Mislim da je ovo sada vezano samo za Pirića.Inače ,Husara što dalje od Slobode.Glogova je napisao/la:..svaka cast Azmiru na svemu sto je uradio i sto je odlucan da postavi sve stvari na svoje mjesto. Ono sto jako grijesi i cini mi se i dalje nastavlja,je oslonac na "lesinara" i grobara,idiota od covjeka u liku Husarica. Jos kada vidim IBRU IBRICA iz Srebrenika na klupi pomocnog stadiona na prvoj prozivci, osip dobijam. Toliko filaju predsjedniku glavu, kako djeca, ponikla u Slobodinoj skoli, ne vrijede a da su njihovi iz Srebrenika puno bolji. Na Tusnju sam 45 godina i logicno je da sam propratio lijepe i ruzne stvari, koje su se dogadjale. Ipak se osjecaju pozitivni pomaci u vidu postenijeg,transparentnijeg i rezultatski boljeg rada. HUSIC,KARABEGOVIC,VUGDALIC,IBRIC iz UO-a ce nadam se uskoro dobiti pojacanja u BEGIC ZLATANU,KONJICU. MUSEMIC ima odlicne saradnike i sta drugo ocekivati,nego Slobodin povratak na mjesto koje zasluzije. Sada je na nama,simpatizerima i navijacima kluba preostalo da pokazemo koliko zelimo,mozemo i hocemo dati maksimalnu podrsku nasoj svetinji.SLOBODA DO GROBA!Batva je napisao/la:Svi mi pisemo i zborimo protiv Husare, ali Azmir stade na njegovu stranu. Bice da je i do nas jer nismo bili u mogucnosti kupovati kvalitetnije i skuplje igrace.
FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Ja volim FK Tuzla City
Taj Ibro je lesinar fudbalski i on je u komisiji za prinudnu naplatu dugova igraca preko suda. Husara i nije toliko los, on vam je doveo Ivetica to je njegov igrac. Imate Srdjana Savica slobodnog dovedite ga bit ce vam veliko pojacanje jer izgleda da nece doci u Zvijezdu. Huseinbasic Ermin takoder vam je slobodan igrac, mislim da vam moze biti dobar.
Musemić: Očekujem pojačanja večeras ili
sutra
sutra
Ja se nadam da ćemo do vikenda barem dva pojačanja imati na Tušnju 

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
potpisao bih ja Huseinbasica ali za klupe..bolji je sigurno od nasih rezervista..ipak je jos uvijek jako mlad, ali za prvi tim nam ipak treba bolje desno krilo..mozda ne nuzno ove sezone, ali naredne sigurno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma nijedan igrac koji je bio u onoj Cirinoj ekipi nije za bilo koju ozbiljnu ekipu iz PL.ultrasstyle_tz je napisao/la:potpisao bih ja Huseinbasica ali za klupe..bolji je sigurno od nasih rezervista..ipak je jos uvijek jako mlad, ali za prvi tim nam ipak treba bolje desno krilo..mozda ne nuzno ove sezone, ali naredne sigurno
🔴⚫️
-
- Moderator
- Kontakt:
Pravo pojačanje će bit povratak ovog majstora na teren

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Musemić: Očekujem pojačanja večeras ili sutra
U debitantskoj utakmici, doduše prijateljske naravi, Sloboda pod palicom Husrefa Musemića odigrala je bez golova sa Budućnosti iz Banovića. Pokaži video„Svaka utakmica pokaže nešto pa tako i meni ova. Još uvijek ne znam sve igrače“, kaže Musemić.Danas je isprobao oko 22 fudbalera. U drugom dijelu su igrali oni koji se bore za dres Slobode.„Teško da će iko ostati, jer nemaju kvalitet koji je potreban svima nama“.Hoće li biti pojačanja?„Hoće! Večeras ili sutra“.U ponedjeljak slijedi odlazak u Međugorje...„Da. Igrat ćemo sa Igmanom iz Konjica, GOŠK-om iz Gabele i ekipom koja početkom februara bude tamo“, kaže Husref Musemić, trener tuzlanske Slobode.
U debitantskoj utakmici, doduše prijateljske naravi, Sloboda pod palicom Husrefa Musemića odigrala je bez golova sa Budućnosti iz Banovića. Pokaži video„Svaka utakmica pokaže nešto pa tako i meni ova. Još uvijek ne znam sve igrače“, kaže Musemić.Danas je isprobao oko 22 fudbalera. U drugom dijelu su igrali oni koji se bore za dres Slobode.„Teško da će iko ostati, jer nemaju kvalitet koji je potreban svima nama“.Hoće li biti pojačanja?„Hoće! Večeras ili sutra“.U ponedjeljak slijedi odlazak u Međugorje...„Da. Igrat ćemo sa Igmanom iz Konjica, GOŠK-om iz Gabele i ekipom koja početkom februara bude tamo“, kaže Husref Musemić, trener tuzlanske Slobode.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ako se po jutru dan poznaje ovo bi moglo biti dobro
...Bekicu dobrodosao nazad...Eto nek se sad smire ovaj Glogova i Joksimovic hehehe

U Slobodi neki novi vjetrovi, ni insajderi vise nemaju informacija
, E. Skokic bio brzi
.

🔴⚫️
Ohohoho. Nije valjda . . .
- FranckRibery
- Kontakt:
kakav crni sava ne moze on meda vise bola, u obarskoj nije igroo da igra kod nas. dizel igrac ko i husicTalenat je napisao/la:Taj Ibro je lesinar fudbalski i on je u komisiji za prinudnu naplatu dugova igraca preko suda. Husara i nije toliko los, on vam je doveo Ivetica to je njegov igrac. Imate Srdjana Savica slobodnog dovedite ga bit ce vam veliko pojacanje jer izgleda da nece doci u Zvijezdu. Huseinbasic Ermin takoder vam je slobodan igrac, mislim da vam moze biti dobar.

-
- Kontakt:
Zbog čega bih se smirio,pa meni je danas naajljepša vijest bolan,bolan,Znači moje razmišljanje je uspjelo nekoga pokrenuti,a tvoj sami nik govori o tvojoj ličnosti,liječi se na vrijemeSARS je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje ovo bi moglo biti dobro...Bekicu dobrodosao nazad...Eto nek se sad smire ovaj Glogova i Joksimovic hehehe
hahahaha cuj moj nik govori o mojoj licnosti, koji si ti pacijent majko dragajoksimovic je napisao/la:Zbog čega bih se smirio,pa meni je danas naajljepša vijest bolan,bolan,Znači moje razmišljanje je uspjelo nekoga pokrenuti,a tvoj sami nik govori o tvojoj ličnosti,liječi se na vrijemeSARS je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje ovo bi moglo biti dobro...Bekicu dobrodosao nazad...Eto nek se sad smire ovaj Glogova i Joksimovic hehehe
-
- Kontakt:
Bekiću doobro nam došao,

Jos kad bi nam njegov rodjak dosao na posudbu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Evo i Jasmin Moranjkic nam se vraca
Svaka cast Azmiru, posebno za ovaj potezjoksimovic je napisao/la:Bekiću doobro nam došao,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

🔴⚫️
Azmir krenuo vracat citavu ekipu koja nas je uvela u premijel ligu 
Kada bi uspio vratit Hadzica u svetinju,niko ne bi bio sretniji od mene..a malog Pirica na klupu drugacije nije ni zasluzio..

Kada bi uspio vratit Hadzica u svetinju,niko ne bi bio sretniji od mene..a malog Pirica na klupu drugacije nije ni zasluzio..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
taman da se Beka dovede u formu za narednu sezonu 

da hoće vratit' Redžepija ako već boljeg ne možemo naći, Redžepi i Zeba za kreaciju, bilo bi dovoljnoharry_90 je napisao/la:Azmir krenuo vracat citavu ekipu koja nas je uvela u premijel ligu

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 8 gostiju.