SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la Raonffa » 03 sep 2017, 23:43

leorey je napisao/la:
Ja ne znam onda koju ste vi reprezentaciju pratili ove dvije godine :lol: Pa vidite li vi da mi ne mozemo iz akcije zabiti jednom Gibraltaru ? Imate li oci ili se fkt zayebavate i mislite pobijediti Belgiju ?

Mi nemamo igru, oni taman poslali pionire protiv nas, mi ne bi slavili u toj utakmici. Reprezentaciju pratim od 99' godine i vjerujte mi da nikada nisam vidio losiju igru. Znaci u ovih 18 godina.

Ne znam zasto se onda nadate i kroz zayebanciju, jer cete se opet po ko zna koji put osjecat syebano.

A i da nekim cudom odemo u baraz, nismo bolji od niti jedne ekipe, igrom cak niti od Crne Gore trenutno. Da ne govorim za obe Irske, Italiju i ostale ekipe.

:nedam: :nedam:
Čemu takav pesimizam? Pa Francuzi kiksaju u sred Francuske protiv Luksemburga, pa se ljudi nadaju i dalje :kafa:

Uostalom, znaš da ne gubimo kad igramo na Grbavici :bih:

Sad ozbiljno, ne smijem se baviti kalkulacijama i predikcijama zato što smatram da nema načina da dobijemo Belgiju?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 sep 2017, 23:44

Meša kupi prnje
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 sep 2017, 23:45

Ima li neko vremena da je raspolozen da analizira sta treba da se desi da ne budemo najgore drugoplasirana ekipa ?
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2017, 23:48

Zenzo je napisao/la:Ima li neko vremena da je raspolozen da analizira sta treba da se desi da ne budemo najgore drugoplasirana ekipa ?
Imaš na temi BiH - Belgija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 sep 2017, 23:50

Zenzo je napisao/la:Ima li neko vremena da je raspolozen da analizira sta treba da se desi da ne budemo najgore drugoplasirana ekipa ?
Rekao je danas Vlada Novaković u uvodnoj emisiji na SportKlubu, da će najvjerovatnije najgora drugoplasirana reprezentacija biti iz grupe D (grupa gdje se nalazi Srbija) ili grupe E (grupa gdje se nalazi Crna Gora).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2017, 00:00

Raonffa je napisao/la:Rekao je danas Vlada Novaković u uvodnoj emisiji na SportKlubu, da će najvjerovatnije najgora drugoplasirana reprezentacija biti iz grupe D (grupa gdje se nalazi Srbija) ili grupe E (grupa gdje se nalazi Crna Gora).
Teško da će biti iz grupe E, obzirom da su i Crna Gora i Danska odigrali utakmice sa Kazahstanom protiv kojeg se bodovi neće računati, tako da im se svi naredni bodovi računaju a oni imaju još tri kola do kraja. Npr. ako Crna Gora i Danska sutra pobijede, u prednosti su nad nama.
Voli te tvoje Sarajevo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 04 sep 2017, 00:09

Raonffa je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Ja ne znam onda koju ste vi reprezentaciju pratili ove dvije godine :lol: Pa vidite li vi da mi ne mozemo iz akcije zabiti jednom Gibraltaru ? Imate li oci ili se fkt zayebavate i mislite pobijediti Belgiju ?

Mi nemamo igru, oni taman poslali pionire protiv nas, mi ne bi slavili u toj utakmici. Reprezentaciju pratim od 99' godine i vjerujte mi da nikada nisam vidio losiju igru. Znaci u ovih 18 godina.

Ne znam zasto se onda nadate i kroz zayebanciju, jer cete se opet po ko zna koji put osjecat syebano.

A i da nekim cudom odemo u baraz, nismo bolji od niti jedne ekipe, igrom cak niti od Crne Gore trenutno. Da ne govorim za obe Irske, Italiju i ostale ekipe.

Čemu takav pesimizam? Pa Francuzi kiksaju u sred Francuske protiv Luksemburga, pa se ljudi nadaju i dalje :kafa:

Sad ozbiljno, ne smijem se baviti kalkulacijama i predikcijama zato što smatram da nema načina da dobijemo Belgiju?
Mozes ti praviti kalkulacije, ali jedno su zelje a mogucnosti nesto sasvim drugo. Mi nemamo ono najvaznije u nogometu, a to je -sredinu i tu ce nas Belgija bukvalno POJEST. Kao sto su to uradili u prvoj utakmici. Jer ako ste primjetili, mi ne mozemo stvoriti 5-6 prilika prosjecnim reprezentacijama kao sto su Irska, Kipar, Grcka...kako onda da ocekujem da cemo dobiti Belgijance ? Na cemu temeljis optimizam ? Prije ce oni nas dobiti 5 razlike, nego mi njih 1. I to je realnost.

Niko sretniji od mene ne bi bio kada bi ih dobili i otisli u baraz, ali prema prikazanoj igri u zadnje 2 godine, mislim da trebamo biti realni i reci da su sanse za to skoro nikakve.

A i da odemo u baraz, ekipe kao sto su obe Irske, Portugal, Svedska, Italija su mnogo bolje i ozbiljnije od nas. Ne vidim nacin da ih prodjemo u dvije utakmice. Da se igra jedna- mozda...ovako sanse su vrlo tanke.
27.10.2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2017, 00:10

Šta onda predlažeš, da ugasimo reprezentaciju?
Voli te tvoje Sarajevo.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 04 sep 2017, 00:12

Narode jeste li vi sigurni da se oduzimaju bodovi protiv zadnjih u grupi.Jeste to bilo prije ali su grupe bile sa manje timova.Sada smo dobili Kosovi i Gibraltar tako da neznam ima li uopšte oduzimanja bodova.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 04 sep 2017, 00:17

Evo -sad sam vidio na drugoj temi,kaže narod da se i dalje odbijaju..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 sep 2017, 00:21

leorey je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
leorey je napisao/la:

Mozes ti praviti kalkulacije, ali jedno su zelje a mogucnosti nesto sasvim drugo. Mi nemamo ono najvaznije u nogometu, a to je -sredinu i tu ce nas Belgija bukvalno POJEST. Kao sto su to uradili u prvoj utakmici. Jer ako ste primjetili, mi ne mozemo stvoriti 5-6 prilika prosjecnim reprezentacijama kao sto su Irska, Kipar, Grcka...kako onda da ocekujem da cemo dobiti Belgijance ? Na cemu temeljis optimizam ? Prije ce oni nas dobiti 5 razlike, nego mi njih 1. I to je realnost.

Niko sretniji od mene ne bi bio kada bi ih dobili i otisli u baraz, ali prema prikazanoj igri u zadnje 2 godine, mislim da trebamo biti realni i reci da su sanse za to skoro nikakve.

A i da odemo u baraz, ekipe kao sto su obe Irske, Portugal, Svedska, Italija su mnogo bolje i ozbiljnije od nas. Ne vidim nacin da ih prodjemo u dvije utakmice. Da se igra jedna- mozda...ovako sanse su vrlo tanke.
Sve je to istina, ja sam to pisao u više navrata, al' kao što Virtu kaže šta predlažeš da radimo? Da zatvorimo ovaj podforum, prestanimo pratiti repku, ne kontam šta želiš reći sa tim svojim pisanjem u upozoravajućem tonu o stvarima koje već svi mi znamo.

@Virtu

Vjerovatno, al' možda je računao da će Grčka biti drugoplasirana ili nešto tako, jer uključio sam se baš u trenutku kada spominje to i završava se priča oko te najgore drugoplasirane, možda je prije rekao nešto što je imalo veze sa takvim zaključkom, tipa da će Grci dobiti Belgiju.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 04 sep 2017, 00:30

@Raonffa, naravno da ne, forum i sluzi za to jel :mrgreen: ali mogli bi biti malo realniji, manje ce boljet na kraju vjerujte mi, bit ce manje nerviranja i psovanja ovdje :D

Prije kad smo igrali bilo je to fino bar za oko, pa si mogao nesto ocekivati i nadati se...sada ne vjerujem ni u pobjedu u Estoniji, a vjeruj mi da cemo se namuciti i tamo za bodove.

Prije smo isto gubili tekme, ali se znalo kako igramo, jeste dobijes 6 komada od Portugala, ali stvoris i ti njima 15 sansi, pogodis 2 precke i stativu, sada ne mozes prici golu nikom. I kako onda da kalkulisemo ista.

Ne treba se isto tako zavaravati i misliti da ce nam Belgija pustiti, mi smo sami opet krivi, ko nam je kriv sto se vadimo na takvoj jakoj reprezentaciji, kad smo trebali zavrsiti posao jos veceras uz pobjedu na Kipru. Ovako samo mozemo baljezgati 33 dana i onda se lagano vratiti u nasu realnost.
27.10.2020

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 04 sep 2017, 00:52

Što se zviždalo Kolašincu na svaku primljenu loptu?
Walk on

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 sep 2017, 01:06

313 je napisao/la:Što se zviždalo Kolašincu na svaku primljenu loptu?
#WengerOut jedino logično objašnjene. :lol:

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 04 sep 2017, 03:51

Svaka druga opcija bila bi ravna suicidu :kafa:
Walk on

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2017, 06:26

avenija je napisao/la:Nece grcka kipra pobjediti
U kom filmu? Kipranima je poraz obaveza.. Dokaz nacionalizma.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2017, 06:30

Virtu4l je napisao/la:Šta onda predlažeš, da ugasimo reprezentaciju?
A prosta je stvar. Savez nek skupi mooda i smijeni selektora.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 04 sep 2017, 08:11

Dobili Gibraltar i porasli apetiti, euforija je tu, a tekma protiv Kipra zaboravljena. :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 sep 2017, 08:27

Stvarno ne razumijem odakle se stvara ta nada da mi možemo pobjediti Belgiju. :rol:

Popušili 4:0 u gostima, Grčku nismo mogli dobiti u Zenici, Kipar nam za 10 minuta zabio 3 komada i opet se oni nadaju da mi možemo Belgiju dobit.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 sep 2017, 08:43

NEZALAGANJE je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Mi sa ovim fantomom nemamo apsulutno nikakve sanse proci u baraz a ako cemo posteno tamo nemamo sta ni raditi. On stvarno, ali bas stvarno takticki ne razumije ovu igru. Meni je to nevjerovatno ali je ocito da je tako.
Kao igrac je bio strasna radilica ali bezglava naravno.
Njega i slicne je samo Osim mogao voditi i praviti rezultate s takvim. Bezgranicno poslusni i odani igraci ali bez ikakvih intelektualnih vrijednosti.
Mi na zalost sa ovakvim selektorom tj. sa njegovom postavkom igre putujemo ravno do dna.
Daj boze da se neko dosjeti i reagira na vrijeme.
Idealno bi bilo da mu se sto prije da otkaz i pokusa nesto napraviti prije konacnog kraja u sljedecoj utakmici.
Slobodno se moze reci da je kao trener dokazao da je totalna neznalica,ali pricati o tome da je na terenu bio bezglava radilica je notorna glupost,bez uvrede.Mesa je bio IGRACINA i samo takav majstor.On kad je uzme loptu u svoje noge,cik probaj da mu je oduzmes... ;)
I kao takav nogometni mestar je karijeru nakon Zeljeznicara vjerujem gradio po najvecim Evropskim klubovima. Bio je odlican nogometas prethodnica modernih trkaca u veznom redu ali upravo onaj tip koji sam i napisao. Najveca zvijezda tog Zeljeznicara je bio veliki Osim koji je obozavao ovaj tip igraca. Poslusne i priglupe. Bez uvrede :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.