BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Sta mislite koja ce cetri igraca otpasti sa spiska ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zelja: M.Anicic, O.Vranjes, T.Susic, E.ZecElegant je napisao/la:Sta mislite koja ce cetri igraca otpasti sa spiska ?
Realnost: M.Anicic, R.Krunic, I.Hajrovic, A.Hodzic
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
						- Principatus
- Kontakt:
Zuko je napisao/la: Ako Anel Hadzic igra na defanzivni vezni to bi znacilo da jedan od ovih igraci ce biti na klupi: Sunjic/Zukanovic/Kolasinac.
Da budemo realni, oni su izmislili fudbal za Anel Hadzica.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum.  Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
TSS-a treba stavit u prvu postavu u prvoj utakmici i nadam se da ce Mesa to uraditi, al najvjerovatnije nista od tog

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
						puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ko ovo po njihovom forumu postavlja ovakve taktike ?
Npise ovako ce izgledati prvih 11.

- JohnCleese
- Kontakt:
Mujdza-Sunjic-Zukanovic-KolasinacPrincipatus je napisao/la:Zuko je napisao/la: Ako Anel Hadzic igra na defanzivni vezni to bi znacilo da jedan od ovih igraci ce biti na klupi: Sunjic/Zukanovic/Kolasinac.
Anel
Svi najbolji bi u tom momentu bili na terenu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
						Svabo je to...
- JohnCleese
- Kontakt:
Ognjen VranjesElegant je napisao/la:Ko ovo po njihovom forumu postavlja ovakve taktike ?

On sa ovim kvalitetom ne bi igrao ni u prvih 11 fiktivne  reprezentacije RS-a
 On sa ovim kvalitetom ne bi igrao ni u prvih 11 fiktivne  reprezentacije RS-aNije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
						Svabo je to...
A umjesto koga da igra? Frajer brz ko melvud, igra na Kipru a ni tamo nije dominantan pa cak da je jedva i standardan.MysticAladin je napisao/la:Štilić ima problem što nije htio da plati da igra, a to su od njega tražili ljudi iz Saveza. Ta grupa je još uvijek tu i Semir nikada neće dobiti ni minute sve dok ne plati, odnosno dok se ne promijeni struktura ljudi u Savezu. Njegova sestra je davno to rekla, sad se inate, Semir ne da iz principa, javnost je uz njega, a ovi da ušuškaju javnost bajg ga pozovu, a onda ne igra. Neće ni igrat. To je završena priča do nekih boljih vremena ili do nekog selektora koji će ih poslat u pm i radit po svom.ZaZelju je napisao/la:Stvarno zašto nije pozvao Štilića?
TSS zaslužuje poziv, a po meni bi čak trebao i da zaigra, ali to je za šire diskusije

Irski forum i njihovo predviđanje utakmice - rezultata.
Oni se uzdaju u gol u gostima i jaku defanzivnu igru !

Da da, hajmo postaviti klijent od "SportsAgentur Germania" u prvi 11 i (bivsi) kapiten koji ima najvise postupa u reprezentaciji ikada i koji je odkad je se vratio u reprezentaciju svaku utakmicu bio starter staviti na klupi.JohnCleese je napisao/la:Mujdza-Sunjic-Zukanovic-KolasinacPrincipatus je napisao/la:Zuko je napisao/la: Ako Anel Hadzic igra na defanzivni vezni to bi znacilo da jedan od ovih igraci ce biti na klupi: Sunjic/Zukanovic/Kolasinac.
Anel
Svi najbolji bi u tom momentu bili na terenu

Strucnjak si, nema sta

The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
						- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajde neko ko je malo pratio Irce.... Uz ove sigurne izostanke u prvoj utakmici (OShea, Walters...) u kojem bi realno sastavu trebali istrcati na Bilino?

- JohnCleese
- Kontakt:
@Zuko Niko ne smije biti iznad reprezentacije pa kakva god da je ona!!!  A Hadzic  mi  izgleda  ko trenutno najbolje rijesenje.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
						Svabo je to...
- 
				bhfanatic14
- Kontakt:
Zuko lave ne obaziraj se na ovu djecu, placenike saveza, germanije... to zivi u drugom svijetu. Vidis da veze nemaju o fudbalu, diskusije im se vode o provokacijama neki nikad nisu lopte sutnuli. Al neka im igra anel ove dvije utakmiceZuko je napisao/la:
Da da, hajmo postaviti klijent od "SportsAgentur Germania" u prvi 11 i (bivsi) kapiten koji ima najvise postupa u reprezentaciji ikada i koji je odkad je se vratio u reprezentaciju svaku utakmicu bio starter staviti na klupi.
Strucnjak si, nema sta
 pa cemo vidjet gdje cemo zavrsit.
 pa cemo vidjet gdje cemo zavrsit.SAVEZ NAPOLJE   ! ! !  NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
						Stadion Koševo
@SlevinKelevra Randolph - Coleman  - Keogh - Clark - Wilson (il Brady) - McCharty - Whelan - Hendrick - McClean te mozda u vrhu Keane a ispod Hoolahan il ko vec, jer cisto sumnajm da ce krenuti sa dva napdaca.
Mogao je da je Walters tu (velika radilica, igra poluspica), al ovako vjerovatno sa 451.

Mogao je da je Walters tu (velika radilica, igra poluspica), al ovako vjerovatno sa 451.
					Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 nov 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
ja se stvarno izvinjavam ako je vec bilo ali jel mi moze neko reci da li od sutra pocinje prodaja ulaznica za nasu domacu utakmicu?

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Od sutra krece prodaja ulaznica !
Irci ce igrati defanzivno, sa jednim napadacem tj. Lonogom najisturenijim koji ima brzinu i ceka te duge lopte.

Irci ce igrati defanzivno, sa jednim napadacem tj. Lonogom najisturenijim koji ima brzinu i ceka te duge lopte.

Ne mora znacit mozda ce on i Rusilac biti u paru na DMZuko je napisao/la: Ako Anel Hadzic igra na defanzivni vezni to bi znacilo da jedan od ovih igraci ce biti na klupi: Sunjic/Zukanovic/Kolasinac.

Ja bih Radeta stavio, ali posto je to malo vjerovatno takodje mislim da je u ovom trenutku Tino najbolje rjesenje, ali ne na DM nego ispred Pjanica i npr Kolasinca ali Mesa ce Pjanica opet stavit naprijed.Sarmelino je napisao/la:TSS-a treba stavit u prvu postavu u prvoj utakmici i nadam se da ce Mesa to uraditi, al najvjerovatnije nista od tog
This time next year we'll be millionaires.
						- JohnCleese
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Zuko lave ne obaziraj se na ovu djecu, placenike saveza, germanije... to zivi u drugom svijetu. Vidis da veze nemaju o fudbalu, diskusije im se vode o provokacijama neki nikad nisu lopte sutnuli. Al neka im igra anel ove dvije utakmiceZuko je napisao/la:
Da da, hajmo postaviti klijent od "SportsAgentur Germania" u prvi 11 i (bivsi) kapiten koji ima najvise postupa u reprezentaciji ikada i koji je odkad je se vratio u reprezentaciju svaku utakmicu bio starter staviti na klupi.
Strucnjak si, nema stapa cemo vidjet gdje cemo zavrsit.

Sam protiv svih !!!  Necemo proci Irsku ako Anel bude igrao.
 Sam protiv svih !!!  Necemo proci Irsku ako Anel bude igrao.   
   da Anel bude u prvih 11
 da Anel bude u prvih 11Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
						Svabo je to...
Ovako bi to izgledalo kad bi prvi 11 bio isti kao protiv Poljske (sto je bio zadnja utakmica od njih) minus OShea-a i Waltersa:SlevinKelevra je napisao/la:Ajde neko ko je malo pratio Irce.... Uz ove sigurne izostanke u prvoj utakmici (OShea, Walters...) u kojem bi realno sastavu trebali istrcati na Bilino?
GK: Randolph (West Ham, na klupi)
RB: Coleman (Everton, starter)
CB: Wilson (Stoke City, na klupi)
CB: Keogh (Derby County, starter)
LB: Brady (Norwich City, starter)
RM: McClean (West Bromwich, starter)
CDM: McCarthy (Everton, starter)
CDM: Whelan (Stoke City, starter)
LM: Hendrick (Derby County, starter)
CF: Hoolahan (Norwich City, starter)
ST: Long (Southampton, na klupi)
Sad ne znam je li i ovaj Randolph povrijedjen jer sam negdje citao da su prvi 3 golmana povrijedjeni i mislim da je Shane Long isto povrijedjen i nije sigurno hoce li biti spreman za baraz.
Njihova najveca slabosti su na pociziji stopera i na poziciji centarfor.
Napisao sam da se ne treba pricati o Anelu jer ima ocit nedostatak kvalitete, ali izgleda nisi dovoljno napredan da shvatis. Susic ga je forsirao, i sada kad je Besic povrijedjen u najbitinijoj utakmici vjerovatno necemo eksperimentisati tako da ce Hadzic biti starter u Zenici. I ja smatram da treba isprobati Grahovca, takodjer smatram da bi nam odbrana bila beton kada bi Kolasinac bio zadnji vezni a Zukanovic bek, ali stvarno ne treba da eksperimentisemo u ovako bitnoj utakmici. Zadnji vezni je veoma odgovorna pozicija i zahtjeva komunikaciju i sa odbranom i sa veznim redom, tako da iako Anel ima ocit nedostatak kvalitete njegovo iskustvo igranja utakmica(nazalost) ce vjerovatno presuditi da on bude starter u Zenici.Zuko je napisao/la:Tino Susic nema nista u igri sto bi nama moglo pomoci, 1 assist protiv Irana ne znaci da bi trebao biti na spisak a kamoli starter, inace bi Vrsajevic trebao biti starterpinoglavi je napisao/la:Uporedi igre Vranjesa zvanog makazice u reprezentaciji i Tine. Pa Tino je jedini, uz Kolasinca, nesto i pokazao u utakmici s Egiptom. Zao mi je sto nije presao u Inter, da vidimo koji bi onda arugmenti bili da ne treba dobiti poziv. Ali nema veze s ovakvom igrom prelazi u tim lige 5 na ljeto sigurno.
O Anelu ne treba pricati, u nedostatku smo s tom pozicijom a za Grahovca nije vrijeme da debituje.
Inter Milan nikad nije bio interesovan u njega, nemoj mi pokazati novinske tekstove od La Gazetta dello Sport jer od njihovi tracevi je mozda 5% istina.
Jedino ima potraznje za ofanzivni vezni (jer Pjanic tu nije tako dobar kao na centralni vezni) a Tino Susic nema kvalitete koje su potrebni da igra za nas u toj poziciji.
Cuj za Anel Hadzic se ne treba pricati, pa on je samo opasnost za nasu ekipu radije bi igrao Cimirota od njega a kamoli Grahovac koji je starter za Rapid Wien koji su pobijedili Ajaxa, Villarreala a skoro isto Shakhtar Donetska (sto bi znacilo da bi igrali u LS ove sezone), ja sam gledao njegove utakmice protiv Ajaxa (jer sam navijac od Ajaxa) a nakon toga sam i gledao utakmice protiv Shakhtar da bi vidio da li je samo srece bilo da su pobijedili Ajaxa a sve ove 4 utakmice je igrao dobro i pokazao mnogo vise nego sto je Anel Hadzic ikad pokazao za reprezentaciju.
A i ne treba ni da Grahovac bude starter u barazu, Kolasinac je igrao zadnje 2 utakmice za Schalke na defanzivni vezni a i Zukanovic je isto u svojoj karijeri igrao na toj poziciji.
Ako Anel Hadzic igra na defanzivni vezni to bi znacilo da jedan od ovih igraci ce biti na klupi: Sunjic/Zukanovic/Kolasinac.
Tino je jos mlad, najbolji je igrac Hajduka koji je u vrhu HNL-a i njegov ucinak ne gledam kroz tu asistenciju protiv Irana nego cjelokupnom igrom u utakmicama u kojim je nastupao cime je zasluzio da se nadje na spisku. Naravno nije ni blizu prvih 11, a s obzirom u kakvoj su formi nasi vezni igraci sasvim je logicno da se nadje na spisku.
To za Inter necu komentarisati, ti eto znas da ga sigurno nisu trazili. Cak i da nisu trenutno je najbolji igrac jede od najboljih ekipa HNL-a a vjerujem da znas u koje su sve klubove takvi igraci dospjeli, direktno iz HNL-a. Ako nastavi ovako igrati ne sumnjam u njegov prelazak u neki klub lige 5, a tada cemk vidjeti da li je dorastao tom nivou takmicenja.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, UtdBiH21, zikerrz21 i 36 gostiju.