Pa kad je došao tako je i igrao,valjao se po terenu i glumatao na svaki kontakt.Dvije glavne poluge su Suarez i Messi tu se priča završava.let3 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Neymar je užasno precjenjen igrač ne kažem da je flop, dobar je al' nije klasa Messija i Suareza.Ne tako davno si tvrdio da je flop, prevara od igraca i najveci promašaj u istoriji klubaPostao/la Saurman » 16 apr 2014, 22:24
Neymar prevara od igrača.Rosell je napravio najveći promašaj u istoriji kluba kad je uzeo ovog flopa.![]()
![]()
Opet svjesno zabravljaš kako vas je lani isprskao, složio 3 komada u polufinalu.
Arsenal - Opšta diskusija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Opšta diskusija
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A Suarez je klasa MessijaSaurman je napisao/la:Neymar je užasno precjenjen igrač ne kažem da je flop, dobar je al' nije klasa Messija i Suareza.
Lewandowski nije klasa Neymara i Suareza = užasno precijenjen igrač
let3 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Neymar je užasno precjenjen igrač ne kažem da je flop, dobar je al' nije klasa Messija i Suareza.Postao/la Saurman » 16 apr 2014, 22:24
Neymar prevara od igrača.Rosell je napravio najveći promašaj u istoriji kluba kad je uzeo ovog flopa.
Ne moze se Sarma pomiritlet3 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Neymar je užasno precjenjen igrač ne kažem da je flop, dobar je al' nije klasa Messija i Suareza.Ne tako davno si tvrdio da je flop, prevara od igraca i najveci promašaj u istoriji klubaPostao/la Saurman » 16 apr 2014, 22:24
Neymar prevara od igrača.Rosell je napravio najveći promašaj u istoriji kluba kad je uzeo ovog flopa.![]()
![]()
Opet svjesno zabravljaš kako vas je lani isprskao, složio 3 komada u polufinalu.
27.10.2020
Lewa je klasa Suareza trenutno dvije top devetke na planeti.
Dao bi ti guz.ce kao i vas predsjednik da imate krilo ko Neymar. Ribery i Robben svakako nisu vise fudbaleri, a vjeruj mi da te i razumijem. Pedro mi je bio drag igrac, ali ono peljanje lopte i limitiranost da probije stranu, pa je vraca nazad
uf ne ponovilo se.
27.10.2020
Aguero i Suarez su dvije top devetke.Saurman je napisao/la:Lewa je klasa Suareza trenutno dvije top devetke na planeti.
Cuj Lewa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Giroud doktor za sve njih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Aguero bi mogao upasti top tri da nije 90% vremena u bolnici.Greivis je napisao/la:Aguero i Suarez su dvije top devetke.Saurman je napisao/la:Lewa je klasa Suareza trenutno dvije top devetke na planeti.
Cuj Lewa.
Najjače kad Sarma i Paja s dvije pogledane utakmice krenu pametovat
De naletite kod raje na glavnu temu, evo raspravljamo o tzv. Wengerušama
De naletite kod raje na glavnu temu, evo raspravljamo o tzv. Wengerušama
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Lewa klasa Suareza, ali zato Neymar nije,Saurman je napisao/la:Lewa je klasa Suareza trenutno dvije top devetke na planeti.
ovo je previše čak i za tebe

Nemoj bit plačipička, ne valja ti to.topnik1 je napisao/la:Al kako je moguće da svi na ovu temu dođu nešto objašnjavati i pametovati ? Jbt pa u zadnjih 5 godina mi nismo 10 postova napisali na temama protivnika. Gledajte svoja posla, mi ćemo svoja i svi sretni.
Opusti se makaš
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja ću ti objasnitBigBigBang je napisao/la:

-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakadu se istakao samo promasajima, veliki kiks Monreala je sto nije pokrivao Messija i natjerao Robinha da ide 1 na 1 siguran sam da bi promasio jer ona masi 9 od 10 puta 1 na 1.Rajaz je napisao/la:Ja ću ti objasnitBigBigBang je napisao/la:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jbg nije svako Hazard pa da zabija ko na traci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Welbeck, Rashford za siromasne...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Andy Coleanell je napisao/la:Je li i on novi Henry ?
Ne moRe. Za to bi morao prvo biti otpisan od Arsenala.20le je napisao/la:Andy Coleanell je napisao/la:Je li i on novi Henry ?
Kako ide ljudine? 
Samo je Schalke04 gori od vas po pitanju nemogućnosti osvajanja titule u najboljim mogućim uslovima koji ti se pruže...tj. njima pružali, a vama se pružaju trenutno, alii....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.