FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 20 okt 2009, 23:16

imal ovde mjesta za jos jednog barcinog fana :) :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 okt 2009, 23:19

Počela su se dešavati Čuda na Pirinejskom poluotoku... Idemo dalje :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 okt 2009, 23:21

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) :oops: :roll: :evil: :cry: :idea: :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :shock: :o :( ;) ;) :) :) :D :? :cry: :idea: :roll: :?: :lol: ;) ;) ;) :) :D :D :D :D :D :D :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 20 okt 2009, 23:21

:lol: :lol:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 20 okt 2009, 23:24

Sto su kraljevici docekali jedan kiks velike Barse, i eto nakon toliko vremena, neka su dozivili i nas kiks
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 okt 2009, 23:30

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Sto su kraljevici docekali jedan kiks velike Barse, i eto nakon toliko vremena, neka su dozivili i nas kiks
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kiks imali ste srece prije a sada ne :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: RUBINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
oj cuj sreca,oj braco draga :? :?
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 okt 2009, 23:34

Vidi ih sto im je godra,ahahah da znate kako ste smijesni,al ja vas zalim,jedva docekali jedan kiks,al eto cuda se desavaju
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 okt 2009, 23:38

Ma djecija posla...djeca se naslađuju sad a ne normalni navijaci...ja sam namjerno stavio statistiku,da svi vidimo kako je Barca izgubila na sebi svojstven nacin (dominirala citavom utakmicom,promašili 4-5 pravih zicera i na kraju kontra rusa i kazna,naravno staro fudbalsko pravilo)...pa zamislite samo šta bi bilo da su se Barcini navijaci naslađivali i smijali Realovim porazima...pa gdje bi bio kraj sreci?? gluposti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 20 okt 2009, 23:43

Ma raja sta se sekirate...opustili se i izgubili...zemlja se i dalje okrece,nije stala...Gore cemo im vratiti i cao carsija...Ovo je kolo odigrano za kladionice...!!!Bolje da padamo na malim ekipama nego na nekim bitnim mecevima...Idemo dalje...no sikiriki...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 okt 2009, 23:45

Raul_64 je napisao/la:imam neki čudan osječaj da su zadnje 3,4 osobe ustvari iste...možda se varam :mrgreen:
dijelimo isto misljenje :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 20 okt 2009, 23:47

a jes ovaj trener rubina vrtio tespih ko lud.....ma nosim ga i ja u portugal :D :D :D :D
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 okt 2009, 23:54

am333 je napisao/la:a jes ovaj trener rubina vrtio tespih ko lud.....ma nosim ga i ja u portugal :D :D :D :D
heheh,nosi nosi :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 okt 2009, 00:01

izgubili jesu... nek su...

al dok je barca prva na tabeli u spaniji mene zaboli neka stvar... zato navijaci reala dzaba se nasladjujete kad znate da ce svejedno barca proci dalje, unatoc ovom porazu.i opet ce dogurati u LS vise nego Real.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 okt 2009, 00:28

Ne mogu da vjerujem da su izgubili. Samo da se sa Messijem ne desi isto kao i sa Ronaldinhom. ;) ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 okt 2009, 00:31

Rz88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da su izgubili. Samo da se sa Messijem ne desi isto kao i sa Ronaldinhom. ;) ;)
a nece,ovo je sve zbog umora a i pritiska na njega zbog repke ;)

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 okt 2009, 00:34

Dani Alves se ozlijedio,nece ga biti 3 sedmice joooj :|

Blaugrana

Mes Que Un Club

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 21 okt 2009, 00:52

Wolverine je napisao/la:izgubili jesu... nek su...

al dok je barca prva na tabeli u spaniji mene zaboli neka stvar... zato navijaci reala dzaba se nasladjujete kad znate da ce svejedno barca proci dalje, unatoc ovom porazu.i opet ce dogurati u LS vise nego Real.

Vidis druze iako su izgubili i dalje su ipak prvi u svojoj grupi kao i u spanskoj ligi! Tako da meni ovo nista ne znaci jer sve te ekipe trebaju napasti Barcu a sta se tada desava svi znamo, jedino je nezgodno sto se ide dinamu i rubinu po ovom hladnom vremenu ali moze to Barca... Bezze komplikacije al ajd i to je fudbal...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2009, 00:58

Wolverine je napisao/la:izgubili jesu... nek su...

Al u gujci.Isto cete zagaviti.Zali boze para :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 okt 2009, 01:58

Mene vise brine povreda Alvesa, nego ovaj poraz. Valjda se brzo oporavi. A ovo sto smo izgubili ja halalim odma hehe, u sezoni se mora desii ovakva utakmica, da budes puno bolji i izgubis nesretno. Za 15 dana bice revans i tu cemo namlatit ove kozake, neka malo i utakmica kad je pobjeda imperativ, a i Inter ce vjerovatno nastradat na Camp Nou. Ovakvi porazi su mislim i dobro dosli, jes bilo misliti ono da smo nepobjedivi jednostavno, al bolje sad se uozbiljiti i ne zanositi se kad dodju utakmice gdje nema popravnog. Isto tako, pokazalo se da nam treba jos jedan vrhunski napadac, ali eto izgleda da je stvar oko Robinha rijesena skoro i da ce doci vec u januaru.
Sto se tice Realovaca koji provociraju, neka, sve je to dio igre, i prosle godine smo izgubili od Numancije, al njima smo nabili 6 komada. Ove sezone protiv nas protivnici se brane rovovski i ako koju tekmu i izgubimo to je samo stvar srece, dok ce Reala opet mnoge ekipe nadigrati i poniziti. Vidjecemo ko ce zadnji da se smije hehe.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 okt 2009, 10:18

protiv vise sile se ne moze ,onaj trener rubina se moli gledam citavu utakmicu i eto bog ga pogleda ali nema veze ibra pokazuje sto je najbolji igrac danasnjice , u kazanu ima da bude 0-4 ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.