/la:pa ciju bi trebali zastavu drzat mongolsku je li???neutralan__ je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta nam rade ne svira za nas cist penal i nakon toga penal za njih pa prekid jer je bilo svega a i bit ce **** im mater lopovsku a takodjer i ultrasima zbog hrvatske zastave suspenzija je jedini nacin i spas za nas
anti_komunizam je napisao/la:pa ciju bi trebali zastavu drzat mongolsku je li???neutralan__ je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta nam rade ne svira za nas cist penal i nakon toga penal za njih pa prekid jer je bilo svega a i bit ce **** im mater lopovsku a takodjer i ultrasima zbog hrvatske zastave suspenzija je jedini nacin i spas za nas
Smiri dozivljaje.Da si neki navijač bio bi na utakmici.A to sto ti smeta Hrvatska zastava sve o tebi govori.To vjerojatno nije zastava Hrvatske vec Herceg-Bosne.Ista kao zastava nase zupanije,znaci ustavom priznata zastava.Ja bih uvijek pustio na Pecaru ljude i sa Srpskom i sa BIH zastavom.Stvarno si me razocarao i ti i tvoj klub.I sad mi je drago sto ispadate!!!neutralan__ je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta nam rade ne svira za nas cist penal i nakon toga penal za njih pa prekid jer je bilo svega a i bit ce **** im mater lopovsku a takodjer i ultrasima zbog hrvatske zastave suspenzija je jedini nacin i spas za nas
bio je red vishe..nego jel zna neko hocel se nastavit ili je utakmica definitivno prekinuta ?aleksandar_veliki je napisao/la:anti_komunizam, trajno banovan zbog vrijedjanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.