FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Puma » 08 feb 2015, 22:14

Brozovic perfektna utakmica, bez jedne jedine greske. Man of the match bez ikakve sumnje. Dodajte kisika @Siamu, ko zivi blizu njega.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 feb 2015, 22:20

Sve Siamu po usima :lol: svaka cast Broz tekma bez greske...

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 08 feb 2015, 22:30

Brozovic igracina, fenomenalna utakmica..Koliko igramo odlicno u ovoj formaciji sa Medelom, Brozom i Guarinom, nevjerovatno..Nas najjaci vezni red ubjedljivo

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 08 feb 2015, 22:33

Ma toooooooooooooooo deriiiiiiiiii,napokon..ma ljepotaaaaa toooooo Bozeeeeeeeeeee
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 08 feb 2015, 22:34

Brozovic, Guarin i Icardi :thumbup:
#SuningOUT

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 feb 2015, 22:35

Bravo Guarin :clap: :clap: dobra tekma danas!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 feb 2015, 22:36

Kakav igrac jbt. oh what a class. :clap:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 08 feb 2015, 22:37

Napokon da Guarin ima s kim igrati..Kakvu mi igracinu imamo nismo ni svjesni..Odlicna utakmica, kamo srece da cesce igramo ovako..
Icardi satro nece da slavi golove, svaka mu cast na utakmici, ali je previse umislio..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 feb 2015, 22:39

nego sta je sa Podolskim kad ne igra nikako!!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 08 feb 2015, 22:43

Kao sto je Kovacic bio zreo za klupe, tako su i Podolski i Sacir svojim igrama isto zreli za klupu..Kako je dosao nista nisu pokazali niti jedan niti drugi, osim njihove akcije u kupu.. Ali sve dok ovako igramo, nema zamjerki

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 08 feb 2015, 22:48

Ovo veceras je bilo extra, napokon smo odigrali vrhunski i imao sam osjecaj da mozemo trpati jos al rutinski do kraja.... :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bow:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 09 feb 2015, 18:38

Guarin14 je napisao/la:Kao sto je Kovacic bio zreo za klupe, tako su i Podolski i Sacir svojim igrama isto zreli za klupu..Kako je dosao nista nisu pokazali niti jedan niti drugi, osim njihove akcije u kupu.. Ali sve dok ovako igramo, nema zamjerki
Ne bih se složio sa Šaćira. Sinoć je bio odličan, nakon Broza, Guara i Ikca sigurno najbolji.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 feb 2015, 23:00

Biscione je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Kao sto je Kovacic bio zreo za klupe, tako su i Podolski i Sacir svojim igrama isto zreli za klupu..Kako je dosao nista nisu pokazali niti jedan niti drugi, osim njihove akcije u kupu.. Ali sve dok ovako igramo, nema zamjerki
Ne bih se složio sa Šaćira. Sinoć je bio odličan, nakon Broza, Guara i Ikca sigurno najbolji.
ja sam gledao drugo prluvrijeme on meni jos nije nista pokazao, kada se uzme u obzir koliko vrijedi i gdje je igrao!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 feb 2015, 23:32

Pogledao samo prvo poluvrijeme sada,a drugo cu sutra.Retard i Medel izdominirali u prvom.Guarinu ni gol ne moze pomoc koliko je to glup igrac.Najmanje 3 lopte bezveze izgubio u samo 45 min.
Pozdravljam ozljedu magareta iako se niti Dodo ne pokazuje pretjerano,al ajd ako nista mlad je i mozda nauci.

Znaci sutra uzivanje uz drugo ako je suditi po komentarima (sto bi znacilo da su konacno spojili dvije ok utakmice nakon onoga protiv Napolia).Cujem da je Icardi zabio.Samo trpaj sine :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 feb 2015, 14:05

Pogledalo se i drugo.Guarin puno bolji nego u prvom i sa dosta manje gresaka.
Retard odigrao i drugu odlicnu utakmicu.Pamti se samo ova kriva predaja lopte na centru:
[youtube][/youtube]
Kao što rekoh na kraju mozda i bude nesto od njega pošto je frajer glup do bola,nije uopće svjestan gdje je dosao i zato nema nikakav pritisak.Za sada je točno tip igrača kakav je ovdje falio.Ali rano je još,vidjet ćemo šta će biti za koji mjesec.Mnogi su dobro počeli...

Icardi i dalje trpa.Šteta što su sve prilike da će na ljeto otići za cijenu debelo ispod prvotno traženih 35m pošto su zbog određenih kretena sa tribine sada šanse za produženje ugovora manje nego ikad.Ako se uzme 25m za trenutno drugog strijelca lige možemo se svi nogom u guzicu lupat.Pa kad će trpat 30 golova po sezoni tamo negdje u Atleticu ili tako nekoj ekipi onda će isti oni kreteni od ranije kritizirat klub što ga se prodalo za siću.

Dobar Dodo u drugom,nadajmo se da Nagatoma više nećemo gledat.Santon neočekivano dobar nakon 10 mjeseci bez ozbiljne utakmice.Kad je dolazio sam na trenutak zaboravio kako lose bekove imamo.

Ranocchia izdominirao odozada,hejteri u rupicama.Ocekujemo da opet izađu kad ga ekipa ostavi sa 2 stopera samog u 16 ili kad trojica ne pokriju igrača prilikom auta pa on mora trčat za bržim igračem na širokom prostoru :kafa:

Pohvale i Palaciu,izgleda da je sve spremniji.A kada je tako jasno je zašto igra ispred Podolskog čiji je trud u defanzivi i presing na braniče puno manji nego Rodrigov.

Odlični korneri brata Xherdana.Kovačića opet gurnulo da leđima prema golu igra,al kod treceg gola je pokazao šta može kad ide licem prema suparnikovim 16.

Iduće kolo maksimalno bod protiv Atalante.Life is beautiful :kafa:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 10 feb 2015, 18:54

Kakve crne pohvale Palaciu, covjek svaku utakmicu profula odlicnu sansu, ali vazno je brojat da li je Fredy izgubio 3 lopte, i opet da se kojim slucajem kiksalo niko ne bi spomenuo Rodrigov zicer vec bi Ranko bio panj, Fredy gubi lopte itd.

Ovdje po sablonu imaju igraci za pljuvanja i oni su krivi za sve, dok se za pojedince ne cuje niti jedna ruzna rijec, kao sto sam davno govorio dok je japaneeez prvi bek Intera rezultati su sasvim ocekivani a takodjer sad dok nam raspali Palacio igra drugog napadaca ova pozicija je sasvim realna.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 feb 2015, 20:51

Kojeg je to zicera imao...onaj ubacaj pa sut glavom?
Palacio puno radi za ekipu,puno se i dobro krece bez lopte (a takvih igraca ovoj ekipi kronicno nedostaje) i vrsi pritisak na branice nakon cega se dosta lopti osvoji.Bas je to komentirao i komentator na streamu ovu zadnju utakmicu.Kod Podolskog (koji je ajmo rec glavni kandidat za to njegovo mjesto) to nisam vidio.Istina da mu je realizacija ove sezone uzasna,ali mislim da od njega vise niti ne ocekuju da zabija hrpu golova nego da ovime gore navedenim to omoguci Icardiju ponajprije.Zato se i istrpe ti promasaji kojih ima.

Vidjet cemo tko ce za vikend dobiti sansu...moguce Podolski posto nema pravo nastupa u EL tjedan iza.

Nego,kazu Nagatomo dva mjeseca out,a Danilo se vraca vec za vikend.Bolje nije moglo.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 10 feb 2015, 21:35

Ok, ako cemo trpit da se fulaju te sanse onda smo mi na poziciji sasvim korektnoj, ti promasaji su imali direktan uticaj na rezultat na par utakmica, kod nule su se fulali ti ziceri, a narocito to ima uticaja na nasu ekipu koja sasvim drugacije izgleda na terenu kad povede, mislim da smo samo protiv Udina nakon vodstva prosuli bodove.

Opet da spomenem tog famoznog Guarina, mislim da i on trkacki i borbenoscu puno toga doprinosi ekipi ali i ovdje i svugdje se samo spominju njegova netocna ili zakasnjela dodavanja, a sustinski ona nisu imala direktan uticaj na rezultat dok ove sanse itekako uticu, ali bitno je Fredya pljuvati ili oni supci na stadionu nek nastave zvizdat a ovaj kao da nam je donio tripletu pa zasticena vrsta.
Jedni te isti se samo prozivaju i gleda im se u detalj dok drugi nista ili skoro nista ne cine pa su ok, ali valjda kad opet promjenimo trenera sve ce se promjenit :roll:

Meni je Rodrigo drag igrac ali njegovo je proslo i on igra na amaterskom nivou, zbog slabe ili nikakve konkurencije on igra ali realno dok je on u prvih 11 ne nadam se nikakvim posebnim rezultatima i bljeskovi i samari ce da se nastave.
Naravno da ima jos stvari koji fale ovoj ekipi, ali Rodrigo mi upada najvise u oci jer od njeg poboljsanje ne mozes ocekivati, lik je gotov i to je to.

Santon je i mene pozitivno iznenadio, moze se racunati na njega, volio bih gledati protiv Atalante sredinu Fredy, Kova, Broz, tehnicki i trkacki odlicno bi se nadopunjavali.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 10 feb 2015, 22:23

Ma Palacio je bog, i sa slomljenom nogom bih ga ja gurnuo u vatru... :kafa:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 10 feb 2015, 22:32

Pupi04 je napisao/la:
Ok, ako cemo trpit da se fulaju te sanse onda smo mi na poziciji sasvim korektnoj, ti promasaji su imali direktan uticaj na rezultat na par utakmica, kod nule su se fulali ti ziceri, a narocito to ima uticaja na nasu ekipu koja sasvim drugacije izgleda na terenu kad povede, mislim da smo samo protiv Udina nakon vodstva prosuli bodove.

Opet da spomenem tog famoznog Guarina, mislim da i on trkacki i borbenoscu puno toga doprinosi ekipi ali i ovdje i svugdje se samo spominju njegova netocna ili zakasnjela dodavanja, a sustinski ona nisu imala direktan uticaj na rezultat dok ove sanse itekako uticu, ali bitno je Fredya pljuvati ili oni supci na stadionu nek nastave zvizdat a ovaj kao da nam je donio tripletu pa zasticena vrsta.
Jedni te isti se samo prozivaju i gleda im se u detalj dok drugi nista ili skoro nista ne cine pa su ok, ali valjda kad opet promjenimo trenera sve ce se promjenit :roll:

Meni je Rodrigo drag igrac ali njegovo je proslo i on igra na amaterskom nivou, zbog slabe ili nikakve konkurencije on igra ali realno dok je on u prvih 11 ne nadam se nikakvim posebnim rezultatima i bljeskovi i samari ce da se nastave.
Naravno da ima jos stvari koji fale ovoj ekipi, ali Rodrigo mi upada najvise u oci jer od njeg poboljsanje ne mozes ocekivati, lik je gotov i to je to.

Santon je i mene pozitivno iznenadio, moze se racunati na njega, volio bih gledati protiv Atalante sredinu Fredy, Kova, Broz, tehnicki i trkacki odlicno bi se nadopunjavali.
Potpis na sve.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.