Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Spa je inace dosadna trka.. Nezman sto toliko lijudi voli Eau Rouge..
Najbolije je Suzuka.
Najbolije je Suzuka.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- majestic24
- Kontakt:
Monza je posljednja prilika za Alonsa. Ako nebudu on i Massa 1 i 2,tesko ce doci do naslova. Jer sada nije samo vazno pobjediti,nego i konkurenciju drzati sto dalje od sebe. Na Monzi takodjer ocekujem ponovo dobru Forze Indiju.
Pricati o Vettelu kao o trenutno najbolje vozacu F1 moze samo budala. 13 utrka,6 odustajanja za koje je sve kriv. Jucer je definitivno kriv,ono protiv Webbera je isto bio kriv. Netreba se Webber njemu maknuti s staze itd...
Webber ce ovo osvojiti 90% sam siguran.
Pricati o Vettelu kao o trenutno najbolje vozacu F1 moze samo budala. 13 utrka,6 odustajanja za koje je sve kriv. Jucer je definitivno kriv,ono protiv Webbera je isto bio kriv. Netreba se Webber njemu maknuti s staze itd...
Webber ce ovo osvojiti 90% sam siguran.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
znaci isto tako opravdavas Schumija.. ko je Rubens da se on njemu skoli? daj majestic, pa vidio si koliko je bio brzi Vettel, krenuo ga prestizati, presao malim dijelom i op.. krkan nece da se skloni.. realnost, i ja cijenim Webbera sto se toga tice.. ne pada pod pritisak ostalih vozaca kao npr. Hamiltona.. 95% vozaca formule se Hamiltonu doslovno sklanja, a Webber ostane na svojoj poziciji i ne pusta ga da prodje na silu.. ali protiv Vettela je stvarno bio kriv..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Daj ta tema je prevazidjena hiljadu puta..cinjenica je da Vettel ove godine sam kriv sto nece biti svjetski prvak ali sta cu mu ja
Navijam za Alonsa, ali Lewis ako bi osvojio ne bi mi bilo krivo jer bi bilo zasluzeno..
Svi samo ne Webber

Navijam za Alonsa, ali Lewis ako bi osvojio ne bi mi bilo krivo jer bi bilo zasluzeno..

Svi samo ne Webber

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ja bih bas volio da Webber bude ispred crnje..
I ja Webber jest đubre,ali je više pokazao ove sezone nekog vozačkog znanja mada su Alonso,Kubica i Vettel daleko ispred svih ove je mazila sreća ili nešto drugo BRITANSKI LOBIJI u F1 iako Webber nije britanac,ali isti je to racku.Već godinama vozače poput Buttona izbacuju mislim evo sada i Webber njemce su uvijek željeli srušit itd.itd.Italia je napisao/la:ja bih bas volio da Webber bude ispred crnje..

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Linus Torvalds
Italia je napisao/la:ja bih bas volio da Webber bude ispred crnje..
Crnjo ti na avataru majmune rasisticki!
da ti ne kazem ko ti je rasista, ali eto zakljuci iz svoje maste sta sam napsiao..Linus Torvalds je napisao/la:Italia je napisao/la:ja bih bas volio da Webber bude ispred crnje..

-
- Kontakt:
Sram da vas bude, magarci jedni !Italia je napisao/la:da ti ne kazem ko ti je rasista, ali eto zakljuci iz svoje maste sta sam napsiao..Linus Torvalds je napisao/la:Italia je napisao/la:ja bih bas volio da Webber bude ispred crnje..

Ronaldo - Isco - Bale
Svi se sklanjaju kad ih velemajstor pretiče za cijeli krug, jer je, naime, pravilo takvo...95% vozaca formule se Hamiltonu doslovno sklanja

U utrci se ne sklanja niko nikome, jer je svaki osvojeni bod previše vrijedan (svaki bod koji ekipa osvoji ima unaprijed predviđeni svoje ekvivalent u novcu)... Jedino sklanjanje kojeg sam ja vidio ove sezone je ono kad je Massa pustio Alonsa

Posao za moderatora odnosno admina...ja bih bas volio da Webber bude ispred crnje..

http://www.powerplaymanager.com/r219458
Sta ste se odma ufatili ovoga crnjo, pa sta ako je napiso crnjo, meni bas simpatican naziv za crnce.Lishche je napisao/la:Svi se sklanjaju kad ih velemajstor pretiče za cijeli krug, jer je, naime, pravilo takvo...95% vozaca formule se Hamiltonu doslovno sklanja![]()
U utrci se ne sklanja niko nikome, jer je svaki osvojeni bod previše vrijedan (svaki bod koji ekipa osvoji ima unaprijed predviđeni svoje ekvivalent u novcu)... Jedino sklanjanje kojeg sam ja vidio ove sezone je ono kad je Massa pustio Alonsa![]()
![]()
![]()
Posao za moderatora odnosno admina...ja bih bas volio da Webber bude ispred crnje..
Nisam rasista ako kazem crnjo, pa i oni se sami izmedju sebe nazivaju tako
EDIT: Ono sto vozaci rade u duelu sa Hamiltonom nije sklanjanje ali jes popustanje jer znaju da je covjek lud.
Jeste li primjetili kako ga je Button juce na pocetku utrke poceo pritiskat i odma mu iz boksa jave da ima problema

Zadnja izmjena: Bilal, dana/u 30 avg 2010, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
da sam rekao 'crncuga' pa ok.. ako je on bijelac, ja se izvinjavam.. a to rasista.. pa pogledajte mi avatar, zivotni idol 

Smiješni ste sa tim dječijim opravdanjima... 99% vozača F1 ne bi vlastitu majku propustilo da ih pređe a kamoli drugog vozača... Pomirite se sa činjenicom da se radi o odičnom vozaču koji ima dobar bolid i ne boji se voziti malo oštrije...Bilal je napisao/la:Ono sto vozaci rade u duelu sa Hamiltonom nije sklanjanje ali jes popustanje jer znaju da je covjek lud.
Jeste li primjetili kako ga je Button juce na pocetku utrke poceo pritiskat i odma mu iz boksa jave da ima problemamirise na timske odredbe...
U najmanju je ruku neukusno nekoga nazvati "crnjom" ali eto, vaš odgoj je vaš problem...
A ne, Hamilton je kamikaza koji se najmerno zakucava u tuđe bolide...Italia je napisao/la:malo ostrije![]()

-
- Kontakt:
Da li je iko nasao kakvu izjavu Jensona Buttona poslije utrke ??
Da li je osuo paljbu po Vettelu i tako to ?

Ronaldo - Isco - Bale
Pasa vidi se da nemas blage veze o F1....promasio si temuD1n0 je napisao/la:Spa je inace dosadna trka.. Nezman sto toliko lijudi voli Eau Rouge..
Najbolije je Suzuka.

Pa ovaj Forum je stvarno pun strucnjaka. Pa ljudi sta vi radite na forumu, idete u Englesku, Njemacku, Italiju. Siguran sam da bi dosta F1-ekipa dali puno para za vase strucno znanje.
Meni ovo mirise vise na "neznam sta bi napisao, ali haj da i ja nesto napisem".

Mislim da bi ti i sam Hamilton na toj ocjeni rekao "Thanks". Da bi sa preko 300 na sat vozio, i sa tom brzinom vodio borbe, tocak uz tocak, moras biti ne samo malo lud. Ali za mnoge na ovom Forumu je to neko djetinsko iskustvo, kroz koje su daaavno prosli. Po pisanju pojedinaca ovde, oni su takve borbe vodili i sa 400 na sat, pa sve znaju.Bilal je napisao/la:EDIT: Ono sto vozaci rade u duelu sa Hamiltonom nije sklanjanje ali jes popustanje jer znaju da je covjek lud.
Da slucajno nemas snimak te komunikacije? I de mi objasni, odkud ona steta na buttonovom spojleru. Jel Martin pritisnuo dugme, koje je aktiviralo "mini-bombu" na buttonovom spojleru?Bilal je napisao/la:Jeste li primjetili kako ga je Button juce na pocetku utrke poceo pritiskat i odma mu iz boksa jave da ima problemamirise na timske odredbe...
Meni ovo mirise vise na "neznam sta bi napisao, ali haj da i ja nesto napisem".
To finish first, first you have to finish.
Nije. Sam je rekao "imao sam problema. Vettel me je napao a ja sam mu zatvorio unutrasnju stranu. nisam vidio, gdje se on nalazi, a onda sam osjetio udar. Mislim da je on izgubio kontrolu nad svojim bolidom. Ne vjerujem da je on to uradio namjerno". Tako je od prilike Button objasnio taj slucaj.Amar Dzeko je napisao/la:Da li je iko nasao kakvu izjavu Jensona Buttona poslije utrke ??
Button je sam rekao da se je radilo normalnom udesu tokom utrke, za koji u normalnom slucaju ne idu kazne.
To finish first, first you have to finish.
Bilal je napisao/la: Jeste li primjetili kako ga je Button juce na pocetku utrke poceo pritiskat i odma mu iz boksa jave da ima problemamirise na timske odredbe...
jesi li ti primjetio rupu na buttonovom nosu bolida?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.