Ženska liga BiH u košarci

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

warning
Kontakt:

Re: Ženska liga BiH u košarci

Post Postao/la warning » 07 feb 2010, 13:54

Pa sta bi sa Raze,predomislila se izgleda il je to bila samo suplja.Nesto puno izjava,konfernecija,presica,samo bla bla bla,a Igman podera Jedinstvo,sramota bas,ali sta ces sport je to ,ne treba nikoga podcjenjivati.Igman sigurno ce ostati u ligi,losiji su i Tomislav i Trebinje.Brcko je svakako vec otpalo.A sta ce biti u subotu,derbi u Tuzli,dolazi Celik,nikad jaci.Bogami Jedinstvo tesko da ce napraviti sta protiv Celika sa ovakvom igrom i igracicama,i ako kiksaju u subotu gotovo je sa plasmanom medju prve 3,jos idu Slobodi,neznam nek im je Bog na pomoci al slaba vajda od toga.Pogrijesili su u klubu sto su otpustili neke igracice prije kraja pa eto sada neka vide sta ce i kako zavrsiti i na kojem mjestu.

vodeničar
Kontakt:

Post Postao/la vodeničar » 08 feb 2010, 10:56

Čast Raziji i svim starijim igračicama, žalosno je da niko u Savezu nije pronašao za shodno da ženi ponudi neko mjesto zarad svega dosad urađenog. Trenutno ne sporim kvalitet ali mislim da se i u Bih igra dobra ženska košarka, što podrazumijeva brzinu .. mislim da se tu Raza ne može nositi sa djevojkama...sigurnost u reketu ali ostalo je po meni upitno. Ne favorizujem nikog ali po meni je bolje pustiti mlade igračice da se kale i peku u jačim utakmicama, uz Razu kao pomoć u savjetima.
Bez obzira na finansijsku situaciju koja mislim da nigdje nije ni blizu od dobrog,mislim da su svi bacili oko na doigravanje i titulu i kup.Čelik je skockao lijepu ekipu, Mikeš u Krajišniku neće nita prepustiti slučaju,Jedinstvo sa Razijom i amerikankom,i Sloboda,a i Željo je tu negdje.
Vidim da se u forumu provlači teza o prenosima na TV utakmica ženske lige, mislim da je 500 i više gledalaca u areni u Zenici u subotu moglo da gleda dobru košarku, jedna od utakmica koju bi vrijedilo prenositi.Kao ljubitelj ženske košarke razmišljam na koju utakmicu sljedeće subote gledati. Jedna od utakmica koja odlučuje o plasmanu prve ŽKK Jedinstvo - ŽKK Čelik, i druga koja je po meni vrijedna za pogledati Žkk Željezničar - Žkk Sloboda.
Nadam se da svojim komentarom nisam nikog uvrijedio, nisam imao namjeru.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 feb 2010, 11:07

zasto bi nekoga uvrijedio ovaj komentar?

dobrodosao na forum i nadma se da ces ostati aktivan ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

vodeničar
Kontakt:

Post Postao/la vodeničar » 08 feb 2010, 11:08

Ne bih da pravdam igračice Jedinstva, iako su na utakmicu Igmanu došle u gradskom autobusu, jer je isti Igman dobrano namučio Željezničar u prthodnom kolu.

vodeničar
Kontakt:

Post Postao/la vodeničar » 08 feb 2010, 11:11

Hvala na dobrodošlici, vjerovatno ću biti tu dotad dok bude zdrave diskusije,u svemu dosad pročitanom nisam primjetio ničije omalovažavanje, ne moramo svi biti znalci da bi davali komentare, neko će pisati iz srca neko iz nekih drugih potreba ali stvarno mislim da diskusije treba više.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2010, 11:13

Slazem se s tobom vodenicar , na kratke relacije idu autobusom gradskim na duze onim oceanicovim , znam posto mi sestra igra u Jed. ali katasrofa su bile 3 perioda tek u 3 su zaigrale kako znaju i pokazale ali bilo je kasno sve što se prosulo u ttri perioda stici u cetvrtom ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

vodeničar
Kontakt:

Post Postao/la vodeničar » 08 feb 2010, 12:47

Mladi krajišnik izborio doigravanje u završnici IWBL ,stat zadnje utakmicehttp://www.wabl-league.com/statsystem/s ... ameid=7666, ne znam koliko to vrijedi jer tamo je Gospić do sad neprikosnovenpitam se da li je dozvoljeno postavljati url, molim admina da me opomene ako sam pogriješio ali ovaj link ne vodi do drugog foruma.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2010, 12:57

ma nema to ce Gospic ko od sale da uzme moguce da u finalu Gospic , Sibenik sutra se odlucuje o finalu kupa u zenskoj konkurenciji , sta mislis ko ce organizaciju da dobije ???
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2010, 13:11

Vodeničar ako ti nije teško odgovooriti na privatnu poruku sto sam ti poslao , pozdrav
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2010, 13:56

http://rtrs.tv/av/player.php?id=5067&x=1 evo ako neko nije gledao igman jedinstvo moze pogledati na netu u snimku ....
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2010, 14:00

Trebao bih i BHT i FTV da se vodi ovim primjerom i da prenose zensku kosarku , jer samo tako ce se voditi ka popularizaciji ovog sporta a nije mala stvar svi znamo sta nam je zenska kosarka donjela u BiH i kako je proslavila BiH sirom svijeta ...jer stvarno se moze pogledati dobra košarka košto Vodeničar kaze ČElik -Željo je bila košarka za pozeliti za pogledati i uzivati...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 feb 2010, 19:30

vodeničar je napisao/la:Mladi krajišnik izborio doigravanje u završnici IWBL ,stat zadnje utakmicehttp://www.wabl-league.com/statsystem/s ... ameid=7666, ne znam koliko to vrijedi jer tamo je Gospić do sad neprikosnovenpitam se da li je dozvoljeno postavljati url, molim admina da me opomene ako sam pogriješio ali ovaj link ne vodi do drugog foruma.
dozvoljeno je postavljati linkove na stranice klubova, liga, navijačkih grupa...
nema linkova na portale, forume i reklamne sadržaje.

kurbalija
Kontakt:

Post Postao/la kurbalija » 05 mar 2010, 16:36

aj nek neko realan isprica pricu o prvoj utakmici polufinala kupa.

vr4g
Kontakt:

Post Postao/la vr4g » 05 mar 2010, 22:42

kurbalija je napisao/la:aj nek neko realan isprica pricu o prvoj utakmici polufinala kupa.

AKO NEKO IMA LINK IL VIDEO GDJE SE MOZE POGLEDAT SNIMAK UTAKMICE ZKK JEDINSTVO I ZKK CELIK U POLUFINALNOM SUSRETU KUPA BiH .. neka stavi link .. : )
Nekada sam bio mlad i lijep,sad sam samo " i " ... : )

vr4g
Kontakt:

Post Postao/la vr4g » 07 mar 2010, 03:48

Sad sam vidio kako su neki klubovi pogani pa Boze sacuvaj pocelo se i u kosarci zenskoj zavaljivat,nista sem sto nas nece dovest kao i nas nogomet,za dvi godine svaki klub nece imat potrebe da ide na gostovanja i da se ofira i trudi protiv sudija...Jel stid Jedinstva da uzme pehar??? Jel Mara Lakic svjesna il samo misli da isti zeljeznicar po 30 40 pa i 50 razlike dobijao jedinstvo i sad odjednom ove jace hahahahahah i apsolutno sam protiv sebe se borim zelim da cestitam na osvajanju kup-a ali nemogu zaista nemogu....Apsolutno administratori zatvorite ovaj forum o zenskoj kosarci jer se vise ni ovdje kao ni u fudbalu nema sta reci sem nego koji je sudija sebi kupio bolje auto...

Svi na forumu koji se iole poznaju i koji su iole u svjetu zenske kosarke neka samo sute jer objasnjenja nema..
Na stranu sve KUP je u njihovim rukama,nemoze se nista promjenit al et kome sta nebude jasno pokusat cemo mu analizirat desavanja sa sinocnje utakmice posto sam je gledao live preko TVTK i neka sad neki budu dostojni pa stave link obe utakmice i ZKK JEDINSTVO-KZK CELIK i ZKK JEDINSTVO-ZKK ZELJEZNICAR samo te dvije utakmice pa cemo svi forumasi da lijepo prokomentarisemo ... Nije niko BUDALA BA. Pozdrav

warning
Kontakt:

Post Postao/la warning » 07 mar 2010, 10:22

Apsolutno se slazem sa zadnjim komenterom,posto sam odgledao sve utakmice,mislim ove zadnje 3.Sramota sudija sta sve sude naravno u korist domacina.Isti scenario kao sa Celikom sinoc je bio,posto sve su uradile sudije u zadnjih 6 min,koraci duple ,licne u napadu,tolerisali grublju igru domacih i naravno sve su ucinili da izbace Demirovicku,kao i noc prije Vulic.Ajde neka su osvojile taj kup,igracki nisu, ali organizacijski jesu,politika je velika usla u Jedinstvo pa nije ni cudo sto se ovakve stvari desavaju.Objektivno su jaci svi protivnici od Jedinstva i Zeljo i Krajisnik i Celik ali nisu bile dzaba one izjeve ovih dana da ce Jedinstvo ga i osvojiti.Znaci da su znali sve unaprijed,odradili,dogovorili.Sramota za sport sto se ovakve stvari desavaju,ali nazalost tako je to kod nas.Toliko!!!

kurbalija
Kontakt:

Post Postao/la kurbalija » 07 mar 2010, 12:52

Cestitam Jedinstvu ,igracicama upravi i gradu Tuzla na osvojenom Kupu.
Danas je normalno da domaci teren donosi pored publike i naklonost spoboda u sivom.
Ipak iza ekipe treba da stoji rad koji se i nevidi na utakmici a to su tuzlaci odradili..
Sve je to ekipi Zeljeznicara bilo poznato, znali su sta ih ceka u finalu.
Morale su da odigraju mudrije i jos angazovanije.
Sad se zakuvalo za prvaka Se je oguce
To jedino pomice zensku kosarku naprijed i dovodi publiku u dvorane.
O ccrvima koji duvaju neki drugi put

reviewer

Post Postao/la reviewer » 07 mar 2010, 13:15

Čestitka za menadžment kluba za uspjeh i osvojen kup,iskustvo za kolegu Bajgorića i kolegici Andeliji,puno je lakše uložiti u sudije nego dovoditi pojačanja, Jedinstvo je željelo titulu i našlo je način da to ostvari,gospodo naša posla .Svaka čast gospodine Zurapoviću , već do sad kompromitovani i suspendirani sudac...koji je delegirao sudije za ove susrete. Na čast i komesaru Lasetoviću , da ne ponavljam komentare iz prethodnog posta. samo kod nas je moguće da dva ključna čovjeka za ispravnost budu iz grada finaliste.Iskreno gledao sam preko linka TVTK oba susreta i ostao zgrožen.
Malo pozitive
U sadašnjim finansijskim uslovima čelik je uspio napraviti dosta dobru postavu,po meni možda i najkompletniju,
Mladi krajišnik vrti ali uglavnom kvalitetnom postavom,
Željezničar uvijek nastoji da ima kvalitet možda trenutno malo kraću klupu,
Jedinstvo isto ima igračka imena, ali u ove dvije utakmice , u prve tri četvrtine su djelovale konfuzno ,nisu ništa pokazale bez pomenute pomoći vjetra u leđa.
Upozorenje za sve gore navedene ,gospodo vodite li računa da nakon donošenja novih pravila ,a koja se tiču da će igračice koje igraju za Vas , a koje se iz susjednih država koje će se ubuduće tretirati kao stranci. Bojim se da u Evropi ne budete kante za napucavanje. Gospodo nađite načina da ulažete u sopstvenu mladost, ona je vrijednija od bilo kojih pehara u vitrinama klubova.
Čast pa makar ona i ne donosi uspjeh je vrlina,nastojte da u ovim teškim vremenima ne prenosite zablude na mlađi naraštaj, to ne donosi dobro bh sportu.

vr4g
Kontakt:

Post Postao/la vr4g » 07 mar 2010, 15:47

kurbalija je napisao/la:Cestitam Jedinstvu ,igracicama upravi i gradu Tuzla na osvojenom Kupu.
Danas je normalno da domaci teren donosi pored publike i naklonost spoboda u sivom.
Ipak iza ekipe treba da stoji rad koji se i nevidi na utakmici a to su tuzlaci odradili..
Sve je to ekipi Zeljeznicara bilo poznato, znali su sta ih ceka u finalu.
Morale su da odigraju mudrije i jos angazovanije.
Sad se zakuvalo za prvaka Se je oguce
To jedino pomice zensku kosarku naprijed i dovodi publiku u dvorane.
O ccrvima koji duvaju neki drugi put

Kako ce da igraju angazovanije kad u kljucnim momentima sudija konstantno navlaci,sudci iz zutle sude utakmicu al nebitno na utakmici protiv celika prva utakmica KUP-a gdje je zvato telefonoom da se provjeri rezultat gdje nam je receno da CELIK NA PRVO poluvrijeme odlazi sa 10 razlike prednosti gdje nam covjek govori da to nema veze nikakve da ce JEDINSTVO pobjediti...SRAMOTA... Ocigledan faul u napadu gdje se vidi na usporenom snimku gdje pravi ONA ZUBAK iz jedinstva sudija svira kontra faul i plus priznaje kosh koji je dala nakon pocinjenog faula pa meni je to presmijesno.. Meni ova postava sudija bila bi trajno diskvalifikovana il bi ih stavio da sude KENGURU iz zenice.. Mislim samo da kod kljucnih utakmica sudije treba da sude POSTENO sto se tice KUPOVA Lige prvaka i sl... Pa MAKAR TU NEKA SE POKAZE KO JE NAJBOLJI.. ZALOSNO STO CE CITAV KLUB JEDINSTVO OSJECATI KAO DA SU NEKI IGRACI I NEKI KAO VRHUNSKI TRENERI.. AL NEBITNO MISLIM DA CE GDJE GOD DODJU OD SAD BITI ISPROVOCIRANI I ISPLJUVANI OD DOMACE PUBLIKE i nigdje vise nece imati mira dok smo zivi : )

warning
Kontakt:

Post Postao/la warning » 07 mar 2010, 21:32

Ma vidis da nece niko da odgovara,zato sto se zna sta je i kako bilo i sramota ih ili je nedjelja,neradni dan!!!sve jedno nema se sta pisat i raspravljat svako ko je iole normalan gledao utakmicu uzivo ili na tv ili preko linka vidio je sta je i kako bilo i desavalo se,pa nema tu sta puno da se prica,sve je puno prije organizovano i rezirano i rezervisano u hotelu pa u u ROMI ,Normalnop zza nase prilike moralo je tako biti Jedinnstvo je moralo osvojiti ovaj Kup Ali idemo dalje pa vidjecemo za 14 dana dolazi Zeljo ponovo u Tuzlu, evo ja se kladim da ce ih nabiti makar 15 razlike.Ko ne vjeruje pred nama je vidjecemo opklade vaze ko voli nek izvoli!!!Zanimljivo nema Marinih forumasa ili su mahmurni nisu jos ustali ili nije im rekla sta ce da pisu!!!!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.